Nieuwsoverzicht van november 2014

Bekijk het nieuws van Vorige maand Volgende maand

Nieuwsberichten

Nieuws van Lunagang

Ltf meeting 2014

Plaatje

Heb je altijd al eens de mensen achter de Lunagang willen ontmoeten? Dan is dit je kans! De evenementenorganisatoren organiseren een grootschalige meeting op zondag 7 december. Je kan meer informatie vinden in dit topic. Je kan je ook inschrijven als je een herinneringsbericht wilt ontvangen. Voor de mensen die langskomen wacht er een leuke verrassing. We hopen jullie allemaal te zien, tot dan!

Forum

Officieel RuneScape-nieuws

Overzicht RuneScape-nieuws

  • Behind the Scenes - December 2014Lees samenvatting

    Behind the Scenes - December 2014

    Voor december staan winterweekenden, een takenset voor Tirannwn, Kerst, verbeteringen aan de Dominion Tower en de Premier Club op het programma.

    Takenset Tirannwn

    Deze maand komen er 54 taken die je in Prifddinas, Isafdar, de Underground Pass, Poison Waste, Temple of Light en het death altar moet doen. De beloning is de Tirannwn quiver, die je in je pijlenkoker kunt dragen en handig is voor alle gevechtsstijlen. Je krijgt ook toegang tot een nieuwe mushroom patch, verbeteringen voor de crystal bow en shield, nieuwe teleporteermiddelen, extra schade tegen dark beasts, verbeteringen aan Hunter en immuniteit voor vallen.

    Dominion Tower

    Je kunt straks in de Dominion Tower tegen enkele monsters van quests vechten die de laatste paar jaar zijn uitgebracht, zoals Grimsson en Hreidmar, Vanstrom en Yelps. Ook komt er een rumble-modus, waarin groepen van maximaal vijf spelers tegen groepen monsters kunnen vechten. Er zijn nieuwe power ups en verbeterde beloningen. Nieuwe beloningen zijn bijvoorbeeld drie nieuwe soorten dreadnips, een extreme dominion tower medallion, extra xp en nieuwe titels.

    Premier Club

    Met de Premier Club kun je met korting voor lange tijd member worden. Je krijgt ook speciale beloningen. Wanneer je twaalf maanden member wordt, krijg je bijvoorbeeld een dwarven instinct aura om verborgen schatkisten te vinden, nieuwe lavavleugels, een lavahavik die je als huisdier kunt houden, toegang tot speciale werelden en chat- en forum badges.

    Winterweekenden

    De festive aura zal weer werken, waardoor je iedere dag een half uur dubbele xp hebt.

    Daarnaast is er elk weekend iets speciaals.

    • Het begint met een skillweekend, waarin je onder andere extra beloningen hebt in de Artisans' Workshop en Runespan en extra kans op een enriched wisp hebt bij Divination.
    • In het minigameweekend heb je extra reizen bij Player owned ports en dubbele beloningen bij Castle Wars en Pest Control.
    • In het dungeoneeringweekend heb je extra xp in Daemonheim en korting in de winkel.
    • In het slayerweekend heb je dubbele drops bij veel monsters en extra Slayer xp.

    Kerst

    In december zijn er drie kerstupdates. Wanneer je meedoet, krijg je de twee cosmetic overrides: een sneeuwmannenpak en een ijssikkel.

    Week 1

    Je hebt de kerstman cadeautjes af te leveren bij de goede bewoners van RuneScape. Je krijgt ook een crackerpapiertje, die je kunt gebruiken om mee te helpen een enorme cracker in de krater van Lumbridge te bouwen. Hierna zijn veel spelers nodig om de cracker open te trekken. Er zitten vele mooie spullen in en je krijgt ook een nieuwe emotie. Maak je geen zorgen als je de eerste trekking mist. Er komen er nog genoeg.

