Lucien's Revenge.

In dit archief zijn de suggesties geplaatst die pre-LunaLabs gemaakt zijn op het Tipforum.
Plaats reactie
Thomas
Berichten: 11189
Lid geworden op: zaterdag 16 januari 2010, 15:03
RS: SP00NTECH (OSRS)
Clan: Tipaward manipulator

Lucien's Revenge.

Bericht door Thomas »

Lucien's Revenge.
Moeilijksheidgraad: Moeilijk.
Lengte: Lang.
Startpunt: Praat met Gypsy Aris in Varrock.
Startpunt op de wereldkaart: Staat er niet.
Aleen voor members: Ja.
Eisen: Je moet While Guthix Sleeps voltooid hebben, je moet Nomad's Requiem voltooid hebben en je moet The Temple at Senntisten voltooid hebben. Je moet The Mage of Zarmorak (Abby's) voltooid hebben. Je moet 3 Tormented Demons doden. Je hebt ook 57 Herblore nodig en 77 Magic, 95 Prayer, 86 Magic, 80 Summoning, 47 Mining, 60 Smithing, 82 Woodcutting, 88 Dungeonering, 60 Defence, 70 Fletching en 83 Runecrafting hebben. Je hebt ook 80 Slayer nodig. Alle Combat skills boven de 90 zijn aangeraden. Teleporteermiddelen naar Al-Kahrid en teleporteer runes naar Ghorrock (96 Magic, 2 law en 8 water runes) zijn handig!Het hoeft niet. Je moet een 'Ghost' van level 200 kunnen verslaan met Ranged of Magic, en Lucien van Level 139 kunnen verslaan. Hij gebruikt Magic en Melee waarmee hij extreem hoog kan hitten, met Magic kan hij 850 hitten en melee 468 maximaal.

Benodigde spullen: Dragon Hatchet of beter, 30 Pure essence, sapphire lantern, minimaal 2 gevechtstijlen, hammer, voedsel, armour, wapens voor minimaal 2 gevechtstijlen, shantay pasjes, Hydra puch, Regrowth scroll, vial of water, 3 empty vials, een pickaxe van adamant of beter. desert robes en waterskins zijn aangeraden, een crossbow string, een knife, een rope en een Guthix arrow.
Chapter 1: The document.
Pak hier een ring of dueling, ranged armour of melee armour en een crossbow met bolts, eten en potions.
Gypsy zegt dat Lucien zijn krachten steeds sterker worden en dat hij al Morytania probeert over te nemen. Neem een kijkje in zijn schuilplaats ten westen van de Grand Exange.
Afbeelding
Zoek in zijn huis in de boekenkast. Daar vind je een dagboek van Lucien, lees dat.
Je leest in het boek dat hij op de eerstvolgende zonsverduistering in de Ancient Pyramid is om daar verder zijn plan uit te voeren. Loop naar buiten. Als je buiten bent zie je in een cut-scene een zonsverduistering. Ga naar de Ancient Pyramid van Desert Treasure. Pray op het altaar van de Ancient Magics, nu zie je tijdens het bidden een verborgen luik in het altaar. Doe je rope erin en ga erin. Nu zie je Lucien een spreuk uitspreken, naast hem staat Surok, hij is blijkbaar uit de gevangenis ontsnapt en ziet jouw. Lucien zegt:'You are to late buddy!' Dan teleporteerd hij weg. Surok roept een Ghost van level 200 op en teleporteerd ook. Versla die Ghost, hij zweeft dus je kan geen melee gebruiken. Pray ten alle tijden Magic! Anders hit hij de hele tijd 600 terwijl hij met Ranged maar 300 maximaal hit. Als je wilt dat hij ook bijna niets met Ranged hit gebruik je melee armour.
Als je de Ghost hebt vermoord zegt die ghost ook 'Too late!'. Hij dropt een document. Lees dat document, er staat een taal die jij niet begrijpt. Bewaar dat document.
Ga terug naar Gypsy en laat het document zien. Zeg tegen Gypsy dat Lucien in een geheime kamer was in de Ancient Pyramid. Nu schrikt Gypsy en kijkt weer in haar bol, nu zie je een filmpje. In het filmpje zie je het moment voordat jij in de geheime kamer was. Lucien pakte de rol en samen met Surok sprak hij een bezwering uit. Als je nu hebt opgelet zeiden Surok en Lucien de woorden 'Daemonheim', 'Frozen waste' en 'Summer'. Ondertussen in Varrock is iedereen in paniek door de zonsverduistering. Ga naar King Roald en vraag waarom hij zo bang is. Nu vertelt hij een verhaal over Zaros en Varrock. Als er een langdurige zonsverduistering is, betekend dat er iets slechts komt, hij zegt dat je terug moet naar Gypsy.
Gypsy heeft in de tussentijd informatie kunnen verzamelen over het document. Het is een routekaart naar de ondergrond van Daemonheim. Daar is een Guthix Demon die er meer over weet. 'He helps you with your quest against Lucien, I can't help you anymore.' Zegt Gypsy.



