Verbetering insturen

- Wijziging voorstellen

Nieuwsoverzicht van maart 2014

Bekijk het nieuws van

RSS

Nieuwsberichten

Officieel RuneScape-nieuws

Overzicht RuneScape-nieuws

 • Solomon’s General Store – Shadow Heroes5 reactiesLees samenvatting

  Solomon’s General Store – Shadow Heroes

  Bij Solomon kun je nu schaduwversies van de kleding van bekende helden uit RuneScape kopen.

  Shadow Ariane (male) Shadow Ariane (female) Shadow Ozan (male) Shadow Ozan (female) Shadow Linza (male) Shadow Linza (female) Shadow Owen (male) Shadow Owen (female)

  Met die van Ariane krijg je een staff override, bij Ozan een boog, bij Linza een hamer en bij Owen een longsword, shortsword, greatsword en schild.

  Forum

 • Free to Play HiScores, Action Bar Sharing and Clan Messaging21 reactiesLees samenvatting

  Free to Play HiScores, Action Bar Sharing and Clan Messaging

  Gratis spelers staan voortaan weer in de hiscores. Er zijn welk enkele eisen aan verbonden. Als je 90 dagen niet inlogt, word je verwijderd. In de hiscores van alle tijden voor total levels kom je alleen als je 2154 xp of meer hebt en in de hiscores van alle tijden voor een skill als je level 15 hebt. Voor wekelijkse en maandelijkse hiscores heb je 1000 xp nodig.

  Verder kun je nu in het spel action bars met vrienden uit je friends list delen door met de rechtermuisknop op het nummer van je action bar te klikken en een vriend te selecteren. Zij kunnen je aanbod weigeren en accepteren.

  Beheerders van clans kunnen voortaan instellen dat er onder andere berichten over belangrijke gebeurtenissen als een nieuw of vertrekkend lid naar ieder lid gestuurd moeten worden. Dit kan bij de instellingen van je clan. Andere verbeteringen voor clans kun je in de patch notes vinden.

  Forum

Nieuws van Lunagang

Recensie Fate of the Gods en schrijfstuk eerste keer in memberwereld

Vandaag zijn er twee nieuwe schrijfstukken in Publicaties verschenen. Het betreft ditmaal een recensie van de quest van afgelopen week: Fate of the Gods. Het was een van de langverwachte questen, maar was hij het ook waard? Lees meer daarover in dat artikel.

Het andere verhaal is ingezonden door een bezoeker van het Tipforum. Het siteteam heeft daarna het artikel netjes afgewerkt en het resultaat is een schrijfstuk over het eerste bezoek in een memberwereld. Iedereen zal dat vast wel een beetje herkennen. Je kan zelf ook een artikel inzenden, die dan mogelijk geplaatst wordt in publicaties. Voor meer informatie kun je een lid van het siteteam een privébericht sturen.

Veel leesplezier!

Forum

Officieel RuneScape-nieuws

Overzicht RuneScape-nieuws

 • Podcast - Fate of the Gods0 reactiesNog niet samengevat

  Podcast - Fate of the Gods

  Er is een nieuw bericht op de homepage van RuneScape verschenen.

  A Q&A podcast with the Fate of the Gods team. Listen now on RuneScape's PodBean page!

  Later zal hier een samenvatting van dit bericht verschijnen.

  Forum

 • Behind the Scenes - April 201431 reactiesLees samenvatting

  Behind the Scenes - April 2014

  Als vervanging van het paasevenement zal dit jaar een strijd tussen de goden Marimbo en Brassica Prime losbarsten. Zij hebben het verlaten kamp van Saradomin bij de krater van Lumbridge ingenomen. In de rode hoek is Marimbo, die voor het plezier en feest vecht, en in de groene Marimbo, die de wereld heerlijkheid wil brengen. Als je in de Cabbage Facepunch Bonanza een kant hebt gekozen, kom je in een parcours vol vallen, trofeeën, apen en gekheid terecht. Je moet zo lang mogelijk zien te overleven en daarbij trofeeën verzamelen en uiteraard spelers ontwijken die in gorilla's zijn veranderd en je in het gezicht slaan. Het evenement is voor members en gratis spelers.

