Verbetering insturen

- Wijziging voorstellen

Nieuwsoverzicht van april 2014

Bekijk het nieuws van

RSS

Nieuwsberichten

Officieel RuneScape-nieuws

RS-nieuws: Cabbage Facepunch Bonanza

Bij het voormalige kamp van Saradomin in de krater van Lumbridge is een twee weken durende strijd losgebarsten tussen de godin van de apen, Marimbo, en Brassica Prime, god van de heerlijkheid.

Cabbage Facepunch Bonanza

Sluit je bij een van de goden of de goddeloze groep aan en je kunt, als er genoeg spelers zijn, tegen anderen strijden in een ondergrondse arena. Aan twee zijdes van de arena is het veilig en in iedere ronde van het spel moet je binnen de tijd naar de andere kant zien te komen om punten te krijgen. Onderweg kun je ook cabbage ore hakken en apen slaan om punten te verdienen.

Als de tijd om is of je doodgegaan bent, word je een gorilla die spelers moet doden. Het spel eindigt als alle spelers gorilla's zijn of er tien mensen over zijn gestoken.

Met de punten kun je capes en actieve en passieve ability's voor in het spel verdienen. Ook kun je seedicide krijgen, een voorwerp dat zaden die door monsters worden gedropt omzet in Farming xp. Je krijgt dubbel zoveel xp als voor het planten van de zaden. Verder zijn er patch bombs te koop, waarmee je patches voor de volledige hoeveelheid xp en voorwerpen (in notes) direct kunt leegmaken, en Slayer VIP tokens, waarmee je tussen twee monsters kunt kiezen voor je volgende taak.

De minigame zal in het spel blijven, maar de capes kun je maar twee weken halen.

Brassica Cape Marimbo Cape Godless Cape

Ook zijn de Guthixian butterflies voor twee weken terug. Net als vorig jaar kun je twintig vlinders per dag vangen voor xp in je laagste skill. Elke vijfde vlinder krijg je een herinnering als je die nog niet hebt. Hierbij geldt een limiet van vijf herinneringen per dag en vijftien in totaal.

Je kunt met Memstix bij de lodestone van Falador praten voor een driedelig vlinderpakje, de emotie Butterfly Dervish en Sword of Edicts override.

Als je ze moet doden voor Slayer, droppen leden van de Order of Ascension nu ascension grips en Celestial dragons celestial handwraps. Het zijn allebei gloves waar je level 90 voor nodig hebt. Ze gaan langzaam kapot tijden het vechten.

Forum

Officieel RuneScape-nieuws

RS-nieuws: Get your Free Goblin Basher at 7-Eleven!

Lees samenvatting
Officieel RuneScape-nieuws

RS-nieuws: Legacy Mode – Progress Update

Lees samenvatting
Officieel RuneScape-nieuws

RS-nieuws: Evolution of Combat Improvements

Lees samenvatting
Officieel RuneScape-nieuws

RS-nieuws: Streamers and BTS Video 100 – Gorillas and Cabbages

Lees samenvatting
Officieel RuneScape-nieuws

RS-nieuws: Treasure Hunter – Heartfreezer

Lees samenvatting
Officieel RuneScape-nieuws

RS-nieuws: Design a Pet Competition!

Lees samenvatting
Officieel RuneScape-nieuws

RS-nieuws: Bank Updates - Quick Presets and Drag & Drop

Met ingang van vandaag kun je de samenstelling van je gedragen armour inventory opslaan en met één druk op de knop weer van de bank halen. Dit is handig als je vaak dezelfde spullen gebruikt voor het doden van monsters of het trainen van skills.

In de bankinterface kun je je huidige armour en/of inventory opslaan in een van de presetvakjes. Wanneer je deze in de bank ophaalt zul je automatisch de armour en/of de inventory uit de preset aandoen. Ook zijn er twee quick presets, die je met één simpele knop in de bank kan ophalen zonder het presetmenu te openen.

Gratis spelers hebben toegang tot twee van deze presets, members vijf. Je kunt ook met Bonds, Loyalty Points of RuneCoins extra vakjes huren of permanent kopen.

Verder kun je voortaan voorwerpen sneller vanuit je bank op te ruimen. Sleep een voorwerp uit je bank buiten de interface en laat het dan los om het te vernietigen zonder de bank te verlaten. Dit werkt alleen voor voorwerpen die je daadwerkelijk vernietigt en niet voor voorwerpen die je dropt.


Er is een nieuwe emotie te koop in Solomon's General Store, RuneScape Through the Ages. Ook is het nu mogelijk om sleutels voor Treasure Hunter te verdienen met het voltooien van SuperSonicAds en zijn er een paar dingen verbeterd aan Treasure Hunter. Kijk voor meer informatie in de forum thread van Mod Sayln.

Forum

Officieel RuneScape-nieuws

RS-nieuws: Podcast - Cabbage Facepunch Bonanza

Lees samenvatting
Officieel RuneScape-nieuws

RS-nieuws: Mod MMG on Myths and Misconceptions

Lees samenvatting
Officieel RuneScape-nieuws

RS-nieuws: Treasure Hunter – Slayer Masks 3

Lees samenvatting
Officieel RuneScape-nieuws

RS-nieuws: Community Chronicle - 03/04/14

Lees samenvatting

Bekijk het nieuws van

RuneScape is een handelsmerk van Jagex Ltd uit Groot-Brittannië
© De Lunagang 2004 - 2014

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.