Quest: Love Impossible

In dit archief zijn de suggesties geplaatst die pre-LunaLabs gemaakt zijn op het Tipforum.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Zakdoekdoos
Berichten: 1833
Lid geworden op: vrijdag 7 januari 2011, 12:23

Quest: Love Impossible

Bericht door Zakdoekdoos »

Love impossible

geschreven door: xMrThehByez en ikkeikke66
moeilijkheidsgraad: Moeilijk.

Lengte: Lang.

Startpunt: praat met Brother Althric in monastery.

Startpunt op de wereldkaart: Bekijk het startpunt op de wereldkaart door hierop te klikken.

Alleen voor members: ja.

moeilijkheidsgraad: Moeilijk.

Lengte: Lang.

Startpunt: praat met Brother Althric in monastery.

Alleen voor members: ja.

Eisen:Je moet 70 attack, 45 ranged, 45 prayer, 50 defence 50 crafting, 40 hunter,en 50 agility, 20 cooking, 50 woodcutting
en 50 firemaking hebben. Je moet 10 monsters kunnen verslaan waaronder één van level 250 en de rest varriëert van 100 tot 180!
Ook moet je 105 quest points hebben en holy grail, Icthlarins little helper en Lost Tribe voltooid hebben.


Benodigdheden: chisel, een lichtbron, armour, goed voedsel, teleportatierunes/tabs naar veel verschillende plaatsen kan handig zijn.
PlaatjeOm de quest te starten moet je naar de Monastery gaan, deze is ten westen van Edgeville te vinden. Vanachter in de Monastery is Brother Althric te vinden, vraag of hij een quest voor je heeft. Hij heeft wel een klusje voor je, maar hij denkt dat jij het hoogstwaarschijnlijk niet wil doen. Vertel hem dat je het wél wil doen. Brother Althric vertelt vervolgens over een volgeling van Zamorak en een volgeling van Saradomin. Als Brother Althric niet met je wilt praten komt dat omdat je nog geen 45 prayer hebt.

Ongeveer duizend jaar geleden waren er twee mensen, de ene stond aan de kant van Saradomin en de andere vanZamorak, maar ze waren beste vrienden, een maand geleden vond een volgeling van saradomin het lichaam van de zamorakiaanse van duizend jaar geleden en de volgeling van zamorak vond het lijk van de saradoministische van duizend jaar geleden, deze kwamen echter op het zelvde moment naar Brother Althric om te vragen wat ze ermee moesten doen. De twee volgelingen werden opslag verliefd. Brother Althric had er niets tegen maar op dat moment kwam er een inspecteur langs om te kijken of alle
broeders het wel goed doen. Hij stuurde de zamorakiaan, de man, weg.


Hij wou dat jij hun liefde kan redden zodat beide stammen misschien stoppen met ruziemaken. Accepteer de quest, als je uit monastery gaat komt er een filmpje waarin je ziet dat een struik beweegt, je poppetje kijkt in de struik en dan springt er een saradominist uit. Hij begint te praten tegen je. Als je opties krijgt moet je vragen of hij die ene was die dat lijk van een zamorakiaan vond. Hij zal ja antwoorden, enhij vraagt of je hun liefde kan redden. Zeg dat je dat al probeert, maar dat je niet weet hoe. De saradominist zegt dat je alleen in het kamp vande zamorakianen kan komen door in een speciale tunnel te gaan, maar daarvoor heb je ook armour nodig, Zeg dat je wel armour hebt, dat dat geen probleem is. Maar de saradominist zegt dat het heel bijzonder armour moet zijn. Het zijn drie onderdelen: de helm, de platebody en de platelegs. Deze moet je in deze volgorde ophalen.


