Verbetering insturen

- Wijziging voorstellen

Nieuwsoverzicht van januari 2015

Bekijk het nieuws van

RSS

Nieuwsberichten

Officieel RuneScape-nieuws

Overzicht RuneScape-nieuws

 • Membership Price Changes - 1st March 201514 reactiesLees samenvatting

  Membership Price Changes - 1st March 2015

  Per 1 maart zullen de prijzen voor member omhoog gaan als je een nieuwe member wordt of weer member wordt na twee weken sinds het einde van je vorige memberschap. Eén maand gaat €8,49 kosten, drie €23,49, zes €42,49 en twaalf €78,99.

  De prijs van één bond wordt €5,09, drie €15,29, vijf €25,49 en tien €50,99. Je zult ze straks kunnen inwisselen voor 14 dagen member, 195 RuneCoins of 15 keys.

  Forum

 • BTS 136 - Ports Expansion8 reactiesLees samenvatting

  BTS 136 - Ports Expansion

  De volgende update is er een aan de Player Owned Ports.

  • Er komen avonturiers voor Agility, Dungeoneering en Divination.
  • Je zult straks met terracotta en azure de gebouwen kunnen verbeteren.
  • Het is mogelijk om met de captain's log overal in RuneScape je schepen te beheren.
  • Er zal een nieuw type reis komen, de zogenaamde clue voyages. Hierin stuur je de avontiers op pad naar verborgen plaatsen in Wushanko, die bijzondere voordelen zullen geven.
  • Er zijn kleine verbeteringen van het ninjateam, zoals dat onthouden wordt welk schip je hebt geselecteerd als je tussen interfaces wisselt, xp-balken voor je bemanning en dat scrimshaws van dezelfde soort op de bank niet langer elk apart een plaats innemen.
  • Nieuwe beloningen zijn de cosmetische Tengu-kleding, scrimshaws voor Fishing en dual wield wapens voor Magic en Melee, waar je level 85 voor nodig zult hebben.

  Forum

 • RuneLabs - Submit Your Ideas Now40 reactiesLees samenvatting

  RuneLabs - Submit Your Ideas Now

  RuneLabs is geopend. Je kunt hier als je member bent ideeën aandragen voor het spel. Over ongeveer het week zal het mogelijk worden om op ideeën te stemmen. Populaire voorstellen zullen vervolgens als het idee uitvoerbaar is als Power to the Players-peiling in het spel komen. Mocht het idee ook dan populair zijn, dan wordt het idee ontwikkeld en in het spel gebracht.

  Jagex geeft ons enkele tips om ideeën zo goed mogelijk neer te zetten. De titel is erg belangrijk, omdat dat het eerste is wat mensen zien. Houd de beschrijving ook eenvoudig en houd er rekening mee dat andere spelers op je idee moeten reageren. Schrijf het dus voor hen.

  Woensdag zal er tussen 18:00 en 19:00 een vragen-en-antwoordensessie op het forum zijn. Donderdag kun je om dezelfde tijd vragen stellen op Reddit en op vrijdag van 17:00 tot 18:00 met #RuneLabs op Twitter.

  Forum

Officieel RuneScape-nieuws

RS-nieuws: Hati & Sköll - The Wolf Pack Returns

Hati & Sköll - The Wolf Pack Returns

Hati en Sköll, de winterwolven uit de legendes van de Fremennik, zijn van 19 tjanuari tot 19 februari weer in het spel. Je kunt op ze jagen en xp verdienen. Ook krijg je, als je die nog niet hebt, mooie cosmetische voorwerpen. Het evenement is exact hetzelfde als vorig jaar, maar de bonus-xp is opgesplitst in normale xp en bonus-xp en de totale hoeveelheid xp is verlaagd.

Eir

Eir is een valkyrie die zichzelf voorbereidt op het Einde der Dingen, waarvan zij gelooft dat die is aangebroken met het Zesde Tijdperk. Zij heeft haar helm en speer verloren en heeft jouw hulp nodig ze terug te krijgen.

Je kunt één van deze voorwerpen bemachtigen door Hati of Sköll te doden of de enriched wisps bij de kolonie ten zuidoosten Rellekka te oogsten. Je kunt meer van het voorwerp dat je krijgt krijgen, maar je kunt het andere voorwerp alleen krijgen door te ruilen met een andere speler.

