Beanoodle ll Terug naar het begin ll No Requirements

Heb je een clan of clanchat en wil je deze promoten? Dan ben je in dit forumgedeelte aan het juiste adres. In dit forum kun je alle Runescape gerelateerde clans en clanchats promoten.
Plaats reactie

Wat vind jij ervan dat we weer terug zijn in de clan wereld?

Peiling eindigde op zondag 7 mei 2017, 16:59

Ik vind het wel leuk
2
25%
Ik vind het helemaal niks
2
25%
Geen mening
4
50%
 
Totaal aantal stemmen: 8

Gebruikersavatar
Sir Fire181
Berichten: 1270
Lid geworden op: zaterdag 19 februari 2011, 17:40
RS: Sir Fire181 (p2p)
Clan: Beanoodle
Contacteer:

Beanoodle ll Terug naar het begin ll No Requirements

Bericht door Sir Fire181 » zondag 30 april 2017, 16:59

Beanoodle is terug
__________________________________________________________________________________________________________
Afbeelding
__________________________________________________________________________________________________________
Bij deze willen we jullie weer welkom heten op onze LTF clanpagina! Een lange tijd geleden besloot de clan te stoppen na een voorval tussen enkele leidinggevenden, maar inmiddels zijn we 4 jaar verder sinds Beanoodle zijn deuren sloot. Het is tijd om terug te komen. We zijn misschien wat veranderd in bepaalde opzichten, maar onze mentaliteit is niet vergaan. Lees verder voor meer informatie.

Introductie
In april 2011 werd de clan chat update ingevoerd. Veel mensen besloten een clan te beginnen waaronder Beanoodle zelf. Als eigenaar van een aardig drukke friends chat besloot hij de knoop door te hakken en een clan chat te beginnen met zijn vrienden. Samen met zijn stamleden ging de start soepel. Tegen Bean zijn verwachtingen in groeide de clan als kool. De naam kreeg bekendheid en zorgde voor veel speculatie en nieuwe leden. Naarmate de clan groeide op gebieden zoals Citadel, evenementen, leden en bekendheid, bleek later dat wij begin 2013 een van de grootste clans uit de Benelux waren. Na dit succes bloeide de clan door totdat op een dag de noodlot toesloeg..

Na een kleine confrontatie tussen enkele leidinggevenden besloot er eentje zelf een clan te beginnen en nam alle actieve leden. Dit sloeg bij velen in als een dolksteek, maar erkenden dat het hopelijk niets zou veranderen. Helaas liep de clan stukje bij beetje leeg en werd het inactief. Uiteindelijk bleef er weinig meer van over en sloot Beanoodle zijn deuren.

Midden 2016 kregen enkele leden waaronder Beanoodle zelf, oud Deputy Sir Fire181 en iamRick weer contact. Na veel tripjes Corporeal Beast, God Wars en slayer kwam de hechte band tussen hen terug. Na ruim een half jaar werd het plan om de clan weer op te bouwen op tafel gelegd en werd er een akkoord bereikt. Sinds 29 april 2017 heeft Beanoodle zijn deuren weer geopend om vanaf de bodem, in een geheel nieuw jasje het avontuur tegemoet te gaan en er weer een gezellige clan van te maken.


Requirements
Afbeelding

Om lid te worden van deze clan zijn er eigenlijk geen eisen. Het enige wat je als eis zou kunnen meerekenen is dat je de Nederlandse of Belgische nationaliteit hebt of in ieder geval de Nederlandse taal beheerst. Verder verwachten we wel dat je actief bent en je zeker nu we weer vanaf het begin starten jezelf inzet voor de clan. Dit kan door evenementen te organiseren of mee te doen, veel actief te zijn, hulp te bieden, enzovoorts.

Personeel
Natuurlijk hebben we verschillende mensen die zich inzetten voor de clan en daarbij taken op zich hebben genomen. Dit geldt vanaf de rang Administrator. We hebben ook leidinggevenden. Deze mensen zijn de hoogste gezaghebbers in de clan en zijn de oprichters vanaf 2017.