De Helm

Brother Althric geeft je een ketting, met deze ketting weten de broeders Hegalium, Dogalium en Lagalium dat je bij hun hoort, het zijn ook deze broeders die je de helm, platebody en de platelegs geven. Ga met deze ketting naar het kasteel Camelot. Voor de poort staat Brother Hegalium. Gebruik de ketting op hem met de use-optie. Hij zal schrikken dat een gewone burger die ketting heeft. Hij denkt dat je hem stal dus moet je een ondertekend bewijs hebben van Brother Altric. Dus, op naar Monastery! Praat hierna weer met Brother Althric, hij zal je vertellen dat hij met plezier een bewijs ondertekend maar dat hij zijn speciale schrijfveer verloren is. Een Zamorakiaan heeft hem gestolen en toen verbrand. Hij vraagt aan jou of jij zijn veer misschien kan terugvinden. Hij zegt dat het van een FroelaMoelavolgel moet zijn. Als je vraagt waar die vogel ergens rondloopt, zal hij antwoorden dat er nog maar één van zijn soort is en dat hij rondloopt in karamja, dicht bij shilo village. Reis naar karamja en vraag aan Mosol Rei of hij de FroelaMoelaVogel heeft gezien. Mosol Rei gaat vragen of hij soms blauw was. Zeg dat je het niet weet en gahet vragen aan Brother Althric. Brother Altric zegt dat de kleuren van de veer oranje met blauw en rood waren. Meld dit aan Mosol Rei. Hij denkt dat hij de goede vogel een paar weken geleden zag rondlopen bij Trufitus. Ga naar hem en vraag of hij de vogel zag. Die zag hij, meer zelfs! Hij ving hem en heeft hem nu opgesloten in zijn kooi, hij wilt wel een veer aan je geven maar hij is de sleutel verloren van de kooi. Ga nu naar Mosol Rei en vraag of hij een sleutel heeft. Hij heeft alleen een sleutel van een Dungeon, vraag of je die mag en maak met behulp van een chisel een Cel Key. Ga hiermee naar Trufitus, zeg dat je de sleutel hebt en dat je klaar bent om een veer te gaan pakken. Als je een veer wilt pakken zal hij boos worden, hij zal je aanvallen maar dat kan je gewoon negeren, als je een veer hebt loop je uit de celen je gaat ermee naar Brother Althric. Hij ondertekend papieren en daarmee moet je naar Brother Hegaluim.
Hij vertrouwt je nu en zegt dat je de helm kan maken met een Broken Zam. helm. Dat is ook wat hij aan je geeft, dit moet je doen met een chisel, en kan soms tot zes minuten lang duren voordat de helm gerepareerd is. Als dit mislukt moet je weer een Broken helm vragen aan Brother Hegaluim. Als je de helm hebt zet je hem maar op je bank.
Afbeelding
De platebody

Dit is niet zo lang. Ga naar Brother Althric en vraag of je de platebody van hem mag, hij geeft het je maar als hij het wilt geven zie je een filmpje dat iemand de platebody uit zijn hand grijpt. Nu moet je weer met brother Altric praten. Hij heeft het gezicht gezien van de dief. Het was een beetje donker met rood haar en hij had een baard. Ga naar Brother Dogaluim, hij staat in lumbridge. Vraag of hij iemand zag met rood haar, een baard en een iets donkerdere huid. Hij verwijst je naar drie mensen te gaan die hij kent waar het op lijkt. De eerste man staat in Seer's village. Hij zegt dat hij op dat moment in de party room was. Vraag dit aan Party Pete, de eigenaar van de party room in falador. Hij bevestigd dat dit klopt. Ga nu naar Varrock, ergens op het kruispunt staat ook een man die aan dieeisen voldoet.
Vraag waar hij op dat moment was. Hij zat in the blue moon van Varrock, een café. Ook de barman van The Blue Moon bevestigd dat dit klopt, de laatste man staat in falador, vraag aan hem waar hij was, hij was in de partyroom samen met Johan. De andere man met rood haar, een baard en wat donkerdere huid. Vraag ook dit aan Party Pete, dat klopt. Ga nu terug naar Brother Dogaluim. Zeg dat je niemand vond die de dader was. Nu zie je een filmpje waarin Brother Dogaluim je voostelt aan de dief, die hij gevangen heeft toen jij naar hem aan het zoeken was. Deze valt je aan, hij is combat level 145! Voor meer informatie over dit monster, klik hier. Ik zou je aanraden om dit te lezen want zonder voorbereiding ben je zo dood. Als je hem dood hebt zie je dat Brother Dogaluim de platebody oppakt, vraag of je hem mag, hij zal het aan jou geven. Zet die ook maar op je bank.