    Op het marktplein van Varrock zijn tinsel snakes ontsnapt. Je kunt ze in een trein achter je aan laten gaan, maar andere spelers kunnen ze van je stelen.

    Week 2

    Snowverload is een monster met ijzige aanvallen, die RuneScape in een ijsland verandert. Vecht in de krater van Lumbridge tegen hem.

    Week 3

    In een korte miniquest help je de Queen of Snow snow elementals te laten smelten. Als beloning krijg je een bronze snow board. Deze kun je verbeteren door trucs succesvol uit te voeren. Het hoogste snowboard is de rune snowboard. Je zult hierbij Agility xp verdienen.

    Treasure Hunter en Solomon

    Er komen nieuwe ruilbare zeldzame kerstvoorwerpen bij Treasure Hunter en retro Barrow-overrides.

Nieuws van Lunagang

Thanksgiving

Ter ere van Thanksgiving kun je tot 30 november kalkoenen in RuneScape vinden. Er zijn er tien voor gratis spelers en nog eens tien voor members.

Bij tien gevonden kalkoenen kun je bij de broer van de kok in Lumbridge de titel 'the Thanksgiver' ophalen. Je krijgt ook de Thanksgiving crest voor de Herald cape als je die nog niet had. Bij twintig kalkoenen heeft de broer van de kok een large xp lamp voor je. Ook krijg je Mackers, als je die nog niet had.

Kijk bij Thanksgiving 2014 voor de locaties van de kalkoenen.

Officieel RuneScape-nieuws

Overzicht RuneScape-nieuws

  • Treasure Hunter – Smouldering LampsLees samenvatting

    Treasure Hunter – Smouldering Lamps

    Tot 0:59 's ochtends op dinsdag 2 december kun je bij Treasure Hunter smouldering lamps winnen. Deze geven net als normale lampen XP in een skill naar keuze, maar gebruiken ook bonus-XP als je deze hebt.

  • Community Christmas Advent-ureLees samenvatting

    Community Christmas Advent-ure

    Dit jaar zullen de evenementen en activiteiten van Jagex voor de maand december niet meer ver vantevoren worden aangekondigd. Ze staan allemaal in een speciaal forumdeel, maar alle berichten zijn nog verborgen. Net als bij een adventskalender zal er dagelijks een worden onthuld. Er wordt aangeraden het forum te bookmarken en er regelmatig te kijken om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

  • Community Chronicle 27/11Lees samenvatting

    Community Chronicle 27/11

    De nieuwste uitgave van de Community Chronicle heeft het al vrolijk over een kersteditie. In de Chronicle wordt teruggeblikt op de wedstrijden van de afgelopen maand en wordt vooruitgeblikt op een nieuw forumdeel waarin nog meer wedstrijden zullen worden georganiseerd. Ook heeft RuneScape nu een account op Snapchat, is er een uitslag bekend van de wedstrijd waarbij je een naam moest verzinnen voor de sneeuwpop-boss die RuneScape volgende maand komt terroriseren, wordt er nog eens gewezen op alle sociale media waar Jmods actief zijn, zijn er drie filmpjes te zien, en worden er enkele plaatjes getoond van Jmod evenementen. Tenslotte worden er nog plannen van fansites genoemd voor de kerstdagen.

Nieuws van Lunagang

Skill of the Week

Plaatje

Heb jij altijd jezelf al willen bewijzen in een bepaalde skill, of hou je toch meer van een competitie tegen andere Lunagangers? Dan is het evenement Skill of the Week iets voor jou! Je kan je inschrijven in dit topic. Schrijf je snel in en wie weet ben jij de ultieme winnaar van de Skill of the Week competitie!

Forum

Officieel RuneScape-nieuws

Overzicht RuneScape-nieuws

  • Membership Price - Important InformationLees samenvatting

    Membership Price - Important Information

    Ergens in het eerste kwartaal van 2015 zal de prijs voor nieuwe members omhoog gaan. De exacte datum en prijs zijn nog niet bekend.

