nieuwe quest: From Emperium to last rites (vervolg op wgs)

In dit archief zijn de suggesties geplaatst die pre-LunaLabs gemaakt zijn op het Tipforum.

Ik geef deze quest een:

10
3
20%
9
1
7%
8
6
40%
7
1
7%
6
0
Geen stemmen
5
0
Geen stemmen
4
0
Geen stemmen
3
0
Geen stemmen
2
0
Geen stemmen
1
1
7%
Niet gelezen
3
20%
 
Totaal aantal stemmen: 15

Robert Gx
Chatmoderator
Berichten: 1935
Lid geworden op: zaterdag 7 juni 2008, 9:56
RS: Robert Gx (p2p)
Clan: Dai-Gurren Dan

nieuwe quest: From Emperium to last rites (vervolg op wgs)

Bericht door Robert Gx »

Moeilijkheidsgraad: legend (moeilijker dan grandmaster)

lengte: zeer lang

startpunt: Na While guthix sleeps zul je een berichtje ontvangen van idria, als je alle skills hebt. Als je alle skills al hebt en je while guthix sleeps nog niet hebt en je doet hem zul je de volgende keer dat je inlogt gelijk het briefje krijgen, ookal is dat een paar seconden nadat je de quest af hebt.

Eisen: je moet while guthix sleeps, nomad's requiem, History repeats en temple at senntisten gedaan hebben. Ook moet je 76 summoning, 71 hunter, 60 dungeoneering, 81 magic, 67 construction, 70 agility, 74 prayer en 76 mining hebbeb. Verder moet je alle
skills 65+ hebben en alle quest points hebben op de laatste 5 na (van deze quest). Je kunt Magic, hunter en construction boosten door middel van bijvoorbeeld, een potion. Je moet kunnen overleven in de wildernis, en een monster van combat level 2868 kunnen verslaan (Met hulp van een level 700, en 3 800's), je moet een monster van level 850 verslaan (met hulp van een level 260), je moet helpen een Hydra van level 926 te doden en je moet een hele grote dungeon doen (zoals in dungeoneering) met 1 boss van level 260, 1 van 300 en 1 van 210 erin. De hydra van level 926 zal je amper aanvallen, hooguit 1 aanval.

Benodigde spullen: een aantal blue charms (10 is wel genoeg), veel law runes (500 is genoeg), een cut dragonstone, een godsword blade, een ancient staff, HEEL VEEL GOED VOEDSEL, super restore potions, melee, magic en ranged armour en wapens.


Als je het briefje hebt gekregen ga dan naar Idria in Falador castle. Ze zegt dat lucien echt heel dichtbij godschap is. Hij heeft nog maar 1 voorwerp nodig, en dat jij het in je bezit hebt. Je zult verschillende dingen opnoemen die je hebt zoals een abbysal whip, een godsword of barrows armour. Als je niks van dat soort dingen hebt zal je kennis zeggen. Maar Idria zegt dat het voorwerp binnen in jou zit. Jij bent de uitverkorene die het laatste voorwerp bij zich draagt. Je vraagt hoe dat kan, omdat zamorak ook een god is geworden terwijl je nog niet eens bestond. Idria zegt dat Zamorak het voorwerp wel had, maar nadat hij het heeft gebruikt is het verdwenen. Doorgegeven van generatie op generatie is het uiteindelijk bij jou terecht gekomen. Jij vraagt waar het voorwerp is, en Idria zal zeggen dat het in je lichaam zit. Het voorwerp dat hij zoekt heet de star of eternity. Het is een bol die fel licht geeft en degene die het bezit ongelofelijke krachten geeft, maar je moet wel weten hoe het werkt. Dat weet jij natuurlijk niet. Idria zegt dat jij de allerlaatste hoop bent om geilnor te redden. Want Lucien wil nadat hij een god is geworden oorlog voeren om heel geilnor op te eisen. Maar omdat Guthix regels heeft gemaakt "de edicts of guthix", en daarin staat dat er geen oorlog gevoerd mag worden, zal nadat Lucien de oorlog begint, heel geilnor worden vernietigd! Dat moet voorkomen worden! Idria zegt ook dat Zaros kan helpen. Ze weet dat jij azzandra hebt geholpen met het contact maken met zaros, en vraagt of je azzandra kan vragen om zaros over te halen ons te helpen.

Tijd om een bezoekje te brengen aan Azzandra. Die bevind zich momenteel in de grot onder de digsite. Ga naar de Digsite en klim naar beneden bij de noordwestelijke winch en praat met dr nabanik (Azzandra). Vraag Azzandra of hij wil helpen, dat wil hij. Dat is het minste wat hij voor je kan doen. Je ziet een filmpje over hoe azzandra zaros vraagt om je te helpen. Zaros zal eerst twijfelen, maar zodra azzandra zegt dat het nodig is om lucien te stoppen zegt hij ja. Zaros voelt dat Lucien niet meer loyaal is aan Zaros en wil dat hij voor zijn verraad boet. Zaros zal zeggen dat hij alleen nog niet sterk genoeg is om te helpen. Jij moet Helpen Zaros zijn krachten terug te laten krijgen. Je denkt dat je weet hoe het moet. Zeg tegen azzandra dat je nu weg moet maar wel terug komt. Ga naar Idria en vraag of ze iemand kent die je zou kunnen helpen met het beheersen van de star of eternity. Die kent ze wel. Maar daar zul je niet blij mee zijn... Het is Nomad! Je bent bedroefd omdat je denkt dat nomad dood is, maar idria zegt dat hij nog leeft. Hij is momenteel in een geheime grot in de wildernis. Idria geeft je de coördinaten van de grot. Dat is 22 dagrees en 33 minuten noord en 22 dagrees en 42 minuten oost.

