[QUEST] The last chance to do it

In dit archief zijn de suggesties geplaatst die pre-LunaLabs gemaakt zijn op het Tipforum.
Plaats reactie
Slay a Stone
Berichten: 6440
Lid geworden op: donderdag 25 juni 2009, 17:11
RS: Slay a Stone (p2p)
Clan: Dutch Phoenix

[QUEST] The last chance to do it

Bericht door Slay a Stone »

Naam: The last Chance to do it

Moeilijkheid: moeilijk

Lengte: lang

Eisen: 79 woodcutting, 69 Mining, 72 Agility, 62 Dungeoneering, 61 Summoning, 69 Smithing, 76 Firemaking, 69 Hunter, 50-70 Herblore (dit verschilt met de factoren die met zich mee spelen) 64 Magic en hoog genoeg runecraft level voor law runes + cosmic runes is aangeraden. Verder moet je de eerste 3 fremmy sages done hebben en je moet Rum Deal gedaan hebben,

Benodigdheden: Ring of Kingship, Spade, Mithril bar 5x, yew logs 5x. Teleports naar Falador en Yanille zijn handig. 25k Cash
Deel 1, Vindt het en...
Praat met Jack in Yanille om je quest te starten. Hij zal zeggen dat de tijd dringt. Eolva, de vrouw die 10 jaar geleden gevangen genomen is in de best bewaakte gevangenis in Glienor is ontsnapt. Ze moest vluchten want ze was nergends veilig, maar we weten niet waar ze heen is gegaan. Zeg dat je zal gaan zoeken.

We moeten eerst informatie over haar vinden, die zijn nooit over de wereld heen gegaan omdat ze die geheim wilde houden. Je zal vragen hoe je het dan kan krijgen. Hij geeft je de Ticket. Hij zal zeggen dat je met de Ticket kan laten zien dat je bij Sector 7 hoort.
Sector 7 is diep onder de grond en heeft 5000 mensen. Het is helemaal afstandelijk van de rest en niemand die daar woont komt eruit. Sector 7 kan je vinden ten noorden van Yanille.
Ga naar het zuiden en ga de grot in. Er staan 10 wachters die om je heen gaan staan. Je laat je kaart zien. Ze geloven je niet en ze denken dat je de kaart gestolen hebt, je moet ze overtuigen. Er gaan nu 3 Gaurds naar voren en ze doen een verhaal...
Je moet naar het varrock kasteel en een handtekening van de koning krijgen. Dus ga naar Varrock en praat met de koning. Hij zal zeggen dat hij niet zomaar handtekeningen weg geeft je moet hem eerst overtuigen! Hij zal zeggen dat je over de witte bergen moet en 5 weken daar moet overleven. Je hebt daar natuurlijk geen zin in en wilt hem omkopen, hij zegt dat hij weinig geld heeft op dit moment dus hij kan het geld wel gebruiken. Geef hem 25k en hij geeft je een handtekening.
Ga terug naar S7 (Sector 7 afkorting) en praat met de wachters. Ze zullen je toelaten naar binnnen. Je moet nu eerst heel veel trappen omlaag naar verdieping -20 (staat op de muur). Loop naar het noorden en praat met Coin. Coin is de baas van S7 dus vraag haar naar Eolva. Ze gaat hard lachen en ze zegt dat dat top geheim is. Zeg dat Jack gestuurd heeft. Ze ijsbeert een beetje rond en begint dan een verhaal te vertellen.
Eolva was de vorige baas van S7, ze zorgde voor de geheime missies tussen de goden en andere zaken. Ze deed het geweldig en iedereen vertrouwde haar. Tot ze op een dag ons verraadde. Ze sloopte vele delen van S7, ze ging met kostbare dingen er van door en sloopte veel steden. Ze heeft zelfs een God vermoord, Vesta's. Terwijl S7 er juist voor zorgde dat ze in leven bleven!
Ze kreeg levenslang gevangenis straf door de verwoestingen maar 10 jaar later ontsnapte ze. Je zal zeggen waar ze heen is gegaan. We denken dat Eolva in een diepe, hele diepe grot is gegaan. Ze heeft wezens gemaakt die super sterk zijn om haar te beschermen.
Er is maar 1 iemand die alles weet van Dungeoneering. Thor! Teleport met je Ring of kingship en loop naar Thor. Hij zegt dat hij pas wel een grot heeft gevonden maar hij kwam er niet in. Het was een speciale kracht waar wij niet doorheen kunnen komen. We kunnen het proberen met THE KAY OF THE DUNGEONEERING. Het is moeilijk om the maken, het kost 5 Mithril bars en 5 Teak logs. Als je de spullen hebt teleport hij je in een kleine grot. Er zit een grote machine in die er schematisch zo uit ziet:
Afbeelding
Stap 1. Doe 1 Mithril bar in de oven.
2. Maak de Temperatuur 450 graden en zorg dat hij een minuut zo blijft.
3. Herhaal dit tot je er 5 gedaan hebt.
4. Doe dit met de teak logs ook alleen dan 420 graden
5. Pak het speciale ingredient en doe het erin.
6 Doe de sluis open
7. Zorg dat het er zo in gaat: 50% BAR, 40% Hout, 10% Bar, 75% speciaal, 35% hout, 39% bar, 25% speciaal, 1% bar, 25% hout.
8. Pak het op met de tang en gooi het in het water, wacht 25 seconden en het is klaar.

