Kaarten

Geen schatzoeken zonder kaart, dus deze zijn er ook. Ze geven een plaats in RuneScape aan. Op het punt in RuneScape dat overeenkomt het kruis van de kaart moet je een krat doorzoeken of graven met een spade.

Laat de kaartjes zien op een grootte van 50% of 100%.

Kaarten van easy clue scrolls

Kaartje

Graaf ten zuiden van de Wizards' Tower. De Wizards' Tower is ten zuiden van Draynor Village. De code van de fairy ring is DIS.

Kaartje

Graaf op de plek waar je komt als je een stap naar het zuiden en drie naar oosten vanaf het standbeeld op de kruising ten noorden van Falador gaat.

Kaartje

Graaf bij de stenen in de omheining ten noorden van Falador.

Kaartje

Graaf twee stappen oostelijk van de boom ten westen van de Champions' Guild.

Kaartje

Graaf ten noorden van het huis van Galahad bij McGrubor's Wood. De boomstam over het water die je op dit kaartje ziet, gaat naar de coal trucks.

Kaartje

Graaf ten noorden van het hekje bij de mijn ten zuidoosten van Varrock.

Kaarten van medium clue scrolls

Kaartje

Bij de willows van Draynor Village.

Kaartje

Graaf ten noorden van de Tower of Life. De Tower of Life ligt aan zee, ten zuiden van Ardougne. De code van de fairy ring is DJP.

Kaartje

Graaf op het schiereiland met de Hobgoblins bij de Crafting Guild.

Kaartje

Ga bij de musican tussen Seers' Village en Rellekka naar het zuiden. Daar zul je een oak tree zien, met aan de oostkant twee normale bomen. Graaf tussen deze twee normale bomen.

Kaartje

Doorzoek het krat bij de Clock Tower, die ten zuidwesten van Ardougne is. Je kunt hier snel vanaf de spirit tree op het Khazard Battlefield komen.

Kaartje

Graaf op het eiland op weg naar de Lighthouse bij Rellekka.

Kaartje

Graaf ten westen van het huis van de Chemist in Rimmington.

Kaartje

Graaf in de inham in de struiken bij het doolhof dat naar Mort'ton gaat. Loop vanaf het beginpunt van de quest Haunted Mine 8 stappen naar het noorden, 7 naar het westen en 2 naar het zuiden.

Kaartje

Graaf bij het kasteel van Miscellania. De gebouwen die je op het kaartje ziet, is de poort van het kasteel. Gebruik de code CIP met de Fairy Rings om hier te komen of ga met de boot vanuit Rellekka (Fremennik Trials nodig). Je kan ook met een ring of wealth naar de troonzaal van het kasteel teleporteren. Hiervoor moet je al eens eerder in Miscellania zijn geweest en moet je ook Fremennik Trials hebben voltooid.

Kaartje

Doorzoek het krat ten zuiden van het huisje in McGrubor's Wood. Ga het bos binnen via het kapotte hek in het noorden.

Kaartje

Graaf achter het altaar ten noorden van de Observatory en ten westen het Battlefield, het altaar bij de ingang van het Ourania altar. Je kunt hier in de buurt salamanders vangen met Hunter.

Kaarten van hard clue scrolls

Kaartje

Graaf in de zuidoostelijke hoek van Yanille, achter het huisje bij de bank.

Kaartje

Doorzoek het krat in het Dark Warriors' Fortress op level 14 van de wilderness.

Kaartje

Bij de bankjes ten zuiden van de Legends' Guild.

Kaartje

Doorzoek het krat in de Lumber Yard ten noordoosten van Varrock.

Kaartje

Graaf ten westen van de vulkaan op level 49 wildernis, ten zuidoosten van het agilityparcours.

Kaartje

Doorzoek het krat in de gebouwen ten oosten van de Observatory. De Observatory is weer ten noorden van Castle Wars. Met de Observatory wordt het huisje van de professor bedoeld, niet de grote sterrenwacht.

Kaartje

Graaf in een huisje in West Ardougne. Je moet Plague city hebben gestart om hier te komen.

Over deze pagina

Met dank aan Fusioxan, Treble Aces, KHaoZBLaDeZ, Pancho1987, Its a Remake, Mr Muffinz, Tante Joke, Treble Aces, Verhaert3 en i sp3c mauls voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.