  Je verdient renown, waarmee je cosmetische capes en bonus-xp in Slayer, Farming en Mining kunt verdienen. Ook kun je een seedicide krijgen, waarmee gedropte zaden direct in xp veranderen, een Slayer VIP ticket voor meer keuze in je taken en de patch bomb, waarmee je direct farming patches kunt oogsten en leeg kunt maken. Members verdienen 50% sneller renown.

  De strijd tussen Brassica Prime en Marimbo is niet het enige voor gratis spelers. Er zal ook een nieuwe quest komen met de naam Shadow over Ashdale. Deze quest in het nieuwe startgebied van RuneScape zit vol puzzels, vijanden en een verhaal met intrige en gevaar. Je hebt niets nodig, maar de monsters schalen mee met je combat level. De quest kenmerkt zich door de weinige dialoog en de omgeving die voor zichzelf spreekt.

  Shadow over Ashdale

  Wie Fate of the Gods heeft gedaan en tussen de 75 en 85 Divination heeft, kan deze maand naar een nieuwe kolonie met elder wisps. Je kunt hiermee een nieuwe divine location maken: de divine simulacrum. Hiermee kun je energie van verschillende tiers tegelijk oogsten. Ook is er een transmute charm, waarmee je charms in één soort hoger kunt omzetten, en een divine impling. Als je die kunt vangen, krijg je energie energie, signs en volledige summoning pouches.

  Er zijn verschillende nieuwe dingen voor Divination tussen level 75 en 99, waaronder de Muspah beast of burden. Dit monster zal automatisch energie opslaan en bewaren. Verder zal de manier waarop chronicles werken vernieuwd worden. Ze komen vaker, geven meer xp en kunnen ook omgezet worden naar geld.

  Van het ninjateam komen er level 120 skill capes en gloves waar je 90 Ranged of 90 Magic voor nodig hebt. De eerste soort wordt door de leden van de Order of Ascension achtergelaten, de laatste door de celestial dragons.

  Bij Solomon zullen nieuwe huisdieren en de emotie 'RuneScape Trough the Ages' verschijnen, waarvan de laatste kenmerkende voorwerpen uit de historie van RuneScape bevat. Met Treasure Hunter krijg je voorwerpen die je in een konijn, lam of kip veranderen.

  Ook zullen de veranderingen aan de bank, die in de Achter de Schermen van maart waren aangekondigd, alsnog komen.

  Forum

 • Earn RuneCoins through SuperSonicAds – Keys Coming Soon!87 reactiesLees samenvatting

  Earn RuneCoins through SuperSonicAds – Keys Coming Soon!

  Je kunt nu bij Solomon RuneCoins verdienen door enquêtes in te vullen, reclame te bekijken, je e-mailadres achter te laten of rommel te installeren. Pas met alles zeer goed op - het is echt rommel.

  Forum

 • Poll - New Website Feature10 reactiesLees samenvatting

  Poll - New Website Feature

  Je kunt vanaf vandaag in RuneScape stemmen over wat er als eerst aan de website moet worden toegevoegd: een beter bruikbare adventurer's log, hiscores per land, een mobiele versie van de forums en een pagina met alles over livestreams.

  Forum

Officieel RuneScape-nieuws

Overzicht RuneScape-nieuws

Officieel RuneScape-nieuws

RS-nieuws: Fate of the Gods

Fate of the Gods

In de nieuwste grandmaster quest van RuneScape keert Zaros terug. Praat met Azzanadra ten zuiden van de lodestone bij de Eagles' Peak om de quest te beginnen en naar Freneskae te gaan, de thuiswereld van de Mahjarrat. Daar leer je alles over de geschiedenis van Zaros, een van de sterkste en meest mysterieuze wezens in RuneScape. Je vecht er tegen sterke tegenstanders en verkent een gevaarlijk gebied.

