Verbetering insturen

- Wijziging voorstellen

Nieuwsoverzicht van augustus 2014

Bekijk het nieuws van

RSS

Nieuwsberichten

Officieel RuneScape-nieuws

Overzicht RuneScape-nieuws

 • BTS Video 115 - Barbarian Assault Rework and the Clan Cup 20143 reactiesLees samenvatting

  BTS Video 115 - Barbarian Assault Rework and the Clan Cup 2014

  In de onderstaande video kun je lezen over de Clan Cup en de update aan Barbarian Assault die volgende week uitkomt. De samenvatting is onder de video te vinden.

  Barbarian Assault

  De hoeveelheid XP die je van Barbarian Assault krijgt is veranderd, het uiterlijk van de minigame - dat grotendeels nog uit 2007 stamt - wordt volledig vernieuwd, en de werking van het spel krijgt ook enkele nieuwigheden.

  Je kunt een extra moeilijke versie van Barbarian Assault kiezen, waarin je het tegen de Penance King moet opnemen. De Penance King is oorspronkelijk door spelers bedacht, die ook hebben geholpen bij het bedenken van de werking van het gevecht. Net als bij de Penance Queen zul je met je team moeten samenwerken en zul je een hele reeks gebeurtenissen aan de gang moeten brengen om hem te verslaan.

  Door de Penance King vijf keer te verslaan krijg je toegang tot nieuwe insignes. Deze helpen je bij je rol en moet je opladen met voorwerpen die je krijgt van de Penance King en de Penance Queen. Ook de stats en het uiterlijk van de bestaande beloningen zijn bijgewerkt.

  Clan Cup

  Er wordt kort herhaald wat er in dit nieuwsbericht is gezegd over de Clan Month. Na de Clan Month is er de Clan Cup, waarin de verschillende clans in RuneScape het tegen elkaar opnemen in allerlei categorieën. Dit zijn bijvoorbeeld directe gevechten tussen de spelers, gevechten tegen monsters en een speciale questcategorie.

  De prijzen die in de Clan Cup te winnen zijn zijn onder andere een eigen logo, het voorkomen van de naam van je clan op het speciale plakkaat dat in het spel te vinden is, het voorkomen van je clan in de tweehonderdste quest, en een bezoek aan de Jagex studio om live te spelen.

  In het voor de Clan Cup opgezette forum kun je alle informatie over de Clan Cup vinden en kun je ook je clan opgeven om mee te doen.

  Forum

 • Treasure Hunter – Genie’s Blessing14 reactiesLees samenvatting

  Treasure Hunter – Genie’s Blessing

  Treasure Hunter Genies Blessing

  Van vrijdag 22 augustus tot maandag 25 augustus loop je bij elke fallen star of lamp van Treasure Hunter die je opent de kans dat er een geest zal verschijnen. Deze geest kan je een van drie zegens geven, waar je zelf uit mag kiezen:

  • De Blessing of Free Will geeft je bonus-XP in een skill naar keuze.
  • De Blessing of Fate geeft je bonus-XP in een willekeurige skill die nog geen 99 is, maar geeft meer XP dan de Blessing of Free Will.
  • De Blessing of Fortune geeft je geld.

  Forum

 • Community Chronicle – 21/080 reactiesLees samenvatting

  Community Chronicle – 21/08

  In de laatste Community Chronicle staan drie video's en worden twee fansites en twee evenementen genoemd. Ook wordt er vermeld dat er in de volgende Community Chronicle een stukje zal staan met tips om je account te beveiligen. Als je zelf nog tips hebt kun je deze opsturen naar community@jagex.com met de titel Chronicle Security Tips.

  Forum

 • Podcasts – Interns Exposed!0 reactiesLees samenvatting

  Podcasts – Interns Exposed!

  RuneScape Podcasts

  In de nieuwste podcast op PodBean wordt gesproken met drie stagelopers bij Jagex. Mods Titus, Abbie en Selfie vertellen hierin over het werk dat ze verrichten, de goede en slechte ervaringen die ze deze zomer hebben opgedaan en hoe ze bij Jagex zijn terechtgekomen.

  Forum

 • Service Disruption13 reactiesLees samenvatting

  Service Disruption

  RuneScape en andere spellen worden momenteel geteisterd door aanvallen die de verbinding tussen de spelers en de servers van het spel verstoren. Het wordt aangeraden tijdens deze aanvallen af te zien van gevaarlijke en riskante activiteiten.

