Quest - The Lost Orb...

In dit archief zijn de suggesties geplaatst die pre-LunaLabs gemaakt zijn op het Tipforum.
Plaats reactie
Sir Fire181
Berichten: 1270
Lid geworden op: zaterdag 19 februari 2011, 17:40
RS: Sir Fire181 (p2p)
Clan: Beanoodle
Contacteer:

Quest - The Lost Orb...

Bericht door Sir Fire181 »

The Lost Orb

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
Lengte: Gemiddeld
Startpunt: Praat met de Groene Wizard in de Runecrafting Guild.
Startpunt op de wereldkaart: (Wordt voor gezorgd)
Alleen voor members: Ja.
Eisen:Je hebt 65 Runecrafting, 72 Magic, 59 Agility en 53 Ranged nodig. Je moet ook Rune Mysteries, Lost City en Heroes Quest hebben voltooid. Je moet ook een level 78 verslaan met Magic. Ook moet je minimaal 1x The Great Orb Project hebben gespeeld.

Benodigde spullen: 30 Fire, Water, Earth en Air runes. 50 Nature rune, Pouch van Runecrafting, Rope, Spade, Crossbow met Grapple, Cup of Tea, 6 Rune Essence, 6 Pure Essence, spullen om een level 78 te verslaan.
Praat met de Groene Wizard. Hij maakt zich zorgen. Vraag wat er aan de hand is. Hij wil het je niet vertellen. Na wat zeuren, zal hij het je vertellen. De Orb, van Wizard Korvak die hij geleend heeft, is afgepakt. Korvak zal vast woedend worden, ondanks zijn ''insane''. Vraag of je hem kunt helpen. Dat kan je. Je moet wel moedig zijn. Zeg dat je dat bent. Hij verteld nu wat je moet doen. Jij moet de Orb gaan vinden. Hij vertelt je hoe de dief eruit zag. Hij was zwart gekleed en had een staff vast. Bedank hem voor de informatie en ga op pad.
Afbeelding
Praat eerst met Wizard Korvak en vraag hem naar de Orb. Hij herinnert zich niks meer. Misschien dat een kopje thee hem helpt. Geef hem die. Hij voelt zich beter en niet meer zo raar. Vraag weer naar zijn Orb. Hij vertelt dat hij hem inderdaad aan de Groene Wizard had uitgeleend. Hij was blijkbaar met een onderzoek bezig. Hij verteld je nu over een rare zwarte man met een staff, die hem aanviel. Vraag of hij je het verhaal kan vertellen. Hij verteld je nu aan de hand van een filmpje, dat zijn Orb bijna kwijt is geraakt door een zwarte man met een staff. Hij heeft hem helemaal duizelig gemaakt. Daardoor werd hij zo raar. Hij vraagt of je even zijn blauwe robes kunt geven. Loop naar Wizard Elriss en vraag zijn robes. Ze geeft je die. Bekijk voor je het geeft alles eens goed na. Je vindt nu een briefje in een klein zakje van zijn robe bottom. Hou die. Geef zijn robes nu terug en hij doet ze aan. Hij bedankt je. Ga terug naar de Groene Wizard. Vertel wat je hebt gehoort. Hij denkt na. Opeens valt een zwarte schaduw over de Guild. Iedereen raakt in de stress. Een lang, ,groot, zwart skelet in zwarte robes komt tevoorschijn. Hij valt de Wizards aan. Er komt nu een gevecht. Het skelet roept minions op die de Wizards aanvallen. Jij, de Groene Wizard en Wizard Korvak ontsnappen.

Jullie komen buiten de toren te staan. Praat met Wizard Korvak. Hij wil zijn Orb terug, voor de veiligheid. De Groene Wizard raakt in de stress en verteld alles. Wizard Korvak vindt het niet erg. Hij troost de Wizard. Hij vergeeft hem. Hij wil wel zijn Orb terug. Je stelt voor om Korvak en de Wizard de gewonden te verzorgen, en zelf op pad te gaan. Ze gaan beide akkoord. Wizard Korvak geeft je een Sphere. Hiermee kun je contact houden met hun 2. Wij gaan nu op pad. Lees het briefje. Het verwijst naar een Obelisk, diep in de grond. Je krijgt een visioen. Je ziet een Obelisk, met vrolijke regenboog kleuren, met de Skeletal Mage erbij. Hij wil de laatste Orb om zijn macht te gebruiken om de machtigste Wizard te worden. Je wordt weer wakker. Roep via de Sphere naar Wizard Korvak. Vertel wat je zag in je visioen. Hij staat er versteld van. Hij weet wat je moet doen. Jij moet de Basis-Elementen met Nature Runes samenvoegen om de ''Rainbow Rune'' te maken. Dat moet je doen op het Rainbow Altar. Hij weet alleen niet waar het is. De Groene Wizard heeft de Talisman. Die verschijnt voor je voeten. Pak die op. Bedank hun 2, en ga verder.

