Kam'arra, Leänder en Gosnip de Uitverkorende

In dit archief zijn de suggesties geplaatst die pre-LunaLabs gemaakt zijn op het Tipforum.
Plaats reactie
Slay a Stone
Berichten: 6440
Lid geworden op: donderdag 25 juni 2009, 17:11
RS: Slay a Stone (p2p)
Clan: Dutch Phoenix

Kam'arra, Leänder en Gosnip de Uitverkorende

Bericht door Slay a Stone »

Stom knopje in gedrukt en op "bevestig" weten te drukken dus het is nog niet af.

Diep maar dan ook heel diep in de grond van het aardoppervlak zitten de 3 beste vechters van RuneScape opgesloten. Dagen, weken, maanden, jaren lang! Het zijn de 3 uitverkorende maar niemand weet dat als deze mensen er niet zijn dat dan heel de wereld instort, of is dit een gerucht(...)

The special guys
Moeilijkheid: moeilijk

Lengte: Gemiddeld

Startpunt: praat met damblank in de jachtgebieden met piscatoris, hij loopt overal rond daar.

Eisen: Mourining's Ends Part II, Rum Deal, hoge combat stat, 72 agility, 71 Thieving, 82 Magic, 30 Hunter level, En je moet tegen veel sterke monsters vechten

Benodigdheden: Veel goed voedsel (saradomin flasks), armour, wapens, spade, 2-3 picklocks zijn handig (te koop bij de thieving skillcape master),je kan summer pies gebruiken want boven de 90 is de kans van vallen met 20% afgemomen, 20 fire runes, 5 blood runes, 8 death runes, en 50 elemental runes (allemaal dus), neem er ongeveer 10 mee (25 setjes) ook heb je tussen de 5 en de 50k nodig (Hoe meer geld hoe makkelijker de eind boss is)
Deel 1 Het probleem
Praat met damblack, hij is heel verdrietig. Zijn familie is gestolen door de duistere vloek, de goden zijn dus weer boos maar ze hebben niks verkeerds gedaan! Vraag naar wat er gebeurd is. Hij zal dit verhaal zeggen: Het was vroeg in de ochtend en ik was met mijn familie opzoek naar eten, wij zijn arm maar kunnen héél goed jagen! Tot opeens een gat te voorschijn kwam. Ik kon mij nog vasthouden aan een boom maar mijn 2 kinderen en mijn vrouw zijn nu verdwenen!
Zeg dat je zal helpen.

We moeten eerst wat meer over dit te weten komen dus op naar de Varrock bibilotheek! Praat maar met iemand die er loopt, het maakt niet uit wie. Je krijgt een filmpje te zien waar je verteld wat er gebeurt is, ze kunnen hun ogen niet geloven! Als het filmpje afgelopen is zijn alle mensen weg en ligt er nog 1 boek op tafel die ze achter gelaten hebben. Er staat een kaartje in met de weg maar de ondergrondse schuilgrot. Volg de kaart en probeer naar binnen te komen, je moet eerst een galgje oplossen. Als je failt en je hebt de galg helemaal af dan krijg je een 500 hit. Als je binnen bent word je aan alle kanten aangevallen door wezens, er zijn geen mensen. De deksel gaat boven je dicht en dan zeg je tegen jezelf...
Het was een idee van hun om mij hier heen te lokken dat ze mij in de gevangenis kunnen stoppen.

Dood alle monsters die je ziet en loop door. We zijn in de Varrock ondergrondse mijnen! Je ziet allemaal rails en moet met je wagon aan de overkant zien te komen, een soort van dolhof. Als het mis gaat krijg je een 250 hit op je. Als je klaar bent zie je andere gevangen genomen mensen, vraag naar ze waarom ze gevangen genomen zijn, hoe ze hier gekomen zijn (of het de zelfde list is die jij meegemaakt hebt). Ja, hun verhaal is ook van het zwarte gat! Dan roept 1 persoon dat ze bang zijn, ze durven het niet te geloven! Dan zegt er een persoon dat we de stad moeten belegeren, dan moeten ze wel naar ons luisteren. Maar dat vind jij niet een goed plan.
Na een tijd door roddelen zijn jullie er over uit. Jij gaat het zwarte gat hier heen brengen. Dan zeggen ze allemaal in koor: ja dat ga jij doen! Hieperdepiep.... Hoeraaaa!
Hier word je super chagie van maar ja, er is geen terug weg. Je krijgt van 1 gevangende een Phoenix Lair teleport en een briefje die je later nodig hebt. gebruik de Phoenix Lair teleport.