Ga naar de wildernis en neem een cut dragonstone, je sextant, watch, chart en een goed wapen mee. Graaf op deze plek: -plaatje komt nog-

Je zult nu Nomad zien die met een vijfkoppige hydra vecht. Je roept hem en vraagt of hij wat hulp kan gebruiken. Eerst zal hij heel boos worden, maar dan zegt hij dat je hem wel kan helpen. Val de Hydra aan. Het maakt niet uit of je armour hebt of niet, de hydra zal alleen nomad aanvallen, hooguit 1 keer jou. Dan zal de hydra niet veel hoger hitten dan 200. Als de hydra dood is zal Nomad vragen hoe je hier bent gekomen. Je zal zeggen dat Idria heeft verteld dat hij hier woont en dat hij je kon helpen. Nomad wil is erg boos omdat je hem de vorige keer hebt verslagen en wil vechten. Maar dan zeg je dat je Lucien moet verslaan en dat hij je moet leren de star of eternity te gebruiken. Dan zal Nomad zeggen dat je eindelijk weet dat jij de uitverkorene bent. Hij moet nog iets vertellen maar dat stelt hij even uit. Je moet hem een uncut dragonstone geven en dan zal hij je helpen. Hij zegt dat je moet trainen. Hij geeft je een staf en wat runes en zegt dat je wat doelwitten moet opblazen. Je moet voor de witte doelwitten earth surge gebruiken, voor de blauwe wind surge, voor de bruine fire surge en voor de rode fire surge. Je moet iedere kleur 10 keer oplazen. Nadat je dat hebt gedaan geeft nomad je een axe head, een hamer, wat runes en een cut ruby. Je moet de axe head op de staf smelten door een versterkte versie van superheat item te gebruiken. Dit doe je door een spell te gelijden door de ruby. Gebruik superheat item op de axe head en er zal staan: Do you want to use the ruby? Klik dan op yes. Dan krijg je 3 opties: send the spell through the ruby, bounce the spell against the ruby en smelt the ruby into a superglue. Kies de 1e optie. Kies nooit de laatste! dan smelt je de ruby om en moet je zelf een nieuwe gaan halen omdat nomad er maar 1tje had. De spreuk kan fout gaan, dan word je gehit met 300. Als alles goed gaat zie je je poppetje de spreuk door de ruby schieten tegen de bijl en de staf. Dan heb je een axe staff.

Praat weer met Nomad en hij zal zeggen dat je 5 wezens moet doden. 1 met accurate, 1 met aggressive, 1 met controlled, 1 met defence en 1 met als laatste klap de special attack. Dit is op willekeurige volgorde.

-Komt er een groene spin doe je accurate

-komt er een rode slang doe je aggressive,

-komt er een blauwe zombie doe je controlled, komt er een gele gorilla doe je defensive en

-komt er een paarse dagannoth doe je een willekeurige aanval en als laatste een special attack.

Elk monster is level 55 met een max hit van 50.

Als je ze allemaal hebt gedood zegt Nomad dat je nog 1 ding moet doen. Je moet hopeloos zijn. Nomad haalt al je LP eraf op 1 na en je ziet een filmpje. Je ziet je poppetje verzwakt op de grond zitten en nomad roept een hele horde pyrelords op om je te doden. Als ze naar je toe springen gaan je ogen gloeien en versla je alle pyrelords met een supersterke spreuk. Nomad geneest je en zegt dat dat de kracht van de star of eternity was. Je zegt dat je hem voelt en dat je het kan beheersen. Als laatste test springt nomad naar je toe en probeert je aan te vallen. Maar je schiet een straal op hem af en Nomad vliegt tegen de wand van de grot aan. Nomad zegt dat je nu echt de kracht beheerst. Hij zegt dat je moet gaan, hij moet bijkomen van de klap tegen de grotwand.

Ga terug naar Azzandra en zeg dat je Zaros kan helpen. je ziet een filmpje waarin je geeft Zaros kracht met de star of eternity. Dan verdwijnt het portaal en je denkt dat je iets verkeerds hebt gedaan. Azzandra word ineens heel kwaad. Op dat moment hoor je ineens een stem van achter je. Het is Zaros! Azzandra wordt ineens dolblij en jij staat helemaal versteld. Een echte god in Runescape! Je kunt Zaros wat vragen stellen over zijn verleden, maar je kunt ook gelijk doorgaan. Zaros zegt dat hij een plan heeft. Zaros zegt dat hij een godsword wil om die te gebruiken tegen Lucien. Hij zegt dat je in het midden van de godwars dungeon een geheime ingang hebt naar de veel diepere grot, waar er nog steeds een kleine hand vol volgelingen van zaros zijn. Ze zijn allemaal ingevroren. Zaros zegt dat jij en azzandra daarheen moeten en daar iedereen ontdooien. Dan zal general dormoshneik ontwaken. Die heeft een godsword hilt. Azzandra zegt dat hij naar de godwars dungeon zal gaan. Hij wacht op je bij de ingang van de zarosgrot.