Nu wordt het moeilijk. Ga nu met je Locate Optie op zoek naar het Altaar. Na ongeveer 10 keer verklaren, geef je het op. Er waait nu een papiertje tegen je gezicht aan. Lees het. Hier staan wat coördinaten op. Zoek deze op bij de Wereldkaart. Het ligt bij de Lighthouse in de buurt. Pak je Rune en Pure Essences en spade mee. We gaan erheen. Graaf hier. Er komt nu een trapdoor. Maak die open. Er komen nu felle kleuren uit. Trek er niks van aan, ga erin.
Afbeelding
Je komt nu op een Regenboog te staan. Die wordt steeds donkerder en dan weer feller. Ren over de regenboog heen tot je bij een altaar komt. Verderop staan pilaren. Ga daarheen. Je moet nu de Runes in de goede volgorde leggen. Van links naar rechts is dat: Air, Water, Nature, Earth, Fire. Nu blijft het pad fel. Ga naar het altaar. Craft hier van je Rune Essence Color Runes van. Doe nu de Pure Essence erop. Je krijgt Uncharged Rainbow Runes. Doe die op het altaar. Je krijgt nu Rainbow Runes. Doe die in de Pouch om ruimte te besparen of hou ze in je inventory. Ga nu naar buiten. Er ligt een kaart op de grond. Pak die op. Wanneer je hem leest, valt je iets op. De Rainbow Obelisk is dichtbij de Wizards' Tower. Na wat nadenken, zal je vanzelf naar Draynor Village teleporteren.

Ren naar de Wizards' Tower. De brug is gesloopt. Je ziet er een Agility-Parcours in. Ga over de obstakels heen. Als je valt, moet je opnieuw beginnen. De deur is geblokeert. Je moet dus via een andere weg. Pak je crossbow en grapple. Haak die vast aan de muur. Klim nu omhoog naar de eerste verdieping. Ga de Guild in. Het is een ravage!!! Het skelet heeft iedereen verwond, behalve Wizard Vief en Wizard Acantha. Zij staan in een hoekje. De Groene Wizard en Wizard Korvak zien je en roepen je. Voor je bij hun bent, staat het skelet er al weer tussen. De Groene Wizard heeft na lang denken de Obelisk gevonden. Hij is in een gat in de kelder. Ren er als de bliksem heen. Ga het gat in. Hier staat de Obelisk met daarom heen Dark Spirits van level 50. Negeer die. Doe de Rainbow Runes op de Obelisk. Er verschijnt een fel ligt. De Rainbow Spirit springt uit de Obelisk. Vraag om zijn hulp de Mage te verslaan. Dat wil hij. Hij roept nu de Air, Water, Earth en Fire Spirit op. Ga met hun naar boven, de Guild in. Er verschijnt een filmpje. Er breekt een gevecht los tussen de Spirits en de Skeletal Mage. De Spirits worden door een aanval zwakker, hun Lifepoints zakken nu naar de helft. Ze vragen je hulp. Pak een spreuk uit je spreukenboek en val de Mage aan. Hij is level 78. De Spirits helpen je tijdens het gevecht. De Skeletal Mage roept ook Dark Spirits op van level 50. Enkele komen jou aanvallen. Zelf valt hij aan met melee en zwakke Magic Spells. Wanneer hij dood is, smeekt hij genade. De Rainbow Spirit geeft je een nieuwe spreuk: ''Power of Colors''. Spreek deze over de Skeletal Mage uit. Hier heb je 72 Magic voor nodig. De Skeletal Mage wordt nu akelig verbrand. Je wordt er bang van en wil vluchten. De Wizards houden je tegen en vraagt of je kan praten met de Spirits. Doe dat.
Afbeelding
Praat met de Spirits. Ze bedanken je voor je hulp. Ze zullen terug naar hun Obelisk gaan. De Rainbow Obelisk blijft nog. Hij zegt dat hij iets raars vond. Hij geeft je een Blauwe Orb. Wizard Korvak komt meteen naar je toe om zijn Orb te krijgen. Geef hem. Hij is weer blij. De Groene Wizard bedankt de Rainbow Spirit. De Spirit maakt als dank, alle verwonde Wizards weer beter. Hij gaat nu terug naar zijn Obelisk. De Groene Wizard vraagt of ze een feestje kunnen organiseren. Dat wil Wizard Korvak wel. Er komt nu een filmpje waar een feest aan de gang is. Wizard Korvak vraagt de aandacht. Hij zegt dat hij een team opricht voor The Great Orb Project. Wizard Vief en Wizard Acantha gaan weer bekvechten over hun eigen orbs. Jullie trekken er niets van aan en genieten verder van het feest. Na het feest kun je met de Groene Wizard praten voor je beloning. Je Quest is nu voltooid!
Beloning: 25.000 Runecrafting xp. 20.000 Magic xp, 15.000 Agility xp en 10.000 Ranged xp. Je kunt nu ook het Blauwe team van Wizard Korvak joinen. Zijn orbs zijn blauwe maantjes. Daarnaast krijg je nog een heel Quest Journal van deze magische Quest voor in je huis. Je kunt nu ook Runecrafting Attractor's kopen in Blauw, Groen of Geel. Je krijgt ene gratis orb erbij in die kleur, waarmee je een emotie vrijspeelt. Hier maak je kunstjes met je orb doormiddel van de wand. Tot slot kun je ook Rainbow Runes maken en de nieuwe spel uitspreken met 72 Magic.

