Nieuwe spirit shields!

In dit archief zijn de suggesties geplaatst die pre-LunaLabs gemaakt zijn op het Tipforum.
Plaats reactie
Robert Gx
Chatmoderator
Berichten: 1935
Lid geworden op: zaterdag 7 juni 2008, 9:56
RS: Robert Gx (p2p)
Clan: Dai-Gurren Dan

Nieuwe spirit shields!

Bericht door Robert Gx »

Hey mensen!
Ik heb een idee, nieuwe spirit shield sigils! Deze worden gedropt door nieuwe monsters die je na een miniquest na Summer's end kunt doden, en niet door de corporeal beast.
Deze sigils geven geen extra defence/attack bonussen, maar wél speciale bonussen net zoals divine en elysian. Het heeft dus gewoon dezelfde bonussen als een normale spirit shield.

Eerst de miniquests! Elk monster heeft een aparte miniquest, en je moet ongeveer hetzelfde doen als op het eind van summers end.

Miniquest 1:
In- of uitklappen • The Abyssal abomination
Moeilijkheidsgraad: Moelijk

Lengte: Kort

Startpunt: Bij de Zamorak mage in de wilderness die je naar de abyss brengt, ga hier in het portaal met jennica's ring.

Alleen voor members: Ja

Eisen: Je moet Summer's End voltooid hebben en de Abyss miniquest. Ook moet je 50 agility, mining, firemaking, woodcutting en thieving hebben en kunnen overleven terwijl je aangevallen word door een monster die 200's op je kan hitten, armour of prayer heeft geen zin.

Benodigde spullen: Een hatchet, tinderbox en pickaxe (dwarven army axe aangeraden). Je hebt ook Jennica's ring nodig. Als je deze niet meer hebt kun je hem terug vinden ietsje ten noorden van Varrock tegen de Wilderness Wall aan. Energy potions, voedsel en gewichtverlagend armour (zoals spottier cape of agile armour) zijn aageraden.
Als je door het portaal bent zul je een spiritual Mage of Zamorak zien staan. Praat met hem, en hij zal zeggen dat de Abyss word verstoord door een monster, wat hij noemt: The Abyssal Abomination. Als dit monster niet snel ophoepelt zal de abyssal rift dichtgaan en zal dit grote gevolgen hebben in zowel de spirituele wereld als de gewone wereld. Zorg dat je food, energy potions, je dwarven army axe en eventueel gewichtverlagend armour hebt en zeg tegen de Mage of Zamorak dat je klaar bent om hem te verjagen.

Nu word je gebracht naar eeb grote lege ruimte in de Abyss, maar het is niet rood daar, maar Grijs-Groenig. Je zult ook een Spirit Dark Mage zien staan die een Abyssal rift probeert te sluiten. Probeer met hem te praten en de rift zal open gaan. Hieruit komt de Abyssal Abomination van level 369. De Dark Mage zegt dat hij meer kracht nodig heeft om de rift dicht te krijgen, of het beest minder. Nu moet jij het beest gaan verzwakken. In de kamer zijn een aantal ogen in de vloer, hopen abyssal gunpowder, instable abyssal pillars, instable abyssal vines en Abyssal tunnels. Deze dingen moet je gebruiken om het beest te verzwakken. Elk ding moet je een keer gebruiken als het beest er dichtbij is. Hij zal altijd op je af komen lopen en met Magic aanvallen, deze aanvallen zijn ongeveer hetzelfde als die van de spirit beast van Summer's end, en je kunt ze dus ontwijken. Prayer heeft geen zin.

-Ogen:
Zorg dat het beest dichtbij is en distract dan de ogen in de vloer. Deze zullen boos worden en een magische aanval voorbereiden. Ren snel weg maar zorg dat het beest in de buurt blijft van de ogen! Na ongeveer 5 seconden lanceren de ogen een magische aanval die het beest verzwakt. Let er wel op dat je bericht krijgt van de verzwakking! Als je dat niet krijgt moet je nog eens proberen. Ook de volgende stappen geven je een bericht als het gelukt is.

