Contactformulier

Via dit formulier kun je een bericht sturen naar de webmaster van de website, bijvoorbeeld voor een suggestie of om te vertellen dat iets niet meer werkt.

Dit formulier is NIET voor vragen over RuneScape of problemen in RuneScape!

Vragen over RuneScape kun je op het forum en ons chatkanaal in RuneScape stellen. De naam van onze chat is Lunatip. Op het forum kan iedereen zich gratis en zonder verdere verplichtingen registreren. Op berichten met vragen over RuneScape die via dit formulier worden verzonden, zal NIET worden geantwoord. Dit formulier is alleen voor fouten in de website.

Wij kunnen je ook niet helpen als je je account of spullen in RuneScape kwijt bent geraakt of een suggestie voor in het spel hebt. Wij zijn een onafhankelijke fansite en kunnen dus niets in het spel zelf veranderen. Op dit soort berichten zullen wij niet antwoorden.

We verzoeken je fouten of een voorstel voor een verbetering van een pagina te melden via de daarvoorbestemde links onderaan de pagina's. Deze links staan niet op elke pagina: op deze bijvoorbeeld niet. Als je een fout over een pagina wilt melden waar geen links bij staan, kun je dit formulier gebruiken.

Vermeld je e-mailadres als je een antwoord wilt. De berichten via dit formulier worden niet elke dag gelezen. Je kunt overwegen je bericht op het forum te plaatsen, daar zul je eerder antwoord krijgen.

Contact

(beveiliging tegen robots)

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.