Tijdens de quest sta je voor de keuze Zaros te helpen of te hinderen, een keuze die zijn lot zal bepalen. Direct na de quest krijg je xp in Magic, Divination, Slayer, Agility en Summoning en kun je terug naar Freneskae, waar na de quest nog meer te doen is. Wanneer extra quests hebt gedaan kun je er extra beloningen vinden.

Voor de quest heb je 73 Agility 75 Divination, 79 Magic, 76 Slayer en 67 Summoning nodig. Ook moet je achter elkaar tegen verschillende tegenstanders van level 160 vechten. Je moet het lang uit zien te houden en een beast of burden is daarbij handig. Je krijgt extra beloningen na The Firemaker's Curse, Ritual of the Mahjarrat, The Temple at Senntisten en The World Wakes. Als je de Mahjarrat Memories doet, kun je met de engrammeter iets veiliger door Freneskae gaan en krijg je extra xp.

Naast de quest is er ook een nieuw type divine location toegevoegd: fishing bubbles. Je hebt daarvoor geen voer nodig, alleen een hengel aan je toolbelt.

Forum

Officieel RuneScape-nieuws

Overzicht RuneScape-nieuws

 • Podcast -Two of a Kind3 reactiesLees samenvatting

  Podcast -Two of a Kind

  De nieuwste podcast van RuneScape gaat over de quest One of a Kind. Zo worden er veel vragen van spelers beantwoord.

  Forum

 • BTS Video 97 - Fate of the Gods Part 28 reactiesLees samenvatting

  BTS Video 97 - Fate of the Gods Part 2

  Na het eerste deel van vorige week is nu ook het tweede deel van de video over Fate of the Gods online gezet. De quest zal waarschijnlijk beginnen bij de World Gate, de poort die Guthix heeft gemaakt om wezens als de mensen, elven en feeën naar Gielinor te brengen. De poort is aan het begin van de quest in de Shadow Realm en je hebt de hulp van Sliske nodig om de poort terug te halen.

  De World Gate kun je afstemmen op verschillende werelden. Met een ring of visibility kun je de World gate sinds deze week ten noordwesten van Arandar vinden. De poort kan verschillende middeleeuwse runen tonen, die de eerste letter van de naam van de wereld aangeven. Je personage kan nu alleen nog door de poort kijken en je een korte tekst voorschotelen.

  In Fate of the Gods ga je naar Freneskae, een belangrijke planeet die wij nu alleen nog kennen als de thuiswereld van de Mahjarrat. Dit is een zeer vijandige omgeving, waar je constant op moet letten om te overleven. De Mahjarrat zijn op Gielinor sterke wezens, maar die krachten hadden ze op Freneskae allemaal nodig om in leven te blijven. Je wordt continu blootgesteld aan bliksem, lavabommen en giftige gassen. Voor spelers is er genoeg te verkennen. Er zijn Memorium crystals, waar kleine stukjes verhaal inzitten.

  Uiteraard is Zaros het belangrijkste van de quest. Jagex zegt dat het uiterlijk dat ze voor hem hebben ontworpen, zeer goed bij zijn persoonlijkheid past.

  Spelers die de Mahjarrat Memories hebben gedaan, wordt aangeraden hun engrammeter voor de laatste keer te vullen.

  Verder is er in de video nog een prijsvraag voor een 'Eat, Sleep, Scape, Repeat' t-shirt.

  Forum

 • Watch Streams – Win Prizes!3 reactiesLees samenvatting

  Watch Streams – Win Prizes!

  Op de homepage van RuneScape is het programma van het Twitch-kanaal voor dit weekend verschenen. Op vrijdag om 10 uur 's avonds zal Sabre Six een stream over Old School houden en zaterdag zal RSMurders om die tijd in het moderne RuneScape avonturen beleven. Ze geven verschillende prijzen weg.

  Forum

 • Community Chronicle – 20/03/20148 reactiesLees samenvatting

  Community Chronicle – 20/03/2014

  De nieuwste editie van de tweewekelijkse Community Chronicle is verschenen, waarin op evenementen van spelers, video's en ons Kree'Arra-evenement wordt gewezen.