Excuus voor niet dezelfde mensen op plaatjes. Mijn vriend wou ik in de Quest doen, maar die blijkt echter gestopt te zijn sinds gisteren. Heb mezelf voor het laatste plaatje ingezet.
Laatst gewijzigd door Sir Fire181 op vrijdag 21 oktober 2011, 18:03, 3 keer totaal gewijzigd.
Afbeelding Afbeelding
alanivan6
Berichten: 81
Lid geworden op: woensdag 9 februari 2011, 17:55

Re: Quest - The Lost Orb...

Bericht door alanivan6 »

Slecht, een 4.4
Jow iedereen, houden jullie ook van trollers? Of grappige acties zoals botters die hybriden? Join dan nu mijn fc Legions Sw!
Thomas
Berichten: 11189
Lid geworden op: zaterdag 16 januari 2010, 15:03
RS: SP00NTECH (OSRS)
Clan: Tipaward manipulator

Re: Quest - The Lost Orb...

Bericht door Thomas »

alanivan6 schreef: Slecht, een 4.4
Wat weet jij daar nou van.
Afbeelding Lisette 24/11/2015 :oops: :wub:
Afbeelding
Afbeelding
Sir Fire181
Berichten: 1270
Lid geworden op: zaterdag 19 februari 2011, 17:40
RS: Sir Fire181 (p2p)
Clan: Beanoodle
Contacteer:

Re: Quest - The Lost Orb...

Bericht door Sir Fire181 »

iThomas schreef:
alanivan6 schreef: Slecht, een 4.4
Wat weet jij daar nou van.
inderdaad, ik poste het en binnen 1 minuut die reactie.
Afbeelding Afbeelding
Daan
Bouillonblokje
Berichten: 40385
Lid geworden op: zaterdag 18 april 2009, 17:26

Re: Quest - The Lost Orb...

Bericht door Daan »

Sir Fire181 schreef:
iThomas schreef:
alanivan6 schreef: Slecht, een 4.4
Wat weet jij daar nou van.
inderdaad, ik poste het en binnen 1 minuut die reactie.
4.


Post dan wat opbouwende kritiek. Zo op 't eerste gezicht ziet 't er mooi uit! Goed gedaan. Ik lees hem nog even door en dan wordt het wel een 7+
Eend
Ex-moderator
Berichten: 6175
Lid geworden op: zondag 7 februari 2010, 18:18

Re: Quest - The Lost Orb...