De PlateLegs

Ja! We hebben nu al twee dingen, vraag aan Brother Althric of hij niet weet of we zonder de platelegs in de tunnel kunnen gaan, nu komt de Saradominist weer tussen beide en zegt meteen: nee! Dat is onmogelijk! Vraag daarna aan hem waar de platelegs liggen. Hij weet het niet maar hij wet wel dat Brother Lagaluim hem moest geven, Lagalium Bevindt zicht bij ardounge, hij teleporteert om de bijf minuten maar als je met hem hebt gepraat zal hij daarmee stoppen. Vraag of hij weet waar we de platelegs kunnen vinden, nu wordt het een beetje irritant. Hij heeft ze, maar wilt er iets voor in de plaats, hij wilt Ancient Shoes. Ga nu naar de klerenwinkel van Varrock en vraag naar Ancient Shoes. Ze hebben nog maar één paar en willen er wel iest speciaals voor, ze willen dat ze uitgeroepen worden tot Beste Klerenwinkel van RuneScape. Ga hiervoor naar King Roald. Hij vindt wel dat ze een goede klerenwinkel zijn maar hij wil er wel iets voor hebben. Hij wil een Uitnodiging van King Arthur, dus we gaan naar Camelot. King Arthur wil hiervoor het Zwaard dat hij jaren geleden verloren is bij zijn opleiding van de fremenniks. Praat met Brundt the Chieftain. Hij geeft je het zwaard als je zijn Grootste Vijand verslaadt. Maak je nu klaar voor een gevecht, zijn grootste vijand noemt Flatiorix. Als je deze hebt gedoodt, krijg je het zwaard, met dit zwaard ga je naar King Arthur,
Hij geeft je een ondertekent papier dat je moet afgeven aan King Roald, King Roald roept nu de klerenwinkel van Varrock uit tot beste klerenwinkel van heel varrock. Nu krijg je Ancient Shoes, deze geef je aan Brother Lagaluim. Nu krijg je de Platelegs.

Doe dit armour aan. Ga nu naar Brother Althric, en zeg dat je de kleren hebt, dat je de tunnel in kunt gaan, Brother Althric zegt dat je die info beter aan de Saradominst vraagt. Hij zegt dat je de tunnel kan vinden onder monastery. Vraag aan Brother Althric of er een verdieping onder Monastery zit. Hij wil je zeggen waar, maar alleen als je iets voor hem doet. Je moet vragen voor hem oplossen, maar je kan hem ook gewoon 200k geven, de vragen zie je helemaal vanonder in de questguide tussen uitklaptagsjes. Als je de vragen hebt opgelost of hem gewoon dat geld gaf, zal hij vertellen dat je de grot kan vinden door drie emote's te doen, het maakt niet uit welke dus als je dat gedaan het zal je een ladder zien. Ga hierin, hier zijn monsters van level 150, negeer ze gewoon, als je je speciaal armour aanhebt gaan de monsters je niet allemaal aanvallen, maar sommige wel. Nu zie je ergens een deur, duw hiertgene en dan kom je in een tunnel. Deze tunnel is een soort doolhof, en je zal hier snel doorheen moeten rennen.