  Forum

Nieuws van Lunagang

Uitslag schrijfwedstrijd en artikel populariteit RuneScape

Uitslag van de schrijfwedstrijd!

Na een tijdje flink te hebben gediscussieerd zijn we blij de uitslag van de schrijfwedstrijd met jullie te mogen delen. Laten we er geen doekjes om winden; hieronder vind je de uitslag.

 1. Namedplayer0
 2. Robert Gx
 3. Katje192

Alledrie van harte gefeliciteerd! Natuurlijk willen we ook alle andere deelnemers bedanken voor het meedoen. Onthoud: niet geschoten is altijd mis! Ieders inzending wordt gewaardeerd.

De verhalen van deze winnaars kun je in publicaties op het forum vinden. Laat vooral weten wat je ervan vindt!Ook is er recent een nieuw artikel verschenen, waarin de populariteit van RuneScape wordt besproken. Welke groep mensen speelt eigenlijk nog? En misschien nog belangrijker, waarom speel jij nog (of niet meer)?

Veel leesplezier!
~Het siteteam

Forum

Nieuws van Lunagang

Mahjarrat Memories

De miniquest Mahjarrat Memories is op de site gezet. De miniquest duurt zo'n zes uur en heeft van Mod Jack, de ontwikkelaar van de miniquest, al de moeilijkheidsgraad 'grindmaster' gekregen. Tijdens de miniquest zul je bakken Divination xp verdienen en onder andere inzicht krijgen in het rijk van Zaros tijdens de Second Age, de planeet Freneskae en de demonen.

Forum

Officieel RuneScape-nieuws

Overzicht RuneScape-nieuws

Officieel RuneScape-nieuws

RS-nieuws: Mahjarrat Memories, Circus Improvements and More!

De update van vandaag bestaat uit drie delen: de miniquest Mahjarrat memories, veranderingen aan het circus en een aanpasbare ribbon.

Mahjarrat Memories

Het vervolg op de miniquest van Koschei is uitgekomen: Mahjarrat Memories. Naast deze miniquest heb je ook 60 Divination nodig.

Onderin de helmenwinkel van Rellekka krijg je een apparaat waarmee je herinneringen die in oude plaatsen zijn achtergebleven kunt verzamelen. Het draait in de miniquest vooral om de herinneringen van de Mahjarrat, zoals Sliske, Lucien, Azzanadra en Mahjarrat die je nog nooit hebt ontmoet. Je komt meer te weten over het Tweede Tijdperk, toen het rijk van Zaros op zijn hoogtepunt was.

De beloningen bestaan uit normale en bonus-xp in Divination, een boek met herinneringen, een override voor je hoofd en een huisdier met een enorm hoofd, gebaseerd op een bepaalde Mahjarrat met grootsheidwaanzin. Ook krijg je een voorwerp dat goed van pas zal komen bij de quest die eind deze maand uit zal worden gebracht, Fate of the Gods.

Azzanadra

Circus

Er verschillende veranderingen aan Balthazar Beauregard's Big Top Bonanza gedaan, ook wel bekend als het circus. Je hoeft bijvoorbeeld niet langer voorwerpen te pakken of aan te doen voor voorstellingen, je krijgt meer Agility-xp, de beloningen zijn nu overrides en veel dialoog is optioneel gemaakt.

Ribbon

Je kunt nu het lint met onder andere de Hero-, Powers- en Adventures-knoppen aanpassen. Zo is de volgorde van de knoppen te veranderen en kun je knoppen uit uitklapmenu's naar buiten halen.

Forum

Officieel RuneScape-nieuws

Overzicht RuneScape-nieuws

 • RuneScape Live on Twitch7 reactiesLees samenvatting

  RuneScape Live on Twitch

  Het programma van het Twitch-kanaal van RuneScape is bekend gemaakt. Verschillende spelers zullen hun belevenissen delen en tijdens de streams zul je prijzen kunnen winnen.