    Wanneer je member voor de prijsverhoging bent en blijft, kun je het bedrag blijven betalen dat je nu betaalt. Als je member twee weken is verlopen en weer member wilt worden, zul je ook de nieuwe prijs moeten gaan betalen.

    1 december zullen er weer een Premier Club-pakketten beschikbaar komen, waarmee je voor een lange tijd member kunt worden en veel extra's krijgt.

Nieuws van Lunagang

Heart of Stone

Heart of Stone, het eerste deel van de Elder God-questserie, staat online.

Officieel RuneScape-nieuws

Overzicht RuneScape-nieuws

  • Solomon’s Store – Familiar Overrides and Legendary Pet SaleLees samenvatting

    Solomon’s Store – Familiar Overrides and Legendary Pet Sale

    Dieren die je met Summoning hebt opgeroepen kun je nu het uiterlijk geven van een van de legendary pets die je hebt gekocht bij Solomon. Dit betekent niet dat ze ook de mogelijkheden bieden die legendary pets geven; het is puur cosmetisch.

    Deze week zijn alle legendary pets voor de helft van de prijs te krijgen.

Officieel RuneScape-nieuws

RS-nieuws: Heart of Stone - Elder Gods Quest

Heart of Stone

Heart of Stone - Elder Gods Quest

De eerste quest in de Elder God-serie heet Heart of Stone en is vandaag uitgekomen. De heldin Xenia is het schurkenpad opgegaan en Ariane heeft gezworen haar tegen te houden. Jij helpt met een speurgolem, die aan de hand van je keuzes een eigen persoonlijkheid zal ontwikkelen. Uiteindelijk zul je te weten komen wat Xenia ertoe heeft bewogen te moorden en ontdek je een geheim dat Gielinor voorgoed zou kunnen veranderen.

Voor deze membersquest heb je 35 Magic, 25 Runecrafting, Carnillean Rising en Rune Memories nodig.

De quest begint bij Xenia en Ariane bij de Wizards' Tower. Zij zullen een verhit debat hebben, waarna Xenia weggaat en Ariane je de speurgolem Kipple geeft. Hiermee volg je de teleporteersporen die Xenia over de wereld heeft achtergelaten. De quest bevat puzzels en gevechten en je zult langverloren geheimen van de elder gods ontdekken.

De beloning bestaat uit een golemhuisdier en xp.

Thanksgiving 2014

De broer van de kok uit het kasteel van Lumbridge heeft twintig kalkoenen losgelaten. Jij kunt ze tussen 27 en 30 november terugvinden. Er zijn tien kalkoenen in de gratis wereld en tien in de members wereld. Als je er tien vindt, krijg je de titel The Thanksgiver en alle gratis beloningen van vroegere Thanksgiving-evenementen. Bij 20 krijg je een large xp lamp en alle oude Thanksgiving-beloningen.

Nog iets...

Je kunt nu beesten van Summoning het uiterlijk geven van een aangeschafte legendary pet.

Forum

Officieel RuneScape-nieuws

Overzicht RuneScape-nieuws

  • BTS Video 127 - Heart of StoneLees samenvatting

    BTS Video 127 - Heart of Stone

    Volgende week zal een quest rond de elder gods uitkomen. Deze quest zal in eerste instantie helemaal niets met de elder gods te maken hebben, maar langzaam naar het verhaal van de elder gods toegroeien. We krijgen de elder gods ook niet te zien. Dat is voor een latere quest. Dit is de eerste quest in één van de drie pilaren van de Sixth Age.

    We helpen Ariane een doorgedraaide heldin, die de beschikking heeft over een onbekend teleporteermiddel, op te sporen met een speurgolem. Je gaat de hele wereld over en ontdekt daarbij meer over de elder gods en wat de heldin van plan is. De quest bevat enkele puzzels, inclusief een nieuw soort puzzel waarbij je moet vechten.