PlaatjeEénmaal aangekomen bij het Kasteel van zamorak wat overigens niet op de kaart staat, zal je zien dat iedereen in het rood is gekleed, behalve jij, want jij bent in het grijs, zo zien de platebody, helm, en platelegs er namelijk uit. Ga nu een beetje naar het noorden tot je tegen een doodlopende muur botst, duw tegen deze muur, en ga de trap af, stap nu naar het oosten tot je tegen een vlag botst, heis deze vlag, de zamorakianen zullen nu schrikken omdat er geluid komt als je de vlag heist en zijn twee minuetn in shok, ren nu zo snel mogelijk terug en ga de ladder op en besteel 'Golariak'. Draag het boek dat je stal van hem en stap naar het westen, hier ga je een trap op, dan stap je naar het noorden tot je twee gangetjes ziet, ga in het gangetje aan het oosten tot je een bewaker ziet die ookk slaap is gevallen, besteel hem en je krijgt nu een specaile cape, doe deze aan en de zamorakianen zullen wakker worden, de bewaker vraagt wie je bent, antwoord dat je bij hun hoort, anders moet je terug naar de tunnel, tot je weer in Monastery uitkomt en alles opnieuw doen. Als je hebt gezegd dat je bij hun hoort moet je opzoek naar 'Grofydu'. Het is deze zamorakiaan die verliefd is op 'Sarah Mindo' de saradominist. Waar hij is in het kasteel, verschilt van speler tot speler, maar ik moet je waarschuwen: het kasteel
is echt héél groot. Als je hem hebt gevonden moet je met hem praten. Ga nu naar de gavangenis van het kasteel, dat is helemaal in het begin als je uit de tunnel komt naar het zuidwesten. Pak daar kleren van de grond die van de gevangen zijn. Geef die aan Grofydu.


Nu zie je een filmpje waarin Grofydu eruit wordt gegooit omdat ze denken dat hij niet bij hun hoort, hij heeft namelijk de kleren aan van iemand die ook niet bij hun hoorde. Doe nu snel weer je speciale PlateLegs, helm, en body aan en ga weer door de tunnel naar Monastery.

Nu zijn ze eindelijk samen en Brother Althric verheugd zich erop dat de twee stammen gaan stoppen met ruziemaken. Maar dan komen de ouders van de Saradominist. Zij willen natuurlijk niet dat hun dochter gaat trouwen met iemand die ze niet mogen, nu begint de zamorakiaan te smeken. De ouders willen wel eens testen of hij wel goed is, ze nemen drie tests af. De eerste test: Vriendelijkheid. Voor vriendelijkheid moet hij bewijzen dat hij een hele dag klusjes kan doen voor hun zonder tegen te spreken of een beloning daarvoor te vragen. Nu wordt je scherm zwart en dan weer normaal, je zal nu de zamorakiaan zien in kleren die helemaal verscheurd zijn. Hij zegt dat er een monster in de tuin van het huis zit, en dat jij moet helpen. Dood nu de reuzenspin. Na deze gedoodt te hebben, zal de test van de zamorakiaan geslaagd zijn. Nu is het tijd voor de tweede test: slimheidsvermogen. Ze geven hem een papier waar hij antwoorden op moet noteren, natuurlijk geeft hij dit aan jou. De antwoorden:
  • 2045
  • King Arthur
  • Varrock
  • 5482
  • 8
  • RuneScape
  • Falador
Nog maar één test te doen! Deze test is overleven in Karamja, de avonturier. Ga naar Shilo Village, meerbepaald IN shilo Village. Om in de stad zelf te komen heb je de quest Shilo Village nodig, praat dan met Mosol Rei, en vraag of je in de stad mag, dat mag en dan ben je opeens in de stad zelf. Nu zijn de ouders van de Saradominist aan het praten met de zamorakiaan, ze leggen de test uit, de zamorakiaan krijgt van hun een hatchte, tinderbox, wat voedsel, en een zwaard. Daarna gaa de hele familie weg. Natuurlijk vraagt de zamorakiaan aan jou of jij een 'small favour' voor hem kan doen. Ik zweer je, na die quest kan je die woorden niet meer horen... Vraag wat je dan moet doen. Het antwoordt luidt: De test! Je moet in tien minuten naar deMahogany's gaan, er tien hakken, daarna komt er een monster, deze moet je doden. Tijdens het gevecht moet je gaan safespotten, daar een vuurtje maken, en het voedsel koken, je moet er minstens één tijdens het gevecht van eten en de laatste klap moet met het speciale wapen zijn. Daarna moet je het wapen zegenen, dit kan door de rechtermuisknop-optie. Nu ben je klaar met de derde opdracht!