=======ALS HET FOUT GAAT MAG JE OPNIEUW BEGINNEN!!!!=========

DEEL 2, ...En doe het...
Je gaat nu automatisch naar de grot toe van Eolva. Er is een kist waar je je items in kan doen die niet mee mogen (alleen ring of kingship). Als dat gebeurt is kom je in de dungeon...

Je komt daar een monster tegen (Je draagt op het begin al full Primal dus die is zo dood). Hij dropt een scrol en een tang. Op de scrol die je een sleutel die uit 5 stukken bestaat, jij moet ze allemaal vinden.

Part 1
Doe de dungeon en versla de boss. Het is pittig want je mag geen food gebruiken, je hebt 28 Super Prayer pots en je mag alleen soulsplit gebruiken. (je mag het dat moment ook gebruiken ookal heb je geen 92 prayer en de quest niet gedaan). Dit is de map:
Afbeelding
Eerst kom je in een kleine grot en daarna in een large dung grot. Dood de baas op het einde en je krijgt part 1.

Part 2

Praat weer met Jack en laat hem het eerste stuk van de sleutel zien. Hij is helemaal blij dat het je gelukt is! Hij zal zeggen dat het 2e stuk in bezit is van de oude meneer die een party hat draagt. Wise old man. Ga naar hem toe in Draynor. Hij zegt dat hij er 10 items voor wilt wat uit dit kan bestaan:
JE KAN ITEMS NIET OP DE GE KOPEN! BEHALVE ALS DAT DE ENIGE MOGELIJKHEID IS! OM DAT TEGEN TE GAAN ZULLEN ALLE DROPS VAN ELK MONSTER DAT JE MOET DODEN ZIJN, TOT JE HEM OPPAKT ZIJN ZE ZO!
•Banana - Bananenplantage van Karamja
•Bear fur - Markt van Ardougne
•Blue wizard hat - Bibliotheek van de Wizards' Tower
•Bone spear - Neem een lichtbron, tinderbox en 600 gp mee en ga naar de kelder van het kasteel van Lumbridge. Ga de grot achter het gat in het zuidoosten in. Praat met de goblin die je daar tegen komt. Hij brengt je naar de mijnen. Bij de mijn is een vrouw, maar eigenlijk is het Solus. Je moet hiervoor The Lost Tribe hebben gestart.
•Cake - Bakkersstalletje in Ardougne
•Cape (blauw) - In de Champions' guild
•Castle wars ticket - Castle Wars
•Cream hat - Grand Tree, bij de koning
•Earmuffs - in de Slayer tower bij Banshees
•Eye patch - café in Brimhaven
•Fake Beard - Ali Morisane in Al-Kharid
•Fremennik cloak - Yrsa in het westen van Relleka
•Frogs legs - Giant Frogs in de Lumbridge Swamp Caves. Ze zijn in het zuidoosten van de grot. Neem een lichtbron en eventueel een spiny helmet voor bescherming tegen wall beasts, die 15 hitten, mee. Een bullseye lantern is als lichtbron aangeraden. Goedkopere lichtbronnen kunnen uit gaan, waardoor je veel gehit wordt en dood gaat. Neem een tinderbox en geen duur armour mee als je wel met een goedkope lichtbron gaat. Je hebt een rope nodig wanneer je nog nooit in de Lumbridge Swamp caves bent geweest.
•Goblin mail - Goblin Village
•Greenman's ale - café van Yanille
•Red vine worm - McGrubor's Wood
•Toy horsey - Koop bij Diango op de markt van Draynor
•Unholy symbol - Graf van Scorpius ten westen van het Battlefield
  • Elke soort bot - Dood een monster, kopen mag niet
Heb jij nog een item die er in kan? Zeg het! Ik kan niks bedenken.