Chapter 2: The Guthix Demon.

Neem hier mee: 30 pure essences(dus met pouches), Dragon hatchet of beter, Hydra pouch, Regrowth scroll.
Ga naar Daemonheim en vraag aan Thok naar de ondergrond van Daemonheim. Hij kijkt om zich heen of er niemand meeluisterd en loopt naar zijn tent achter zich. Hij haalt het kleed weg en laat een tunnel zien, maar er zitten boomstammen voor, geplant door de Guthix Demon zegt Thok. Hak je boomstammen weg met je Dragon hatchet en ga de tunnel in. Loop door de tunnel en aan het einde zie je een Guardian. Praat met hem en zeg dat je de Guthix Demon wilt zien. Zeg dat Lucien plannen heeft om een god te worden en de wereld over te nemen. Je word binnen gelaten als je 30 zelf gemaakte soul runes heb laten zien. De guardian geef je een kaart naar het altaar en een unvisible orb zodat spelers je niet kunnen zien en aanvallen en een soul talisman.
Pak nu je pure essence en ga naar het Soul altaar.
Het Soul altaar bevind zich diep in de wilderness.
Afbeelding
De zwart punt is het soul altaar.
Doe de 'find' optie op de soul talisman om te kijken waar je heen moet.
Hij geef noord-oost-zuid en west aan.
Als je alle 30 runes hebt gecraft ga dan terug naar de guardian en geef hem de soul runes en zijn spullen terug. Nu kan je naar de Guthix Demon. De Guthix Demon wist dat je gekomen was voor Lucien. Hij zegt dat je een special wapen ervoor nodig hebt. De Guthix crossbow. Daarvoor heb je twee stukken hout van de Cursed magic tree nodig, een guthix balance potion, een knife, een crossbow string en een Guthix arrow. Er is een probleem, de Cursed magic tree die is dood gegaan. Jij moet met je Regrowth scroll van de hydra hem weer laten groeien. Hak de 2 stukken van de Cursed magic tree af en gebruik je knife erop in de geestenwereld. Hiervoor heb je 70 Fletching en 82 Woodcutting voor nodig. Breng alle spullen naar de Guthix Demon. Hij geeft je een Guthixian brew. Doe je Guthixian brew over de Cursed tree vines en doe je crossbow string erop. De Guthix crossbow is af. Nu moet je nog een Guthix bolt maken. Pak een Guthix arrow en gebruik de optie 'Remove arrow head'. Nu heb je een Guthix vine. Gebruik je knife erop en dan gebruik je de optie 'Put arrow head on'. Nu is je Guthix bolt af. Nu moet je hem betoveren. Ga naar de Cook in Lumbridge en zeg of hij de ingrediënten heeft voor een magisch drankje, die heeft hij niet. Hij zegt dat je dan beter naar Betty in Port Sarim gaan. Hetty heeft toevallig de ingrediënten voor het drankje. Ze geeft je de spullen. Je hebt alleen een vial of water nodig. Stop de ingrediënten in de vial of water en het drankje is klaar. Gebruik dan op de bolt en je Guthix bolt(e) is af.
Afbeelding


