Evenement maken, bekijk dit eerst!

Bekijk hier de evenementen voor OldSchool RuneScape!
Gesloten
Evenementen
Officieel account
Berichten: 58
Lid geworden op: zondag 27 november 2011, 13:39

Evenement maken, bekijk dit eerst!

Bericht door Evenementen » maandag 20 februari 2017, 19:51

Hoe maak je een evenement?


Welkom in dit topic over hoe je het beste een evenement kan maken en organiseren.


Aan het begin moet je bedenken wat je wilt organiseren, bijvoorbeeld een skill evenement of een boss evenement. Na het bedenken van je evenement is de opmaak heel belangrijk. Voor de titel van je topic is het fijn om dit te lezen: "King black dragon evenement - datum". Een voorbeeld van titels die niet aangenaam zijn om te lezen is "V@n@v0nd 99 C00k1ng p@RtY", dit soort titels worden dan ook aangepast door de evenementenorganisatoren.

Overzicht in het topic voor het evenement zelf is ook heel belangrijk. Niet dat het doel van het evenement helemaal onderaan staat bijvoorbeeld. De opmaak die het fijnste is om te lezen laten wij je in onderstaand voorbeeld zien.
Titel
Plaatje(optionaal)
Kleine inhoud voor je evenement

Wat
Waar
Wanneer
Friends chat
Eisen

Nawoord
Deze opmaak kan je zo kopiëren en plakken in een nieuw topic.

Code: Selecteer alles

[b][size=200][color=#kleurcode][center]Titel[/center][/color][/size][/b]
[center][img][/img][/center]

Intro tekst 

[b]Wat:[/b]
[b]Waar:[/b]
[b]Wanneer:[/b]
[b]Friends chat[/b]
[b]Eisen:[/b]

Nawoord
Voorbeeld ingevulde opmaak:
Boss evenement
Afbeelding
Welkom bij het Boss evenement topic, in dit topic worden er elke maand 2 trips naar bosses georganiseerd. Elke boss heeft verschillende eisen, dus let goed op de eisen per boss!

Wat: Bandos
Waar: Voor de deur van Graardor
Wanneer: 25 februari 2017 om 20:00
Friends chat: Gi0
Eisen: 70 Strength, Defence en Attack. Voor de rest is een Bandos en een Zamorak item handig tijdens killcount halen. Vergeet je hamer ook niet mee te nemen!

Ik hoop dat jullie op dit evenement komen!
Het is belangrijk dat je op zelf op komt dagen, als je niet meer kan ben je verplicht het op tijd af te zeggen!

Regels

De Hoofdregel voor het zelf organiseren van een evenement is dat je geen inschrijfgeld mag vragen, wil je dit toch doen kan dat alleen in overleg met een van de Organisatoren zodat deze het geld kan bijhouden voor de eerlijkheid van iedereen. Dit is dan ook direct de enige connectie die wij als Evenementen team hebben met solo Evenementen, verder zijn de solo evenementen namelijk niet in samenwerking met Lunagang en staan ze los van ons. Let er wel op dat jullie de regels moeten naleven met uitzondering op het puntje van verbannen lunatip leden, die zijn mits jullie dat zelf willen gewoon welkom.

Wij hopen dat we hiermee jullie stimuleren om evenementen te maken. Voor vragen kunnen jullie terecht bij één van de evenementenorganisatoren.

Het Evenemententeam

Gesloten