Bereid je voor op het gevecht met de level 850. Pak armour met hoge melee defence en ranged defence en neem een wapen mee met een slash aanval en een hoge strength bonus (zoals een saradomin sword of een godsword). Neem ook veel food, prayer potions, een spade en een hatchet mee. Ga naar de godwars dungeon en klim naar beneden. Daar zie je azzandra staan. Praat met hem. Hij zal zeggen dat je moet graven onder de tegel met het zaros-symbool. Ietsje zuiden van azzandra ligt een tegel met een search optie. Klik op search en je poppetje zal de sneeuw wegvegen en zien dat er een zaros-symbool op staat. Je haalt de steen automatish weg en begint te graven. Dan worDT (!) het beeld zwart en sta je tussen allemaal bevroren wezens. Voornamelijk muspah's en wat mahjarrat's. Azzandra zal ieder ijsbeeld kapotschieten blood-barrage en iedereen is weer ontdooit. Praat met de mahjarrat genaamt zaklor. Vraag naar general dormoshneik. Hij zit in de kamer achter de grote deur. Azzandra zal de deur openen en je ziet een heel groot ijsbeeld in de kamer staan. Ook zie je wat stijgers aan de zijkanten van de kamer. Azzandra probeerd het beeld te breken met blood barrage en shadow barrage maar het helpt niet. Tenslotte probeerd hij miasmic barrage maar het werkt niet. Je stelt voor het vanaf boven op een stijger te doen. Azzandra vind het een goed idee en gaat op een stijger staan. Het werkt nog niet. Je moet ineens denken aan de ingevroren mahjarrat van de tale of muspah quest. Je moet 4 grote vuren maken naast het ijsbeeld. Hak wat hout van de dode bomen en steek het aan naast het beeld. Aan iedere kant moet je 4 logs aansteken, het vuur blijft altijd branden totdat je ze allemaal hebt. Het werkt nog niet. Dit keer zegt azzandra dat je beter brandende houtjes moet hebben en vervloekt de boom. Nu zou het moeten werken. Dus hak weer hout, steek het aan naast het beeld en ja hoor, het werkt. Uiteindelijk is het beeld zo gesmolten dan generaal dormoshneik eruitbreekt en je aanvalt. Zet magic protect aan en let goed op je hp, dan zal je niks gebeuren. De max hit van dit beest is 340 met magic, maar maar 230 met ranged en melee. Azzandra zal ook helpen met smoke, shadow, blood, ice en miasmic spells. Als het monster eenmaal dood is dropt hij een hilt. Breng deze naar zaros samen met een godsword blade en een ancient staff. Zaros zal de kop van de ancient staff eraf halen en laten krimpen en hem op de hilt zetten. Daarna zal hij hem op de godsword blade zetten.

Nu heeft zaros nog armour nodig. Hij geeft je een clue scroll level 4. Als je hem oplost krijg je automatisch een zaros helm, body en legs. Geef die aan zaros. Hij is nu klaar om lucien te zien. Opeens valt Zaros op de grond en krijst het uit van de pijn. Azzandra zal geschokt reageren en probeert Zaros te helpen. Dan houd Zaros op met schreeuwen en staat weer rustig op. Hij zegt dat hij iets voelde. Vlak in de buurt. Zaros mag niet herkent worden buiten dus hij slaat een mantel om zich heen en azzandra veranderd in dr nabanik.
Jullie gaan naar boven. Alles ligt in puin. Alles is verbrand en iedereen ligt dood op de grond. De lucht is donker en Zaros voelt iets dichtbij. Het groepje draait zich om en er staat een man in een rode mantel met een rode kap op. Hij draagt een staf en zijn gezicht is niet zichtbaar. Zaros zal schreeuwen: ZAMORAK! Op dat moment worDT (!) het beeld zwart.

Je word wakker en ziet nomad over je heen gebogen. Je staat op en vraagt wat er is gebeurd. Je bent flauw gevallen zegt Azzandra. Je kijkt in het rond. Overal zie je mensen. Bij Zaros staan 2 mensen. 1 heeft een rode mantel om en een rode kap op, dezelfde man als bij de digsite! Het is Zamorak! Maar aan de andere kant naast zaros staat een man met monk robes en een bruine kap op. Dat is Saradomin! Je vraagt hoe het kan dat Zamorak en Saradomin hier zijn, omdat die door Guthix werden verbannen van gielnor en hun macht alleen mochten gebruiken door middel van volgelingen. Maar omdat Lucien de stone of Jas heeft gestolen en daardor immense krachten verkreeg, heeft Guthix het eenmalig toegelaten. Je kijkt verder en ziet allerlei mensen en wezens staan. Je ziet nomad, azzandra, akthanos, sliske, jhallan, enkhara, surok, idria, de guardians of armadyl, white knights, ali the wise en een onbekende man in een wit harnas en een kroon. Je vraagt wie het is. Het is koning vallance! Koning van Falador! Praat met Idria en vraagt waarom iedereen hier is. Idria zegt dat ieder van deze mensen wil voorkomen dat Lucien de hand legt op het godschap. Dit is het leger dat lucien gaat verslaan! Je vraagt ook waarom surok hier is. Idria zegt dat Surok wil helpen Lucien te verslaan omdat hij niet wil dat Lucien geilnor verwoest. Idria zegt ook dat voordat het leger kan aanvallen, jij moet uitzoeken waar lucien's schuilplaats is. Nadat je het hebt gevonden moet je de weg nog vrijmaken naar binnen toe. Idria zegt dat er iemand bij de wildernis vulcano is die je verder kan helpen. Vlak voor je gaat komt ali the wise achter je aan en geeft je een potje en een scroll. Hij zegt dat in de pot arravs hart zit (uit de quest curse of arrav) en de scroll een spreuk is om Arrav's hart aan Arrav terug te geven.

Bereid je voor op de dungeon, neem ook ongeveer 500 law runes, een stuk of 10 blue charms en een restore potion mee. Je moet in deze dungeon echter wel je eigen spullen meenemen. Als je in de dungeon doodgaat zal je grafsteen verschijnen bij de wildernis vulcano. Ga naar de wildernis vulcano. Hier staat een oude bekende, het is Hartwin, van de defender of varrock quest! Hij zegt dat hij iets dat op een gorgoyle leek zag vliegen en landen bij de demonic ruins diep in de wildernis. De enige gorgoyle die in de wildernis komt is het hulpje van zemouregal, Sharathteerk. Hartwin denkt dat lucien en zemouregal samenwerken. Hij denkt dat Lucien zemouregal een groot deel land heeft beloofd als Lucien god is. Ga naar de demonic ruins en je ziet een filmpje. Je ziet sharathteerk landen en in een geheim luik gaan. Ga ook naar het luik en je zult een hit krijgen van 150. Hartwin denkt dat er een magisch slot op zit. Jij moet de puzzel die erop zit oplossen. Per poging heb je 1 blue charm nodig. Je moet de 2 draaiers allebei op 10 zetten zonder dat de magische balans breekt. Als je 1 draaier draait loopt de teller omhoog. Als hij in de rode zone komt is de balans verbroken en krijg je een hit van 300 op je. Je kunt de magische balans omlaag brengen door de hendel om te zetten. Dan gaan er tijdelijk 3 magic levels af. Je moet snel reageren want de balk loopt snel vol. Het slimste is om 1 keer te draaien en dan de hendel pakken. Dan gaat er in totaal 30 van je magic level af maar heb je nog hoge hp en nog 9 blue charms.
-plaatje puzzel komt nog-