Meld dit aan de satadominsten, de ouders hebben de zamorakiaan onderschat, ze moeten een trouwfeest organiseren, en ja, ook daarbij hebben ze jou hulp nodig. Je moet zorgen dat niemand van de trouw afweet die met saradomin of zamorak te maken hebben. Ga nu naar de grot onder lumbridge van The lost tribe en loop de grot door tot je Alpher ziet. Praat nu met hem, en vraag of hij voor afleiding kan zorgen, nu wordt hij woest; Saradomin en zamorak zullen nooit met elkaar leven! Hij valt je aan. Als je hem (bijna) dood hebt, zal hij smeken, en zeggen dat hij je wilt helpen, laat dit toe. (je hebt toch geen andere keuze) Vanaf nu moet je samenwerken met een vriend die evenver in de quest zit als jij. Jullie moeten beide iets anders doen, één van jullie kiest de kant van saradomin, en de andere de kant van zamorak.

De kant van zamorak

Praat met Brother Althric, nu vraagt hij of je de zamorakiaan , of de saradominist wil helpen, kies zamorak. Nu moet
je ervoor zorgen dat de ouders van de zamorakiaan akkoord gaan, ga weer de tunnel in en ga nu een beetje naar het noorden tot je tegen een doodlopende muur botst, duw tegen deze muur, en ga de trap af, stap nu naar het oosten tot je tegen een vlag botst, heis deze vlag, de zamorakianen zullen nu schrikken omdat er geluid komt als je de vlag heist en zijn twee minuetn in shok, ren nu zo snel mogelijk terug en ga de ladder op en besteel 'Golariak'. Draag het boek dat je stal van hem en stap naar het westen, hier ga je een trap op, dan stap je naar het noorden tot je twee gangetjes ziet, ga in het gangetje aan het oosten tot je een bewaker ziet die ook in slaap is gevallen, besteel hem en je krijgt nu een specaile cape, doe deze aan en de zamorakianen zullen wakker worden.

LET OP: neem goed armour, wapens, voedsel en eventueel potions mee. Er is een bank in het kasteel, een bankchest. Doorzoek nu heel het kasteel tot je Grufydu tegenkomt. Hij zit te huilen, vraag waarom hij huilt. Hij zegt dat een paar mensen hem willen doden omdat ze weten dat hij met een saradoministe gaat trouwen. Vraag nu of die mensen de enige zijn die dat weten. Nu zie je een filmpje waarin door de deur van de kamer ineens 3 zwaargespierde mannen aankomen met een rode t-shirt. Je moet ze doden want zij zijn het verteltGrofydu. Als je de tweede hebt
gedood word de derde bang, vraag of hij de kamer wilt verlaten, als hij toch zo bang is. Neen, dat wil hij niet. Hij roept twee magieërs op, deze hoef je niet te doden. Doe dat dus ook niet. Als je de laatste zamorakiaan gedood hebt krijg je een ancient rope, steek die in je bankchest die nu ook in de kamer van Grofudy staat. Deze heb je nu eigenlijk 'vrijgespeeld' als je het kasteel verlaat zonder het touw daarop te zetten word je opgepakt, moet je de tunnel
opnieuw doen, het kasteel opnieuw doen, en de zamorakianen opnieuw doden. Dat is dus een lastige zaak. Als je het kasteel verlaten hebt moet je naar Ardougne lopen of teleporteren. Daar zal Grofydu staan, hij geeft je twee sleutels. Eén sleutel noemt A key en de andere noemt gewoon Key, ze zijn blauw en groen. Vraag nu aan je vriend (degene die de saradomin kant heeft gekozen) of hij je de Red cake wil geven. Ga daarmee naar Lumbridge en geef
die aan de kok.