Als je de items hebt zal hij zeggen dat hij nog heel graag een vis wilt van de vis winkel in Port Sarim.

1. Ga naar de viswinkel en vraag erom, hij wilt Perfect fishing bait
2. Ga naar Catherbay en praat met de vis man, hij heeft het maar hij wilt er wel graag een nieuw vis kostuum voor.
3. Ga naar varrock plein en vraag om een vissers kostuum. Ze heeft er stof voor nodig.
4. Ga naar het member gedeelte van Varrock en vraag voor stof. Ze wilt graag een kop Sterke drank.
5. Ga naar het eiland van Rum Deal en vraag om sterke drank. Ze geven het als je hun een leuk leven geeft.
Nu moet je zo leuk mogelijk praten dus kies niet "je zal snel dood gaan" maar "je zal veel leuke dingen meemaken". Natuurlijk is het een stuk moeilijker dan je denkt van hun vinden ANDERE dingen leuker dan wij! Geef nu alles aan iedereen en ga weer naar wise old man en je krijgt de key part.

Part 3
We gaan weer terug naar Sector 7 zal Jack zeggen als je terug gaat.
S7 is super groot dus om de key part te vinden - en te krijgen - moet je eerst vertrouwen winnen. De hoeveelheid % die je verzamelt hebt is de kans dat het lukt (20% kans is dus als kans 1 op de 5).

Verdieping 1 tot en met 5
Er zijn 5 verdiepingen aftegaan met klusjes. Elke heeft er 1.

Verdieping 1: Hier zijn huizen, je krijgt per huis dat je schoonmaakt krijg je 2% erbij, er zijn 10 huizen.

1 huis ziet er zo uit en je moet dit doen om hem schoon te krijgen
Afbeelding
1. Bed op maken ( doe pijltje omhoog en pijltje omlaag 20 seconden als je er op klikt)
2. Wasbak schoonmaken, keuken schoonmaken. ( Doe de 2 pijltjes op zij 30 seconden lang omstebeurt)
3. Eten koken (Ga naar verdieping 5 Keuken en pak een voedsel pakket en maak het klaar, het is elke keer anders (je moet ze eerst gemaakt hebben, zie verdieping 3.)

Verdieping 2:
Hier is de landbouw van S7, je moet helpen met de oogst. Je kan de volgende dingen doen:

Aardappelen oogsten [30 per volle mand] 2% per mand max 10
Aardbeien oogsten [100 per volle mand] 4% per mand max 4
Aardappelen planten [ 50 per 2% max 10]
aardbeien platen [50 per 2% max 10]
Je kan hier maximaal 20% halen.

Verdieping 3:
Hier is de veeteelt.

Koeien eten geven [5% per stal] Max 2
kippen eieren pakken [1% per 10 eieren] Max 5
Varkensstal schoon maken [3% per stal] max 3
Koeien melken [2% per 5 koeien] max 4
Max 20% hier halen.

Verdieping 4:
Hier verwerk je alles wat binne komt

Melk naar kaas maken [1% per kaas max 5]
koe, varken etc ontleden en goede stukken vlees pakken [2% per dier en 1% voor een kip max 5x]
Brood bakken [2% per brood max 5]
Hier ook weer maximaal 20%

Verdieping 5:
Hier is de keuken, je moet hier voedsel pakketen maken voor de huizen voor verdieping 1.

Vegetarische schotel 1% per schotel
vlees schotel 1% per
vis schotel 1% per
lunch schotel 1% per

Doe de taken tot dat je denkt dat je genoeg vertrouwen hebt gemaakt. Het beste blijft 100% doen voor een zekere kans (als het failt mag je er voor 2 uur niet in) en een grotere reward.
Ga nu naar verdieping 20 en probeer de deur in te gaan, als het mislukt slaan ze je neer en kom je in de jail van yanille terug (die random event). Als het lukt loop je door naar het noorden en klik je op de deur. Je krijgt nu part 3.