  Zaterdagavond 15 maart om 10 uur zal ScapeSkill te gast zijn. Op 22 maart zal RSMurderer komen en op 29 maart Dardan. Verder kon je vrijdag 14 maart de oldschool-RS-stream van Is_My_Str_0 bekijken. Saber Six volgt hem volgende week.

  Forum

 • BTS Video 96 - Fate of the Gods Part 132 reactiesLees samenvatting

  BTS Video 96 - Fate of the Gods Part 1

  Het eerste deel van twee delen over de quest over het terugbrengen van Zaros is op het YouTube-kanaal van Jagex gezet. De quest, Fate of the Gods, zal eind deze maand komen.

  Zaros is volgens de video wellicht de belangrijkste god van de Sixth Age, aangezien hij met elk van de drie belangrijkste verhaallijnen (de elder gods, Stone of Jas en de Dragonkin) te maken heeft. Het belooft een bijzondere quest te worden, aangezien alles rond Zaros altijd zeer mysterieus is geweest. Sommige mensen zien hem als puur kwaadaardig, anderen als goed. De quest probeert wat van de mysterieusheid te bewaren, maar vertelt ook wie hij is, waar hij in gelooft en wat zijn herkomst is. Verder kom je een stuk meer te weten over de elder gods.

  Al aan het begin zul je moeten kiezen of je Sliske of Azzanadra gaat helpen. Zij zijn, of waren, allebei Mahjarrat met een grote loyaliteit voor Zaros. Wanneer je niets met Zaros hebt, kun je hem saboteren, maar je kunt hem ook helpen. Je keuze zal na de quest een zeer grote invloed achterlaten.

  Volgende week zal eerst de miniquest Mahjarrat Memories komen, die volgt op de miniquest van Koschei. Je krijgt een doos die je kunt vullen met energie van Divination en waarmee je herinneringen van Mahjarrat kunt verzamelen. De Mahjarrat spelen een kleine rol in Fate of the Gods en de beloning van de miniquest zal je voordelen opleveren tijdens de quest.

  Forum

 • Treasure Hunter – Silverhawk Boots90 reactiesLees samenvatting

  Treasure Hunter – Silverhawk Boots

  Dit weekend kun je delen van de Silverhawk boots bij Treasure Hunter krijgen. Er zijn zolen, de lip, het bovenleer te winnen. Combineer de drie onderdelen met 500 silverhawk feathers, die ook bij Treasure Hunter te krijgen zijn, en je krijgt Silverhawk boots. Als je de laarzen draagt, krijg je Agility xp bij het rennen, het doen van een ultimate ability en tijdens het trainen van skills. Hierbij zullen je laarzen ladingen verliezen. Je kunt de boots opladen met de veren. De veren zijn ruilbaar en ook te krijgen door overbodige delen van de boots om te zetten.

  De boots hebben een emotie.

  Treasure Hunter Silverhawk Boots

  Het blijkt dat je hier zeer eenvoudig Agility xp mee kunt halen. Zie het onderstaande onderwerp voor meer informatie.

  Forum

Nieuws van Lunagang

Treasure Hunter

Ons artikel over de Squeal of Fortune is veranderd naar Treasure Hunter. Hier staat nu alle belangrijke informatie over Treasure Hunter in, inclusief wat Hearts of Ice zijn.

Officieel RuneScape-nieuws

Overzicht RuneScape-nieuws

 • Pollcast & Radio Show!0 reactiesLees samenvatting

  Pollcast & Radio Show!

  Op de PodBean van RuneScape is een podcast, of pollcast zoals zij dat noemen, over de 'Power to the Players'-peiling in RuneScape. Hij wordt gedaan door Mod Osborne en Mod Jane.

  De quests voor de rest van het jaar zijn al gepland, maar er is nog één plaats over voor het eind van het jaar. Je kunt kiezen tussen een nieuwe quest over de Sixth Age, de voortzetting van een bestaande serie, een losse quest of geen quest. Volgende maand zal er verder worden gestemd over de winnaar, bijvoorbeeld of de serie van de gnomes of piraten moet worden voortzet als de voorzetting van een bestaande serie wordt gekozen.