Maak je klaar voor een groot Agility pacour waarbij je veel zult vallen. Neem een paar lockpicks mee, 2-3 summer pies, veel eten! De magic runes en een unicorn of een titan is ook wel handig.
ga richting Damblack en dood wat beeste die je rond ziet lopen... BENG! PEW... Tong!! Het gat is er.

Deel 2 de beker I
Je wordt het gat ingeblazen en krijgt snel 10 hits op je, al zal dat stoppen als je nog 1 lp hebt. Als je in de grot bent drink snel tot 1000 lp minimaal (brews zijn dus nodig) want kort erna zul je een 1000 hit op je krijgen. Loop nu door, je ziet een oude man staan. Praat met hem, hij zegt dat de 3 uitverkorende boos zijn en iedereen die wat fouts doet gaat het zwarte gat in. Ze moeten uit deze grot en een mooiere plek krijgen, anders zal dit land niet lang meer bestaan.
Loop een stukje verder en ga met het bootje naar de overkant. Je ziet nu een mega agility pacour. Het eerste pacour is een soort van Dungeoneering spel met de crystal, je moet bij de overkant komen zonder dat de orb je krijgt.
PLAATJE
De puzzel is niet heel moeilijk, je hebt een orb die je moet tegenhouden en je moet bij de overkant komen, dat gaat niet zomaar, de roden bollen zijn mijnen als je daar op staat ben je af. Net zoals de rode strepen. De Mijnen kan je uitschakelen door de hendels die aangegeven staan met nummers te activeren.
De orb zal steeds doen wat jij ook doet alleen dan de andere kant, Ga jij rechtsschuin boven dan gaat de orb linksschuin boven/onder (dat verschilt per zet). De orb kan door alle mijnen heen en zal op nummer 4 beginnen, om het te doen te maken zal hij 1x in de 2 zetten bewegen. Jij kan bij het begin kiezen of je de even zetten wilt of de oneven.
Poeh! Pittig karweitje was dat! Maar we zijn nog niet klaar je komt nu ook een nieuwe taal te weten van de god seyaku (Een god van de dieren). Hier is een lijstje met wat welk teken is:

Niet heel moeilijk dus! Los hem op en ga verder. Je komt nu in een kamertje, daar ligt een papiertje waar een nieuwe spreuk staat. Elemental Power... Je leert hem en zal nu moeten oefenen. Je moet 3 dummies raken van de 10 dan heb je hem geleerd. Ga nu door, nu wordt het iets moeilijker... Je zult echte wezens moeten doden die bewegen. Dood er 3 en dan kan je weer veder. Nu komt er een thieving kamer. Dit is een bonus kamer maar kan Héél erg helpen voor het eind gevecht. Er zijn 20 kisten en er staat een imp, praat met hem... Hij zegt dat je sleutels kan kopen voor 5k per stuk en maximaal 10.
In 14 Kratten zit niks
In 1 krat krijg je 100 Flatknips, een soort van Dreadnips alleen dan voor die eindboss.
in 2 kratten zitten 2 Saradomin brews (8)
In 1 Krat zit een Flatknip summoning pouch en 50 scrolls, ook erg handig
In 2 kratten zitten 2 Super restore (8)
Maak er zoveel open als jij hebt, bij iedereen zitten de kratten inhouden in een andere krat. Je zult er minimaal 1 open moeten maken. Als je klaar bent praat je weer met de imp... Hij zal de spullen die je hebt gekregen voor je bewaren als 't zo ver is.
Loop nu weer verder en je ziet een RuneScape schaak/dam bord. Loop naar de schaker toe en zeg dat je wilt schaken/dammen (Natuurlijk speelt hij beter als je dammen doet want dat is een stuk makkelijker)
Dam stenen zijn Fire runes en Water runes.
De schaak stenen zijn als volgt:
Pion: Goblin
Toren: Troll statute
Paard: Aviansie
De Loper: Skeletal
Koning: King Black Dragon
Koningin: Kalphite queen
Speel het spel, als je gewonnen hebt loop je door.
Je komt nu in een donkere kamer... Dit is het geluiden spel, doe je geluid aan en loop door de kamer. Je zult muurtjes zien... Als je een gil hoord schuil je achter een muurtje, anders zal je een 800 hit op je krijgen. Dit doe je tot je aan de overkant bent. Ga nu door de volgende kamer je ziet een groepje mensen bij een kampvuur zitten, en daar ook de Beker.