Afbeelding Beanoodle
Afbeelding Sir Fire181
Afbeelding iamPatty

Er komt mogelijk nog een vierde leidinggevende bij, maar dat hangt af hoe het allemaal zal lopen in de toekomst. Voor nu zijn dit de personen die de clan besturen via uitvoerende macht en controlerende macht. Zij bepalen het beleid in de clan, zorgen dat alles gerealiseerd wordt en alles wordt nageleefd.

Reglement
Wanneer je hebt besloten om bij onze clan te komen, kun je natuurlijk ook niet alles doen wat je wilt. Er zijn regels die nageleefd moeten worden. De belangrijkste zetten we even hieronder op een rijtje:

1. Het gebruik van offensief, scheldend of aanstotend taalgebruik is verboden, laat staan met een (voormalige of bestaande) ziekte.
2. Wij behandelen elkaar met respect en gaan normaal met elkaar om volgens de waarden en normen binnen Nederland. Eerlijkheid wordt op prijs gesteld.
3. Onze clan is geen Grand Exchange. Het vragen om geld of items is daarom ook niet toegestaan. Dit geldt ook voor het verkrijgen van een bepaalde rang.
4. Een poging tot scam of oplichterij is ten strengste verboden.
5. Het is ten strengste verboden om gebruik van bots en autoclickers te hanteren.
6. Bemoeienis over beslissingen of het bestuur zelf wordt niet gewaardeerd. Kritiek mag je geven, maar op een normale, volwassen manier.
7. Spam of reclame wordt bestraft met een kick en verbanning uit de clan. Wees hiervoor gewaarschuwd!

Verder hanteren wij dezelfde regels die Jagex heeft gesteld aan RuneScape zelf. Natuurlijk houden wij ook rekening met gevoelens, plotselinge gebeurtenissen en normen en waarden.

Afbeelding

Activiteiten binnen de clan
Binnen onze clan willen wij zoveel mogelijk activiteiten realiseren op gebieden van het trainen van skills, verslaan van monsters, promotie en vele andere dingen. Het is niet verplicht om mee te doen aan deze activiteiten, maar je zou ons zeker daarmee helpen. Naast dat zien wij zo ook dat jij je inzet voor ons en dat verhoogt je kans op een rang en reputatie bij ons. Om er kort doorheen te gaan, gaan we even wat voorbeelden noemen.
In- of uitklappen • Evenementen
Binnen onze clan hebben we natuurlijk evenementen. Deze mogen niet ontbreken en mogen eigenlijk door iedereen georganiseerd worden. Grotere clan evenementen zullen door onze organisatoren worden verzorgd. Verschillende evenementen komen hier dan ook voorbij. Zo zijn we vroeger met mensen naar monsters geweest om mensen bepaalde bosses aan te leren, gaan we bankskillen, gaan we recruiten met z'n allen of gaan we op zoek naar goud in Gielinor. Kortom, er is voor ieder wat wils.
In- of uitklappen • Clan Citadel
Nadat we een stop gemaakt hebben is de Clan Citadel helaas gedegradeerd van Tier 6 naar Tier 1. Dit vinden wij niet heel erg, zo kunnen we namelijk een nieuwe, frisse start maken. Ons prachtige kasteel is inmiddels weer heropend. Het stof is eraf en ons wacht nu te taak er een prachtig iets weg te zetten. Met een avatar op komst gaan we langzaam door. Verder staat ons befaamde Citadel Event weer op te planning.
In- of uitklappen • Promotie
Nu we een kleinschalige clan zijn, is het opbouwen van onze naam en reputatie weer een heet topic. Daarom gaan we ons ook inzetten voor promotiemateriaal. Denk hierbij aan het werven van mensen in-game door simpelweg onze vlaggen weg te zetten, of als je wilt onze cape te dragen. Ook buiten het spel om komt er binnenkort meer promotiemateriaal. Denk hier dan bij aan dit topic, een nieuwe website en als het mogelijk is beeldmateriaal zoals afbeeldingen en video's.

