Distractions and Diversions - The Pit

The Pit is een distraction and diversion die om Agility draait, maar waarbij je toch niet veel aan je Agility-vaardigheden hebt. Je kunt de distraction and diversion niet zomaar spelen. Daarvoor moet je uitgenodigd worden. Dat kan gebeuren wanneer je Agility traint. De distraction and diversion is een leuke afwisseling tijdens het trainen.

The Pit bestaat uit zes spelletjes, waarvoor je bij de meeste gewoon geluk moet hebben om te winnen. De beloning bestaat uit een gorilla mask en Agility xp. Er zijn geen eisen om The Pit te kunnen spelen. Je kunt deze Distraction and Diversion maximaal één keer per uur spelen.

Beginnen

Om The Pit te kunnen spelen, moet je Agility-parcoursen afleggen bij één van de volgende parcoursen:

Let op: met een summer pie kun je je Agility level twee keer met 5 levels boosten. Zo kun je bijvoorbeeld op level 85 al trainen op het uitgebreide parcours bij de Barbarian Outpost. Des de beter het parcours, des te meer xp je krijgt.

Bij de bovenstaande Agility-parcoursen staat een talent scout. Zodra hij vindt dat je genoeg parcoursen hebt afgelegd, zal hij je roepen om The Pit te komen spelen. Als je nog iets in je handen hebt zul je dit uit moeten doen. Dit wordt ook aangegeven met een groene pijl. Hij zal je dan, vergelijkbaar met Pirate Pete van de quest Rum Deal, met een bokshandschoen neerslaan en naar The Pit brengen.

Plaatje

De ene keer duurt het langer voordat de talent scout je roept dan de andere keer. Als je een agility skillcape hebt en draagt, hoef je geen parcoursen af te leggen. Je kunt dan meteen spelen. Je krijgt dan wel een stuk minder xp. Let er wel op dat je The Pit maar één keer per uur kunt spelen.

Plaatje

Zodra je in The Pit bent, kom je bij een goblin en weerwolf genaamd Scrambles en Snotgut. Zij zullen je het spel dat je gaat spelen uitleggen. De volgende keer dat je hetzelfde spel krijgt, kun je de uitleg overslaan. The Pit bestaat uit zes spelletjes. Scrambles en Snotgut zullen vertellen dat ze de namen daarvan zelf bedacht hebben. De beschrijvingen hiervan staan onder het plaatje.

Zodra je het spel begint, zul je via de balk, zoals bij het agility-parcours van de gnomes, naar de overkant springen. Hier zul je het spel spelen.

Plaatje

Let er wel op dat je bij elk spel niet zoveel tijd hebt om het te spelen. Als je binnen de tijd het spel niet gespeeld hebt, heb je automatisch verloren.

PlaatjeNaamBeschrijving
PlaatjeHigh-low there!Bij dit spel moet je zes cijfers proberen te raden. Dat is heel simpel, gok of het een lager of hoger cijfer is. Als je een cijfer fout hebt, heb je verloren. Als je alle zes de cijfers achter elkaar goed hebt, heb je gewonnen. De groene knop staat voor een lager cijfer, de rode knop voor een hoger cijfer. De kans op winst is het hoogste als je bij 1 tot 5 hoger gokt en 6 tot 10 lager.
PlaatjeFloor is Lava!Bij dit spel moet je via zes kratten naar de overkant springen, maar er zijn meer dan zes kratten. Er zijn maar zes kratten stabiel. Je kunt niet weten welke kratten stabiel zijn. Als het je lukt om over alle zes de stabiele kratten te springen, heb je gewonnen.
PlaatjeKaraoke!Bij Karaoke vallen er door het gezang van Snotgun stenen uit de lucht. Je ziet voordat een steen valt wat brokjes uit de lucht vallen, dus ga daar dan niet staan. Als het je lukt op een open plek te blijven staan na ongeveer zes stenen, heb je gewonnen.
PlaatjePut the Thing in the Other Thing!Bij dit spel liggen er voorwerpen op de grond, in de vorm van bijvoorbeeld een voet of sleutel. Ook zie je drie vormen waar deze voorwerpen in passen. Probeer voordat de tijd om is de voorwerpen in de juiste vorm te stoppen, dan heb je gewonnen. Je kunt slechts één voorwerp tegelijk dragen.
PlaatjePunch the Hungry Sheeps!Bij dit spel lopen er heel veel schapen. Prik vijf van de schapen. Als je geluk hebt, dropt één van hen een sleutel. Dan heb je gewonnen.
PlaatjeCrate Expectations!Bij Crate Expectations staan er zestien kratten. Doorzoek daarvan vijf kratten en als je geluk hebt zit in één van die kratten een sleutel. Als je deze vindt heb je gewonnen.

Beloningen

Als je één succesvol spel in The Pit voltooid hebt, kun je bij de talent scout een gorilla mask ophalen. Aan dit voorwerp heb je verder niets. Zie het als een voorwerp voor de lol.

Naast de gorilla mask krijg je altijd Agility xp. De xp wordt bepaald aan de hand van welk parcours je afgelegd hebt, of je een agility skillcape gedragen hebt, wat je Agility level is en of je gewonnen hebt. Je krijgt altijd xp, ook als je verliest, maar dan zal het een stuk minder zijn. Je kunt maximaal rond de 10.000 xp krijgen (exclusief bonus exp), maar alleen als je xp ook nog eens verdubbeld wordt. Meer informatie daarover hieronder.

Plaatje

Als je het spel gewonnen hebt, kun je er ook nog voor kiezen de xp proberen te verdubbelen, die je zojuist met The Pit hebt gehaald. Er is dan wel een kans dat je xp gehalveerd wordt, of hetzelfde blijft. Klik als je je xp wilt verdubbelen op het krat, of, als je dat niet wilt proberen, op de deur.

Verder zul je gemiddeld voor één van de drie potjes van The Pit die je speelt een deel van het Nimble outfit krijgen. Het maakt niet uit of je spel succesvol of niet was. Voor elk kledingstuk dat je draagt krijg je 1% extra xp in Agility als je traint en als je de volledige set draagt, krijg je zelfs 6% bonus.

Over deze pagina

Geschreven door Frankos9, met dank aan King Rico, C0RPOREAL, oko2708, De Woodster, Huseyin-Gazi, Loliwo en cublinkiller voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.