Deel 3: De beker II
Loop naar de mensen toe, ze zullen in gevechts houding gaan staan. Laat hun het briefje lezen, als ze hem gelezen hebben gaan ze allemaal voor je knielen en bieden ze hun excuus aan. Ze zullen zeggen dat hun de makers van het Zwarte Gat zijn, iedereen denkt die weet dat het bestaat dat de 3 Uitverkorende het zijn maar nee... Hun hebben hem gemaakt! Vraag waarom ze het gedaan hebben. Xinx, 1 van de 5 mensen die er wonen zal zeggen dat ze het Zwarte gat gebruiken om mensen te zoeken die dit probleem kunnen oplossen! Als de 3 Uitverkorende niet snel worden gedood zal het niet lang duren voor de wereld ten onder gaat. Zeg dat je dit probleem zal oplossen, je krijgt De beker.

We moeten nu de beker Enchanteren, dit is een moeilijk proces maar als je dat niet doen kan je niet in de grot komen waar de Uitverkorende gevangen zitten. Teleporteer naar Lleyta en ga naar Arianwyn, hij zal zeggen dat de elven een Chemisch goedje hebben waarmee het kan maar het is een proces waar de omstandigheden van het weer extreem moeten zijn! Dat is geen oplossing zal je dan zeggen. Hij zal zeggen dat er nog een andere manier is die wat makkelijker is (JaGex humor natuurlijk)! Hiervoor moet je naar Clem gaan.
Pak je eten en de spade van de bank, je zult straks tegen tegen een monster van 138 moeten vechten die Meele en Magic gebruikt.Teleporteer naar de Gnome Maze en loop als maar door tot je de tweede Grot teken ziet (Vanaf het midden gezien). Ga erin, daar is Clem! Praat met hem, hij is boos omdat de Elven hem verraden hebben en dat hij nu hier moet overleven. Hij zal je aanvallen. Doe magic/meele protect aan ligt eraan welk armour je gebruikt (Bandos bevoorbeeld dan doe je Magic Protect en met bev Dragonhide andersom). Als je dat doet zal hij met de protect maximaal 150 hitten en met de Tank stijl maximaal 300. Hij heeft 9200 lp maar het zal niet heel moeilijk zijn om hem te doden.
Als hij bijna dood is zal hij smeken en zegt hij dat hij de Beker zal enchanteren. Ga nu terug naar Arianwyn, hij zal zeggen dat er nu nog Speciaal water in moet. Ga naar het eiland van de quest Rum Deal en ga naar de berg waar het "bier water" ligt. Use je Beker op het water en klaar.