    De quest is van een gemiddeld niveau. Je hebt Rune Memories, Carnillean Rising, 35 Magic en 25 Runecrafting nodig om de quest te doen.

Officieel RuneScape-nieuws

RS-nieuws: Treasure Trails Update & Community Tools

Treasure Trails

Vandaag zijn twintig nieuwe opdrachten aan clue scrolls toegevoegd, vijf voor elk niveau. Ook is het scherm waarop alle opdrachten staan vernieuwd.

Wanneer je van een bepaald niveau drie keer een beloning hebt gekregen, kun je daarna één keer bij dat niveau om een andere beloning vragen als je niet tevreden bent. Van elk niveau kun je één zogenaamde reroll tegelijk bewaren.

Er zijn verschillende nieuwe beloningen, waaronder:

  • Amulet of fury (t): een amulet of fury met 10% hogere bonussen
  • Effigies bij hard en elite clue scrolls
  • Explosive barrel: een cape die bij een op de drie automatische aanvallen en spectaculaire explosie in gang zet
  • Cosmetische capes, zoals de backstab cape en sack of effigies
  • Wapens zonder stats, zoals koffertjes voor je linker- of rechterhand
  • Verf om level 90 armour en wapens te verven.
  • Tickets waarmee je bepaalde clues kunt overslaan.
  • Fallen stars, afhankelijk van het type van de clue scroll

Player Examine

Het is mogelijk om Examine te kiezen wanneer je met je rechtermuisknop op een speler klikt. Je zit hier de clan, een persoonlijk bericht, cosmetic overrides, de stats van wat ze dragen en de skills die ze hebben. Wanneer je niet wilt dat anderen het overzicht van je kleding, stats en skills kunnen zien, kun je dat uitschakelen bij de Hero-knop. Hier kun je ook een status en persoonlijk bericht instellen.

Verbeteringen aan de Orb of Oculus

De Orb of Oculus is gebruiksvriendelijker gemaakt, terwijl hij nog net zo veelzijdig is als voorheen. De aim, focus en fine modi zijn verwijderd, je hoeft de orb niet meer te dragen en de bediening is gemoderniseerd.

Nog iets...

  • Een aantal problemen met xp onder de Voice of Seren is hersteld.
  • Weapon overrides kun je nu gebruiken op elk wapen dat dezelfde aanvalsstijl heeft en hetzelfde aantal handen vereist.
  • YoungMinds staat deze week in de schijnwerpers als het goede doel voor de Well of Goodwill.

Forum

Officieel RuneScape-nieuws

Overzicht RuneScape-nieuws

  • BTS Video 126 - Treasure TrailsLees samenvatting

    BTS Video 126 - Treasure Trails

    In de volgende update komen er nieuwe clue scrolls en verbeterde en nieuwe beloningen bij Treasure Trails. Onder de beloningen zijn ruilbare voorwerpen waarmee je schuifpuzzels over kunt slaan en cosmetische voorwerpen als koffertjes, verf om level 90 spul van een andere kleur te voorzien, ontploffende vaten voor op je rug en bijlen in je rug. De verf komt in de kleuren Barrows, Shadow en Third Age. De eerste twee kun je met moeilijke en elite clues krijgen, de laatste alleen met elite.

    Er komt ook een nieuw systeem waarmee je om een andere beloning kunt vragen wanneer je niet tevreden bent.

  • Treasure Hunter – Crafting CatalystsLees samenvatting

    Treasure Hunter – Crafting Catalysts

    Tot 00:59 op dinsdag 25 november kun je crafting catalysts winnen bij Treasure Hunter. Deze zijn stapelbaar en kun je in je pocket slot dragen. Als je ze bij je hebt verdubbelen ze de snelheid waarmee je huiden, edelstenen en juwelen verwerkt.

    Wanneer je catalysts verbruikt krijg je ook een een gem focus, leather case of metal setting. Door deze drie samen te voegen krijg je summoning focuses. Deze kun je in je inventory houden om 20% meer XP te krijgen bij het maken van pouches van Summoning. Je krijgt metal settings voor het maken van zilveren of gouden voorwerpen, gem focuses voor het slijpen van edelstenen en leather cases voor het verwerken van huiden.

