Nieuwe Questserie: Finding The Blood Stone**Compleet!

In dit archief zijn de suggesties geplaatst die pre-LunaLabs gemaakt zijn op het Tipforum.

Is dit een goede questserie?

Ja
9
90%
Nee
1
10%
 
Totaal aantal stemmen: 10

Gebruikersavatar
Shadow Blast
Berichten: 1213
Lid geworden op: maandag 27 juli 2009, 10:44
RS: Firyfrog (p2p)
Clan: NL
Oude naam: shotterken

Nieuwe Questserie: Finding The Blood Stone**Compleet!

Bericht door Shadow Blast »

Ik wil hier de quests van een nieuwe quest serie plaatsen. Deze quest serie speelt zich af in Morytania.

Er komt hier ook een nieuw volk bij: De Letors
Ze hebben geen vast combat omdat er verschillende rangen zijn.
Deze soldaten dragen een speer op hun schouder.Ze kunnen ook ranged aanvallen, dan gooien ze speren.Vanaf Sergeant kunnen ze ook magie gebruiken (niet erg hoge spells)

Waarom hebben De Letors zich gesetteld in Canifis? Wat is de bloedsteen? Je komt het te weten in het eerste deel van de questserie.
In- of uitklappen • Quest 1:The legend of the Blood stone
Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

Lengte:
Kort

Startpunt: Praat met Oxpar in Canifis

Startpunt op de wereldkaart:klik hier om het startpunt op de wereldkaart te bekijken.

Alleen voor voor members: Ja

Eisen: Combat om 3 level 73 Letor recruits te gelijk te verslaan,Combat om 4 level 92 Letor Sergeants te verslaan.Mining lvl 35, Crafting 30, Dungeoneering level 45

Benodigde spullen:
Minstens adamant pickaxe,Bucket of water,needle,4x thread

Praat met Oxpar en vraag hem waarom de Letors hier gearriveerd zijn.Hij zal je vertellen dat hij geen idee heeft wat hier gebeurd.Hij zegt dat hij een vriend heeft in Burgh De Rott. Hij noemt Velpar.Ga naar de vriend en vraag om meer informatie.Hij zegt dat de Bloedsteen een magische steen is waarmee doden terug tot leven gewekt kunnen worden.Hij zegt dat de Letors de plaats van de Bloedsteen ontdekt hebben.Hij vertelt je ook dat de Letor Sergeants de stukken van de map hebben.Er zijn 4 stukken die je moet vinden: Left top map part,Left bottom map part, Right top map part en right bottom map part.Dit is een 10% drop. Zoek deze Sergeants op en vecht met ze tot je alle 4 de stukken hebt. Als je ze allen hebt breng je deze naar Velpar. Je moet de stukken aan elkaar naaien.Use de stukken op elkaar tot je 1 stuk bekomt.Gebruik je thread 4x en dan je needle.Zo blijven ze aan elkaar.Je hebt hiervoor 30 crafting nodig.Je geeft de map aan Velpar, hij probeert ze te lezen maar hij ziet helemaal niets erop staan.Hij stuurt je terug naar Oxpar en zegt dat hij het misschien weet. Hij zegt dat belangrijke brieven of documenten vroeger onzichtbaar waren om zo te voorkomen dat als iemand ze onderschepte ze de brieven konden lezen.Hij zegt dat door water erop te gebruiken je meestal de tekst kon lezen.Gebruik je bucket of water en geef hem de map.Hij zegt dat er niets veranderd is aan de map, dat werkte dus niet.Ga praten met een Letor Officer die in Canifis is.

Dit moet je zeggen:

Lo:What do you want?
P:I received a map from a Letor sergeant
Lo:What is the problem?
P:I can't see the text on it
Lo:And who may you be?
P:I am a new recruit
Lo:Why aren't you wearing a uniform then?I can't tell you how you read it if you aren't one of us

klik hier om de plaats van de Outpost te bekijken.

Je moet dus aan een Letor uniform komen. Rechts naast de slayer tower is er een Letor outpost.Ga daar naartoe. Er lopen wat Letor Sergeants(lvl 92) en Letor recruits (lvl 73) rond. In het midden ligt een kist, zorg dat je daar bij geraakt.Open de kist en pak het uniform.
Doe nu het uniform en praat opnieuw met de Letor officer


Lo:What do you want?
P:I received a map from a Letor sergeant
Lo:What is the problem?
P:I can't read the text on it
Lo:And who may you be?
P: I am a new recruit
Lo: Oh sorry I see.If you use water from the well a bit further you can read the text.

klik hier om de plaats van de waterput te bekijken

Ga nu naar de waterput rechtsonder Fenkenstrain's castle. Use je emmer op het water daar.Als je nu het water op de map doet wordt het wel zichtbaar.

