Verbetering insturen

- Wijziging voorstellen

Nieuwsoverzicht van augustus 2014

Bekijk het nieuws van

RSS

Nieuwsberichten

Nieuws van Lunagang

Top LTF'ers editie juni & juli

De nieuwste editie van Top LTF'ers is uit! In het artikel kun je lezen wat de beste vijftien spelers van LTF – en een onverwachte bonus – de afgelopen twee maanden met bloed, zweet en heel veel muisklikken hebben weten te behalen. Ook de uitzonderlijke prestaties van andere forumleden zijn hier terug te vinden, dus haast je naar het forum!

Veel leesplezier!

Forum

Officieel RuneScape-nieuws

RS-nieuws: Behind the Scenes - August 2014

In de video en het onderstaande nieuwsbericht wordt het programma voor de maand augustus bekendgemaakt.


Plague's End

Plague's End is de grandioze slotquest van de elvenserie. Het is een Grandmasterquest die meer dan twee uur zal duren en die onder andere het ontketenen van een revolutie, de welbekende lichtpuzzels, het zoeken naar de verloren leiders van de elvenclans en een ontmoeting met de legendarische Dark Lord bevat. De beloningen zijn onder andere 800k XP verspreid over verschillende skills en een special outfit die je zal helpen met Thieving. Ook moet je de quest hebben voltooid om de elvenstad in te kunnen wanneer deze uitkomt.

Om de quest te beginnen zul je de onderstaande quests en skills moeten hebben:


Een maand voor clans

Buiten de elvenclans krijgen ook de door spelers gestichte clans deze maand een update. Het Clan Camp wordt geheel bijgewerkt en er zijn nieuwe standaarden voor vexillums en een teleport in Burthorpe. Ook genieten clans van enkele tijdelijke bonussen. Zo wordt de XP van de skill plots in de citadel verhoogd naar 140%, zijn de XP-, genezende en schadeverlagende bonussen van de clan avatar sterker en krijg je meer bonus-XP van de quartermaster en je fealty rewards.

Ook worden er enkele kleinere veranderingen doorgevoerd, waaronder links naar de clan homepage op de vexillum, en kunnen we rekenen op een hoop podcasts en competities terwijl we wachten op de Clan Cup. De inschrijvingen hiervoor zijn vanaf midden augustus geopend, de Clan Cup zelf begint begin september.


Soul Reaper

Het Ninja Team heeft gewerkt aan een Slayerupdate waarbij Death je opdraagt om bossmonsters te doden. Voor deze speciale opdrachten krijg je flinke hompen XP in Slayer en toegang tot een gloednieuwe edelsteen, die je kunt gebruiken om nieuwe juwelen mee te maken. Deze juwelen zijn veel sterker dan de op onyx gebaseerde juwelen als het amulet of fury, maar je hebt er nog steeds een onyx voor nodig.

Ook kun je betere bonussen krijgen van bonfires in gevechten met bossmonsters en kun je zien hoe vaak je bepaalde monsters hebt gedood – en hoe snel.


Barbarian Assault

Penance creature concept art

Barbarian Assault wordt volledig bijgewerkt en is dodelijker en belonender dan ooit tevoren. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen een moeilijke modus te spelen, waarbij je de Penance King moet doden. Ook is de hele omgeving vernieuwd, zien de monsters er anders uit en zijn de beloningen bijgewerkt. En dubbele vlammenwerpers!

Over de beloningen wordt nog niets anders gezegd. We zullen dus op de update zelf moeten wachten tot we hier meer over weten.


Overig nieuws

Er komen uiteraard weer nieuwe outfits in Solomon's General Store. Ook komt deze maand het duizendste muziekje uit, met daarbij een nieuwe emotie. De iconen op de wereldkaart worden een beetje bijgewerkt om ze duidelijker te maken, er komen een hoop namen vrij van slapende accounts en er worden enkele grote veranderingen gemaakt aan de Adventurer's Log.

Forum

Bekijk het nieuws van

RuneScape is een handelsmerk van Jagex Ltd uit Groot-Brittannië
© De Lunagang 2004 - 2014

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.