    Als je teveel van één soort hebt kun je deze bij de Master Crafter in de Crafting Guild omruilen. Ook kun je ze met andere spelers en op de Grand Exchange ruilen.

  • Podcast – Elf City Part 2Lees samenvatting

    Podcast – Elf City Part 2

    In de nieuwste podcast bespreekt Mod Osborne de tweede helft van elvenstad Prifddinas. Je kunt de podcast luisteren op PodBean.

Nieuws van Lunagang

Top Ltf'ers en Teamspeak

Er zijn twee nieuwe artikelen te lezen in het forumdeel Publicaties!

Allereerst is de maandelijkse editie van Top Ltf'ers is met enige vertraging uitgebracht – dit keer zowel voor oktober als voor het Double XP Weekend dat begin november plaatsvond!

Ook is er een artikel ingezonden over Teamspeak, een programma dat je in staat stelt tijdens het gamen te praten met je medespelers. Een aantal leden heeft hiervoor een server opgezet en deze opengesteld aan iedereen van de Lunagang. Deze server wordt niet door de Lunagang zelf beheerd maar door de leden die het hebben opgezet. In het artikel legt Roxas uit wat Teamspeak is, hoe het werkt en waarom je het zou moeten gebruiken. Ook wordt er verwezen naar het Teamspeaktopic, waar alle uitleg staat over de server.

Veel leesplezier!

Forum

Officieel RuneScape-nieuws

RS-nieuws: Prifddinas - Lost City of the Elves - Part 2

De tweede helft van Priffdinas, de stad van de elven, is uitgekomen. Hiermee zijn de delen van de andere vier clans nu toegankelijk. Je moet uiteraard nog steeds Plague's End hebben gedaan om in Prifddinas te komen.

Prifddinas District Map
HefinMeilyr
AmloddCrwys
IthellCadarn
IorwerthTrahaearn
Tower of VoicesMax Guild


De beste manier om alle beschikbare dingen te ontdekken is door rond te lopen, maar hieronder staan wat hoogtepunten:

Amlodd - Divination en Summoning

  • Shadow creatures: deze laten shadow cores achter, die je in de light rift bij de monsters kunt omzetten naar light cores. Je hebt de light cores nodig voor light creature pouches.
  • Light creature: Summoning-wezen waarmee je een kans hebt dat je een geoogste herinnering direct omzet. Geeft kans op dubbele blue tears in Tears of Guthix. Je kunt er ook mee naar Tears of Guthix en de Tormented demons teleporteren.
  • Impling collector Daffyd wil dat je elk type impling vangt in ruil vor cosmetische 'thinker's' robes, Hunter xp en de keuze uit meer xp of meer buit bij het vangen van implings.
  • Lord Amlodd kan lange verhalen vertellen, maar ook pouches omruilen naar een deel van de spirit shards die nodig waren, zoals Bogrog.

Ithell - Construction en Crafting

  • Crystal singing stelt je in staat crystal tools met speciale skilleffecten, teleporteermiddelen en wapens te maken. Deze wapens gaan kapot en vereisen level 80. Ze hebben kans meer schade toe te brengen. Deze kans is afhankelijk van je Agility.
  • Crystal hatchet en pickaxe: Lady Ithell kan de dragon hatchet en pickaxe naar kristallen varianten omzetten, ook als ze in je toolbelt zitten. Omzetten van Imando of gilded pickaxes zal ervoor zorgen dat je de bonussen verliest. Je krijgt geen spullen terug.
  • Harmonium harps kun je bespelen voor Crafting xp en het onruilbare harmonic dust, dat je nodig hebt voor crystal singing.
  • Mining: je kunt er soft clay en crystal-flecked sandstone hakken. Dat laatste heb je nodig voor crystal flasks.
  • Glas: er is een machine waarmee je crystal glass uit crystal-flecked sandstone en robust glass uit red sandstone kunt maken.

