A Tz-Haar Crisis.

In dit archief zijn de suggesties geplaatst die pre-LunaLabs gemaakt zijn op het Tipforum.
Plaats reactie
Thomas
Berichten: 11189
Lid geworden op: zaterdag 16 januari 2010, 15:03
RS: SP00NTECH (OSRS)
Clan: Tipaward manipulator

A Tz-Haar Crisis.

Bericht door Thomas »

A Tz-Haar Crisis.
Moeilijkheidsgraad:Moeilijk.
Lengte:Lang.
Startpunt:Praat met de banker van de Tz-Haar.
Startpunt op de wereldkaart:Staat niet op de wereldkaart.
Alleen voor members:Ja.
Eisen:Je moet de Grand-Exange tutoral hebben gedaan, je moet minimaal 70 Combat hebben en rond de 30 Tz-Haar monsters doden als je geen 1500 Tokkul hebt.(je mag banken.) Je hebt 1500 Tokkul nodig, je mag de monsters tijdens de quest doden voor de Tokkul. Je hebt 65 Runecrafting nodig, je hebt 200 Pure essence nodig en 600 Rune essence (mag ook 800 Pure essence zijn!) om runes te craften. Je hebt Mournings ends part II Nodig. Je hebt 15 Mining nodig. Je hebt 40 Crafting nodig. Je hebt ook 10 willow logs nodig, 110 steel nails, saw,hammer en 20 Construction, 5 Yew logs en 10 Oak logs. Pickaxe naar keuze. Snail glue.(kan je krijgen door een snail in onder Canifis te doden en wat hij achterlaat in een vial of water te doen.) Teleporteermiddelen naar de Runecrafting guild, Varrock ,Karamja en een huis in Taverley is handig. Je moet ook Druidic Ritual hebben voltooid. Een antipotion(p++).




De banker van de Tz-Haar maakt zich zorgen, hij heeft Tokkul uitgeleend maar er is crisis in de Tz-Haar en de shops kunnen het niet terugbetalen en dan sterft de Tz-Haar uit omdat ze geen voedsel ect.. meer kunnen krijgen, en dat wil niemand in Runescape. De Tz-Haar is een van de slimste volkeren op Runescape en ze delen hun kennis graag, jij moet ze helpen.
Je moet alle shops helpen in de Tz-Haar om wat gratis spullen te krijgen zodat ze even niet hoeven te lenen.


De Magic shop.
Afbeelding
Je moet de magic shop helpen door van elk type runes dat hij heeft er 100 extra te maken, hij geeft je een briefje die je naar de Runecrafting Guild moet brengen. Pak alvast je pouches met Rune essence erin. De Pure essence hoef je nog niet te doen. Als je bij de Runecrafting guild bent praat je met Wizard Elriss en geef je het briefje. Ze kan het niet lezen, het is in het Tz-Haar-Iaans. Je moet iemand vinden die het briefje kan vertalen, Zaff kan dat wel, hij heeft een tijd in de Tz-Haar gewoont. Ga dus naar Zaff in Varrock. Geef hem het briefje, het duurt wel een tijdje voordat hij het heeft ontcijfert. Dus dan kan je alvast de andere shops helpen. Dat is ook de bedoeling, Zaff heeft rust en tijd nodig om het te ontcijferen dus zijn winkel is ook gesloten. Dus we gaan nu alvast de volgende shops doen.