Uiteindelijk ga je met Hartwin de dungeon in. Je kunt er altijd uit. het werkt precies hetzelfde als een normale dungeon alleen dan met risico en eigen spullen. Hartwin dient als smuggler. Hij verkoopt het gebruikelijke zoals chisels, hammers, knife's etc. Ook kan hij 1 item van je bank teleporteren voor 1 law rune. Als 1e zie je 2 deuren. Ze zijn allebei open. Jij moet uitzoeken waar Sharathteerk heen is gegaan door beide kamers te openen en de monsters doden/puzzel doen/ etc. Maar jij hebt natuurlijk geen zin om Alles uit te zoeken dus volg dit kaartje:
Afbeelding
Je begint bij Harwin. De kamers met de groene cijfers zijn puzzels, met de paarse cijfers zijn minibosses (extra sterke normale monsters) en de rode zijn, zoals je het al raad, de bosses. Arrav is de laatste boss, maar daar kom je vanzelf wel. In de meeste lege kamers zullen monsters zitten, in sommigen niks. Welke monsters waar zitten is volledig random. Een lijst van monsters die je kunt tegen komen:
-shadow spider (cb 60-80)
-armoured zombie (cb 85-100)
-armoured skeleton (cb 90-105)
-Shadow hound (cb 80-95)
-Hell hound (cb 120-150)
-Lesser Demon (cb 80-90)
-black imp (cb 50-60)
-Restless Soul (cb 130-140)
-Shadow Dragon (geen anti-dragon shield nodig, ZET MAGE PROTECT AAN!)

Paars genummerde kamers:
1: Revenant Dark knight (cb 150, mage: max 120, melee: max 300)
2: Revenant Hydra (cb 158, mage: max 320, melee: max 210)
3: Revenant bronze Dragon (cb 186 mage: max 160, melee: max 280, ranged: max 180)

Groene cijfers:
Dit zijn gewoon puzzels die je ook hebt in normale dungeons.

Bosses:
1: Dragon lord Quazmeck (cb 300)
Strategie: ZET MAGE PROTECT AAN! Je hebt geen anti dragon shield nodig. Dit monster heeft 4 koppen, elk hoofd heeft 1200LP, en de laatste met het lichaam 1500. Ook heeft elk hoofd een functie, 1 is poison, 1 is ice, 1 is magic en 1 is ranged. Als dit monster je poisont krijg je 110 schade per keer. Zijn max hits zijn 120 met ranged, 450 met magic en 200 met melee. Dood dit monster met ranged of met melee. Als je melee doet zul je stab moeten gebruiken, anders hit je maximaal 60, maar ik zou ranged aanraden vanwege zijn hoge melee hit, hij zal als je van een afstandje aanvalt namelijk niet naar je toe komen om je te slaan, zelfs niet als je magic protect aan hebt. Let goed op je Lifepoints en je prayer en dan zal dit monster geen probleem voor je zijn.

2: Demon king kor'knark the deathly (cb 260)
Strategie: Val hem aan met mage of ranged (gebruik hetgene wat hoger is, hij kan even slecht tegen magic als ranged), want melee heeft weinig zin. Hij gebruikt ranged en melee. Protection prayer werken maar voor 50% en soms draint hij je prayer. Zet altijd ranged protect aan en schiet van een afstandje, let op je Lp en prayer en dan zal het zeer makkelijk zijn. Deze demon heeft 3 koppen en 6 armen. Elke kop heeft 1000LP. Dood 2 koppen en hij zal op de grond vallen. Dan veranderd hij in as. Maar houd je prayer nog aan! Want nu komt de 2e vorm! Deze is ietsje moeilijker. Protection prayers werken nu maar voor 25% en zijn max hit is met 50 verhoogd. Hij heeft 10000LP. Houdt dezelfde strategie aan als bij de vorige vorm, alleen moet je nu net wat beter opletten.

3: Arrav (cb 210)
Strategie: Deze is best lastig. Haal Armour met goede magic defence (zoals dragon hide), een crossbow, goede bolts, goed food (saradomin brews aangeraden), de spreuk van Ali the Wise, een rope en het hart van Arrav in de pot mee. Je komt in de kamer met een ravijn met een magische barriëre. Aan de overkant staat Arrav, eerst praat je even met hem. Hij zegt dat je weg moet gaan, Arrav moet iedere indringer doden. Je zegt dat je hem komt helpen. Arrav begint op je te schieten met wat pijlen. Je roept naar Arrav dat hij het niet moet doen, maar Arrav kan het niet helpen. Zet Ranged protect aan en pak wat speciale runes uit de kast in het oosten. Let ondertussen op Arrav die af en Je moet ook een pickaxe pakken uit de steen naast de kast. Hak de gem rocks in het westen en je krijgt 3 magische gems. Arrav valt nog steeds aan. Gebruik de gems op de runes. De rode gem op de rode runes, de groene op de groene runes en de bruine op de bruine runes. Gebruik de "magical enchanted gems" op de barriëre en hij zal verdwijnen. Let nog steeds op Arrav. Hang nu je touw aan de pijp aan het plafond. Slinger nog niet naar de overkant! Eerst moet Arrav verzwakt worden. Vecht met Arrav. Als zijn hp helemaal op is zal hij inzakken. Nu is je kans! Slinger naar de overkant en je ziet een filmpje waarin je de spreuk op de scroll uitspreekt en Arrav zijn hart terugkrijgt.