De kok weet meteen dat het een zamorak cake is, vertel hem over de trouw, de kok wil ook dat de twee stammen stoppen met ruzieën en maakt er een blue cake van. Dit kan meteen gebeurd zijn, maar ook tot 10 minuten duren, dat hangt van je cooking level af. Mensen met 99 cooking kunnen dit helaas evensnel als mensen met level 96 cooking, in 20 seconden. Ga weer naar ardougne waar je vriend hopelijk nog staat en je niet in de steek gelaten heeft. Geef hem de blue cake (de red cake is aan iedereen treadble, de blue alleen maar aan degene van wie je de red cake kreeg) Jij kan al verder doen aan de rest van je quest, je vriend(in) nog niet. Ergens in de quest zal je hem/haar nog nodig hebben.

De kant van saradomin

Je moet helpen een cake te bakken, zegt Brother Althric waar je nu moet bijstaan. Ga naar Calab in Catherby en vraag om een blauwe verjaardagscake, Calab vraag waarom je die nodig hebt, zeg dat je van blauw houdt en binnekort verjaart. Dat dat dus je verjaardagstaart is. Calab zal zeggen dat dat niet moeglijk is, hij kan alleen maar rode cakes maken. Zeg nu de waarheid, dat het voor het huwelijk van Sarah is. Calab zegt dat rode cakes bij Zamorakbehoren, en dus niet geschikt zijn, maar als je iemand kent die de Zamorak-kracht heeft (je vriend dus) kan hij het naar een blauwe omzetten, waarom? Omdat de zamorakianen betoveringen kunnen verbreken die zij hebben gedaan, en omdat rood bij hun toebehoort kunnen ze dus ook rode dingen veranderen. Ga naar Ardougne, maar hier tref je al een probleem aan: heel ardougne is omringd door guards! Je moet ze omkopen, maar niet met geld, ze willen het beste zilver dat er is. Ga nu weer naar het stadje waar je het beste goud dat er is moest halen. Dit moet je in de quest Family crest halen. Doe hetzelvde met het hendelsysteem, maar ga nu bij de helhounds een ladder omhoog, daar lopen drie lesser demons van level 82. Twee kan je aanvallen, maar deze zijn niet agressief, omdat de ruimte geblest is door Saradomin. Met de andere kan je praten, doe dit. Je kan hem niet verstaan, ga nu terug naar zo een guard en raag om een demonspeak amulet, de guard zal je nu vreslijk hard uitlachen omdat hij denkt dat je knettergek bent. Nu word je boos, vervolgens word je bewusteloos geslagen en kom terecht in een vreemd huis. Je moet hier ontsnappen. Ga naar het noorden van het huis de rechtertrap op. Dood hier de guard van level 15. Hij laat een sleutel achter, open daarmee de kist in de kamer, in die kist vind je een speciale potion.

Ga hiermee naar de voordeur (de trap af en naar het zuiden lopen) Praat met de bewaker, hij zegt dat je in dit huis tot rust moet komen, je kan nu 9 uur wachten tot de bewaker je vrij laat, of de bewaker poisenen natuurlijk, en dat kiezen wij! Use de potion op hem, hij zal in de war zijn, zeg nu dat je een man bent, die mensen tot rust helpt en de bewaker je perongeluk heft opgesloten, je mag naar buiten, en wat zie je daar? Een demonspeak amulet! Pak het op, en doe het aan, ga nu weer de grot in, de hendels staan nu goed, vraag aan de demon een silver pickaxe. Hij heeft dat niet, maar wel een 'high quality silver necklace' Geef deze aan de hoofdbewaker en ze laten je in Ardougne, vraag daar aan de wizard red milk, hij zal vragen waarom en zeg dat je in een toneelstuk meespeelt, waar je vals bloed nodig voor hebt. De wizard vind het nogal luguber en wilt het je niet geven, zeg dat het een comedy is, waar je toevallig een klein beetje bloed voor nodig hebt, dan zegt hij dat je mar wat ketchup kan gebruiken, je vraagt meteen wat dat is. De tovenaar zat
een beetje in de toekomst te kijken, foutje dus, maar hij wil het je pas geven nadat... Hier heb je geen tijd voor, pickpocket hem tot je special stunning krijgt.Zoiets als een teletab maar dan met een stun effect, alleen op NPC's te gebruiken. Use het nu op de wizard, en pickpocket hem nog eens, nu krijg je red milk. Je krijgt het meteen al bij de eerste 'overvalling'. Ga hiermee naar Calab en hij maakt een red cake voor je. Geef deze aan je vriend, wacht nu op hem tot hij met een Blue cake afkomt. Geef deze nu aan Brother althric voor het feest.