  Forum

 • Barbarian Assault Rework Preview + Q&A Live Stream24 reactiesLees samenvatting

  Barbarian Assault Rework Preview + Q&A Live Stream

  In de livestream van woensdag 20 augustus werd gesproken over de aankomende update aan Barbarian Assault.

  Forum

 • Solomon’s General Store – Wings III3 reactiesLees samenvatting

  Solomon’s General Store – Wings III

  Solomons General Store Wings III

  Je kunt twee nieuwe vleugeltjes en twee staarten bij Solomon kopen: de dwarven warsuit wings, blade wings (hieronder getoond), Inari tail en de Skeletal tail. Vanaf vandaag kun je ook vleugels en capes tegelijk dragen.

  Blade WingsInari TailSkeleton Tail

  Alle wings in de winkel zijn de helft goedkoper gemaakt.

  Forum

Officieel RuneScape-nieuws

RS-nieuws: Soul Reaper

Je kunt nu de Dood helpen zijn sterkste bosses te doden en een Soul Reaper worden. Ga via de portal ten noorden van Draynor Village naar zijn kantoor en je zult nadat de Dood zijn probleem heeft uigelegd een grim gem krijgen.

Eens per dag zul je een boss moeten doden die past bij je combat level. Voorbeelden zijn de Giant Mole, Kalphite Queen, de Barrow-broeders en Araxxor. Doe het en je zult punten verdienen, die je kunt inwisselen voor beloningen. Wanneer je het niet eens bent met het opgedragen monster, kun je om een andere vragen. Hiermee zal het aantal punten dat je krijgt wel iedere keer verminderen met een kwart van het aantal punten dat je voor het eerste monster zou krijgen. Als je vijf keer om een alternatief vraagt, zul je dus geen punten meer krijgen.

Voor de taken krijg je Slayer xp en reaper points. Je kunt daar het volgende mee kopen:

 • Aura refresh, waarmee je een gebruikte aura direct weer kunt gebruiken. Voor elke tier aura is een apart voorwerp.
 • Death's deal, waarmee armour en wapens wanneer je sterft met 50% minder kapot gaat.
 • Een permanente prijsverlaging van een kwart voor het starten van een instance bij bosses.
 • Permanent een kwart langere levensduur van de extra life points bij een bonfire.
 • Stralen in prachtige kleuren die waardevolle drops aanwijzen.
 • De mogelijkheid extra taken van Soul Reaper te kopen, in ruil voor slayer points.
 • Een incomplete hydrix, een edelsteen die je met een onyx kunt combineren. Je kunt dit omzetten in sterke uitrusting.

Met 79 Crafting kun je van een complete hydrix juwelen maken. Met 87 Magic kun je de spreuk Level-6 enchant gebruiken om het volgende te maken:

 • Ring of Death, waarmee je kans hebt dat je voor 2,5% van de maximum lifepoints van je tegenstander geneest.
 • Reaper necklace, waarmee tien seconden lang 1% extra attack bonus krijgt als je een critical hit hebt. Deze bonussen tellen tot maximaal 3% bij elkaar op.
 • Deathtouch necklace, waarmee je een kwart tot de helft van de schade die je tegenstander aanbrengt terugkaatst.
 • Amulet of souls, waarmee je een kwart tot de helft meer met Soul Split geneest.

De juwelen gaan zo'n tien uur mee.

Met 80 Fletching kun je ook hydrix bolt tips maken, die op ascension bolts gezet kunnen worden, en met 90 Magic betoverd kunnen worden tot ascendri bolts. Hiermee kun je per hit 1% extra adrenaline krijgen.

Er zijn ook nog cosmetische beloningen als je een bepaald aantal keer een boss hebt gedood. Voorbeelden zijn de titels 'the Reaper', 'Final Boss' en Vanquisher armour, een set cosmetic overrides. De tellers lopen als sinds 22 juli, dus het kan zo zijn dat je de beloningen al hebt.

Nog iets...

 • Je kunt nu wings en een cape tegelijk dragen.
 • Patch notes

Forum

Nieuws van Lunagang

Keuzeverhaal: Honderd Uri's en een dwergmarmot

Zou jij ook vandaag de dag je eigen quest willen regisseren? Dat kan vandaag! Het nieuwste artikel van het siteteam geeft je de mogelijkheid om een verhaal naar je eigen wil te laten verlopen. Breng jij het tot een goed einde of zal het kwaad overheersen? Het lot ligt vandaag in jouw handen, dus haast je naar het Tipforum om hem te bepalen!