Arrav zal je bedanken en je helpen Lucien, Zemouregal en het Leger te stoppen. Nu word je weggeteleporteerd naar Hartwin. Hij is dolblij om Arrav te ontmoeten. Hartwin vraagt of hij je naar Varrock zal teleporteren om het schild van Arrav op te halen. Zeg ja. Hartwin teleporteert jou en Arrav naar Varrock en je zult een filmpje zien waarin iedereen zal opkijken dat Arrav ineens verschijnt. Jullie krijgen een warm ontvangst bij de koning en hij zal je persoonlijk het schild geven. Daarna komt Hartwin weer tevoorschijn en zegt dat jullie moeten gaan. Later, Terug bij de schuilplaats, waar iedereen zich heeft verzameld. Gaat het gebeuren. Praat met Idria en vraag wat er nu komt.

Ze zegt dat nu iedereen helemaal compleet is ze eindelijk aan kunnen vallen. Ze vraagt of je er klaar voor bent. Dat ben je niet. Pak hele goede armour met een grote Magic defence bonus. Je kunt Lucien het beste verslaan met wapens van de goden zoals een godsword, saradomin sword, Zamorakian spear etc. Neem ook Super restore ptions mee en eventueeleen summoning beest voor meer items. Ga terug naar Idria en zeg dat je er klaar voor bent. Je zult weer een filmpje zien. Hierin teleporteren ze naar de demonic ruins, waar iedereen naarbinnengaat. Dan zie je een Grote kamer met de stone of Jas, Lucien en Zemouregal. Lucien kijkt ineens achter zich het ziet het leger. Een gesprek volgt. Daarna zal Lucien 3 Tormented demons oproepen. Nomad stapt naar voren en lacht. Hij schiet ze alledie in 1 keer dood. Lucien is verbaasd over hoe sterk Nomad is. En bewonderd zijn kracht. Nomad voelt zich zo gevleid dat hij zich niet meer goed concentreerd. Op dat moment slaat lucien toe en Schiet Nomad knock-out. Nu rent iedereen richting Lucien en begint aan te vallen. Jij rent naar Nomad om hem te helpen. Maar Lucien is te sterk. Hij schiet het grootste deel van het leger dood. Alleen Idria, Azzandra, de goden, king Vallance en Arrav zijn over. Iedereen rent terug op Arrav na. Lucien wil hem afmaken maar Zemouragel stopt hem en zegt: Ik wil Arrav Afmaken! Hij pakt een groot zwaard en Valt Arrav aan. Nomad wordt wakker. Hij staat op en is klaar om te helpen. Nu komt her moment. Jij, Nomad en de goden vallen aan. King Vallance is zwaar gewond en Idria zorgt voor hem.
Lucien is een monster met een Zeer, Zeer hoog combat level. Namelijk 2868. Zet magic protect aan en eventueel wat stat boostende prayers zoals piety of turmoil. Lucien valt aan met magic en melee. Met magic hit hij max 780, met melee 510. Hij zal niet altijd jou aanvallen. Hij valt het meest Zaros aan. De goden en nomad zullen geregeld rond de 1500 hitten. Lucien heeft 100000 LP dus het kan lang duren. Lucien heeft ook 3 special attacks:

1: de slapste: Dark fore. Lucien springt en blijft eventjes in de lucht hangen. Nu moet je een stapje opzij doen. Als je dat niet doet word je met 300+ gehit.

2: gemiddelde kracht: Dark vengeance. Lucien roept 5 schedels boven zijn hoofd. Ze schieten naar jou, de goden en nomad. Als de schedel je raakt raak je 400LP kwijt en iedere keer als je iets hit op lucien (of het nou 1 of 9999 is) word je altijd gehit met 60. Dit gebeurt 5 keer en daarna is het effect over.

3: De sterkste: Instant gave. Lucien steekt zijn staf omhoog. Hij zal 7 seconden opladen. In die tijd moet jij Zo ver mogelijk van je vorige plek lopen (minstens 4 vakjes). Als je dat niet doet zal je nog maar 1LP overhouden.

Na het gevecht zal lucien inzakken. Ook zie je dat Arrav Zemouregal heeft vermoord. Jullie zijn dolblij. Maar in die blijdschap staat lucien op en richt nog 1 laatste aanval op jou. Maar Nomad springt ervoor en vangt alle 10000 Hits op! Je snelt naar Nomad toe om hem te helpen, en hij zal zeggen: Je hebt het geweldig gedaan knul/meid, Ik ben trots op je. Er is nog 1 ding wat ik je moet vertellen... Ik... Ben... Je vader... En hij sterft. Heel erg verbaasd en bedroefd Sta je weer op en beginnen je ogen te gloeien. Je begint te zweven een allerlei licht straalt van je af. Lucien weet het nu zeker, jij bent de uitverkorene! Hij sluit de goden op in een grote stolp en schiet op je. Je word geraakt en valt op de grond. Lucien staat naast je. Ik neem de star of eternity in me op! Mwahahahaha! Hij maakt zich klaar voor de laatste klap. En ineens verschijnt Guthix! Guthix gaat snel voor je staan en vangt de klap op. De goden breken uit de stolp en vermoorden Lucien. De staf van armadyl krimpt en armadyl komt eruit. Iedereen staat om jou en Guthix heen, die ook bewusteloos op de grond ligt. Je staat op en ziet Guthix daar liggen. Je zegt tegen de goden: Help hem! Zonder Guthix gaat Geilnor eraan! Maar de goden kunnen niks doen. Je besluit je star of eternity aan Guthix over te dragen. Guthix wordt wakker en is je erg dankbaar. De goden bedanken je allemaal, en vertrekken weer. Jij neemt "je vader" oftewel: Nomad, mee in je armen en zoekt Idria en king Vallance op in Falador. Na een heel gesprek zie je een filmpje waarin nomad begraven wordt op het nieuwe soul wars kerkhof speciaal voor die die zijn gestorven in de strijd tegen Lucien. Na het filmpje moet je met Idria praten. Gefeliciteerd! Quest Voltooid!

