Verbetering insturen

- Wijziging voorstellen

Nieuwsoverzicht van oktober 2015

Bekijk het nieuws van Vorige maand Volgende maand

RSS

Nieuwsberichten

Officieel RuneScape-nieuws

Overzicht RuneScape-nieuws

 • BTS Video | Call of the Ancestors1 reactieLees samenvatting

  BTS Video | Call of the Ancestors

  In deze BTS-video wordt wat informatie gegeven over de quest van komende maandag: Call of the Ancestors.

  In Call of the Ancestors moet je op Mazcab, de planeet van Raids, de goebies helpen om de Airut te bestrijden. Je helpt onder andere drie goebies om hun eigen speciale vaardigheden te leren gebruiken. Er zullen geen eisen zijn voor het beginnen van de quest. Je moet wel member zijn. Beloningen zijn bijvoorbeeld overrides en tokens om andere buit te krijgen bij Raids.

  Podcast, Player's Gallery en Twitch Phishing

  In de nieuwste podcast bespreken Mods Moltare, Deg en Raven wat zij vinden van de op RuneFest aangekondigde plannen. Je kunt het beluisteren op YouTube, PodBean of iTunes.

  Je kan nog altijd meedoen aan de Player's Gallery, waarin je een kunstwerk over vampieren moet maken. Je kan tot maandag 12 oktober 14:00 meedoen. De winnaars krijgen concept art, hun eigen inzending uitgeprint, bonds of RuneCoins. Klik op de link voor de precieze regels.

  Ook merkt Jagex op dat er jammer genoeg scams worden uitgevoerd op Twitch, waarbij mensen codes aanbieden voor bijvoorbeeld extra XP. Deze zijn nep, ga hier niet op in. Zie dit topic voor meer details.

  Forum

 • Treasure Hunter | Pet of Seasons17 reactiesLees samenvatting

  Treasure Hunter | Pet of Seasons

  Van 8 tot en met 13 oktober kun je op Treasure Hunter flourishing seeds, lush blossoms, fallen leaves en charred branches krijgen. Je kunt ze ook krijgen door respectievelijk Herblore, Woodcutting, Farming en Firemaking te trainen of ze direct met andere spelers te ruilen.

  Met 600 van dezelfde takjes kun je een seasonal pet maken. Vier verschillende kun je tot een Pet of Seasons token maken, de je kunt omzetten tot een huisdier of kunt verkopen op de Grand Exchange. Iedere drie dagen past het huisdier zich aan aan het seizoen. Je kunt het seizoen omkeren met een optie.

  Je hebt tot 28 oktober om de materialen te gebruiken, maar daarvoor heb je nog de mogelijkheid om ze om te zetten tot bonus-xp in de bijbehorende skill door met Lady Niya in Burthorpe te praten. Dit laatste kunnen ironmans niet en ze kunnen ook geen takjes en tokens met andere spelers ruilen.

  Treasure Hunter | Pet of Seasons

  Forum

 • Customer Service Week4 reactiesLees samenvatting

  Customer Service Week

  In Engeland is het nationale klantenserviceweek. Bij Jagex vieren ze dat met livestreams, vragen-en-antwoordensessies op Twitter, Reddit en het forum en evenementen in het spel. Zie het nieuwsbericht als je daarin geïnteresseerd bent.

  Mod Kelvin heeft opgeschreven wat de klantenondersteuning zoal doet. Hieronder staan enkele cijfers over hun prestaties:

  Infographic - Support Stats

  Forum

Officieel RuneScape-nieuws

RS-nieuws: Virtual Levelling | Ninja Update

In de Miscellanious-tab bij Game Settings kun je er voor kiezen het virtuele level te laten zien bij je skills wanneer je de xp voor meer dan 99 hebt. Hier zitten verder geen voordelen aan, behalve dat er mooie iconen zijn die je bij je stats kunt laten zien die goud zijn bij level 120 en crystal bij 200.000.000 xp.

In het nieuwsbericht staat verder nog het livestreamrooster van deze week.

In de patch notes kun je veranderingen aan bepaalde wapens en uitrusting vinden. Zo is Darklight effectiever tegen demonen, is er een seteffect toegevoegd aan crystal armour van Tarddiad en geeft Sunspear nu meer Prayer en Firemaking xp. Sunspear kun je ook terugkopen, verhoogt niet langer de crematieteller en heeft 20% in plaats van 100% kans om buit uit het Columbarium te krijgen.

Vyrelord heeft een vampierenlettertype gemaakt, dat gebaseerd is op het alfabet dat we onlangs uitgebracht hebben.

Bekijk ons forum voor de overige patch notes.

Forum

Bekijk het nieuws van Vorige maand Volgende maand

RuneScape is een handelsmerk van Jagex Ltd uit Groot-Brittanni├ź
© De Lunagang 2004 - 2015

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.