Hefin - Agility en Prayer

  • Serinity posts: klim er op om tot 20.000 Agility xp per dag te verdienen. Neem de houdingen van Lady Hefin aan voor de meeste xp.
  • Agility-parcours met afsnijmogelijkheden die zomaar verschijnen en Velocity. Wanneer velocity op 100% komt, kun je een obstakel overslaan. Elk rondje geeft je ook kans op beloningen, zoals een cosmetische outfit, vier emoties, boekenpagina's met verhalen en handige elvenskillvoorwerpen.
  • Corrupted Seren Stone: koop cleansing crystals bij een monnik in de kathedraal en klik op de corrupted Seren Stone in het midden om de steen schoon te maken. Je kunt hierbij zonder veel inspanning Prayer trainen.

Meilyr - Dungeoneering en Herblore

  • Twee resource dungeons voor 95 Dungeoneering en een voor 115. Ze bevatten trainlocaties, personages met handige diensten en monsters.
  • Gorajo cards: in de 95-grot is een Gorajo, die je kaarten geeft die lijken op die in Sinkhols. Ze geven bonussen bij Dungeoneering.
  • Divine locations die zomaar verschijnen in de 95-grot.
  • Motherlode maw: een standbeeld inde 115-grot waar je tenminste 95 in alle skills voor nodig hebt en dagelijkse beloningen geeft voor wie graag een completionist cape wil.
  • Edimmu: monsters in de 115-grot die alleen voor Slayer gedood kunnen worden. Deze kun je als taak krijgen an Duradel, Kuradal of Morvran. Ze droppen een nieuw huisdier, blood shards die de amulet of fury en bepaalde necklaces van Dungeoneering kunnen verbeteren. In de eerste twee weken heb je dubbele kans om ze als Slayer-taak te krijgen!
  • Harmony pillars: nieuwe farming patches, waar je mos kunt laten groeien. Dat heb je nodig voor perfect potions. De zaden zijn te koop bij een personage in de buurt en gericht op een willekeurige skill. De mos groeit wanneer je deze skill traint.
  • Perfect juju potions: gemaakt door harmony moss in juju potions te gooien. Geven nieuwe effecten.
  • Combination potions: met crystal flasks in je inventory kun je van veel hoge en handige potions potions met zes doses maken, die de effecten van beide potions geven. De recepten moet je eerst vrijspelen. Sommige recepten kun je kopen in de herblorewinkel van de Meilyr-clan en de andere liggen in Daemonheim.

Nog iets...

Perfecte en normale juju potions zijn nu ruilbaar.

Forum

Nieuws van Lunagang

Nieuwe artikelen en Barbarian Assault

Vandaag hebben we uitleg over Ironman en het Challenge system online gezet. Verder zijn de wereldkaart en Barbarian Assault weer bijgewerkt. Hoewel het mosterd na de maaltijd is, hebben we ook nog Halloween voor het nageslacht op de site gezet.

Officieel RuneScape-nieuws

Overzicht RuneScape-nieuws

  • BTS Video 125 - Elf City Part 2Lees samenvatting

    BTS Video 125 - Elf City Part 2

    In bovenstaande video worden vragen van spelers beantwoord over de laatste vier clans uit Prifddinas.

  • Podcast – Community Development TeamLees samenvatting

    Podcast – Community Development Team

    Op PodBean is een podcast te beluisteren over het nieuwe Community Development team, dat op RuneFest is aangekondigd.