Beloning:
5 keer 250k xp in een skill boven de 75 die je mag uitkiezen.
Je mag kiezen tussen 1 van de volgende items:
The staff of armadyl
The Zaros godsword
Nomad's staff (is een rangedwapen dat bolts en pijlen kan afschieten)
(deze items zijn alledrie untradeble)

Je kunt voortaan ook terug naar de dungeon waar je tegen Arrav hebt gevochten om daar dungeoneering te trainen. De route wordt iedere keer anders, en in plaats van Arrav moet je op het laatste tegen een elite distanceer (is even goed als Arrav). Ieder potje dat je doet ontvang je minimaal 5k xp.



Je het is een erg lange quest, en heb er erg mijn best op gedaan. Ik moet nog wat plaatjes maken, dat komt later. Heb je nog tips? complimenten? Kritiek? Post het please :)

En als je de quest: History repeats niet kent, dan klopt dat want die moet ik nog maken :D
Als iemand anders dat graag wil doen zal ik dat ook goed vinden. Pb me dan eventjes dan zal ik vertellen waar de quest over moet gaan.
Laatst gewijzigd door Robert Gx op zondag 10 oktober 2010, 11:33, 4 keer totaal gewijzigd.
AfbeeldingPlaatje
Rune Blow
Berichten: 3603
Lid geworden op: donderdag 26 maart 2009, 19:09
RS: Pietzaa (p2p)
Clan: Lunatip
Oude naam: Cowl Heaven

Re: nieuwe quest: From Emperium to last rites (vervolg op wg

Bericht door Rune Blow »

Hoofdletters, en niet steeds enter drukken. Meer heb ik niet te zeggen. Maak het dus netter. En wattefap!! dat zijn meer dan 3000 woorden denk ik.. Daarvoor sowiezo al een 9 Voor, dus met netheid geef ik eventueel wel hoger!!

Toegevoegd na 57 seconden:

En, geef jezelf geen 10, dat komt erg amateuristisch over.. :(
iFlyAway
Verbannen (permanent)
Berichten: 578
Lid geworden op: zaterdag 10 juli 2010, 16:34
Clan: Clanloos

Re: nieuwe quest: From Emperium to last rites (vervolg op wg

Bericht door iFlyAway »

Mooi gedaan , maar 1 ding: Dat van je vader vind ik echt niets xD.


En die rewards zou ik ook aanpassen , voorderest leuke quest ;).
Afbeelding


Alsjeblieft hybro cutter! hier is dan mijn onderschrift , een stukje tekst :')
Robert Gx
Chatmoderator
Berichten: 1935
Lid geworden op: zaterdag 7 juni 2008, 9:56
RS: Robert Gx (p2p)
Clan: Dai-Gurren Dan

Re: nieuwe quest: From Emperium to last rites (vervolg op wg

Bericht door Robert Gx »

Ja, ik heb het net gemaakt in wordpad en toen in Lunagang geplakt, toen was ie ineens niet meer net :(
De rewards zijn inderdaad niet zo goed, ik was vergeten dat het maar 50 dung was, dacht dat ik hoger had neergezet :lol:
Ik kan iniedergeval best lastig dingen editen via lunagang :( als ik wat type ergens onderin, ookal heb ik maar 1 keer ff gescrolld, gaat ie gelyk weer helemaal omhoog! Daarom heb ik het in wordpad gedaan. Ik heb niet een nieuwe computer gekocht met windows 7, kan het daaraan liggen?

Toegevoegd na 13 minuten:

Heb hem een beetje netter gemaakt, de rest komt later, nu naar school ](*,) ](*,)
AfbeeldingPlaatje
Exoemo
Berichten: 1851
Lid geworden op: dinsdag 5 augustus 2008, 14:12
Clan: ELlTE

Re: nieuwe quest: From Emperium to last rites (vervolg op wg

Bericht door Exoemo »

Cowl Heaven schreef:En, geef jezelf geen 10, dat komt erg amateuristisch over.. :(
Ik wou juist hetzelfde tegen hem zeggen :D
Verder is deze quest niet moeilijker dan een grandmaster en is de lengte lang, niet zeer lang. Als je wat aan deze puntjes + de netheid doet, dan zal ik je punten geven.
Plaatje
JOIN ELLTE

EN ONTVANG !!!GRATIS!!!

EEN EIGEN LUXE-CITADEL
EEN EIGEN BATTLEFIELD
EEN EIGEN PARTY ROOM
EEN EIGEN THEATRE
EEN EIGEN BONUS XP RING
EEN EIGEN CLAN AVATAR

Klap uit...
Wout12345
Berichten: 2177
Lid geworden op: zondag 9 augustus 2009, 14:59
RS: Gestopt

Re: nieuwe quest: From Emperium to last rites (vervolg op wg

Bericht door Wout12345 »

Dat van je vader was er echt over, het klonk meer als een grap ofzo. Verder ben je zelf op de hoogte van de Edicts of Guthix, maar je verhaal klopt dan niet meer. Guthix verbande namelijk de andere goden na de God Wars. Ze mochten hun macht vanaf dan alleen maar uitoefenen via hun volgelingen, dus ze mogen zelf niet meer naar Gielinor komen. De edicts moeten dat controleren. Maar in deze quest komen alle goden even naar Runescape (Zaros zou nog kunnen omdat Guthix hem niet weet dat hij bestaat en hem ook niet verbannen heeft).

Maar toch is je quest lang, dus dat is ook al goed. Alleen is het nogal belachelijk dat Nomad je eerst probeert te doden (Nomad's Requiem) en nu red hij je leven.

Het combat van Lucien is wel wat overdreven, als hij 100 000 LP heeft zou dat betekenen dat hij een magic lvl van 757 heeft waardoor hij bijna elke keer hit.