Breng de speer en helm van Eir naar de eigenaar en je krijgt de keuze geboden tussen normale xp en bonus-xp in Prayer of Divination, plus cosmetic overrides van beide voorwerpen.

Hati

Hati dwaalt ten zuidoosten van Rellekka rond. Hij is sterk, maar je kunt hem met een groep spelers aanvallen. Iedereen die meehelpt met het gevecht krijgt aan het eind een beloning. Als Hati gevallen is, is de kans groot dat je Hati's paws vindt: handschoenen waar je op kunt klikken om normale en bonus-xp in een combat skill naar keuze te krijgen. Hij kan ook een cosmetische hoed en cape achterlaten, tenzij je die al hebt van voorgaande jaren.

Sköll

Sköll moet gelokt worden door hout op het vuur ten westen van de ingang van Rellekka te gooien. Elk soort logs werkt.

Als er 120 logs zijn toegevoegd (in totaal door alle spelers in alle wereld)en zal Sköll tevoorschijn komen. Je hebt wellicht hulp nodig hem te doden, maar iedereen die meehelpt aan het vuur of het gevecht zal in aanmerking komen door de drops als Sköll dood is.

Sköll kan Sköll boots achterlaten, waar je op kunt klikken om normale en bonus-xp in Agility of Woodcutting te krijgen. Hij kan ook een cosmetisch amulet achterlaten als je die nog niet hebt.

Let op: als je nog bonus-xp op je Hati paws of Sköll boots hebt van vorig jaar, moet je die bonus-xp eerst aan je totale bonus-xp toevoegen door er op te klikken voordat je het evenement dit jaar opnieuw doet. De xp verdwijnt anders.

Nog iets...

Forum

Officieel RuneScape-nieuws

Overzicht RuneScape-nieuws

Officieel RuneScape-nieuws

RS-nieuws: Elemental & Rare Drop Tables

De droptabellen van waterfiends, dust devils, icefiends, ice warriors, jelly's, pyrefiends, killerwatts en aquanites zijn vernieuwd. Ook de rare drop table is vernieuwd.

Nog iets...

 • Members kunnen deze maand gratis Iron-first Smithing bij Solomon krijgen.
 • Cosmetische voorwerpen van Solomon kun je direct bij de Wardrobe in het spel kopen.
 • Je kunt nu Hearts of Ice gebruiken om promoties van Treasure Hunter uit te sluiten.
 • Als je lid wordt van een clan, hoef je niet langer te wachten voor je van alle clanmogelijkheden gebruik kunt maken.
 • Wanneer je een clan verlaat, moet je een week wachten voor je in een andere clan kunt.
 • De onderhoudskosten van clan citadels zijn verlaagd. De bouwkosten zijn verhoogd.
 • Er zijn verschillende veranderingen bij Araxxor:
  • Je kunt niet langer uitloggen als Araxxor is verschenen.
  • De rage meter van Araxxor gaat nu 20% per kill omhoog in plaats van 15% en heeft een maximum van 300%
  • Araxxor dropt nu een voorwerp waarmee de rage meter op nul wordt gezet. Als je het voorwerp bij je hebt, wordt de kans dat de gevechtsstijl die zwak is tegenover jouw stijl tevoorschijn komt met maximaal 95% verhoogd.
  • De sirenic scale drop van Araxxor wordt in 33% van de gevallen verhoogd naar twee voorwerpen.

Forum

Nieuws van Lunagang

Team vs Team Drop Challenge 2015

Plaatje

Vind je player vs monsters leuk en wil je op de Hall of Fame komen? Doe dan mee met de Team vs Team Drop Challenge 2015! Vraag je vriend(en) en maak een team van minimaal twee en maximaal vijf leden. Schrijf je nu in op het forum en veel succes met de drops!

Forum

Nieuws van Lunagang

Queen Black Dragon guide

Goed nieuws voor de monster hunters onder ons: er staat een nieuwe guide op de site! Het gevecht met de Queen Black Dragon heeft nu een eigen pagina. Of je nu een ervaren PvM'er bent of iemand met nog niet zoveel ervaring, met deze guide zou je deze boze draak een onaangename verrassing moeten kunnen bezorgen!

Officieel RuneScape-nieuws

Overzicht RuneScape-nieuws

 • BTS Video 134 - Drops Galore8 reactiesLees samenvatting

  BTS Video 134 - Drops Galore

  Volgende week worden de drops van elementals als waterfiends, pyrefiends, icefiends, aquanites, dust devils, jelly's, killerwatts en ice warriors vernieuwd. Ook wordt de rare drop table vernieuwd.