Chapter 3: Veni Vidi Vici!
Neem hier mee:Armour, wapens, voedels, potions, sapphire lantern, 3 empty vials, en een hammer, je Guthix crossbow met bolt. En Ancient curses.
Ga naar Zaff in Varrock en vraag of hij iets weet over Surok. De VPSG weet wel dat Surok iets met duistere krachten probeert te doen en dat hij in Lucien's huis moest zijn. Ga naar Lucien's huis, daar is Surok. Hij zegt dat je weg moet gaan en nergens mee moet bemoeien. En hij teleporteerd weg, maar je ziet dat hij iets heeft achter gelaten, een briefje. Laat het briefje aan Zaff zien. Zaff zegt dat je snel naar de Temple of Ikov moet gaan met het briefje en aan de guardian of Armadyl het briefje laat zien. Wanneer je het briefje heb laten zien zegt hij dat je naar de Tormented demons moet en er drie te vermoorden, ze laten Tormented souls achter, die heb je nodig voor becherming tegen Lucien. Vermoord de 3 demonen en doe hun Tormented souls in de empty vials. Nu moet je Lucien nog zien te vinden, misschien weet de Dark Mage in de Abby's wel waar hij is, want hij was een oud volger van Zaros en Lucien. Als je bij de Zamorak mage bent, vraag naar Lucien. Hij weet waar Lucien is, in de dungeons van Daemonheim. Hij is nu vlak bij de Guthix Demon, maar in een andere kamer, een zijtunnel.
Ga dus naar de grot en doorzoek de muren met de 'Knock' optie. Als je in het chatvenster ziet staan dat je iets hol achtigs hoort moet je daar je pickaxe op gebruiken. Je ziet nu een cut-scene waarin je Lucien samen met Surok ziet een man vermoorden. Pak nu je Guthix Crossbow and je Guthix bolt(e), schiet met je Crossbow op Surok en Surok is dood. Lucien ziet jouw en valt jouw aan. Pray tegen Lucien Deflect Magic en dood hem. Je moet turmoil aan hebben om Lucien te kunnen vermoorden. Summoning beesten kan je niet gebruiken.
Lucien heeft 6000 Life Points. Als je Lucien hebt vermoord ga je naar Zaff en hij bedankt je dat je Lucien hebt vermoord. Nu is je quest voltooid.


Beloning:
Een lamp waarmee je kan kiezen uit 300.000 Defence, Attack, Strength, Dungeonering of Woodcutting xp. Je moet wel level 75 in die skill hebben.
Als je met Gypsy praat krijg je een boek met de complete geschiedenis van de goden.
Het dagboek van Lucien.
Toegang tot het soul altar.
60.000 coins.
Soul talisman.
Soul tiara.
100 soul runes.
Je kunt nu Guthix bolts maken. Ze zijn even goed als Rune bolts. Je hebt er 70 Fletching voor nodig.


Quest points: 2
Quests waarvoor je deze quest nodig hebt: -
Toegevoegd na 14 seconden:

Rate or hate.
Laatst gewijzigd door Thomas op woensdag 20 april 2011, 14:31, 1 keer totaal gewijzigd.
Afbeelding Lisette 24/11/2015 :oops: :wub:
Afbeelding
Afbeelding
Damarchus
Berichten: 1183
Lid geworden op: zondag 15 augustus 2010, 13:37

Re: Lucien's Revenge.

Bericht door Damarchus »

Heb niet eens de moeite genomen om het te lezen. Bij het lezen van de Skill-eisen ben ik al afgehaakt. Veel te hoog. Je hebt sowieso al 13 skills waaraan eisen aan verbonden zijn, los van de combat skills die ook nog is 90+ moeten wezen. Dan kom je dus op 18 (str, att, def, constitution) uit als je Ranged meetelt.

Als ik er vlug overheen kijk ziet je lay-out er wel verzorgd uit dus.
AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding
Exoemo
Berichten: 1851
Lid geworden op: dinsdag 5 augustus 2008, 14:12
Clan: ELlTE

Re: Lucien's Revenge.