Veel leesplezier én succes!

Forum

Officieel RuneScape-nieuws

Overzicht RuneScape-nieuws

 • Road to Elf City - Episode 48 reactiesLees samenvatting

  Road to Elf City - Episode 4

  De vierde aflevering van Achter de Schermen over Prifddinas is verschenen. Mod Elfborne praat over de Ithell- en Amlodd-clans. Deze clans komen pas wanneer de tweede helft van de stad wordt uitgebracht.

  Forum

 • Clan Cup 2014 – Sign Up Now4 reactiesLees samenvatting

  Clan Cup 2014 – Sign Up Now

  Je kunt je vanaf vandaag opgeven voor de clan cup van 2014. Winnaars krijgen, naast de mogelijkheid eens flink te kunnen opscheppen, een reisje naar de studio van Jagex om deel te kunnen nemen aan een livestream. In de clan cup, die jaarlijks wordt uitgereikt, kunnen clans in verschillende categorieën strijden voor de winst of gewoon het plezier. De volgende categorieën bestaan:

  • Combat Cup EoC
  • Combat Cup Legacy
  • Clan Cup Skilling
  • Mini Combat Cup onder 100
  • Mini Combat Cup 100+
  • Mini Combat Cup Community
  • Mini Combat Cup Matched 20vs20 F2P
  • Mini Combat Cup Matched 20vs20 P2P
  • Mini Combat Cup Iron Only
  • Quest Cup
  • Boss Cup
  • Slayer Cup
  • Meer!

  De winnaars van de eerste drie categorieën krijgen de reis en een permanente vermelding op een plakkaat in RuneScape.

  Bekijk het forum voor meer informatie.

  Forum

 • Podcast - Plague's End8 reactiesLees samenvatting

  Podcast - Plague's End

  Op PodBean is de podcast over Plague's End gezet. Naast de gebruikelijke praat over wat een grandmaster quest wel en niet is en waarom er wel of geen gebruik wordt gemaakt van voice acting, spreken Mod Osborne, Mod Stu, Mod Sarah en Mod Giara onder meer over een alternatief voor wie de Dark Lord zou kunnen zijn, of de moeilijkheidsgraad van de puzzel niet te laag was en wat ze de beste delen van de quest vinden.

  Forum

Nieuws van Lunagang

Plague's End

De uitleg van Plague's End staat nu op de website.

Iestin

Overigens heeft Jagex in eerdere nieuwsberichten gezegd dat de quest in totaal 800.000 xp zou opleveren. Dit klopt niet en moet 500.000 xp zijn. Als goedmakertje zullen de ontbrekende lampen voor de resterende 300.000 xp in Prifddinas te krijgen zijn, maar daar zul je wel wat voor moeten doen.

Mocht je willen weten wat andere van deze lange grandmaster quest vonden, ben je van harte uitgenodigd op ons forum.

Forum

Officieel RuneScape-nieuws

Overzicht RuneScape-nieuws

 • Character Name Clean-Up – Second Batch36 reactiesLees samenvatting

  Character Name Clean-Up – Second Batch

  Op 13 augustus zullen er om 2 uur 's middags verschillende namen van oude accounts worden vrijgegeven die beginnen met D tot en met H. De vrijgegeven namen kun je op het forum zien. De checkmogelijkheid via de website is uitgeschakeld om overbelaste systemen te voorkomen.

  Je kunt je naam via de Hero-interface in het spel wijzigen. De eerste vierentwintig uur nadat de namen zijn vrijgekomen, kunnen alleen spelers een naam registreren wanneer zij 1000 total in het moderne of de oldschool versie van RuneScape hebben. Je kunt ook een bond gebruiken.

  Forum

 • Soul Reaper Showcase & Clan Month Q&A Live Streams19 reactiesLees samenvatting

  Soul Reaper Showcase & Clan Month Q&A Live Streams

  13 augustus is er om 5 uur 's middags een livestream op Twitch over de boss die volgende week komt, Soul Reaper. Op 15 augustus is er om dezelfde tijd een clivestream over de aanstaande clanmaand.