Part 4

Nu gaat het logische nadenk werk beginnen. Ga naar Varrock en loop naar het oosten Varrock uit. Recht voor je neus zal een ladder te zien zijn, klim naar beneden. De eerste puzzel is een Celtic knot, net zoals die van de Elite clue scrolls alleen dan een vierkant meer. Los die op en loop door.
Als je door loopt kan je vanzelf niet verder, er ligt water over en te diep om er over heen te kunnen lopen. Je moet nu de pijpen maken om het water weg te krijgen.
Afbeelding
Nu je door loopt zie je een groot web, je moet omhoog klimmen doormiddel van het web maar de spin zit er ook en die mag je niet aanraken! (Die verplaatsts ook steeds) Klim omhoog door het web en als je boven bent loop je verder de hal door.
Je komt nu bij een grote kamer met hendels en een deur. De deur ziet er van achter zo uit:
Afbeelding
Er zijn 6 hendels die je omhoog,naar het midden en omlaag kan trekken. Kijk steeds naar de deur om te zien wat er veranderd. De bedoeling is te zorgen dat alle ---- dingen uit naar het midden gaan zodat de deur open kan.
Als het gelukt is dan kom je in een grote kamer. Maak je nu klaar voor een gevecht want als je de key wilt pakken komt er een monster;
Level: 138
HP: 990
Valt aan met: Barrage
Specials: Health zich met 450 hp elke keer als het onder de 500 is, k0's zijn dus een must. Heeft hoog defence, magic spreuken dat dat verlagen zijn aangeraden om hem k0 te krijgen.
Als hij dood is kan je de sleutel pakken, je hebt 1 minuut om weg te teleporteren anders komen er 20 fake-trolls die elk tot 200 kunnen hitten.

Part 5
Part 5 is de makkelijkste van allemaal maar ook de moeilijkste, als de de verkeerde keuze maakt. Ga naar Coin, je moet een heel gesprek volgen en aan de hand van dat gesprek wordt de moeilijkheid bepaald. Je wordt naar de Dominion tower geteleporteerd. Je moet nu 10 tot 20 bazen verslaan die elk hun eigen specaliteit hebben. Als dat gelukt is heb je part 5.

De key
Ga nu naar een een anvail en verbindt de key stukken door 'pijltje omhoog' en 'pijltje omlaag' om en om in te tikken. Als dat gelukt is teleporteer je weer naar sector 7 en laat je hem zien. Ze zijn door het dolle heen!

Deel 3: ... En dood het!!!
Je wordt automatisch geteleporteerd naar de grot van Eolva, doe de deur open. Daar staat ze! Je zal eerst wat praten maar daarna begint het echte werk.

CB: 6905
HP: 100.000.000
Max hit: 3750
Zwakte: geen
Specials:
1. Ze zegt, KILL ZAMORAK; er vallen vuur ballen op de grond die elk tot 6000 kunnen hitten
2. Ze zegt, KILL SARADOMIN; je prayer valt uit en je kan het 2 minuten niet gebruiken
3. Ze zegt, KILL ZAROS; ze health zich met 10%
4. Ze zegt, KILL BANDOS; ze slaat 1x heel hard, dat hit tot 8000
5. Ze zegt, KILL ARMADYL; er komen 3 monsters binnen die hard kunnen hitten, je moet er door heen tanken. Na 1 minuut gaan ze weg.

Het gevecht begint en je bent in 1 hit dood...

Je komt terecht in het ziekenhuis van S7. Sam staat voor je, hij zegt dat ze niet wisten dat Eolva het Drank der Oneindig had gedronken. Hij houd een drankje in zijn hand; "die zul je ook moeten drinken wil je Eolva kunnen verslaan". Je wilt het niet, het is een gevaarlijk drankje maar ze smeken je en uiteindelijk zeg je ja. Je gaat terug naar Eolva en het gevecht begint. Je hit 10x zoveel en je hebt 750.000 hp en 28 brews, die healen elk 2500 per slok (5 per pot). Het draint je stats niet.
Als ze dood is laat ze 5 items achter, pak die op en teleport naar S7. Als je er bent val je flauw en een dag later lig je weer in het ziekenhuis. Een verpleegster zal zeggen dat Coin je wilt spreken.
Ga naar Coin toe, ze lacht keihard en vliegt omhoog met de key en de 5 items in de hand, oftewel: Coin was 1 van Eolva's monsters. Ga naar Jack toe om het verhaal te vertellen, hij is geschokt maar toch dankbaar dat Eolva dood is. Hij geeft je als beloning een boel xp en geld.

