Verbetering insturen

- Wijziging voorstellen

Nieuwsoverzicht van maart 2015

Bekijk het nieuws van

RSS

Nieuwsberichten

Officieel RuneScape-nieuws

Overzicht RuneScape-nieuws

 • Community Corner - March Edition0 reactiesLees samenvatting

  Community Corner - March Edition

  De Community Chronicle is hernoemd naar de Community Corner. Het blijft een overzicht van wat er in de community gebeurt. De Communicy Corner zal op de eerste dinsdag van elke maand komen.

  Op de forums zijn de twee evenementenfora samengevoegd. 21 maart staat er een Clan Wars-evenement van een speler op het programma en Jagex moderators hebben ook een aantal evenementen bedacht. Ter ere van de tweehonderdste quest zal op 16 maart het Questival beginnen, waarin er wedstrijden zijn, vragen worden beantwoord en video's worden gemaakt.

  Verder wordt op het forum gepeild wat de top tien quests onder spelers is en kunnen we in het nieuwsbericht drie prachtige tekeningen van spelers bewonderen.

  Forum

Nieuws van Lunagang

Top LTF'ers februari

Top LTF'ers is na een korte afwezigheid terug in een nieuw jasje! Met het nieuwe systeem wordt elke maand iets geschreven over mensen die een bijzondere prestatie hebben gehaald, in plaats van dat steeds "dezelfde" toppers aan bod komen. Je kunt de eerste editie van 2015 lezen en je mening erover geven op het forum. Veel leesplezier!

Forum

Officieel RuneScape-nieuws

RS-nieuws: Beta: EoC/Legacy Mash-up

Beta

Members kunnen weer nieuwe updates aan combat proberen op een bètaserver. Later zullen we nog meer wijzigingen kunnen proberen.

Het is in de bèta mogelijk EoC te spelen met uiterlijk van de Legacy interface. Ook kun je de Legacy mode met het EoC-uiterlijk gebruiken. Dit is in te stellen bij de instellingen van het spel. Verder is aan verschillende ability's voor 2h swords (melee) gesleuteld, net als de genezing met Soul split in de Legacy mode. Ook zijn er kleine wijzigingen die PvP aantrekkelijker moet maken. Deze wijzigingen kun je in het originele nieuwsbericht lezen.

Je kunt er bij het inloggen voor kiezen je account van het huidige spel te kopiëren. Wat je doet op de bètaserver zal geen invloed op je account in het echte spel hebben.

Livespel

In de echte versie van het spel zijn skeletten vernieuwd en zijn er kleine wijzigingen aan de WildyWyrm en Lava strykewyrms gedaan. De grootste wijziging is dat ze nu wild arrows droppen, die bij je strykebow passen. Deze zijn net iets minder sterk dan Araxyte arrows, de beste pijlen in het spel.

Forum

Bekijk het nieuws van

RuneScape is een handelsmerk van Jagex Ltd uit Groot-Brittannië
© De Lunagang 2004 - 2015

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.