  • Clan Cup ResultsLees samenvatting

    Clan Cup Results

    De winnaars van de clan cup zijn als volgt:

    • Combat Cup EoC: Titans Revolution
    • Combat Cup Legacy: Titans Revolution
    • Mini Combat Cup Community : Titans Revolution
    • Mini Combat Cup 100+ : Clan Europe
    • Mini Combat Cup - 20vs20 Matched F2P: Wicked Fury
    • Mini Combat Cup 20vs20 Matched P2P: Wicked Fury
    • Mini Combat Cup Iron Only: 72
    • Skilling Cup: Hola Amigos
    • Slayer Cup: Efficiency Experts
    • Boss Cup - Arraxor: The Nexicans
    • Boss Cup - QBD: zer0 pvm
    • Boss Cup - Nex: zer0 pvm
    • Boss Cup - Hard Mode Vorago: Virtuous & Pride in Domination
    • Iron Quest Cup: Clan Loarnab
    • Quest Run Cup: The Scrying Pool
    • Acorn Cup: bekijk het forumonderwerp voor de voortgang

    Uiteraard willen we de winnaars van harte feliciteren.

  • Treasure Hunter – Meteor StormLees samenvatting

    Treasure Hunter – Meteor Storm

    Treasure Hunter  Meteor Storm

    Van 6 november 1:00 tot 12 november 0:59 kun je meteorieten en ruimtestof op Treasure Hunter krijgen. Deze geven 25% meer xp dan lampen en sterren. Wanneer je ze op een van je vijf laagste skills doet, geven ze in totaal 75% extra xp.

Nieuws van Lunagang

Boss_Ltf maand november

Plaatje

Heb je eens zin om op vrijdagavond naar een boss toe te gaan? Dat kan met Boss_Ltf, elke vrijdagavond gaan we naar een boss toe. In de maand november gaan we naar de volgende bosses:

  • 14 november - Tormented demons
  • 28 november - Armadyl

Voortaan kan je nu ook inschrijven voor Bossevenementen, als je je inschrijft krijg je een berichtje op het forum een uur van te voren.

Kom om 19:30 in de Friends chat: Boss_Ltf voor een rank. Om 20:00 gaan we de kamer in van de boss, dus wees op tijd. Kijk voor meer informatie en voor het inschrijven op het forum.

Forum

Officieel RuneScape-nieuws

Overzicht RuneScape-nieuws

Officieel RuneScape-nieuws

RS-nieuws: Patch Week

Aangezien Guthixian Caches vorige week al is uitgebracht, brengt deze week een aantal kleine verbeteringen in het spel. Wij zullen hier de belangrijkste noemen.

  • Soul Wars, Conquest en de Exiled Kalphite Lair zijn nu beschikbaar voor Ironman. Soul Reaper geeft minder xp.
  • Er is een aantal verbeteringen gedaan aan het grouping system voor minigames:
    • Je kunt nu in een groep naar Fist of Guthix, free for all Clan Wars, Shades of Mort'ton en de TzHaar Fight Pit teleporteren.
    • De koppeling van spelers verbeterd, waardoor je minder vaak aan spelers die offline zin wordt gekoppeld.
    • Je kunt meer eisen stellen aan teamgenoten, zoals dat ze een eindbaas zal zeker 10 keer gedood moeten hebben. Ook de groepsgrootte kan in enkele gevallen worden ingesteld.
    • CoinShare en LootShare kunnen worden aangezet.
    • Je kunt de stats van andere groepsleden bekijken.
  • Verschillende skillanimaties, baby blue dragons en jelly's zijn grafisch vernieuwd.
  • Nulodion geeft nu ook kanonnen terug die in de Artisans' Workshop verbeterd.
  • Rune etheral outfits verminderne nu je gewicht.
  • Ghostly fisher en farmer outfits geven nu ook xp-bonussen, mits je de volledige normale set ook hebt.
  • Gloves van de Dominion Tower zijn weer goed, zoals vroeger.
  • Halloween, Vic the Trader en Balthazar zijn uit Burthorpe verdwenen.

Lees het Engelstalige nieuwsbericht en de patch notes voor de volledige lijst met wijzigingen.

Forum

Bekijk het nieuws van Vorige maand Volgende maand

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.