Quest points: 3
Reward: Toegang tot S7 waar veel te doen is; ik ben nu bezig met deze suggestie [het maken van Sector 7]. 3 xp lampen van elk 75.000 xp. 500k cash en een drankje waarmee je 1 dag 2x zoveel xp krijgt, werkt alleen op skills zoals Woodcutting en mining.


______________________
Na de quest kan je dus in Sector 7 veel dingen doen, ik ben daar nog mee bezig. Die suggestie kan je verwachten in minimaal een maand, het kost veel tijd!
Laatst gewijzigd door Slay a Stone op zaterdag 15 september 2012, 9:14, 3 keer totaal gewijzigd.
Afbeelding
Chantall 18
Berichten: 42
Lid geworden op: donderdag 2 augustus 2012, 19:32

Re: [QUEST] The last time to do it

Bericht door Chantall 18 »

Het ziet er vet uit, ik hoop dat er een 2e deel komt zodat je die coin verslaat en dan dat je iets kunt doen met die 5 items.

9/10
Slay a Stone
Berichten: 6440
Lid geworden op: donderdag 25 juni 2009, 17:11
RS: Slay a Stone (p2p)
Clan: Dutch Phoenix

Re: [QUEST] The last time to do it

Bericht door Slay a Stone »

Ik ben nog aan het bedenken hoe ik dat ga doen, ik wil er wel een speciale quest van maken en niet zoals dit. En ik denk dat je dan met de 5 items is kan maken wat een voordeel geeft.
Afbeelding
Sir Fire181
Berichten: 1270
Lid geworden op: zaterdag 19 februari 2011, 17:40
RS: Sir Fire181 (p2p)
Clan: Beanoodle
Contacteer:

Re: [QUEST] The last time to do it

Bericht door Sir Fire181 »

Ziet er zeker niet slecht niet. Trouwens orgineel bedacht, alleen spreekt de titel me nog niet heel erg aan. Maar dat wil niet zeggen dat de Quest niet goed is. ;)

9/10
Afbeelding Afbeelding
Roy Boy106
Berichten: 3511
Lid geworden op: zondag 31 mei 2009, 17:53
RS: Roy Boy106 (p2p)
Clan: Overloaded XP
Oude naam: Roytjhu106
Extra rang: RoS #1 Divination

Re: [QUEST] The last time to do it

Bericht door Roy Boy106 »

Drankje werkt alleen op gathering skills?
Slay a Stone
Berichten: 6440
Lid geworden op: donderdag 25 juni 2009, 17:11
RS: Slay a Stone (p2p)
Clan: Dutch Phoenix

Re: [QUEST] The last time to do it

Bericht door Slay a Stone »

Roy Boy106 schreef: Drankje werkt alleen op gathering skills?
Dat ja wist het woord even niet XD.

Toegevoegd na 1 minuten:
Sir Fire181 schreef: Ziet er zeker niet slecht niet. Trouwens orgineel bedacht, alleen spreekt de titel me nog niet heel erg aan. Maar dat wil niet zeggen dat de Quest niet goed is. ;)

9/10
Ik he. Er voor gekozen omdat de tijd dringt, als het niet snel gebeurt zal de wereld ten onder gaan. (weet jij dan een beter naam of niet?)
Afbeelding
Onion
Berichten: 774
Lid geworden op: maandag 1 maart 2010, 17:44

Re: [QUEST] The last time to do it

Bericht door Onion »

Zou 't niet 'last chance' moeten zijn, in plaats van 'last time'?
Slay a Stone
Berichten: 6440
Lid geworden op: donderdag 25 juni 2009, 17:11
RS: Slay a Stone (p2p)
Clan: Dutch Phoenix

Re: [QUEST] The last time to do it

Bericht door Slay a Stone »