Bericht door Exoemo »

De eisen zijn zeer te hoog en het combat van Lucien is veel te laag. Je maakt ook veel grammaticafouten en er zijn vele dingen in je verhaal die niet kloppen. (Voorbeeld: Jij zegt dat Surok in de Ancient Pyramid zit, maar Surok zit in de cel van Falador) Na het lezen van Chapter 1 ben ik trouwens gestopt. Ook duurt de quest veel te kort voor zijn storyline.
Plaatje
JOIN ELLTE

EN ONTVANG !!!GRATIS!!!

EEN EIGEN LUXE-CITADEL
EEN EIGEN BATTLEFIELD
EEN EIGEN PARTY ROOM
EEN EIGEN THEATRE
EEN EIGEN BONUS XP RING
EEN EIGEN CLAN AVATAR

Klap uit...
Sir Fire181
Berichten: 1270
Lid geworden op: zaterdag 19 februari 2011, 17:40
RS: Sir Fire181 (p2p)
Clan: Beanoodle
Contacteer:

Re: Lucien's Revenge.

Bericht door Sir Fire181 »

Veel te hoge eisen, maak ze kleiner+kleiner reward. Maak er 70 van bijvoorbeeld.
Afbeelding Afbeelding
Thomas
Berichten: 11189
Lid geworden op: zaterdag 16 januari 2010, 15:03
RS: SP00NTECH (OSRS)
Clan: Tipaward manipulator

Re: Lucien's Revenge.

Bericht door Thomas »

Aangepast.
Afbeelding Lisette 24/11/2015 :oops: :wub:
Afbeelding
Afbeelding
Damarchus
Berichten: 1183
Lid geworden op: zondag 15 augustus 2010, 13:37

Re: Lucien's Revenge.

Bericht door Damarchus »

Je hebt ook 57 Herblore nodig en 77 Magic, 95 Prayer, 86 Magic, 80 Summoning, 47 Mining, 60 Smithing, 82 Woodcutting, 88 Dungeonering, 60 Defence, 70 Fletching en 83 Runecrafting hebben. Je hebt ook 80 Slayer nodig. Alle Combat skills boven de 90 zijn aangeraden. Teleporteermiddelen naar Al-Kahrid en teleporteer runes naar Ghorrock (96 Magic, 2 law en 8 water runes) zijn handig!Het hoeft niet. Je moet een 'Ghost' van level 200 kunnen verslaan met Ranged of Magic, en Lucien van Level 139 kunnen verslaan. Hij gebruikt Magic en Melee waarmee hij extreem hoog kan hitten, met Magic kan hij 850 hitten en melee 468 maximaal.

Dik gedrukt en in oranje is nog steeds te hoog als eis voor een quest. Questen zijn bedoeld voor iedere speler tussen de 95-138 combat, dat wil dus zeggen dat al deze spelers in staat moeten zijn de questen te kunnen halen. Natuurlijk is dat voor een hoger combat makkelijker dan een laag combat. Hou hier rekening mee als je een Quest verzint. Als je eenmaal de Quest-cape hebt moet het wel een uitdaging blijven om hem kunnen te blijven dragen. En als je dan bijvoorbeeld een eis als 95 prayer gaat gebruiken, is het geen uitdaging meer, maar een opgave die al dan niet te veel kost (is voor een ieder verschillend).

Eisen tussen de 80-90 mja daar valt nog over te discussiëren natuurlijk, soms kan het wel maar dan ligt het aan welke skill het is.

Dit alles wil niet zeggen dat je quest slecht verzonnen is, maar als ik persoonlijk al zulke eisen lees, dan kan ik de quest amper serieus meer nemen al je begrijpt wat ik bedoel.
AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding
Areavus
Berichten: 1460
Lid geworden op: dinsdag 9 december 2008, 15:08
RS: Areavus (p2p)
Clan: Imperium
Oude naam: mijner331

Re: Lucien's Revenge.