Bericht door Eend »

Nog niet volledig gelezen, ziet er wel tof uit. Maar het is 'hij vertelt', niet 'hij verteld'.
Si je suis
ce que je suis
c'est parce que j'ai été
ce que j'étais
et que j'espère bien devenir
ce que je serai
Sir Fire181
Berichten: 1270
Lid geworden op: zaterdag 19 februari 2011, 17:40
RS: Sir Fire181 (p2p)
Clan: Beanoodle
Contacteer:

Re: Quest - The Lost Orb...

Bericht door Sir Fire181 »

Eend schreef:Nog niet volledig gelezen, ziet er wel tof uit. Maar het is 'hij vertelt', niet 'hij verteld'.
Kan je even aangeven waar het staat? Dan verbeter ik het even.
Afbeelding Afbeelding
Beanoodle
Berichten: 5602
Lid geworden op: vrijdag 20 mei 2011, 22:04
RS: Beanoodle (p2p)

Re: Quest - The Lost Orb...

Bericht door Beanoodle »

Van mij krijg je een 10+ hoor
Sir Fire181
Berichten: 1270
Lid geworden op: zaterdag 19 februari 2011, 17:40
RS: Sir Fire181 (p2p)
Clan: Beanoodle
Contacteer:

Re: Quest - The Lost Orb...

Bericht door Sir Fire181 »

Beanoodle_ schreef: Van mij krijg je een 10+ hoor

Dankje :)
Afbeelding Afbeelding
Writing
Berichten: 1265
Lid geworden op: zondag 6 december 2009, 19:55
RS: Gestopt
Clan: ELlTE
Oude naam: Rogiertje
Contacteer:

Re: Quest - The Lost Orb...

Bericht door Writing »

Nog niet gelezen, wel mooie lay-out. Minstens een 8,5 waard. ;)
Afbeelding
Eend
Ex-moderator
Berichten: 6175
Lid geworden op: zondag 7 februari 2010, 18:18

Re: Quest - The Lost Orb...

Bericht door Eend »

Sir Fire181 schreef:
Eend schreef:Nog niet volledig gelezen, ziet er wel tof uit. Maar het is 'hij vertelt', niet 'hij verteld'.
Kan je even aangeven waar het staat? Dan verbeter ik het even.
In- of uitklappen •
Praat met de Groene Wizard. Hij maakt zich zorgen. Vraag wat er aan de hand is. Hij wil het je niet vertellen. Na wat zeuren, zal hij het je vertellen. De Orb, van Wizard Korvak die hij geleend heeft, is afgepakt. Korvak zal vast woedend worden, ondanks zijn ''insane''. Vraag of je hem kunt helpen. Dat kan je. Je moet wel moedig zijn. Zeg dat je dat bent. Hij verteld nu wat je moet doen. Jij moet de Orb gaan vinden. Hij vertelt je hoe de dief eruit zag. Hij was zwart gekleed en had een staff vast. Bedank hem voor de informatie en ga op pad.


Praat eerst met Wizard Korvak en vraag hem naar de Orb. Hij herinnert zich niks meer. Misschien dat een kopje thee hem helpt. Geef hem die. Hij voelt zich beter en niet meer zo raar. Vraag weer naar zijn Orb. Hij verteld dat hij hem inderdaad aan de Groene Wizard had uitgeleend. Hij was blijkbaar met een onderzoek bezig. Hij verteld je nu over een rare zwarte man met een staff, die hem aanviel. Vraag of hij je het verhaal kan vertellen. Hij verteld je nu aan de hand van een filmpje, dat zijn Orb bijna kwijt is geraakt door een zwarte man met een staff. Hij heeft hem helemaal duizelig gemaakt. Daardoor werd hij zo raar. Hij vraagt of je even zijn blauwe robes kunt geven. Loop naar Wizard Elriss en vraag zijn robes. Ze geeft je die. Bekijk voor je het geeft alles eens goed na. Je vindt nu een briefje in een klein zakje van zijn robe bottom. Hou die. Geef zijn robes nu terug en hij doet ze aan. Hij bedankt je. Ga terug naar de Groene Wizard. Vertel wat je hebt gehoort. Hij denkt na. Opeens valt een zwarte schaduw over de Guild. Iedereen raakt in de stress. Een lang, ,groot, zwart skelet in zwarte robes komt tevoorschijn. Hij valt de Wizards aan. Er komt nu een gevecht. Het skelet roept minions op die de Wizards aanvallen. Jij, de Groene Wizard en Wizard Korvak ontsnappen.