Hoe kan ik me aansluiten?
Het is heel simpel om je bij ons aan te sluiten. Je kunt ons contacteren in het spel door ons een berichtje te sturen of door onze clan te bezoeken als gast. Wanneer je om een invite vraagt zal deze zo snel mogelijk jouw kant op komen.

Buiten RuneScape om kun je ook enkele personen bereiken buiten het spel. De contactgegevens van deze personen staan hieronder vermeld zodat je ze kunt benaderen. Wil je toch meer informatie over ons? Dan kan dat via onze nieuwe website die je hier kunt vinden.
 • Beanoodle
  Skype: Beanoodle2
  In-game: Beanoodle
 • Sir Fire181
  Skype: TheGuthix888
  LTF: Sir Fire181
  In-game: Sir Fire181
 • iamPatty
  Skype: parttime147
  In-game: iamPatty
Ook voor zakelijke dingen, meldingen, vragen en gebeurtenissen kun je ons bereiken via bovenstaande gegevens.

Ons steunen?
Plak de volgende code in je onderschrift en laat zien dat jij ook een echte noodle bent:

Code: Selecteer alles

[IMG]http://i41.tinypic.com/8xpi5t.png[/IMG]
Laatst gewijzigd door Sir Fire181 op zondag 7 mei 2017, 15:29, 2 keer totaal gewijzigd.
Afbeelding Afbeelding

Gebruikersavatar
Zeekoe
Update Lounge
Berichten: 10624
Lid geworden op: zondag 9 september 2012, 22:01
Extra rang: Winnaar screenshotcompetitie

Re: Beanoodle ll Terug naar het begin ll No Requirements

Bericht door Zeekoe » zondag 30 april 2017, 17:42

O leuk om te zien dat de clan terug leeft, veel succes!

Gebruikersavatar
Sir Fire181
Berichten: 1270
Lid geworden op: zaterdag 19 februari 2011, 17:40
RS: Sir Fire181 (p2p)
Clan: Beanoodle
Contacteer:

Re: Beanoodle ll Terug naar het begin ll No Requirements

Bericht door Sir Fire181 » maandag 1 mei 2017, 0:22

Zeekoe schreef:
zondag 30 april 2017, 17:42
O leuk om te zien dat de clan terug leeft, veel succes!
We gaan het weer eens proberen. Bedankt! :D
Afbeelding Afbeelding

Gebruikersavatar
Jelmer
Teamleider Chat
Berichten: 3330
Lid geworden op: zaterdag 7 februari 2009, 17:19
RS: Jelmer (p2p)
Clan: Maxed in Progress
Extra rang: Evenementenorganisator
Contacteer:

Re: Beanoodle ll Terug naar het begin ll No Requirements

Bericht door Jelmer » maandag 1 mei 2017, 8:48

Welkom terug en succes! ^_^
Don’t get too close
It’s dark inside
It’s where my demons hide

Gebruikersavatar
Ceecs Clan
Berichten: 1071
Lid geworden op: vrijdag 11 januari 2013, 17:22
RS: Ceecs (p2p)
Clan: Ceecs Clan
Contacteer:

Re: Beanoodle ll Terug naar het begin ll No Requirements

Bericht door Ceecs Clan » maandag 1 mei 2017, 12:03

Succes met je clan!

Gebruikersavatar
Sir Fire181
Berichten: 1270
Lid geworden op: zaterdag 19 februari 2011, 17:40
RS: Sir Fire181 (p2p)
Clan: Beanoodle
Contacteer:

Re: Beanoodle ll Terug naar het begin ll No Requirements

Bericht door Sir Fire181 » maandag 1 mei 2017, 16:23

Ceecs Clan schreef:
maandag 1 mei 2017, 12:03
Succes met je clan!
Insgelijks ;)

Toegevoegd na 22 seconden:
Jelmer schreef:
maandag 1 mei 2017, 8:48
Welkom terug en succes! ^_^
Thanks! :)
Afbeelding Afbeelding

Gebruikersavatar
Hank1705
Moderator in categorie RS
Berichten: 2897
Lid geworden op: dinsdag 28 augustus 2012, 14:45
RS: Hankinator (p2p)
Clan: RS Addicts
Extra rang: Chatmoderator