Bericht door Areavus »

80 slayer heb je ook niet zomaar. De dung req vind ik nog wel gaan maar de prayer en rc reqs zijn echt veel te hoog. Alle combat stats 90+ gaat nog wel, dat is bij nomad ook aangeraden neem ik aan en toch doen mensen die ook op 100 cb ofzo.
Afbeelding
~Proud Leader of Imperium~
Slay a Stone
Berichten: 6440
Lid geworden op: donderdag 25 juni 2009, 17:11
RS: Slay a Stone (p2p)
Clan: Dutch Phoenix

Re: Lucien's Revenge.

Bericht door Slay a Stone »

Damarchus schreef:Je hebt ook 57 Herblore nodig en 77 Magic, 95 Prayer, 86 Magic, 80 Summoning, 47 Mining, 60 Smithing, 82 Woodcutting, 88 Dungeonering, 60 Defence, 70 Fletching en 83 Runecrafting hebben. Je hebt ook 80 Slayer nodig. Alle Combat skills boven de 90 zijn aangeraden. Teleporteermiddelen naar Al-Kahrid en teleporteer runes naar Ghorrock (96 Magic, 2 law en 8 water runes) zijn handig!Het hoeft niet. Je moet een 'Ghost' van level 200 kunnen verslaan met Ranged of Magic, en Lucien van Level 139 kunnen verslaan. Hij gebruikt Magic en Melee waarmee hij extreem hoog kan hitten, met Magic kan hij 850 hitten en melee 468 maximaal.
Dik gedrukt en in oranje is nog steeds te hoog als eis voor een quest. Questen zijn bedoeld voor iedere speler tussen de 95-138 combat, dat wil dus zeggen dat al deze spelers in staat moeten zijn de questen te kunnen halen. Natuurlijk is dat voor een hoger combat makkelijker dan een laag combat. Hou hier rekening mee als je een Quest verzint. Als je eenmaal de Quest-cape hebt moet het wel een uitdaging blijven om hem kunnen te blijven dragen. En als je dan bijvoorbeeld een eis als 95 prayer gaat gebruiken, is het geen uitdaging meer, maar een opgave die al dan niet te veel kost (is voor een ieder verschillend).

Eisen tussen de 80-90 mja daar valt nog over te discussiëren natuurlijk, soms kan het wel maar dan ligt het aan welke skill het is.

Dit alles wil niet zeggen dat je quest slecht verzonnen is, maar als ik persoonlijk al zulke eisen lees, dan kan ik de quest amper serieus meer nemen al je begrijpt wat ik bedoel.
Afbeelding
Areavus
Berichten: 1460
Lid geworden op: dinsdag 9 december 2008, 15:08
RS: Areavus (p2p)
Clan: Imperium
Oude naam: mijner331

Re: Lucien's Revenge.

Bericht door Areavus »

^dat is gewoon beetje extra sterke GWD boss, die hitten ook 700 met melee en 350 met range bij bijvoorbeeld bandos. Zo lang als hij niet door prayer heen hit is er niets aan de hand.
Afbeelding
~Proud Leader of Imperium~
Damarchus
Berichten: 1183
Lid geworden op: zondag 15 augustus 2010, 13:37

Re: Lucien's Revenge.

Bericht door Damarchus »

Het hoge hitten heb ik geen problemen mee. Nomad kon hoger hitten en was ook makkelijk te verslaan.
AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding
Slay a Stone
Berichten: 6440
Lid geworden op: donderdag 25 juni 2009, 17:11
RS: Slay a Stone (p2p)
Clan: Dutch Phoenix

Re: Lucien's Revenge.

Bericht door Slay a Stone »

850 hit nomand niet eens... Alleen met mijn spec maar dan heb je tijd om te eten...
Afbeelding
sir hirykell
Berichten: 148
Lid geworden op: zaterdag 2 oktober 2010, 18:18
RS: Hirykell (p2p)
Clan: Geen

Re: Lucien's Revenge.

