Guthixian Caches

Bij de verschillende wisp colony's in de wereld zal elk uur voor tien minuten een Guthixian Cache openen. Deze opslagplaatsen bevatten herinneringen van Guthix, die beschermd worden door automatons. Nu Guthix er niet meer is, kunnen wij deze herinneringen proberen te stelen voor Divination xp en bijzondere bonussen.

Wanneer er een cache opent, zal dat in je chatbox verschijnen. Je kunt dan bij de kraters waar je normaal herinneringen in werpt met de rechtermuisknopoptie de cache in. Alle kraters van Divination komen in aanmerking, behalve die bij de pale colony.

Er zijn geen eisen aan de distraction and diversion verbonden, behalve dat je beide handen vrij moet hebben en member moet zijn.

Het spel

Eenmaal binnen moet je de memory's die aan de zijkant van de kamer staan, naar de krater in het midden dragen. De automatons zullen echter hard proberen dit te voorkomen en als ze bij je komen, zullen ze je herinnering kapot slaan.

Herinnering dragen

Je kunt de automatons uitschakelen door via de beelden van Cres in de hoeken van de kamer in Cres te veranderen en in deze vorm de automatons aan te klikken. Cres is een World Guardian van Guthix, die je in The World Wakes tegenkomt. Na één minuut verander je weer terug in een mens en moet je een minuut wachten voor je Cres kunt worden.

Automaton uitschakelen

Er zijn drie soorten memory's: tiny raw, raw en large. Voor de eerste heb je 1 Divination, de tweede 45 en de laatste 85 Divination nodig. Er zijn in totaal 12 tiny raw, 8 raw en 4 large memory's. Ze zullen zo nu en dan weer terugkomen.

Er zijn ook drie soorten automatons: ancient, confused en large. Om ze uit te schakelen heb je weer 1, 45 en 85 Divination nodig.

Het is handig een samenwerking af te spreken. Eén iemand schakelt als Cres de automatons uit, terwijl de andere herinneringen naar het midden van de krater draagt. Wanneer de transformatie naar Cres is uitgewerkt, kunnen de rollen omgedraaid worden. Het is bijzonder lastig zonder uitgeschakelde automatons naar het midden te lopen.

In de minigame-tab op je scherm zie je hoeveel herinneringen je naar het midden hebt gedragen, hoeveel automatons je hebt uitgeschakeld, hoeveel punten je hebt gehaald en wanneer je weer Cres kunt worden.

Tijdens de distraction and diversion kun je de volgende voordelen voor tijdens de distraction and diversion verdienen:

Je kunt ze activeren in de minigame-tab. Het is mogelijk de voordelen op te sparen.

Beloningen

Als je de krater uitgaat, zul je beloond worden. Je kunt niet meer terug naar binnen. De cache zal tien minuten na de opening automatisch sluiten en je naar boven zuigen. Je krijgt slechts één keer per drie uur een beloning.

De beloningen bestaan uit Divination xp en passieve bonussen. De xp hangt af van je level en het aantal punten dat je hebt verzameld. Wanneer je meer dan 200 punten op een dag hebt verzameld, zul je voor het teveel aan punten geen Divination xp krijgen.

Wanneer je vijf of meer punten hebt behaald, krijg je ook de onderstaande bonussen. Dat geldt ook als je die dag al 200 punten hebt gehaald.

De duur van deze bonussen is het aantal punten dat je hebt gehaald gedeeld door vijf. De maximale tijdsduur is 20 minuten.

Met Memorial to Guthix is het mogelijk de bonussen van Guthixian caches een later moment te activeren.

Het is ook mogelijk dat je één van de kledingstukken uit de Diviner's outfit ontvangt, die de xp verhogen bij het trainen van Divination. Je krijgt geen kledingstukken die je al hebt. De kans wordt hoger met meer verdiende punten.

Over deze pagina

Met dank aan nick voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.