  Forum

 • Treasure Hunter – Elite Training Dummies6 reactiesLees samenvatting

  Treasure Hunter – Elite Training Dummies

  Van dinsdag 12 tot maandag 18 augustus kun je met Treasure Hunter Elite Training Dummies krijgen. Er zijn kratten met drie, vijf of zeven dummy's. Klik erop en je kunt kiezen hoeveel dummy's je voor melee, ranged en magic wilt. Je kunt ze vervolgens met de gekozen stijl aanvallen om xp te krijgen. De dummy zal vier keer weer tot leven komen als hij dood is, maar bij de vijfde keer krijg je extra veel xp. De lifepoints en xp zijn gebaseerd op je total level.

  Vrienden kunnen de dummy's ook aanvallen. Zij ontvangen 10% van de xp die ze zouden krijgen wanneer ze de dummy zelf hadden.

  Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is rond je dummy als je hem plaatst. Je kunt geen dingen uithalen die op meer vijanden tegelijk werken en Summoning-beesten kunnen de dummy's ook niet aanvallen. Lifepoints stelen werkt niet, je kunt ze niet meenemen naar de Wilderness of een minigame en je kunt ze niet op de bank zetten. Zorg ervoor je de dummy binnen een half uur opmaakt, log niet uit en loop er ook niet te ver van weg.

  Forum

Officieel RuneScape-nieuws

RS-nieuws: Plague's End

Plague's End

Plague's End is uitgekomen, de laatste quest in de langstlopende questserie van RuneScape. Je moet de leider van de rebellerende elven, Arianwyn, helpen om een plan te verijdelen waarbij de Dark Lord terugkeert. Deze zou Prifddinas onder de medogenloze leiding van de Iorwerth-clan nieuw leven in kunnen blazen.

Voltooiing van de quest geeft toegang tot Prifddinas als deze stad later dit jaar uitkomt. Nu krijg je al 800.000 xp verspreid over 16 skills, een exoskelet dat helpt bij Thieving en de titel "of the Elves".

De queeste begint bij een zoektocht naar de verloren elvenclanleiders om toegang te krijgen tot de Grand Library. Daarna ben je zeker twee uur bezig met het zoeken naar de weg en het volgen van aanwijzingen. Je reist ver en over heel Gielinor, bezoekt klassieke questplaatsen en lost lastige lichtpuzzels op. Ook vecht je tegen vijanden van maximaal level 107, inclusief de Dark Lord zelf.

Om de quest te starten, heb je het volgende nodig:

Overig nieuws

De trader en black marketeer van Player Owned Ports handelen nu ook in de nieuwere handelsgoederen en grondstoffen. Ook heeft het schepenmenu nu de mogelijkheid scheepsonderdelen te verbergen die niet langer relevant zijn.

Forum

Nieuws van Lunagang

Plague city-serie

Maandag komt naar alle waarschijnlijkheid de laatste quest van de Plague city-serie uit. Er is al veel over deze quest, Plague's End, gesproken. Het eerste deel van de serie is echter al twaalf jaar geleden uitgekomen en daardoor zul je niet elke quest uit de serie je even goed kunnen herinnen. Daarom hebben wij een artikel geschreven met samenvattingen van alle quests uit de serie.

Ingang van de Temple of Light

Officieel RuneScape-nieuws

Overzicht RuneScape-nieuws

 • BTS Video 114 - Plague's End25 reactiesLees samenvatting

  BTS Video 114 - Plague's End

  Volgende week komt de langslopende questserie van RuneScape met Plague's End tot een einde. Het zal een zeer grote grandmaster quest worden in de stijl van de vorige quests van de serie. De quest beantwoordt veel vragen over de elven die in voorgaande quests open zijn gelaten.

  We zullen nu een zeer korte samenvatting geven van de questserie. De serie begon met Plague City, waarin je de dame Elena redt. Zij deed onderzoek deed naar de pest in het arme West Ardougne. In Biohazard kom je de ware toedracht van de pest te weten en valt de naam "Dark Lord" voor het eerst. Vervolgens help je de de koning van East Ardougne, Lathas, een weg naar het land van de elven door de Underground Pass te vinden. In Regicide vermoord je in opdracht van koning Lathas zijn broer Tyras, de koning van West Ardougne. Tyras zou samenspannen met de Dark Lord. Het blijkt echter dat Lathas samenspant met deze Dark Lord en Tyras hem tegenwerkte. Vervolgens help je in Mournings' Ends Part I en Mournings' Ends Part II de elven die Seren aanhangen. Zij vragen je de de mourners in West Ardougne, die de Dark Lord aanhangen, te infiltreren. Als infiltrant vergiftig je de bewoners van West Ardougne en kom je te weten dat de mourners een ondergrondse tempel hebben ontdekt. Vervolgens help je de Seren-aanhangers deze tempel, de Temple of Light, weer te verzegelen en krijg je toegang tot het death altar. Within the Light is bijna vijf jaar terug uitgekomen. Hierin ontdek je dat Priffdinas naar een kristallen zaadje is omgezet.