Na afloop...

Welke rol je ook dee, ga nu terug naar Brother althric, hij zal zeggen dat het feest afgelast is. Mensen beginnen het door te hebben, het moet maar eens op een andere dag doorgaan, waneer weten ze niet, Brother Althric is weg........


Beloning: De toegang tot de deonsruimte, die je nu kan attacken, je kan nu als je 60 smithing hebt perfect silver maken, die je daar ook kan hakken
bij 65 mining. Een nieuw spreukenboek (W I P) , ook nog een speciale staff, die je kan opladen, en waarmee je naar het huis kan teleporten waar je opgesloten
was, waaronder een agility parcour is, je kan nu zomaar door de deur, ook krijg je nog xp: 20 000 attack exp, 1500 ranged exp, 4560 prayer exp, 8000 defence,
6000 crafting, 3000 hunter en 12500 agility exp.

Questpoints: 3

Quests waar je deze quest voor nodig hebt: Love Possible?! (wip)

Spellbook:

W I P, sorry (:


Je moet speciaal armour hebben omdat je anders niet door te tunnel kan gaan, de monsters zijn dan agressief op je omdat ze denken dat je niet van hun beny, het armour lijkt op dat van de monsters in de tunnel-grot en ze zijn zo dom om te denken dat je ook een monster bent, zonder dat armour zijn ze agressief en kunnen ze heel snel 5 hits van 200-400 na elkaar doen en ben je dus zo dood, zeker als je weet dat er zo'n 15 monsters van in de grot zitten.
Als je de quest niet goed ok, dat mag je gerust zeggen maar niet heel mijn topic onderspammen.
Laatst gewijzigd door Zakdoekdoos op zaterdag 2 juli 2011, 22:01, 3 keer totaal gewijzigd.
Gebruikersavatar
Shadow Blast
Berichten: 1213
Lid geworden op: maandag 27 juli 2009, 10:44
RS: Firyfrog (p2p)
Clan: NL
Oude naam: shotterken

Re: Quest: Love Impossible

Bericht door Shadow Blast »

Topic gecleand zie ik?

Maak een poll.

Maar voor mij is het nee

Edit: oh nee gewoon nieuw topic
Meld je aan op Superkliks, stuur mij een bericht en je krijgt 20k geld op runescape. Het duurt nog geen minuut!
Afbeelding
Beanoodle
Berichten: 5597
Lid geworden op: vrijdag 20 mei 2011, 22:04
RS: Beanoodle (p2p)

Re: Quest: Love Impossible

Bericht door Beanoodle »

Mee eens maak een poll.
Gebruikersavatar
Shadow Blast
Berichten: 1213
Lid geworden op: maandag 27 juli 2009, 10:44
RS: Firyfrog (p2p)
Clan: NL
Oude naam: shotterken

Re: Quest: Love Impossible

Bericht door Shadow Blast »

Wtf 25 opties? Maak er dan maximum 10, 25 is veel te veel
Meld je aan op Superkliks, stuur mij een bericht en je krijgt 20k geld op runescape. Het duurt nog geen minuut!
Afbeelding
Sir Fire181
Berichten: 1270
Lid geworden op: zaterdag 19 februari 2011, 17:40
RS: Sir Fire181 (p2p)
Clan: Beanoodle
Contacteer:

Re: Quest: Love Impossible

Bericht door Sir Fire181 »