Jullie komen buiten de toren te staan. Praat met Wizard Korvak. Hij wil zijn Orb terug, voor de veiligheid. De Groene Wizard raakt in de stress en verteld alles. Wizard Korvak vindt het niet erg. Hij troost de Wizard. Hij vergeeft hem. Hij wil wel zijn Orb terug. Je stelt voor om Korvak en de Wizard de gewonden te verzorgen, en zelf op pad te gaan. Ze gaan beide akkoord. Wizard Korvak geeft je een Sphere. Hiermee kun je contact houden met hun 2. Wij gaan nu op pad. Lees het briefje. Het verwijst naar een Obelisk, diep in de grond. Je krijgt een visioen. Je ziet een Obelisk, met vrolijke regenboog kleuren, met de Skeletal Mage erbij. Hij wil de laatste Orb om zijn macht te gebruiken om de machtigste Wizard te worden. Je wordt weer wakker. Roep via de Sphere naar Wizard Korvak. Vertel wat je zag in je visioen. Hij staat er versteld van. Hij weet wat je moet doen. Jij moet de Basis-Elementen met Nature Runes samenvoegen om de ''Rainbow Rune'' te maken. Dat moet je doen op het Rainbow Altar. Hij weet alleen niet waar het is. De Groene Wizard heeft de Talisman. Die verschijnt voor je voeten. Pak die op. Bedank hun 2, en ga verder.
Misschien moet je iets meer gebruik maken van synoniemen? Het maakt de tekst al een stuk leuker. ;)
Si je suis
ce que je suis
c'est parce que j'ai été
ce que j'étais
et que j'espère bien devenir
ce que je serai
Sir Fire181
Berichten: 1270
Lid geworden op: zaterdag 19 februari 2011, 17:40
RS: Sir Fire181 (p2p)
Clan: Beanoodle
Contacteer:

Re: Quest - The Lost Orb...

Bericht door Sir Fire181 »

Eend schreef:
Sir Fire181 schreef:
Eend schreef:Nog niet volledig gelezen, ziet er wel tof uit. Maar het is 'hij vertelt', niet 'hij verteld'.
Kan je even aangeven waar het staat? Dan verbeter ik het even.
In- of uitklappen •
Praat met de Groene Wizard. Hij maakt zich zorgen. Vraag wat er aan de hand is. Hij wil het je niet vertellen. Na wat zeuren, zal hij het je vertellen. De Orb, van Wizard Korvak die hij geleend heeft, is afgepakt. Korvak zal vast woedend worden, ondanks zijn ''insane''. Vraag of je hem kunt helpen. Dat kan je. Je moet wel moedig zijn. Zeg dat je dat bent. Hij verteld nu wat je moet doen. Jij moet de Orb gaan vinden. Hij vertelt je hoe de dief eruit zag. Hij was zwart gekleed en had een staff vast. Bedank hem voor de informatie en ga op pad.


Praat eerst met Wizard Korvak en vraag hem naar de Orb. Hij herinnert zich niks meer. Misschien dat een kopje thee hem helpt. Geef hem die. Hij voelt zich beter en niet meer zo raar. Vraag weer naar zijn Orb. Hij verteld dat hij hem inderdaad aan de Groene Wizard had uitgeleend. Hij was blijkbaar met een onderzoek bezig. Hij verteld je nu over een rare zwarte man met een staff, die hem aanviel. Vraag of hij je het verhaal kan vertellen. Hij verteld je nu aan de hand van een filmpje, dat zijn Orb bijna kwijt is geraakt door een zwarte man met een staff. Hij heeft hem helemaal duizelig gemaakt. Daardoor werd hij zo raar. Hij vraagt of je even zijn blauwe robes kunt geven. Loop naar Wizard Elriss en vraag zijn robes. Ze geeft je die. Bekijk voor je het geeft alles eens goed na. Je vindt nu een briefje in een klein zakje van zijn robe bottom. Hou die. Geef zijn robes nu terug en hij doet ze aan. Hij bedankt je. Ga terug naar de Groene Wizard. Vertel wat je hebt gehoort. Hij denkt na. Opeens valt een zwarte schaduw over de Guild. Iedereen raakt in de stress. Een lang, ,groot, zwart skelet in zwarte robes komt tevoorschijn. Hij valt de Wizards aan. Er komt nu een gevecht. Het skelet roept minions op die de Wizards aanvallen. Jij, de Groene Wizard en Wizard Korvak ontsnappen.

