Regels en informatie

Hier kun je praten over zaken uit de OldSchool-servers van RuneScape die niet in de andere forumdelen passen.
Gesloten
Evenementen
Officieel account
Berichten: 58
Lid geworden op: zondag 27 november 2011, 13:39

Regels en informatie

Bericht door Evenementen »

Afbeelding
Afbeelding
Algemene informatie
Welkom bij de evenementen van de Lunagang! In dit forumdeel worden er zowel officiële (georganiseerd door een van onderstaande personen) als niet-officiële (georganiseerd door een gewone speler) evenementen geplaatst. Als je een vraag of een suggestie hebt over de evenementen, stuur één van een van onderstaande personen dan een privébericht.

Evenementenorganisatoren:
Afbeelding Gio
Afbeelding AddyMace
Afbeelding Het pietje
Afbeelding Ajax Is Best

Elke maand worden er een aantal evenementen georganiseerd. Zo kan je mee gaan met diverse bossevenementen om een avond te gaan monsterhunten. Ben jij meer een skiller? Schrijf je dan gelijk in voor de maandelijkse wedstrijd Road of Skillers (RS3) of Road of Skillers (OSRS)! Naast deze evenementen worden er ook nog tal van andere in-game evenementen gehost, voornamelijk competities.

Regels
  • In dit forumdeel gelden de gewone forumregels.
  • Verbannen leden zijn niet welkom op officiële evenementen.
  • Evenementenorganisatoren hebben het recht leden uit te sluiten van deelname aan een evenement als zij dit voor goed verloop van het evenement nodig achten.
  • Overtredingen op officiële evenementen kunnen bestraft worden met een forumwaarschuwing.
  • Als je verbannen bent van de evenementen of uit Lunatip, dan ben je zowel in de chat als op evenementen niet welkom. In deze chat gelden de chatregels.
  • Als je vragen over de chat hebt moet je een privébericht sturen naar een van de chatmoderators.
De chats
De hoofdchat die wij gebruiken voor de officiële evenementen is Lunatip. Deze chat zal gebruikt worden voor alle evenementen, met uitzondering van het Bossevenement. Voor het Bossevenement dien je de chat Boss LTF te joinen. Als je een eigen evenement organiseert mag je uiteraard zelf een FC kiezen. De volgende mensen hebben een rank in Lunatip:
Vragen naar een rank heeft geen effect. Alleen mensen die momenteel in een van de bovenstaande groepen zit heeft een rank in de chats. Wel kun je een smiley-rank verdienen als je de Lunatipper van het kwartaal bent.

Namens het evenemententeam wensen we jullie veel plezier tijdens de evenementen.

Gesloten