  De rest van de podcast gaat over het aantal quests dat bepaalde series nog gaan krijgen en wordt gesproken over welke series en welke niet onder de optie "voortzetting van bestaande serie" vallen. Voorbeelden van de laatste zijn de vampierenserie en floor 61 van Daemonheim.

  Verder wordt in het nieuwsbericht ook gesproken over RuneRadio van de fansite RuneZone. Deze site heeft goede contacten met Jagex, aangezien twee administrators bij Jagex werken.

  Forum

Nieuws van Lunagang

One of a Kind

De uitleg van One of a Kind is nu op de website gezet. Eind vorig jaar heeft Jagex bekend gemaakt dat er ook quests gaan komen waarin het vooral om het verhaal draait en iets minder tijd wordt gestoken in geïsoleerde omgevingen vol pracht en praal en gesproken gesprekken. Hierdoor kunnen er weer meer quests uitgebracht kunnen gaan worden. Deze quest is het eerste voorbeeld hiervan. Het is een relatief korte grandmaster quest die het moet hebben van het verhaal, waarbij je weer zoals vanouds de hele wereld over moet reizen. De quest draait om Hannibus, de laatste van de Dragon riders, en het lot van zijn ras, dat veel overeenkomsten heeft met het lot van de Dragonkin. Met de laatste soort zul je dan ook te maken krijgen.

One of a Kind

Forum

Nieuws van Lunagang

Heist evenement

Gouden muntstukken, gietijzeren tralies en achterdochtige bewakers liggen op de loer. Verberg je in de schaduw, behoud je koelbloedigheid en steel al het goud. De evenementenorganisatoren van Lunagang organiseren aanstaande zondag 16 maart om 16:00 een episch heist minigame evenement. Inschrijven kan op het forum.

Forum

Officieel RuneScape-nieuws

RS-nieuws: One of a Kind

One of a Kind is dan eindelijk uitgekomen: de grandmaster quest waarin je Mr Mordaut, de draak in de kelder van het museum van Varrock, helpt Hannibus op te sporen. Hannibus is de laatste van de fabuleuze dragon riders. Je reist de hele wereld over om raadsels op te lossen, zoals bij een reis naar de verloren bibliotheek van Robert the Strong, en komt veel te weten over de geschiedenis.

One of a Kind

Je krijgt XP in Dungeoneering, Summoning en Magic. Wanneer je Ritual of the Mahjarrat hebt voltooid, krijg je ook nog bonus-xp. Verder krijg je een Dragon rider amulet met 4% critical bonus in alle stijlen en een prayer bonus van 10. Ook zal de amulet de schade van de ability dragon breath verhogen en krijg je meer xp bij het begraven van dragon bones. Tot slot kun je bij celestial dragons komen, die Summoning-materialen en dragon rider armour achterlaten.

De eisen zijn als volgt:

Forum

Officieel RuneScape-nieuws

Overzicht RuneScape-nieuws

 • BTS Video 95 - One of a Kind36 reactiesLees samenvatting

  BTS Video 95 - One of a Kind

  Volgende week komt dan eindelijk de grandmaster quest One of a Kind over de Dragon riders. Hier is een video over verschenen:

  In de video wordt uitgelegd wat de Dragon riders zijn. De Dragon riders vormen een nobel ras, dat niet van Gielinor komt. Zij kunnen enorme beesten temmen. Vroeger stonden zij bekend als de Ilujanka. Zaros vond ze wel interessant en beloofde hun onvruchtbaarheid op te heffen als zij met hem naar Gielinor kwamen. De Dragon riders accepteerden dit aanbod en al snel bereden zij de draken op Gielinor. Lees ons artikel over de Second Age voor meer informatie.

  Jagex raadt ook aan dat je je kennis over Robert the Strong en de Dragonkin oppoetst. Je kunt daar hier meer over lezen.