Jullie komen buiten de toren te staan. Praat met Wizard Korvak. Hij wil zijn Orb terug, voor de veiligheid. De Groene Wizard raakt in de stress en verteld alles. Wizard Korvak vindt het niet erg. Hij troost de Wizard. Hij vergeeft hem. Hij wil wel zijn Orb terug. Je stelt voor om Korvak en de Wizard de gewonden te verzorgen, en zelf op pad te gaan. Ze gaan beide akkoord. Wizard Korvak geeft je een Sphere. Hiermee kun je contact houden met hun 2. Wij gaan nu op pad. Lees het briefje. Het verwijst naar een Obelisk, diep in de grond. Je krijgt een visioen. Je ziet een Obelisk, met vrolijke regenboog kleuren, met de Skeletal Mage erbij. Hij wil de laatste Orb om zijn macht te gebruiken om de machtigste Wizard te worden. Je wordt weer wakker. Roep via de Sphere naar Wizard Korvak. Vertel wat je zag in je visioen. Hij staat er versteld van. Hij weet wat je moet doen. Jij moet de Basis-Elementen met Nature Runes samenvoegen om de ''Rainbow Rune'' te maken. Dat moet je doen op het Rainbow Altar. Hij weet alleen niet waar het is. De Groene Wizard heeft de Talisman. Die verschijnt voor je voeten. Pak die op. Bedank hun 2, en ga verder.
Misschien moet je iets meer gebruik maken van synoniemen? Het maakt de tekst al een stuk leuker. ;)
Dankje voor de tip. Ik zal proberen bij mijn volgende Quest ze te maken. :D
Afbeelding Afbeelding
Hardstyle
Berichten: 1825
Lid geworden op: dinsdag 12 april 2011, 15:09
Oude naam: Teun

Re: Quest - The Lost Orb...

Bericht door Hardstyle »

Eend schreef: Nog niet volledig gelezen, ziet er wel tof uit. Maar het is 'hij vertelt', niet 'hij verteld'.
Het is wel hij verteld, l staat niet in 'T eXKoFSCHiP. :P

Nice quest man :D
Eend
Ex-moderator
Berichten: 6175
Lid geworden op: zondag 7 februari 2010, 18:18

Re: Quest - The Lost Orb...

Bericht door Eend »

Teun schreef:
Eend schreef: Nog niet volledig gelezen, ziet er wel tof uit. Maar het is 'hij vertelt', niet 'hij verteld'.
Het is wel hij verteld, l staat niet in 'T eXKoFSCHiP. :P

Nice quest man :D
Het gaat hier niet om een voltooid deelwoord, maar om de onvoltooide tegenwoordige tijd. Dan neem je gewoon de stam + t.
  • Ik vertel
  • Jij vertelt (Vertel jij)
  • Hij/zij/het vertelt
  • Wij vertellen
  • Jullie vertellen
  • Zij vertellen
Maar dat terzijde.

Ot: Ik vind de quest wel maar een beetje kort, wat best wel jammer is. :P
Si je suis
ce que je suis
c'est parce que j'ai été
ce que j'étais
et que j'espère bien devenir
ce que je serai
Sir Fire181
Berichten: 1270
Lid geworden op: zaterdag 19 februari 2011, 17:40
RS: Sir Fire181 (p2p)
Clan: Beanoodle
Contacteer:

Re: Quest - The Lost Orb...

Bericht door Sir Fire181 »

Eend schreef:
Teun schreef:
Eend schreef: Nog niet volledig gelezen, ziet er wel tof uit. Maar het is 'hij vertelt', niet 'hij verteld'.
Het is wel hij verteld, l staat niet in 'T eXKoFSCHiP. :P

Nice quest man :D
Het gaat hier niet om een voltooid deelwoord, maar om de onvoltooide tegenwoordige tijd. Dan neem je gewoon de stam + t.
  • Ik vertel
  • Jij vertelt (Vertel jij)
  • Hij/zij/het vertelt
  • Wij vertellen
  • Jullie vertellen
  • Zij vertellen
Maar dat terzijde.

Ot: Ik vind de quest wel maar een beetje kort, wat best wel jammer is. :P
Ik schrijf lange en korte. Al ga ik binnenkort suggesties vragen voor Questen. Ik zal er 1 daarvan uitwerken. :)
Afbeelding Afbeelding
Plaats reactie