  Op de 18e zal een dropquiz met mooie prijzen worden georganiseerd.

  Forum

 • Treasure Hunter – Alchemist’s Amulet19 reactiesLees samenvatting

  Treasure Hunter – Alchemist’s Amulet

  Van 9 tot 19 januari kun je alchemists amulet fragments winnen op Treasure Hunter. Wanneer je tien fragmenten combineert, zul je een nieuw soort alchemists amulet krijgen. Hiermee krijg je direct geld en kun je er iedere dag nog meer uithalen, met kans op 1 miljoen gp's.

  Ook de oude soorten alchemists amulets kun je winnen. Doe een oude op een nieuwe en je krijgt een verbeterde die de mogelijkheden combineert: 20 high alchemy's per dag, teleports naar de Grand Exchange en dagelijks geld.

  Forum

 • Community Chronicle - January 20150 reactiesLees samenvatting

  Community Chronicle - January 2015

  In de Community Chronicle van januari 2015 wordt teruggekeken op het Thanksgiving-evenement van eind november en verschillende evenementen rond kerst in december. Hriak heeft de kerstverhalenwedstrijd gewonnen en een Sennheiser headset gekregen. Op de forums en Facebook werden in heel december wedstrijden gehouden. Verder worden er video's en een strip in het zonnetje gezet, wordt aangekondigd dat er weer een livestream zal zijn vanwege de Gameblast

  Forum

Officieel RuneScape-nieuws

RS-nieuws: Boss Pets: a Ninja Update

Er zijn nieuwe huisdieren en het zijn er een hoop! Wel 24 bosses hebben nu een kans om een mini-versie van zichzelf te droppen. De kans hierop wordt groter naarmate je er meer hebt gedood. Hierbij wordt gekeken naar je kills sinds afgelopen juli. Dit is hetzelfde aantal dat je kunt terugvinden in je Beasts interface. Er zijn nieuwe huisdieren van:

Voor de King en Queen Black Dragon huisdieren heb je 99 Summoning nodig. Voor de Araxxor en Araxxi huisdieren moet je alle huisdieren van Araxxi al hebben vrijgespeeld. Voor de andere huisdieren zijn er geen eisen buiten het kunnen doden van de bosses waar ze bij horen.

Er is ook een Mega Duckling huisdier toegevoegd, maar hiervan moeten we zelf uitzoeken hoe we het kunnen krijgen.


Overig nieuws

Het kerstevenement is afgelopen! Alle snowboards kun je nu terugkrijgen van Diango of Ianto, maar ze kunnen niet langer worden gedragen. Iedereen die minstens één stukje crackerpapier heeft ingeleverd bij de Kerstman heeft de emotie Pull Cracker nu vrijgespeeld. Alle overgebleven voorwerpen van het evenement zijn uit het spel verwijderd.

De patch notes kun je lezen op het forum.

Forum

Nieuws van Lunagang

Boss_Ltf maand januari

Plaatje

Heb je eens zin om op vrijdagavond naar een boss toe te gaan? Dat kan met Boss_Ltf, om de vrijdagavond gaan we naar een boss toe. In de maand januari gaan we naar de volgende bosses:

 • 16 januari - Bandos
 • 30 januari - Dagannoth Kings

Voortaan kan je nu ook inschrijven voor Bossevenementen, als je je inschrijft krijg je een berichtje op het forum een uur van te voren.

Kom om 19:30 in de Friends chat: Boss_Ltf voor een rank. Om 20:00 gaan we de kamer in van de boss, dus wees op tijd. Kijk voor meer informatie en voor het inschrijven op het forum.

Forum

Nieuws van Lunagang

De Hongerspelen

Plaatje

Het derde deel van de hongerspelen trilogie is onlangs in de cinemazalen verschenen. De trilogie gaat over de jaarlijkse spelen op leven en dood in het Amerika van de toekomst. De geselecteerden worden zonder enige bewapening in de arena gedropt en moeten vechten voor te overleven. Degene die als laatste overblijft wordt vrijgelaten. Maar wat ze in Hollywood kunnen, kunnen we in Runescape ook. Met trots presenteren wij -op vraag van- jullie dit epische Runescape 3 evenement.

Forum

Bekijk het nieuws van

RuneScape is een handelsmerk van Jagex Ltd uit Groot-Brittannië
© De Lunagang 2004 - 2015

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.