Laatste editie Lunagraaf

Lees de regels en het laatste nieuws over het forum.
Redactie
Berichten: 119
Lid geworden op: maandag 24 augustus 2009, 21:54

Laatste editie Lunagraaf

Bericht door Redactie »

Finale-editie Lunagraaf

Beste leden,

PlaatjeVanaf vandaag is de aller-aller-allerlaatste Lunagraaf te bewonderen in dit topic. Het waren vier mooie jaren om jullie allemaal van een vers stukje leesvoer te voorzien, maar we zijn er nog voor één keer als geheel! Met deze maand het laatste deel van de Mythologische wezens, een Koreaanse Lunamusic, een terugblik op de updates van 2013 en natuurlijk een mooi stukje over de Barrow broeders.

Maar vrees niet! Zoals aangegeven zijn we in het nieuwe jaar terug met een geheel nieuw concept dat jullie waarschijnlijk smakelijk zal vermaken. Meer daarover komt natuurlijk later, aangezien wij de puntjes op de spreekwoordelijke i zetten om het gehele plan door te voeren. Stay tuned en een gelukkig 2014!

Bedankt namens Frankos9, Meutr, Senegal, Ingewel, Runescapespeler, Loliwo, Ricardoolden, Scyfer, Billy, Evilminded0, Puma, Lunerca, The Sims33, Neite, Exoemo, Dissaboy, Slyfer, Cow in bkini, Robotrobbie, Wout12345, DNA, Peter`, Mystery, Robert Gx, Tz-Kek, Silfer, Joost, Noob, Off-er, Mr D, Superheat, Poekies en i k0nijn i voor alle prachtige jaren dat jij de lezer was van de Lunagraaf. Het was ons in ieder geval een groot plezier.

~Redactie
Plaats reactie