Deel 4: De uitverkorende
Maak je klaar voor het gevecht, zorg ervoor dat je een spade en de Beker bij je hebt en véél food. Op de rechtermuis knop van de beker staat "locate" je krijgt nu een pijl die een windrichtig op gaat, volg die pijl. Als je er bent doe je je spade gebruiken en je komt in de grot. Praat met de Uitverkorende als je er bent zal je zien dat er 2 met touwen vast zitten en dat er 1 los zit en heel kwaad lacht. Het is Leänder!
Hij ziet je en teleporteert je weg naar een grote kamer waar niks is behalve een hendel... Het gevecht is begonnen.
Combat: 780
Lifepoints: 15.000 zonder healen (Health tussen de 0 en de 2500)
Gevechtstijl: Meele en een speciaal attack Ranged en magic.
Maximale hit: Meele 990 zonder protect 500 Met. Special attack kan met ranged maximaal 400 en magic maximaal 550
Zwakte: Magic Earth spreuken, Meele Crush, Ranged: Emerald bolts (e) op Longrange

Hij heeft 4 special attacks:
Er komt een rode gloud om hem heen en alles wat je nu hit zal hij healen, het leuke is je kan niet stoppen met aanvallen maar je kan wel een fail wapen aan doen, maar op zulke momenten heeft hij zo laag def dat je zelfs met een Egg Carrot kan hitten.
Hij pakt een boog en vuurt een pijl af, deze kan je tegen gaan door op de hendel te drukken (Dan wordt hij met 50% vermindert) Prayer helpt niet.
Hij pakt een Magic staff en doet Fire Surge, dit moet je tanken dus Ganomeric raad ik aan.
Hij zal in een dier veranderen, hij hit dan erg accuraat met meele.

Potion flasks zijn erg aan te raden want hij zal hard hitten en hij zal op het begin van het gevecht een goedje op zichzelf doen dat je 33.4% minder hit.
Als hij dood is praat je met de gevangen genome Uitverkorende, ze hebben spijt wat ze gedaan hebben en geven je De Kam''arra key. Loop nu naar Varrock en laat je weer gevangen nemen, je hebt nu de Kam''arra key om iedereen vrij te maken. Maar als je de deur open hebt merk je ineens dat de vrouw en de kinderen nog steeds gevangen zitten en dat niemand hier nog iets van weet...

Beloning: 40.000 XP lamp in een skill naar keuze, 50.000 Agility xp, 20.000 Thieving en magic xp. 100K en je kan als je 99 Summoning hebt een Flatknip maken, 1 Blue charm, 5 Dreadnips, 460 Shards en een Steel platebody. Hij levert 930.6 xp op, geeft xp in Strength en doet met special attack 3 Meele hits snel achter elkaar die elk tot 200 kunnen hitten.
Quest Point: 2
____________________________________
Extra informatie: De 2 overige uitverkorende kunnen je nu allerlei informatie geven, neem is een kijkje zou ik zeggen.

Save the woman
Moeilijkheid: Gemiddeld

Lengte: kort

Startpunt: Ga naar de twee uitverkorende met de Kam''arra key die je in de vorige quest gekregen hebt, heb je hem niet meer dan kan je er één halen bij de uitverkorende.

Eisen: Je moet je The Special Guys gedaan hebben. Je moet tegen veel monsters kunnen vechten. 81 woodcutting en 71 Mining.

Benodigheden: Veel voedsel, Kam''arra key, een goede hatchet en pickaxe (de bronze uit toolbelt werkt alleen dan duurt het vrij lang).
Ga naar de uitverkorende en ga de trap omlaag. Loop alsmaar door en door, vanzelf heb je de quest gestart. Je hoort gerommel nu en kijkt om je heen... Niks. Loop door, je komt nu bij een deur. Je moet elementen met elkaar mengen om het goede element te krijgen. Probeer het een paar keer iedereen heeft een ander doel.
Ga door en door lopen, hij is oneindig. Je komt bij een agility deur, open die. Nu kom je bij een monster, het is een fymbal - Een wezen die door de uitverkorende gemaakt is -. Hij is combat 130, 4000 LP, max hit 200 (magic) 125 (melee). Doe de protect waar jou armour niet tegen kan.
Loop weer verder nu kom je bij een Mining door, hak die weg. Je vindt een briefe, lees die. Er zal een verhaal opstaan over vroeger. De goede tijden, het was gezellig en iedereen kon het met elkaar vinden... Daar is niks meer van over.
Loop door er zullen nu 3 fymball's jou aanvallen, als die dood zijn zal de King-fymball komen - CB 473, 13700 lp, max hit 400 (magic) 120 (ranged) 140 (melee). Dood hem, zal verder niet heel moeilijk zijn. Als je door de deur gaat zal je de vrouw vinden, ze is zwak geworden en verminkt. Geef haar wat te eten. Ze voelt zich al een stuk beter, en zal daarna een verhaal vertellen over wat er is gebeurd. Om alles kort te houden, Kam"Arra, Leänder en Gosnip zijn niet de enige uitverkorende. Er zijn er een stuk of 20, die allemaal moeten worden verslagen.
Zeg dat je zal helpen.