Dus ik geef het een 7.
Wil je me contacteren en antwoord ik niet, stuur me dan een PM op Youtube (12345Wout12345).
Kiwi pl0xx
Berichten: 657
Lid geworden op: woensdag 6 mei 2009, 19:18
Oude naam: kip_

Re: nieuwe quest: From Emperium to last rites (vervolg op wg

Bericht door Kiwi pl0xx »

Lolololololol, Staff of Armadyl als reward? Ga even nadenken?
Afbeelding
Off-er
Berichten: 14232
Lid geworden op: vrijdag 18 juli 2008, 15:55
Clan: D/SEA eSports

Re: nieuwe quest: From Emperium to last rites (vervolg op wg

Bericht door Off-er »

rewards: de xp reward kan best, voor de moeilijkheidsgraad van de quest.
3 items waar je uit kan kiezen:
Een (heel) goed rangedwapen
The Zaros Godsword
Nomad's Staff
dungeon stuff: :D
Master Quest Cape: nee, je moet toch alle quests complete hebben, voordat je een quest cape hebt. Dus dan heeft niemand meer een normale questcape.

De quest zelf; tot in de puntjes uitgewerkt, sommige dingen bevallen me wat minder, maar toch een mooie 8,5/10 waard ;)
Afbeelding
Soepdino
Berichten: 4495
Lid geworden op: vrijdag 26 mei 2006, 16:07
Oude naam: Superdino11

Re: nieuwe quest: From Emperium to last rites (vervolg op wg

Bericht door Soepdino »

Mooie Quest :d
In- of uitklappen •
I'm your father!
Quitted
Afbeelding
Robert Gx
Chatmoderator
Berichten: 1935
Lid geworden op: zaterdag 7 juni 2008, 9:56
RS: Robert Gx (p2p)
Clan: Dai-Gurren Dan

Re: nieuwe quest: From Emperium to last rites (vervolg op wg

Bericht door Robert Gx »

Kip_ schreef:Lolololololol, Staff of Armadyl als reward? Ga even nadenken?
Jij bent zo te zien niet op de hoogte van de staff of Armadyl, of je hebt de quest niet gelezen.
De staff of Armadyl is niet de staff van Armadyl, maar het is een staf waar Armadyl in opgesloten zit.
Daardoor is de staf zo krachtig. Maar in de quest gaat armadyl eruit, waardoor hij een groot deel van zijn kracht verliest.
Dus eerst lezen voordat je zoeits post #-o
wout12345 schreef:Dat van je vader was er echt over, het klonk meer als een grap ofzo. Verder ben je zelf op de hoogte van de Edicts of Guthix, maar je verhaal klopt dan niet meer. Guthix verbande namelijk de andere goden na de God Wars. Ze mochten hun macht vanaf dan alleen maar uitoefenen via hun volgelingen, dus ze mogen zelf niet meer naar Gielinor komen. De edicts moeten dat controleren. Maar in deze quest komen alle goden even naar Runescape (Zaros zou nog kunnen omdat Guthix hem niet weet dat hij bestaat en hem ook niet verbannen heeft).


Maar toch is je quest lang, dus dat is ook al goed. Alleen is het nogal belachelijk dat Nomad je eerst probeert te doden (Nomad's Requiem) en nu red hij je leven.

Het combat van Lucien is wel wat overdreven, als hij 100 000 LP heeft zou dat betekenen dat hij een magic lvl van 757 heeft waardoor hij bijna elke keer hit.

Dus ik geef het een 7.
Ja, dat weet ik. Maar ik heb het gemaakt in word en ben iets vergeten te kopiëren. Dus ik zal het er nog even bijschrijven.
Dat van Nomad als vader heb ik bedacht vanwege darth vader, omdat nomad best lijkt op darth vader zonder masker. Het is meer een easter-egg achtig iets :P .
off-er schreef:rewards: de xp reward kan best, voor de moeilijkheidsgraad van de quest.
3 items waar je uit kan kiezen:
Een (heel) goed rangedwapen
The Zaros Godsword
Nomad's Staff
dungeon stuff: :D
Master Quest Cape: nee, je moet toch alle quests complete hebben, voordat je een quest cape hebt. Dus dan heeft niemand meer een normale questcape.

De quest zelf; tot in de puntjes uitgewerkt, sommige dingen bevallen me wat minder, maar toch een mooie 8,5/10 waard ;)
Het klinkt een beetje weird, maar nomad's staff is een rangedwapen (Had ik erbij moeten zetten), hij kan pijlen en bolts afschieten d.m.v een magische stoot.


Nou, ff de quest nog een beetje aanpassen :)
AfbeeldingPlaatje
iRon
Berichten: 12164
Lid geworden op: zaterdag 7 juni 2008, 14:23

Re: nieuwe quest: From Emperium to last rites (vervolg op wg

Bericht door iRon »

Is het niet een beetje té moeilijk? Kom op, een monster van level 2868? 95 Magic is ook wel een erg hoge req.
Robert Gx
Chatmoderator
Berichten: 1935
Lid geworden op: zaterdag 7 juni 2008, 9:56
RS: Robert Gx (p2p)
Clan: Dai-Gurren Dan

Re: nieuwe quest: From Emperium to last rites (vervolg op wg

Bericht door Robert Gx »

Kinq Ronnie schreef:Is het niet een beetje té moeilijk? Kom op, een monster van level 2868? 95 Magic is ook wel een erg hoge req.
Dat is waar, maar je hebt fire surge nodig in de quest. Je kunt hem wel boosten met een summoning dier, potion of wizards mind bomb.
AfbeeldingPlaatje
Ajax Is Best
Evenementenorganisator
Berichten: 968
Lid geworden op: vrijdag 10 april 2009, 22:00

Re: nieuwe quest: From Emperium to last rites (vervolg op wg

Bericht door Ajax Is Best »

Ziet er opzich wel goed uit.