-Abyssal gunpowder:
Zorg dat het beest dichtbij één van de hopen abyssal gunpowder is en steek ze dan aan. Ren weg en het zal knallen, waardoor het beest weer meer verzwakt zal worden. Natuurlijk moet het beest dichtbij de hoop blijven als je wegrent.

-Instable pillars:
Zorg dat het beest dichtbij is en mijn de pilaar. Hij zal instorten en er zal puin op het beest vallen, hierdoor verzwakt hij nog meer.

-Instable vines en Abyssal tunnels:
Tegen de muren aan zijn Abyssal tunnels met vines ernaast. Als het beest dichtbij is kruip je in een gat, het beest zal zijn poot erin steken en vast komen te zitten. Jij klimt er een stukje verderop bij een andere tunnel uit. Ren nu naar het beest en hak de vines. De vines zullen losschieten en het beest zweepslagen geven.

Nu het beest erg verzwakt is kan de Dark Mage bijna de rift sluiten. Maar het beest heeft het door en valt de Dark Mage aan. Hierdoor heeft hij niet genoeg tijd om geconcentreerd de abyssal rift te sluiten en hij verplaatst hem naar een andere dimensie. Praat nu met de Mage of Zamorak, en hij zal je bedanken. Hij zal je terugsturen naar jouw wereld, maar dit gaat verkeerd! Hij stuurt je per ongeluk naar dezelfde abyssal rift als waar jullie waren in de spirit world. Hier zal de Abyssal abomination zijn als je ooit tegen hem wilt vechten.

Je ziet nu een filmpje van de Abyssal abomination uit de de rift komen. Er zal snel een Dark Mage bijkomen om hem stabiel te houden, sluiten lukt niet. Hij zal je snel wegteleporteren. Nu kom je uit bij de Mage of Zamorak in de echte wereld, Quest voltooid!
beloning: 5k slayer xp, 5k prayer xp en 5k xp in een skill naar keuze, dezde skill moet minimaal level 50 zijn. Je kunt voortaan ook de boss-port doen bij de Mage of Zamorak in de Wilderness, hier kun je tegen de Abyssal abomination vechten, net als de corporeal beast. Deze kan een Abyssal sigil droppen, die je kunt vastmaken op een gewoon spirit shield, dus geen blessed spirit shield! Deze sigil zal je spirit shield rood kleuren en de volgende bonus geven: Van elke keer dat een tegenstander je slaat met een minimale hit van 50 zul je 1 prayer point + 1% van de hit erbij krijgen (als deze hoger is dan 100) met een maximum van 10.


Miniquest 2:
In- of uitklappen • The Infinity immensity
Moeilijkheidsgraad: Moelijk

Lengte: Kort

Startpunt: Bij de oostelijke Magic trees bij de Mage training arena, ga hier in het protaal met Jennica's ring.

Alleen voor members: Ja

Eisen: Je moet Summer's End voltooid hebben, je moet ook minimaal 1 keer alle 4 de minigames in de mage training arena hebben gedaan en je moet 70 magic en 50 runecrafting hebben. Ook je moet kunnen overleven terwijl je aangevallen word door een monster die 200's op je kan hitten, armour of heeft geen zin.

Benodigde spullen: 5 Rune essence, 10 air, water, earth en fire runes en 5 nature runes. Je hebt ook Jennica's ring nodig. Als je deze niet meer hebt kun je hem terug vinden ietsje ten noorden van Varrock tegen de Wilderness Wall aan. Energy potions, voedsel en gewichtverlagend armour (zoals spottier cape of agile armour) zijn aageraden.
Als je eenmaal in het portaal bent gestapt kom je een infinity creature tegen. Deze vertelt dat er een gigantisch beest is gevormd uit de krachten van het infinity altar, een runecrafting altaar in hun dimensie. Jij moet het natuurlijk weer stoppen. Vraag hoe je het moet aanpakken, maar het wezen weet het niet, je zult het aan de infinity elder moeten vragen. Deze bevind zich ietsjes verderop in het noorden. Praat ermee en het zal vertellen wat zijn zwakke punt is. Het is magie uit de andere dimensie, en toevallig kunnen wij dat gebruiken!