Quest points: 1
Reward: 5.000 woodcutting xp, 5000 Mining xp, Xp lamp van 20.000 xp (minimaal level 45).
___________________________
Nu krijg je een soort van RFD, je zult 18 Miniquesten krijgen en nog 2 questen die als afloop is.
Als je alles gedaan hebt zul je een Torva-ring krijgen en een Torva-amulet. Hier later meer over.

De Torva-Ring
Makkelijke questen zul je niet krijgen, voor de echte PvM'ers zullen dit een makkie zijn. Het gebruik maken van Nex Gear mag hier niet omdat het aanhangers zijn van het geloof en als je het draagt dan hit je niks op ze want je bent een "vriendje".
Als je ze allemaal gedaan hebt krijg je de Torva-Ring.

1.
Ga terug naar de grot van de vorige questen en loop even door. Je hebt nu 20 deuren, ga in deur 1.
NaamKing Infernal Mager
Combat494
Lifepoints12500 *bloodburst*
Valt aan met en max hitMagic (460) en melee (320)
ZwakteRanged
Extra: Hij zal alle 4 de ANCIENT spreuken usen dus overload en een antipotion is handig. Verder health hij zichzelf als hij zegt "My Bloodburst is powerfull" Dan moet je achter een pilaar staan tot hij zijn staff naar beneden doet. Doe je het niet dan krijg je 4x een 460 hit op je en dan health hij 1820!

_____________

Ga weer naar de grote hal maar nu deur 2
NaamKing Infernal Ranger
Combat497
Lifepoints15000
Valt aan met en max hitranged (700)
Zwaktestab en crush
Extra: Hij hit erg hoog met Ranged, dus protect is aangeraden. Hij hit dan maximaal 400.


____________


Ga weer naar de grote hal maar nu deur 3
NaamKing Infernal Meleër
Combat512
Lifepoints17500
Valt aan met en max hitmelee (435), spec 900
ZwakteRanged
Hij doet soms een spec dan moet je achter pilaar staan anders 900 hit op je.
____________________

Ga weer naar de grote hal maar nu deur 4
NaamDrunken clyclop (expres zo geschreven)
Combat754
Lifepoints39200
Valt aan met en max hitMelee 200
Zwaktealles een beetje
Prayers werken hier niet. Het is opzich een makkelijke baas alleen heeft hij veel lp. Wanneer hij naar zijn troon gaat om drinken te pakken moet je de bier trappen dat daar ligt.

________________

Ga weer naar de grote hal maar nu deur 5
NaamGoblin
Combat90
Lifepoints2500
Valt aan met en max hitMelee 350, Magic 400
ZwakteRanged
Onderschat zijn waarde niet, hij hit heel snel en kan jou zo dood slaan binnen enkele seconden.

___________________

Ga weer naar de grote hal maar nu deur 6
NaamTamed Hellhound
Combat222
Lifepoints5800
Valt aan met en max hitMelee, 890
ZwakteMagic
Mellee protect is sterk aangeraden! Gebruik Ice Barrage want dan kan hij jou niet aanvallen.