Maar een Zaros Godsword?
Het godsword bestond in de 3rd Age, toen Zaros al weg was.
Dus denk niet dat dan een slimme reward is.

En deze zin:
Zaros voelt dat Lucien niet meer loyaal is aan Zaros en wil dat hij voor zijn verraad boet.
Lucien is, toendat Zamorak opstond tegen Zaros, met Zamorak meegegaan, dus er moet eigenlijk staan dat hij niet meer loyaal is aan Zamorak ipv Zaros.
Rune Blow
Berichten: 3603
Lid geworden op: donderdag 26 maart 2009, 19:09
RS: Pietzaa (p2p)
Clan: Lunatip
Oude naam: Cowl Heaven

Re: nieuwe quest: From Emperium to last rites (vervolg op wg

Bericht door Rune Blow »

Het lijkt me wel een leuke quest maar veelste overpowered. Hoger dan monsters van combat 1000 of hooguit 1100 moet je niet gaan..
Robert Gx
Chatmoderator
Berichten: 1935
Lid geworden op: zaterdag 7 juni 2008, 9:56
RS: Robert Gx (p2p)
Clan: Dai-Gurren Dan

Re: nieuwe quest: From Emperium to last rites (vervolg op wg

Bericht door Robert Gx »

mark-k schreef:Ziet er opzich wel goed uit.

Maar een Zaros Godsword?
Het godsword bestond in de 3rd Age, toen Zaros al weg was.
Dus denk niet dat dan een slimme reward is.

En deze zin:
Zaros voelt dat Lucien niet meer loyaal is aan Zaros en wil dat hij voor zijn verraad boet.
Lucien is, toendat Zamorak opstond tegen Zaros, met Zamorak meegegaan, dus er moet eigenlijk staan dat hij niet meer loyaal is aan Zamorak ipv Zaros.

Heb je de quest gelezen? In de quest moest je voor Zaros een zaros godsword maken in een grot onder de god wars dungeon, die veel ouder is dan de god wars dungeon zelf.

Over dat Lucien meeging met zamorak, dat is volgens mij niet waar, uitgaande van de temple of Ikov quest waarin je Lucien helpt of ervan weerhoudt dat zaros zijn kracht terugkrijgt.

Toegevoegd na 4 minuten:
Cowl Heaven schreef:Het lijkt me wel een leuke quest maar veelste overpowered. Hoger dan monsters van combat 1000 of hooguit 1100 moet je niet gaan..
Ik vond hem zelf ook wel beetje erg hoog :shock:
Maar ik vond het leuk als je in de quest geholpen zou worden door de goden en nomad die natuurlijk ook supersterk zijn. Daarom heb ik Lucien zo hoog gemaakt.
AfbeeldingPlaatje
Tristan
Teamleider Chat
Berichten: 12286
Lid geworden op: donderdag 29 april 2010, 15:31
RS: Wertoo4 (p2p)
Clan: Lunatip

Re: nieuwe quest: From Emperium to last rites (vervolg op wg

Bericht door Tristan »

En met wie moet je vader 'het hebben gedaan'? Als je begrijpt wat ik bedoel 8-[
Dat met je vader gebeur is niets, want het was gewoon een npc poppetje van soulwars en nu boem je vader :P
Heb je vragen over een kick/ban of heb je nog een andere opmerking over de chat? Stuur mij dan gerust een PB!
Chatregels: Waarom ben ik gekickt? | Het Lunatip topic: alle informatie over de chat | Lunatipchatter van het kwartaal

Afbeelding

"Alsof mij t boeit wat jullie kunnen missen in het team?"
"Nee, gewoon een warn erop"
--Legends
Soepdino
Berichten: 4495
Lid geworden op: vrijdag 26 mei 2006, 16:07
Oude naam: Superdino11

Re: nieuwe quest: From Emperium to last rites (vervolg op wg

Bericht door Soepdino »

Wertoo4 schreef:En met wie moet je vader 'het hebben gedaan'? Als je begrijpt wat ik bedoel 8-[
Dat met je vader gebeur is niets, want het was gewoon een npc poppetje van soulwars en nu boem je vader :P
Nee, zijn vader heeft eerst met iemand de liefde bedreven en daarna ging hij pas bij SoulWars zitten.
Of hij was daar al en heeft een adventurier verleid :O

Waarom maak je het zo moeilijk =(
Quitted
Afbeelding
Inverney
Ex-chatmoderator
Berichten: 3500
Lid geworden op: zondag 20 april 2008, 11:10
RS: Gestopt
Oude naam: Uber

Re: nieuwe quest: From Emperium to last rites (vervolg op wg

Bericht door Inverney »

Leuk bedacht! Ik vind het nomad-vader wel een beetje erg cliché ( starwars) :p
Robert Gx
Chatmoderator
Berichten: 1935
Lid geworden op: zaterdag 7 juni 2008, 9:56
RS: Robert Gx (p2p)
Clan: Dai-Gurren Dan

Re: nieuwe quest: From Emperium to last rites (vervolg op wg

Bericht door Robert Gx »

Inverney schreef:Leuk bedacht! Ik vind het nomad-vader wel een beetje erg cliché ( starwars) :p
Ik heb het ook van starwars! Omdat Nomad een beetje lijkt op darth vader als hij zijn masker afzet als bij het einde van episode 6 (Ja ik heb alle starwars films gezien, hou wel van sience-fiction ;) )
Moet wel nog history repeats maken (over de Dragonkins uit het laatste filmpje while guthix sleeps).

Heeft iemand zin om me daarmee te helpen?
AfbeeldingPlaatje
Lynch
Berichten: 6287
Lid geworden op: woensdag 9 mei 2007, 13:19
RS: Cosmiq (OSRS)
Oude naam: DylanFeyenoord

Re: nieuwe quest: From Emperium to last rites (vervolg op wg

Bericht door Lynch »

Afbeelding
Plaats reactie