Je moet de stenen in de muur enchanten met hun element, dit kun je doen met 1 nature rune en 10 elemental runes (een staff werkt natuurlijk niet). Maar dit is nog niet genoeg! Als je dat hebt gedaan moet je een infinity rune op het beest gooien zodat een deel van het beest word geabsorbeerd. Er zijn 4 stenen, een witte, blauwe, groene en rode en je moet ze enchanten met de tegenovergestelde kleur. Als je dit verkeerd doet dan zul je een hit van 150 op je krijgen, maar je runes verlies je niet. De kleurencombinaties zijn als volgt:

Wit - fire
blauw - earth
groen - water
rood - air

Als je helemaal klaar bent voor de strijd en je hebt je voedsel, lichtverlagend armour, runes en potions bij je, kun je door de grote infinity gate. Je ziet nu een filmpje van het beest die allerlei vreemde infinity creatures aan het slachten is. En dan ziet het jou. Hij valt je aan met magie, als je snel bent kun je het ontwijken door weg te lopen, net als bij de spirit beast uit summer's end knalt de magie uit elkaar als het de grond raakt, dus pas daar ook voor op! Als je in de muur een steen ziet oplichten, rechtsklik er dan op en klik op het goede element. Ren daarna naar het runecrafting altar en maak een infinity rune. Gooi dit op het beest en herhaal dit tot het beest verslagen is!

Als het beest verslagen is verdwijnt het naar een andere dimensie, diegene die niet oneindig is (de onze natuurlijk weer!). De infinity creatures zullen je bedanken en belonen, je krijgt alvast 10k magic xp en 5k runecrafting xp.

Ga nu terug naar je eigen wereld en je ziet een filmpje. Je ziet dat een heleboel rune guardians en runecrafting mages tegen het beest aan het vechten zijn. Hij herkent je en valt je aan, gelukkig ontwijk je de aanval en probeert hem in een kuil te lokken. Dit lukt en het beest zakt in elkaar, maar het is niet genoeg! De rune guardians maken een steen, ongeveer hetzelfde als runecrafting ruïnes. Hier sluiten ze het beest in op, en geven jouw de sleutel, een infinity talisman. Quest voltooid!
Beloning: 10k magic xp, 6k runecrafting xp, 100 air, water, erth en fire runes en een infinity talisman. Deze talisman kun je gebruiken om de infinity immensity te bezoeken en misschien een infinity sigil te bemachtigen. Deze kun je ook weer op een spirit shield zetten. Het schild zal roze kleuren en de volgende bonus geven: Als je tegenstander je raakt met minimaal 10 schade zal je special attack energie opladen met 1% + 1% voor elke 50 schade die je wordt toegedient.

Miniqeust 3:
In- of uitklappen • The cosmic creature
Moeilijkheidsgraad: Moelijk

Lengte: Kort

Startpunt: Bij cosmic altar in zanaris, ga hier in het protaal met Jennica's ring.

Alleen voor members: Ja

Eisen: Je moet Summer's End en Lost City voltooid hebben. Ook je moet kunnen overleven terwijl je aangevallen word door een monster die 200's op je kan hitten, armour of heeft geen zin.

Benodigde spullen: 20 cosmic runes en voedsel. Je kunt geen armour dragen en je wordt geholpen door cosmic spirits die je run energy hoog houden.
Als je door het portaal bent gegaan zul je cosmic spirits tegenkomen, dit zijn de kosmische resten van dode mensen, en ook wat oude bekenden! Helaas zullen ze je niet herkennen. Iedere vriend, maar ook vijand die ooit dood is gegaan tijdens een quest die jij hebt gedaan is hier, op de onmenselijke (of gnomelijke) na. Na While Guthix Sleeps zijn hier bijvoorbeeld de helden die zijn gestorven, en na ritual of the mahjarrat zijn hier Idria en zelfs Lucien! Maar nu door met het echte werk, de quest!