______________________

Ga weer naar de grote hal maar nu deur 7
NaamHenk
Combat1337
Lifepoints13337
Valt aan met en max hitmelee 500
ZwakteNiks
De trollende uitverkorende is Henk, hij is altijd in staat voor grapjes en die zal hij dus ook in het gevecht gebruiken! Pas maar op.
Laatst gewijzigd door Slay a Stone op zaterdag 16 juni 2012, 8:48, 13 keer totaal gewijzigd.
Afbeelding
Sir Fire181
Berichten: 1270
Lid geworden op: zaterdag 19 februari 2011, 17:40
RS: Sir Fire181 (p2p)
Clan: Beanoodle
Contacteer:

Re: Kam"arra, leänder en Gosnip de Uitverkorende

Bericht door Sir Fire181 »

Ik zou even je lay-out veranderen door quotes. Dat leest iets beter. Het is maar een tip trouwens, geen kritiek.

Qua inhoud zeg ik: 8/10
Afbeelding Afbeelding
Slay a Stone
Berichten: 6440
Lid geworden op: donderdag 25 juni 2009, 17:11
RS: Slay a Stone (p2p)
Clan: Dutch Phoenix

Re: Kam"arra, leänder en Gosnip de Uitverkorende

Bericht door Slay a Stone »

Oke zal ik doen :). En je hoeft niet zo (bang ofzo ) te reageren hoor, ik probeer zo veel mogelijk lief tee zijn
Afbeelding
iJoey
Berichten: 408
Lid geworden op: vrijdag 23 december 2011, 16:25
RS: Bazuz (OSRS)
Clan: Slay Clan

Re: Kam"arra, leänder en Gosnip de Uitverkorende

Bericht door iJoey »

Wat mij opviel bij ''Save The Woman'' is dat je bij de benodigheden ''de sleutel'' nodig hebt. Heeft dit geen naam? :)
8/10!
Afbeelding
Slay a Stone
Berichten: 6440
Lid geworden op: donderdag 25 juni 2009, 17:11
RS: Slay a Stone (p2p)
Clan: Dutch Phoenix

Re: Kam"arra, leänder en Gosnip de Uitverkorende

Bericht door Slay a Stone »

Mooi opgevallen. Ik heb geen idee hoe ik hem zou kunnen noemen, ideeën?
Afbeelding
Sir Fire181
Berichten: 1270
Lid geworden op: zaterdag 19 februari 2011, 17:40
RS: Sir Fire181 (p2p)
Clan: Beanoodle
Contacteer:

Re: Kam"arra, leänder en Gosnip de Uitverkorende

Bericht door Sir Fire181 »

Old Key?
Key?
Afbeelding Afbeelding
Slay a Stone
Berichten: 6440
Lid geworden op: donderdag 25 juni 2009, 17:11
RS: Slay a Stone (p2p)
Clan: Dutch Phoenix

Re: Kam"arra, leänder en Gosnip de Uitverkorende

Bericht door Slay a Stone »

Kam''Arra Key van gemaakt :), toch bedankt voor de ideeën.
Afbeelding
Sir Fire181
Berichten: 1270
Lid geworden op: zaterdag 19 februari 2011, 17:40
RS: Sir Fire181 (p2p)
Clan: Beanoodle
Contacteer:

Re: Kam"arra, leänder en Gosnip de Uitverkorende

Bericht door Sir Fire181 »

Dood een Steen,

Alle juryleden feliciteren je bij het winnen voor de Suggestie van de Maand: Juni

Je topic komt spoedig in een sticky.

Bravo!
Afbeelding Afbeelding
Mystery
Adviseur
Berichten: 12320
Lid geworden op: zondag 18 februari 2007, 16:27
RS: Mys (OSRS)
Extra rang: Teamleider siteteam
Contacteer:

Re: [SvdM] Kam"arra, leänder en Gosnip de Uitverkorende

Bericht door Mystery »

Heb 't topic een sticky gemaakt, gefeliciteerd!
Slay a Stone
Berichten: 6440
Lid geworden op: donderdag 25 juni 2009, 17:11
RS: Slay a Stone (p2p)
Clan: Dutch Phoenix

Re: [SvdM] Kam"arra, leänder en Gosnip de Uitverkorende

Bericht door Slay a Stone »

Danke ben nog dingen aan het bedenken voor de laatste quest(s) :p
Afbeelding
Nathan VL
Berichten: 1080
Lid geworden op: donderdag 5 februari 2009, 18:46
Oude naam: Navalo