Uncle Minore his Ore and Gem shop.
Afbeelding
Praat met Uncle Minore. Hij is helemaal in paniek omdat hij heeft gehoord dat er een crisis is in de Tz-Haar. Zeg dat dat ook zo is, nu word gaat hij huilen en zegt dat dat niet mag.Hij heeft een familie van 7 kinderen en een vrouw die allemaal eten nodig hebben. Zeg ook dat jij hem komt helpen en hij dus niet zorgen hoeft te maken. Je gaat een paar grote reclameborden maken voor hem. Daarvoor heb je eerst een ladder nodig. Die maak je als volgt: Je pakt 10 Oak logs, 5 Yew logs 10 Steel nails en een hammer met saw. Gebruik je saw op de 5 Yew logs en selecteer ladder spots te maken. Nu heb je 5 ladder spots, nu de basis nog. Pak je fles Snail glue,10 Oak logs en een saw. Zaag de Oak logs in 4 lange Oak planks. Gebruik je Oak log op een Snail glue vial, nu heb je sticky Oak plank. gebruik die op een gewone Oak plank en je hebt 1 ladder standaard. Nu is je Vial of Snail glue nog halfvol(dat gebeurt alleen in deze quest, anders is hij op), en herhaal dit zodat je nog een ladder standaard hebt. Use die ladder standaart op de ladder spots en je hebt een ladder. Vind nu druke Tz-Haar punten, zet je ladder tegen de muur, klim erop. Dan maak je met je pickaxe een gat in de muur. Doe dat op 2 Punten die druk zijn (aangegeven op de minimap met een zwarte pijl). Pak nu 10 Willow logs, een hammer,saw en 100 steel nails. Zaag 4 willow logs in 2 grote stukken. en de andere 2 logs in twee palen. Use de paal op je groot stuk willow log en je hebt een reclamebord, doe dat nog een keer en je hebt 2 reclameborden! De verf doet Uncle Minore er wel op, ga dus naar hem. Nu heb je 2 goed geverfde reclameborden! Hang ze op de plekken waar jij 2 gaten in de muur hebt gemaakt, wel met je ladder natuurlijk! Maar nu ziet de Tz-Haar politie je en je moet de grot uit vluchten en eventjes wegblijven. Waar gaan we dan heen? Naar Zaff natuurlijk! Zaff is nu klaar en heeft het ontcijfert. Nu kan je verder met de Magic shop en de Uncle Minore Ores and Gem shop deel afsluiten! Geef hem ook nog 300 Tokkul zodat hij nooit meer in de problemen komt.

Vervolg Magic shop
Afbeelding
Nu heeft zaff het ontcijfert en gaan we dus terug naar Wizard Elriss.Ze leest het briefje en verandert hem in een stapel tabletten Ze geeft je de tabletten die teleporteren naar het air,mind,water,earth,fire, body,chaos en death altaar. 5 van elk type rune. Craft nu 100 runes van elk type van de tablet die je hebt gekregen. Nu heb je 100 air, mind,water,earth,fire,body,chaos en death runes. Je mag ze niet kopen, ze moeten naar een altaar ruiken, want iedereen denkt dat de eigenaar van de Magic shop ze zelf craft, en de Tz-Haar bewoners zijn pietluttig qua spullen en kunnen goed ruiken. Nu geef je de runes aan de eigenaar en je hebt zijn deel geholpen, geef nog 600 Tokkul en hij bedankt je en geeft je 100 spreuken naar keuze.(van het ancient spellbook.)


Heavy-Haars' equipment shop.
Afbeelding
Heavy-Haar heeft problemen, omdat de Tz-Haar warriors dood gaan door een rare ziekte en dus niet meer met elkaar kunnen strijden gaat Heavy-Haar over een paar weken failliet als de ziekte niet snel genezen word. De mensen in Taverley weten er vast alles over. Ga naar Taverley en vraag naar een van de druids of zij weten om de mysterieuze ziekte te genezen, niemand weet het tevergeefs. Misschien weet Kaqemeex het. Kaqemeex weet wat het is, maar een tegengif maken is lastig. Hij heeft 5 zelfgemaakte mud runes nodig. een vial of lava nodig en een antipotion(p++) nodig. Een vial of lava krijg je door naar de breed spot in de Tz-Haar te gaan en daar je vial op de lava te gebruiken. Geef hem alle spullen, nu heeft hij het drankje gemaakt. Nu moeten we het de warriors nog geven. Koop een van de lava sproeiers voor 600 Tokkul ergens in de Tz-Haar(elke plek is anders). Zet hem bij de broedplaats, want daar bewaken de zieke en gezonde warriors de eieren van de bevolking tegen indringers. Doe je antipotion in de sproeier en zet hem aan. de warriors zijn beter en hebben nieuwe wapens nodig heeft, en raad eens wie net een nieuwe voorraad heeft!

Praat met de Tz-Haar banker en je hebt de quest voltooit!

Beloning: 5.000 Construction xp, 30.000 Runecrafting xp, een sproeier waarmee je je farming patches kan besproeien als jij er niet bent en er water in zit.
Quest Points:3
Quests waarvoor je deze quest nodig hebt: The Tz-Haar neighbors of the Tz-Haar.





Toegevoegd na 2 minuten:

Veel free to post!
Laatst gewijzigd door Thomas op zaterdag 4 december 2010, 11:07, 1 keer totaal gewijzigd.
Afbeelding Lisette 24/11/2015 :oops: :wub:
Afbeelding
Afbeelding
annak1997
Berichten: 386
Lid geworden op: dinsdag 3 februari 2009, 17:29
Clan: Teak

Re: A Tz-Haar Crisis.

Bericht door annak1997 »

nais gemaakt! 8/10
Plaats reactie