Bericht door sir hirykell »

naaa hij is iets te kort en te moeilijk er moet wat meer in zitten
In- of uitklappen •
Afbeelding
Goals:

Ritual of the Mahjarrat [x]
99 Cooking [ ]
Alle skils 70+ [ ]
80 Thieving & Crafting [ ]
Chaotic Rapier [x]
Nomad's Reqiuem [x]
Thomas
Berichten: 11189
Lid geworden op: zaterdag 16 januari 2010, 15:03
RS: SP00NTECH (OSRS)
Clan: Tipaward manipulator

Re: Lucien's Revenge.

Bericht door Thomas »

dragon209 schreef:850 hit nomand niet eens... Alleen met mijn spec maar dan heb je tijd om te eten...
Nomad hit max 980.
Afbeelding Lisette 24/11/2015 :oops: :wub:
Afbeelding
Afbeelding
Jas
Berichten: 1624
Lid geworden op: zaterdag 1 augustus 2009, 13:05
RS: Jas (p2p)
Clan: Titans Revolution
Oude naam: Skargaroth

Re: Lucien's Revenge.

Bericht door Jas »

Mahjarrats kunnen alleen gedood worden door andere mahjarrats :/
Afbeelding
douder3
Berichten: 3894
Lid geworden op: maandag 4 februari 2008, 12:21
Clan: Nikki <3

Re: Lucien's Revenge.

Bericht door douder3 »

Niet gelezen wat er staat en toch al wat opmerkingen.
Te kort in verhouding met de 300K xp reward. Te Hoge Eisen.
Damarchus
Berichten: 1183
Lid geworden op: zondag 15 augustus 2010, 13:37

Re: Lucien's Revenge.

Bericht door Damarchus »

dragon209 schreef:850 hit nomand niet eens... Alleen maar met zijn spec maar dan heb je tijd om te eten...
Maar hij kan het wel hitten............dus is zijn max hit hoger :)
AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding
Gebruikersavatar
coolejos1
Berichten: 128
Lid geworden op: vrijdag 16 juli 2010, 21:03

Re: Lucien's Revenge.

Bericht door coolejos1 »

microshooter schreef:Mahjarrats kunnen alleen gedood worden door andere mahjarrats :/
dat is juist
Gebruikersavatar
Shadow Blast
Berichten: 1213
Lid geworden op: maandag 27 juli 2009, 10:44
RS: Firyfrog (p2p)
Clan: NL
Oude naam: shotterken

Re: Lucien's Revenge.

Bericht door Shadow Blast »

is gypsy die waarzegster??? anders moet je toch ook demon slayer hebben denk ik?

Sorry als dit niet waar is, onthoud namen niet echt
Meld je aan op Superkliks, stuur mij een bericht en je krijgt 20k geld op runescape. Het duurt nog geen minuut!
Afbeelding
Thomas
Berichten: 11189
Lid geworden op: zaterdag 16 januari 2010, 15:03
RS: SP00NTECH (OSRS)
Clan: Tipaward manipulator

Re: Lucien's Revenge.

Bericht door Thomas »

shotterken schreef:is gypsy die waarzegster??? anders moet je toch ook demon slayer hebben denk ik?

Sorry als dit niet waar is, onthoud namen niet echt
Demon slayer moet je al done hebben voor The Temple at Sentisten. ;)
Afbeelding Lisette 24/11/2015 :oops: :wub:
Afbeelding
Afbeelding
Gebruikersavatar
Shadow Blast
Berichten: 1213
Lid geworden op: maandag 27 juli 2009, 10:44
RS: Firyfrog (p2p)
Clan: NL
Oude naam: shotterken

Re: Lucien's Revenge.

Bericht door Shadow Blast »

iThomas schreef:
shotterken schreef:is gypsy die waarzegster??? anders moet je toch ook demon slayer hebben denk ik?

Sorry als dit niet waar is, onthoud namen niet echt
Demon slayer moet je al done hebben voor The Temple at Sentisten. ;)
Ok ben geen member daarom...
Meld je aan op Superkliks, stuur mij een bericht en je krijgt 20k geld op runescape. Het duurt nog geen minuut!
Afbeelding
Plaats reactie