Re: Beanoodle ll Terug naar het begin ll No Requirements

Bericht door Hank1705 » donderdag 4 mei 2017, 12:36

Succes!
Afbeelding
Afbeelding

Gebruikersavatar
Sir Fire181
Berichten: 1270
Lid geworden op: zaterdag 19 februari 2011, 17:40
RS: Sir Fire181 (p2p)
Clan: Beanoodle
Contacteer:

Re: Beanoodle ll Terug naar het begin ll No Requirements

Bericht door Sir Fire181 » dinsdag 9 mei 2017, 21:34

Hank1705 schreef:
donderdag 4 mei 2017, 12:36
Succes!
Komt goed :D

Inmiddels kan ik mededelen dat we stapje met stapje vooruit gaan qua leden en dat onze Citadel weer heropend is. Tijd om weer aan de bak te gaan dus.
Laatst gewijzigd door Erwin op zondag 4 juni 2017, 21:38, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: Zou je kunnen stoppen met het topic onnodig bumpen, nergens voor nodig
Afbeelding Afbeelding

Gebruikersavatar
Jelmer
Teamleider Chat
Berichten: 3330
Lid geworden op: zaterdag 7 februari 2009, 17:19
RS: Jelmer (p2p)
Clan: Maxed in Progress
Extra rang: Evenementenorganisator
Contacteer:

Re: Beanoodle ll Terug naar het begin ll No Requirements

Bericht door Jelmer » zondag 4 juni 2017, 13:25

Sir Fire181 schreef:
zaterdag 13 mei 2017, 15:15
Yeah, onze Citadel is helemaal netjes! Geen dorre planten, kapotte beelden en zelfs onze 3 ava's terug! Op naar Tier 2! :D
3 ava's zijn altijd nice. :D Hoe staat het inmiddels met de heropbouw van de clan?
Don’t get too close
It’s dark inside
It’s where my demons hide

Gebruikersavatar
Sir Fire181
Berichten: 1270
Lid geworden op: zaterdag 19 februari 2011, 17:40
RS: Sir Fire181 (p2p)
Clan: Beanoodle
Contacteer:

Re: Beanoodle ll Terug naar het begin ll No Requirements

Bericht door Sir Fire181 » vrijdag 9 juni 2017, 13:43

Jelmer schreef:
zondag 4 juni 2017, 13:25
Sir Fire181 schreef:
zaterdag 13 mei 2017, 15:15
Yeah, onze Citadel is helemaal netjes! Geen dorre planten, kapotte beelden en zelfs onze 3 ava's terug! Op naar Tier 2! :D
3 ava's zijn altijd nice. :D Hoe staat het inmiddels met de heropbouw van de clan?
Het gaat langzaam. We proberen in ieder geval elke week de upkeep te halen voor de Citadel en wat kleine evenementen tussendoor te doen, maar met weinig mensen in de clan is het meer onderling. Op dit moment zijn we bezig om zoveel mogelijk leden te werven in de werelden 10, 19 en 123.
Afbeelding Afbeelding

Gebruikersavatar
Sir Fire181
Berichten: 1270
Lid geworden op: zaterdag 19 februari 2011, 17:40
RS: Sir Fire181 (p2p)
Clan: Beanoodle
Contacteer:

Re: Beanoodle ll Terug naar het begin ll No Requirements

Bericht door Sir Fire181 » maandag 26 juni 2017, 20:54

Goed, even een kleine update van de stand van zaken:

Op dit moment boeken we een uitstekende vooruitgang in de F2P-werelden. Veel nieuwe spelers zoeken een clan en wij zijn altijd bereid mensen de kneepjes van RuneScape te leren, dus hebben wat leden weten te werven. Betreft de P2P-werelden loopt het moeizaam, maar we merken dat oude leden van ons toch weer hun terugkeer maken in het spel en wederom in de clan om de oude tijden te beleven.

De Citadel loopt helaas niet geheel vlekkeloos, maar we zijn bezig met een oplossing. We mogen ieder geval niet klagen met de statistieken dit moment.
Afbeelding Afbeelding

Plaats reactie