Re: [SvdM] Kam'arra, Leänder en Gosnip de Uitverkorende

Bericht door Nathan VL »

Misschien de vijanden een hoger combat level geven want die tamed hellhound heeft hetzelfde/lager cb dan gewone hellhounds maar kan 890 hitten?
-
Slay a Stone
Berichten: 6440
Lid geworden op: donderdag 25 juni 2009, 17:11
RS: Slay a Stone (p2p)
Clan: Dutch Phoenix

Re: [SvdM] Kam'arra, Leänder en Gosnip de Uitverkorende

Bericht door Slay a Stone »

Als je meleeprotect gebruikt zal het rond de 200 zijn, maar ik zet er wel een 2tje voor, dankje voormde tip.
Afbeelding
Daan the 1e
Berichten: 149
Lid geworden op: dinsdag 22 maart 2011, 16:16
Extra rang: Winnaar groepsproject Paint (SvRS)

Re: [SvdM] Kam'arra, Leänder en Gosnip de Uitverkorende

Bericht door Daan the 1e »

Moeilijkheid: Moeilijk

Lengte: Gemiddeld

Startpunt: Praat met damblank in de jachtgebieden met piscatoris, hij kan daar overal rond lopen.

Eisen: Mourining's Ends Part II, Rum Deal, 72 agility, 71 Thieving, 82 Magic, 30 Hunter level, hoge combat stats en je moet tegen veel sterke monsters vechten.

Benodigdheden: Veel goed voedsel (saradomin flasks), sterk armour,goede wapens, een spade, 2-3 picklocks zijn handig (te koop bij de thieving master of bij de thieving guilde), je kan op een laag agility level ook summer pies gebruiken dit is boven level 90 niet meer nodig omdat de kans van vallen dan met 20% afgemomen is, 5 blood runes, 8 death runes, en 50 van elke elemental rune je hebt 20 extra fire runes nodig, neem er ongeveer 10 mee (25 setjes) ook heb je tussen de 5 en de 50k coins nodig (Hoe meer je meeneemt hoe makkelijker de eind boss is)
Moeilijkheid: Gemiddeld

Lengte: kort

Startpunt: Ga naar de twee uitverkorende met de Kam''arra key die je in de vorige quest gekregen hebt, heb je hem niet meer dan kan je er één halen bij de abdere twee uitverkorende.

Eisen: Je moet je The Special Guys voltooit hebben. Je moet tegen veel monsters kunnen vechten en verdedigen, 81 woodcutting en 71 Mining.

Benodigheden: Veel voedsel, Kam''arra key, een goede hatchet en een pickaxe (de bronze uit toolbelt werkt ook maar dan duurt het vrij lang).
Ik heb de twee quest beginnen voor je aangepast, ik vind ze er zelf zo iets beter uit zien.
Je kan ook de beloningen in quote zetten zodat het er nog mooier uit ziet.
En wie is Henk, de trollende uitverkorende? Ik dacht dat er maar drie uitverkoren waren.
Nog geveliciteert met de suggestie van de maand,

Daan
Slay a Stone
Berichten: 6440
Lid geworden op: donderdag 25 juni 2009, 17:11
RS: Slay a Stone (p2p)
Clan: Dutch Phoenix

Re: [SvdM] Kam'arra, Leänder en Gosnip de Uitverkorende

Bericht door Slay a Stone »

Dankje voor die tip, ik zal het morgen veranderen als ik op de computer zit.

En als je quest 2 gelezen hebt zal ik even quoten:
Als je door de deur gaat zal je de vrouw vinden, ze is zwak geworden en verminkt. Geef haar wat te eten. Ze voelt zich al een stuk beter, en zal daarna een verhaal vertellen over wat er is gebeurd. Om alles kort te houden, Kam"Arra, Leänder en Gosnip zijn niet de enige uitverkorende. Er zijn er een stuk of 20, die allemaal moeten worden verslagen.
Zeg dat je zal helpen.
Afbeelding
Plaats reactie