Verbetering insturen

- Wijziging voorstellen

Jungle Potion

Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk

Lengte: Kort

Startpunt: Praat met Trufitus in zijn hut in Tai Bwo Wannai. Tai Bwo Wannai ligt in de jungle ten zuiden van Brimhaven.

Startpunt op wereldkaart: Bekijk de plaats van het startpunt op de wereldkaart.

Alleen voor members: Ja

Eisen: Je moet Druidic Ritual hebben voltooid. Je moet langs agressieve jogres kunnen lopen.

Benodigde spullen:


Trufitus heet je welkom in zijn mooie dorpje. Antwoord dat het inderdaad mooi is, maar merk vervolgens op dat het erg leeg is. Dit was Trufitus ook opgevallen en hij wilt de goden raadplegen. Voor het ritueel heeft hij een drankje nodig maar is te oud en broos om zelf alle ingrediënten te halen. Zeg dat jij dit voor hem zult doen om de quest te beginnen. Trufitus wilt dat je vijf herbs voor hem verzamelt en zal je elke keer vertellen waar en hoe de volgende te vinden is. De eerste herb is snake weed.

Locatie herbs

Snake weed zit aan een plant die bij de kust ten zuidwesten van Tai Bwo Wannai Village groeit. De plant heet Marshy jungle vine en is te herkennen aan de felgroene kleur met gele stippen. Pluk er een, maak de herb schoon en breng hem terug naar Trufitus.

Snake Weed

Nu zal Trufitus je vragen om een Ardrigal te halen. Ardrigal kun je vinden in de palmbomen bij de Harpie Bug Swarms ten noorden van Karamja. Verzamel een Ardrigal, maak het schoon en breng het terug naar Trufitus.

Ardigal

De Sito Foil is te vinden ten zuiden van Tai Bwo Wannai Village, bij twee vuurtjes omringd met zwarte grond. Zoek in de gebieden die "Sorched Earth" heten en daar zul je de Sito Foil in vinden. Ga weer terug naar Trufitus.

Sito Foil

Nu gaan we Volencia moss halen. Dit groeit bij de mijnplaats ten zuidoosten van de hut. Doorzoek een van de grijze stenen waar geen ores in zitten voor een Volencia moss en ga terug naar Trufitus.

Volencia Moss

Nog één herb te gaan, de Rogue's purse. Dit groeit in een grot ten noorden van de hut. Hoewel Rogue's purse ook op andere manieren is te krijgen, bijvoorbeeld als drop van Jogres, moeten we dit spul vers halen. Op het strand ten noorden van Tai Bwo Wannai staat een uitroepteken op de kaart. Loop er heen en doorzoek de stenen om door het gat naar beneden te gaan. Loop langs de jogres naar het zuiden om een met paddestoelen bedekte muur te vinden. Zoek in de muur en neem de herb mee. Verlaat de grot en wandel weer naar Trufitus. Geef hem de Rogue's purse voor je beloning.

Rogues Purse

Beloning: 775 Herblore xp. Je krijgt ook nog twee keys voor Treasure Hunter.

Quest points: 1

Quests waarvoor je deze quest nodig hebt: My Arm's Big Adventure, Shilo Village, Tai Bwo Wannai Trio, Zogre Flesh Eaters, Achievements van Seers' Village - Elitetaken

Over deze pagina

Geschreven door Mazterroulz en Feppie64, met dank aan 4CS, Oswald05 en svenman2 voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

RuneScape is een handelsmerk van Jagex Ltd uit Groot-Brittannië
© De Lunagang 2004 - 2015

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.