  Tijdens One of a Kind vind je na een zoektocht over de wereld Hannibus, de laatste der Dragon riders. Je bevrijdt hem en vormt zijn toekomst. Ondertussen zul je veel over de Dragon riders, een beetje over Zaros en nog veel meer leren.

  Met deze quest zal de Celestial dragon in het spel komen, een draak met macht over de tijd. Je kunt ze na de quest in een resource dungeon vinden. Wanneer je ze doodt, krijg je voorwerpen voor Summoning en Dragon rider armour.

  Naast de draken zul je met de quest veel verhalen leren en xp verdienen.

  Forum

 • Combat Beta50 reactiesLees samenvatting

  Combat Beta

  Op de betaservers hebben nu verschillende wapens special attacks gekregen of teruggekregen. Het effect zal meeschalen met je combat level. Ook is het maximale combat level weer 138. Magic en Ranged tellen wel wat zwaarder dan vroeger. Verder zijn er verschillende veranderingen aan PvP, zoals dat je in PvP nu 15% minder schade aanricht en protectieprayers nog maar voor 25% werken. Bekijk voor de volledige veranderingen het Engelstalige bericht.

  Forum

 • Treasure Hunter - Prismania24 reactiesLees samenvatting

  Treasure Hunter - Prismania

  Van vrijdag 7 maart om 1 uur 's ochtends tot dinsdag 11 maart om 0:59 's ochtends zijn alle xp lampen en fallen stars die je van Treasure Hunter krijgt prismatic. Dat houdt in dat je zelf de skill mag kiezen waarin je XP of bonus XP krijgt. Ook geven ze allemaal 50% meer XP.

  Forum

 • Community Chronicle - 6/03/20143 reactiesLees samenvatting

  Community Chronicle - 6/03/2014

  In dit bericht staan twee inzendingen van spelers, wordt het laatste nieuws op het gebied van fansites gebracht, wordt er nog eens gewezen op de radio show met Mod Mac en wordt een podcast over de huidige Dragonstone Poll aangekondigd, Combat vs Skilling Boss. Ook staan er enkele evenementen op de kalender in het spel zelf en wordt er nog eens gepraat over de opbrengsten van de GameBlast marathon.

  Forum

 • RuneRadio - Mod Mac’s Mega Mix10 reactiesLees samenvatting

  RuneRadio - Mod Mac’s Mega Mix

  Donderdag 6 maart vanaf 17:30 kun je op RuneRadio luisteren naar Mod Mac's Mega Mix, een show vol muziek en gepraat. Hier zal hij vragen beantwoorden van Facebook, Twitter, het RuneScape forum en RuneRadio's eigen verzoekensysteem.

  Forum

 • RuneScape Top Trumps - Now Delivered From Within USA0 reactiesLees samenvatting

  RuneScape Top Trumps - Now Delivered From Within USA

  De RuneScape Top Trumps kaarten worden nu ook vanuit de Verenigde Staten zelf verzonden, waardoor ze sneller zullen worden geleverd aan Amerikaanse spelers.

  Forum

 • Solomon’s General Store – Wings II12 reactiesLees samenvatting

  Solomon’s General Store – Wings II

  Wings II

  Je kunt mooie nieuwe vleugeltjes bij Solomon aanschaffen: vleugels van Armadyl, crystalline wings, libellevleugels en paradox wings (één vleugel van een engel samen met een vleugel van een demon). Het zijn overrides voor capes.

  Forum

Officieel RuneScape-nieuws

RS-nieuws: Tweaks Week

Deze week zijn er twee extra plaatsen in de binds interface van Dungeoneering gekomen, waardoor je nu voorwerpen voor je schildhand kunt bewaren. Ook zijn de andere kleuren die met de vorige update in het gehele spel zijn gekomen verbeterd. Bij Heist kunnen bewakers nu kisten buiten de bank op slot doen, waardoor dieven het slot eerst moeten openbreken.

Volgende week zal de quest One of a Kind komen.

Forum

Bekijk het nieuws van

RuneScape is een handelsmerk van Jagex Ltd uit Groot-Brittannië
© De Lunagang 2004 - 2014

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.