  Plague's End zal nodig zijn om later dit jaar in Priffdinas te kunnen. De quest zal weer lichtpuzzels en gevechten bevatten. Verder ontmoet je de nog onbekende Dark Lord, zoek je naar de verdwenen ouderen van de stad en kom je in de mysterieuze Grand Library van de elven.

  Daarnaast krijgen alle elven een nieuw uiterlijk.

  Forum

 • Podcast – The Clan Cast5 reactiesLees samenvatting

  Podcast – The Clan Cast

  Op PodBean is een podcast verschenen over de updates voor clans die deze maand komen. Ook wordt er gesproken over wat een clan is en waarom je lid moet worden van een clan.

  Forum

 • Community Chronicle 07/080 reactiesLees samenvatting

  Community Chronicle 07/08

  In de Community Chronicle zie je weer kunst van spelers, evenementen van fansites, nieuwe functies op fansites en video's van spelers. Er is ook een videowedstrijd voor clans.

  Forum

 • Maintenance - 7th August, 8.30-11.30am BST0 reactiesLees samenvatting

  Maintenance - 7th August, 8.30-11.30am BST

  Op 7 augustus zal er tussen half 10 's ochtends en half 1 's middags onderhoud worden gedaan aan de werelden 5, 10, 17, 19, 21, 26, 28, 32, 54, 69, 81, 102, 105, 119, 123, 137. Hierdoor kun je op die werelden zomaar uitgelogd worden. Er wordt ons aangeraden een andere wereld te gebruiken tijdens het onderhoud.

  Forum

Nieuws van Lunagang

Efficiëntie telt wél

Mensen die van XP houden opgelet! Trainen jullie wel efficiënt genoeg? In het nieuwste artikel van het siteteam lees je of je wel degelijk efficiënt traint, hoe het in elkaar zit en wat je eraan kan doen als je dat niet doet. Want als je veel XP binnen wilt harken, telt efficiëntie wel degelijk. Haast je naar het Tipforum om het te lezen!

Veel leesplezier!

Forum

Officieel RuneScape-nieuws

Overzicht RuneScape-nieuws

 • Display Name Technical Issues20 reactiesLees samenvatting

  Display Name Technical Issues

  Door grote belangstelling is het systeem om je display name te veranderen overbelast geraakt en kunnen sommige spelers geen namen registreren. Jagex heeft enkele wijzigingen gedaan om de belasting te verminderen, kijkt hoe het in de toekomst nog beter kan en vraagt ons om begrip. Ook moet je niet te veel op de vernieuwknop van de pagina drukken. Wegens antibotmaatregelen kun je dan geblokkeerd worden.

  Forum

Nieuws van Lunagang

Combat calculator

Nu de oude combatformule, met enkele aanpassingen, weer terug is, hebben veel mensen ons gevraagd de combat calculator weer terug te zetten. Door de vakantie heeft dat even geduurd, maar nu is hij er dan weer. Veel succes met trainen iedereen!

Officieel RuneScape-nieuws

Overzicht RuneScape-nieuws

Officieel RuneScape-nieuws

RS-nieuws: Clan Month - The Beginning

1 september begint de jaarlijkse strijd om de clan cup weer en ter voorbereiding staat deze maand in het teken van clans. Deze maand krijg je 140% xp bij skill plots in de citadel en geeft een clan avatar nu 5 of 10% extra xp, is zijn bescherming tegen schade 10% en geneest hij elke vijf minuten 4%. Ook is de bonus-xp bij de quartermaster 40% hoger, net als de xp van de clan cloak.

Verder zul je in Burthorpe voortaan een rekruteergebied met vexillum stands en een teleport flag vinden. De guest clan chat die je het laatst hebt bezocht zal worden onthouden bij het uitloggen en er is nu een link naar de homepage van de clan op een vexillum.