Onion schreef: Zou 't niet 'last chance' moeten zijn, in plaats van 'last time'?
Yup die is beter ja, ik zal het veranderen.
Afbeelding
Kemal
Berichten: 1776
Lid geworden op: woensdag 22 oktober 2008, 8:07
Clan: #TEAMYOLO&SWAG
Oude naam: kemall

Re: [QUEST] The last chance to do it

Bericht door Kemal »

9/10
Proud to be a Turk

Afbeelding
Mike Ross
Berichten: 3823
Lid geworden op: zaterdag 24 mei 2008, 10:48
RS: Gabiysh (p2p)

Re: [QUEST] The last chance to do it

Bericht door Mike Ross »

Waarom komt dit me zo bekend voor?
Sir Fire181
Berichten: 1270
Lid geworden op: zaterdag 19 februari 2011, 17:40
RS: Sir Fire181 (p2p)
Clan: Beanoodle
Contacteer:

Re: [QUEST] The last chance to do it

Bericht door Sir Fire181 »

Tz-Kek schreef: Waarom komt dit me zo bekend voor?
Geen idee. Maar het is de Suggestie van de Maand - Augustus geworden.


Gefeliciteerd :D
Afbeelding Afbeelding
Slay a Stone
Berichten: 6440
Lid geworden op: donderdag 25 juni 2009, 17:11
RS: Slay a Stone (p2p)
Clan: Dutch Phoenix

Re: [QUEST] The last chance to do it

Bericht door Slay a Stone »

Tz-Kek schreef: Waarom komt dit me zo bekend voor?
Sommige dingetjes gestolen van The Hunger Games :P .

En dankje Sir Fire :)
Afbeelding
wa6dftw
Berichten: 301
Lid geworden op: donderdag 7 oktober 2010, 9:57

Re: [SvdM] [QUEST] The last chance to do it

Bericht door wa6dftw »

veel te hoge requirements, en die 500k cash reward is gewoon dom. haal de requirements naar beneden tot max 65 ofzo, want dit is niet een quest op het niveau van ROTM of WGS. 7/10

CB: 6905
HP: 100.000.000
Max hit: 3750
Zwakte: geen
Specials:
1. Ze zegt, KILL ZAMORAK; er vallen vuur ballen op de grond die elk tot 6000 kunnen hitten
2. Ze zegt, KILL SARADOMIN; je prayer valt uit en je kan het 2 minuten niet gebruiken
3. Ze zegt, KILL ZAROS; ze health zich met 10%
4. Ze zegt, KILL BANDOS; ze slaat 1x heel hard, dat hit tot 8000
5. Ze zegt, KILL ARMADYL; er komen 3 monsters binnen die hard kunnen hitten, je moet er door heen tanken. Na 1 minuut gaan ze weg.


en dit ^ mag wel heel wat minder overdreven.


ook moet je nog een goed einde maken, 3 xp lamps, 500k cash, en een drankje vallen niet zomaar uit de lucht.
Slay a Stone
Berichten: 6440
Lid geworden op: donderdag 25 juni 2009, 17:11
RS: Slay a Stone (p2p)
Clan: Dutch Phoenix

Re: [SvdM] [QUEST] The last chance to do it

Bericht door Slay a Stone »

Er staat dat je iets speciaals krijgt om haar te doden, ze is super sterk dus zulke stats zijn dan van zelf sprekend.
En uiteindelijk moeten de reqs gewoon omhoog, ze kunnen niet voor alle low levels laag blijven dus ik vind dat geen reden.

En dat laatste is wel vaker, 3 lampen en 500k cash als belonging dat ze je dankbaar zijn omdat Eolva dood is maar ik zal dat nog wel even soepeler laten verlopen.

Toegevoegd na 3 minuten:

Ik heb de Reqs een paar levels verlaagt en er een kort einde aan gemaakt. Ty voor de feedback.
Afbeelding
wa6dftw
Berichten: 301
Lid geworden op: donderdag 7 oktober 2010, 9:57

Re: [SvdM] [QUEST] The last chance to do it

Bericht door wa6dftw »

Slay a Stone schreef: Er staat dat je iets speciaals krijgt om haar te doden, ze is super sterk dus zulke stats zijn dan van zelf sprekend.
En uiteindelijk moeten de reqs gewoon omhoog, ze kunnen niet voor alle low levels laag blijven dus ik vind dat geen reden.