Als je verder naar het westen loopt zie je een groot gat in de muur. Hier staan wat cosmic spirits bij die bang lijken. Praat met ze en ze zullen je vertellen dat er een beest is ontsnapt uit zijn kooi. Omdat de cosmic spirits zelf geen kracht hebben moet jij het beest weer wegwerken. Dit is de makkelijkste van de drie, want de spirits zullen je run-energy hoog houden en als je op 5% van je levens bent zullen ze je ook een stuk healen. Het is niet aangeraden om dit te gebruiken in plaats van voedsel, want het beest hit zeer hard. Als je bijvoorbeeld net blijft steken op 6% en dan word geraakt ben je zeker dood. Bij dit monster moet je weer rondrennen en dingen doen, maar dit is simpel. Er zijn 4 katapulten in de kamer waarmee je cosmic runes op het beest moet vuren om hem sterker te maken. In de katapult kun je niet geraakt worden, maar ze staan best ver uit elkaar en het beest wordt na elke keer sterker! Zijn max hit is eerst 200 als je nog niks hebt gedaan, en 400 als je de derde katapult hebt afgevuurd. Dus blijven rennen en dan komt het goed.

Klik op een katapult om erin te gaan zitten en schiet dan klont van 5 cosmic runes naar het beest. Doe dit 4 keer en dan is het beest zo sterk dat hij implodeert. Nu zullen een paar cosmic spirits je komen bedanken en je je reward geven. Ga nu uit terug naar je eigen demensie, quest voltooid!
Beloning: 10K xp in een skill naar keuze, 100 cosmic runes, een cosmic key en de mogelijkheid om de cosmic creature te doden. Hier kun je komen door op de teleport optie te klikken bij de strange ruins die naar het cosmic altar lijden met de cosmic key in je inventory. Deze kan ook aan je keyring. Van het beest kun je een cosmic sigil krijgen. Deze kun je op een gewoon spirit shield zetten, en dan zal hij geel kleuren. Hij geeft ook een bonus bij het gebruiken van cosmic runes: Als je een spell gebruikt waarbij je cosmic runes nodig hebt (gewone maar ook lunar spells) zal je schild verlaagde skills verhogen en je magic boosten met het leven dat je nodig hebt voor de spell gedeeld door 20 met een maximum van 3. Voorbeeld: Je spreekt swap spellbook uit, je hebt hier 96 magic voor nodig. 96 gedeeld door 20 is 4,8. Maar er is een maximum van 3 dus je magic level zal naar 99 worden verhoogd.

Dit waren de miniquests! Wat vonden jullie ervan?
Laat me ook even weten als er spelfouten instaan!
Rate/geef opbouwende kritiek!

Geen rants zoals: WAT EEN ROTSUGGESTIE! alsjeblieft, daar heb ik niks aan.
Opbouwende kritiek a.u.b ;)
Laatst gewijzigd door Robert Gx op woensdag 12 oktober 2011, 9:50, 2 keer totaal gewijzigd.
AfbeeldingPlaatje
Sir Fire181
Berichten: 1270
Lid geworden op: zaterdag 19 februari 2011, 17:40
RS: Sir Fire181 (p2p)
Clan: Beanoodle
Contacteer:

Re: Nieuwe spirit shields!

Bericht door Sir Fire181 »

Die Infinity Sigil lijkt mij wel wat. :D :D :D
Afbeelding Afbeelding
Kemal
Berichten: 1776
Lid geworden op: woensdag 22 oktober 2008, 8:07
Clan: #TEAMYOLO&SWAG
Oude naam: kemall

Re: Nieuwe spirit shields!

Bericht door Kemal »

De Abbysal spirit shield is veelste overpowered, dan is het onmogelijk om out of pray te geraken, maak het 1-3 pray per aantal seconden ofzo.
Proud to be a Turk

Afbeelding
Areavus
Berichten: 1460
Lid geworden op: dinsdag 9 december 2008, 15:08
RS: Areavus (p2p)
Clan: Imperium
Oude naam: mijner331

Re: Nieuwe spirit shields!

Bericht door Areavus »

Leuk en goed idee! Maar zet het minimum van de Abyssal wat lager: 50 hit je regelmatig en 5 prayer points per hit is best veel.
Afbeelding
~Proud Leader of Imperium~
Plaats reactie