Overig nieuws

Er zijn kleine veranderingen gedaan aan Demon Slayer. Er zijn onder andere nieuwe beloningen gekomen: een wand en een verhalenboek. Als je die wilt hebben en de quest al gedaan hebt, kun je met Gideon Bede in de kerk van Varrock praten.

De toren van Armadyl bij het Clan camp is een beetje naar het zuiden verplaatst.

Er zijn ook flink wat patch notes.

Forum

Officieel RuneScape-nieuws

Overzicht RuneScape-nieuws

Nieuws van Lunagang

Top LTF'ers editie juni & juli

De nieuwste editie van Top LTF'ers is uit! In het artikel kun je lezen wat de beste vijftien spelers van LTF – en een onverwachte bonus – de afgelopen twee maanden met bloed, zweet en heel veel muisklikken hebben weten te behalen. Ook de uitzonderlijke prestaties van andere forumleden zijn hier terug te vinden, dus haast je naar het forum!

Veel leesplezier!

Forum

Officieel RuneScape-nieuws

RS-nieuws: Behind the Scenes - August 2014

In de video en het onderstaande nieuwsbericht wordt het programma voor de maand augustus bekendgemaakt.


Plague's End

Plague's End is de grandioze slotquest van de elvenserie. Het is een Grandmasterquest die meer dan twee uur zal duren en die onder andere het ontketenen van een revolutie, de welbekende lichtpuzzels, het zoeken naar de verloren leiders van de elvenclans en een ontmoeting met de legendarische Dark Lord bevat. De beloningen zijn onder andere 800k XP verspreid over verschillende skills en een special outfit die je zal helpen met Thieving. Ook moet je de quest hebben voltooid om de elvenstad in te kunnen wanneer deze uitkomt.

Om de quest te beginnen zul je de onderstaande quests en skills moeten hebben:


Een maand voor clans

Buiten de elvenclans krijgen ook de door spelers gestichte clans deze maand een update. Het Clan Camp wordt geheel bijgewerkt en er zijn nieuwe standaarden voor vexillums en een teleport in Burthorpe. Ook genieten clans van enkele tijdelijke bonussen. Zo wordt de XP van de skill plots in de citadel verhoogd naar 140%, zijn de XP-, genezende en schadeverlagende bonussen van de clan avatar sterker en krijg je meer bonus-XP van de quartermaster en je fealty rewards.

Ook worden er enkele kleinere veranderingen doorgevoerd, waaronder links naar de clan homepage op de vexillum, en kunnen we rekenen op een hoop podcasts en competities terwijl we wachten op de Clan Cup. De inschrijvingen hiervoor zijn vanaf midden augustus geopend, de Clan Cup zelf begint begin september.


Soul Reaper

Het Ninja Team heeft gewerkt aan een Slayerupdate waarbij Death je opdraagt om bossmonsters te doden. Voor deze speciale opdrachten krijg je flinke hompen XP in Slayer en toegang tot een gloednieuwe edelsteen, die je kunt gebruiken om nieuwe juwelen mee te maken. Deze juwelen zijn veel sterker dan de op onyx gebaseerde juwelen als het amulet of fury, maar je hebt er nog steeds een onyx voor nodig.

Ook kun je betere bonussen krijgen van bonfires in gevechten met bossmonsters en kun je zien hoe vaak je bepaalde monsters hebt gedood – en hoe snel.


Barbarian Assault

Penance creature concept art

Barbarian Assault wordt volledig bijgewerkt en is dodelijker en belonender dan ooit tevoren. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen een moeilijke modus te spelen, waarbij je de Penance King moet doden. Ook is de hele omgeving vernieuwd, zien de monsters er anders uit en zijn de beloningen bijgewerkt. En dubbele vlammenwerpers!

Over de beloningen wordt nog niets anders gezegd. We zullen dus op de update zelf moeten wachten tot we hier meer over weten.


Overig nieuws

Er komen uiteraard weer nieuwe outfits in Solomon's General Store. Ook komt deze maand het duizendste muziekje uit, met daarbij een nieuwe emotie. De iconen op de wereldkaart worden een beetje bijgewerkt om ze duidelijker te maken, er komen een hoop namen vrij van slapende accounts en er worden enkele grote veranderingen gemaakt aan de Adventurer's Log.

Forum

Bekijk het nieuws van

RuneScape is een handelsmerk van Jagex Ltd uit Groot-Brittannië
© De Lunagang 2004 - 2014

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.