En dat laatste is wel vaker, 3 lampen en 500k cash als belonging dat ze je dankbaar zijn omdat Eolva dood is maar ik zal dat nog wel even soepeler laten verlopen.

Toegevoegd na 3 minuten:

Ik heb de Reqs een paar levels verlaagt en er een kort einde aan gemaakt. Ty voor de feedback.
zou ik nog om een verlaging van het agility level mogen vragen? want de rest is nu wel redelijk, maar 75 agil is erg hoog.

overigens vind ik level 6900 echt te hoog, het is een goeie quest, maar die eolva zou dan in feite in staat zijn om dragonkin te 1 hitten ofzo. en dat kan dus niet he.

overigens kun je de god die ze vermoord heeft misschien beter niet Vesta maken, omdat Vesta niet echt een god is. misschien kun je er een of andere oeroude mahjarrat van maken die al jaren dood is? :D
Slay a Stone
Berichten: 6440
Lid geworden op: donderdag 25 juni 2009, 17:11
RS: Slay a Stone (p2p)
Clan: Dutch Phoenix

Re: [SvdM] [QUEST] The last chance to do it

Bericht door Slay a Stone »

wa6dftw schreef:
Slay a Stone schreef: Er staat dat je iets speciaals krijgt om haar te doden, ze is super sterk dus zulke stats zijn dan van zelf sprekend.
En uiteindelijk moeten de reqs gewoon omhoog, ze kunnen niet voor alle low levels laag blijven dus ik vind dat geen reden.

En dat laatste is wel vaker, 3 lampen en 500k cash als belonging dat ze je dankbaar zijn omdat Eolva dood is maar ik zal dat nog wel even soepeler laten verlopen.

Toegevoegd na 3 minuten:

Ik heb de Reqs een paar levels verlaagt en er een kort einde aan gemaakt. Ty voor de feedback.
zou ik nog om een verlaging van het agility level mogen vragen? want de rest is nu wel redelijk, maar 75 agil is erg hoog.

overigens vind ik level 6900 echt te hoog, het is een goeie quest, maar die eolva zou dan in feite in staat zijn om dragonkin te 1 hitten ofzo. en dat kan dus niet he.

overigens kun je de god die ze vermoord heeft misschien beter niet Vesta maken, omdat Vesta niet echt een god is. misschien kun je er een of andere oeroude mahjarrat van maken die al jaren dood is? :D
Agility paar levels omlaag gedaan en je moet wel zien dat Eolva ALLE goden kan doden dus ook dragonkin, daarom was ze zo'n bedreiding. En vesta's is wel een echte god alleen in runescape leeft die niet meer omdat Eolva die god vermoord heeft. Je zalhier in de volend quest meer over te weten komen.
Afbeelding
KHaoZBLaDeZ
Berichten: 12
Lid geworden op: dinsdag 25 september 2012, 14:43
RS: KhaoZBLaDeZ (p2p)
Clan: Scorpion Skillers

Re: [SvdM] [QUEST] The last chance to do it

Bericht door KHaoZBLaDeZ »

ziet er goed uit 9/10
Afbeelding
Phun
Berichten: 1111
Lid geworden op: zondag 29 juni 2008, 11:23
Oude naam: I Stake Rofl

Re: [SvdM] [QUEST] The last chance to do it

Bericht door Phun »

Mooie suggestie. Ziet er netjes uit.
heloflive
Berichten: 267
Lid geworden op: zondag 1 mei 2011, 18:43
RS: Kill botters (p2p)

Re: [SvdM] [QUEST] The last chance to do it

Bericht door heloflive »

Lijkt me een leuke quest misschien een req voor de xp lampen bijv alleen voor een skill 90+ ofzo zodat je niet van lvl 1 naar 70 kan ofzo
Afbeelding[kolommetbreedte=50][/kolommetbreedte]Afbeelding
TehAstro
Berichten: 9
Lid geworden op: dinsdag 6 november 2012, 17:51
RS: Gestopt
Contacteer:

Re: [QUEST] The last chance to do it

Bericht door TehAstro »

omg dit is egt goed dit moet een egt quest worden :o 10/10 :)
Afbeelding
Plaats reactie