Wel, de quest is wel goed. Maar ik vind het verhaal nogal raar...
Afbeelding Afbeelding
Gebruikersavatar
Shadow Blast
Berichten: 1213
Lid geworden op: maandag 27 juli 2009, 10:44
RS: Firyfrog (p2p)
Clan: NL
Oude naam: shotterken

Re: Quest: Love Impossible

Bericht door Shadow Blast »

Dit is echt belachelijk, je poll weghalen omdat er slechte stemmen had... leer er mee omgaan!
Meld je aan op Superkliks, stuur mij een bericht en je krijgt 20k geld op runescape. Het duurt nog geen minuut!
Afbeelding
Slay a Stone
Berichten: 6440
Lid geworden op: donderdag 25 juni 2009, 17:11
RS: Slay a Stone (p2p)
Clan: Dutch Phoenix

Re: Quest: Love Impossible

Bericht door Slay a Stone »

Je mot tegen kritiek kunnen, als iets slecht voor de personen valt, boeie maar maak GEEN nieuwe das time waste, behalve als je met een mega grote goede suggestie komt...
Afbeelding
Beanoodle
Berichten: 5597
Lid geworden op: vrijdag 20 mei 2011, 22:04
RS: Beanoodle (p2p)

Re: Quest: Love Impossible

Bericht door Beanoodle »

dragon209 schreef:Je mot tegen kritiek kunnen, als iets slecht voor de personen valt, boeie maar maak GEEN nieuwe das time waste, behalve als je met een mega grote goede suggestie komt...
Er was een goede reden voor dus hou daar maar verder over op.
Gebruikersavatar
Shadow Blast
Berichten: 1213
Lid geworden op: maandag 27 juli 2009, 10:44
RS: Firyfrog (p2p)
Clan: NL
Oude naam: shotterken

Re: Quest: Love Impossible

Bericht door Shadow Blast »

Beanoodle_ schreef:
dragon209 schreef:Je mot tegen kritiek kunnen, als iets slecht voor de personen valt, boeie maar maak GEEN nieuwe das time waste, behalve als je met een mega grote goede suggestie komt...
Er was een goede reden voor dus hou daar maar verder over op.
Sorry dat ik het vraag maar ken jij de questmaker in rl ofzo?
Omdat je zo altijd doet als iemand iets slechts zegt
Meld je aan op Superkliks, stuur mij een bericht en je krijgt 20k geld op runescape. Het duurt nog geen minuut!
Afbeelding
Gebruikersavatar
Zakdoekdoos
Berichten: 1833
Lid geworden op: vrijdag 7 januari 2011, 12:23

Re: Quest: Love Impossible

Bericht door Zakdoekdoos »

Nope, maar er was niets dan spam in mijn topic.
Sherwood689
Berichten: 1553
Lid geworden op: zondag 16 mei 2010, 15:38
RS: Sherwood689 (p2p)
Clan: Geen

Re: Quest: Love Impossible

Bericht door Sherwood689 »

Ik hoop dat je weet wat spam inhoud.
Bedankt i k0nijn i!
Afbeelding
Mijn Grote
Gebruikersavatar
Shadow Blast
Berichten: 1213
Lid geworden op: maandag 27 juli 2009, 10:44
RS: Firyfrog (p2p)
Clan: NL
Oude naam: shotterken

Re: Quest: Love Impossible

Bericht door Shadow Blast »

xMrThehByez schreef:Nope, maar er was niets dan spam in mijn topic.
Spam is niet gelijk aan slechte meningen als je dat bedoeld?
Meld je aan op Superkliks, stuur mij een bericht en je krijgt 20k geld op runescape. Het duurt nog geen minuut!
Afbeelding
Gebruikersavatar
Zakdoekdoos
Berichten: 1833
Lid geworden op: vrijdag 7 januari 2011, 12:23

Re: Quest: Love Impossible

Bericht door Zakdoekdoos »

shotterken schreef:
xMrThehByez schreef:Nope, maar er was niets dan spam in mijn topic.
Spam is niet gelijk aan slechte meningen als je dat bedoeld?
Al vanaf pagina 1 gingen we de hele tijd Off-topic
Plaats reactie