Ga nu naar Velpar, en geef hem de map.Hij zegt dat je al ver gekomen bent.Hij bekijkt de kaart en zegt dat hij weet welke plaats bedoelt wordt.Er start een filmpje waar je hem ziet stappen naar de plaats, zorg dat je je pickaxe bij hebt, je moet het hierna gebruiken.Je komt aan een grot, gelegen linksmidden in de Mort Myre swamp.Je moet de rotsen ervoor wegminen. Doe dit en praat met Velpar. Er start opnieuw een filmpje met tekst:

*Velpar kijkt in de grot*
V:Yes I can see it, I can see the Blood stone!
P:I can't see it where?
V:Go a bit closer and take a look!

Velpar duwt je de grot binnen en je glijdt naar beneden.3 Letor Recruits(lvl 73) zien je en beginnen je meteen aan te vallen.Versla ze en loop verder.Er is niks meer te zien enkel een trap terug naar boven.Keer terug naar Oxpar en vertel hem het nieuws over Velpar!


Beloning:
1 Quest point,Het Letor Recruit armor (zal later nog van pas komen), Je kan de 2e quest starten,2.000 crafting exp,2.000 mining exp

Eerst en vooral, is quest 2 een vrij passieve quest waar je niet veel moet bij doen, dit om wat meer te weten te komen over de geschiedenis van de Bloed Steen.Dit is ook een korte quest, de volgende wordt weer een langere.
In- of uitklappen • Quest 2:What's the plan?
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk

Lengte:
Heel Kort

Startpunt: Praat met Oxpar in Canifis

Startpunt op de wereldkaart:klik hier om het startpunt op de wereldkaart te bekijken.

Alleen voor voor members: Ja

Eisen: Quest 1:Getting Information about the Blood Stone, Combat om 2 level 103 Letor Lieutenants te gelijk te verslaan,60 firemaking

Benodigde spullen:
Spade,Letor recruit Armor, tinderbox, yew log



Praat met Oxpar, hij is ongelukkig om het feit dat zijn beste vriend hem verraden had, maar hij wil niet bij de pakken blijven zitten. Je moet te weten komen waar Velpar zich bevindt. Ga naar Burgh De Rott en vraag aan 3 willekeurige mensen of zij weten waar Velpar zich bevindt.De 3e persoon zal je zeggen dat hij hoorde praten over het Mausoleum ten noorden van Canifis. Vertrek nu naar het mausoleum, er staan 2 wachters voor de brug die je niet doorlaten, tenzij je je Letor Recruit Armor aan hebt, dan laat hij je door. Je ziet dat Velpar de plaats aan het onderzoeken is, start een conversatie:

V:Wwwwwhat??? How can this? How can you still be alive?
P:Surprised to see me?
V:Go away kid, go play with your kite, you better stay out of our business.
P:But why? Why did you join The Letors?
V:I didn't join them, I'm their leader.You better go away or I call my guards.

Ga het nieuws melden aan Oxpar zeg hem dat Velpar de leider van de Letors is, vraag wat je nu moet doen.Hij zegt dat je een boek over de Blood Stone moet zien te vinden, je moet daarvoor naar het exam centre en de boekenkasten doorzoeken tot je het boek vind.In het exam centre zie je 2 Letor Lieutenants die op zoek zijn naar het boek.Je hebt 2 keuzes, of je doet je Letor armor aan en helpt mee zoeken tot je het vindt, als zij het eerst vinden moet je ze wel aanvallen.Of je kan ze meteen aanvallen en het boek zoeken.Zodra je het hebt Breng het naar Oxpar, hij zal je het verhaal vertellen.Een zeker Shyll zou toen de Bloed Steen gevonden hebben en zo een leger van ondoden opgebouwd hebben. De mensen konden het leger overwinnen en begraafden de Bloed Steen op een plaats die ze meenamen in hun graf. Hij vraagt je om bij de Letor Officer langs te gaan (dezelfde als quest 1).Hij vertelt je dat de Letor Officer hem nog steeds iets schuldig is.Hij vertelt je dat ze in de Haunted Woods ooit aangevallen werden door een vampier.De vampier had hem bijna een dodelijke beet gegeven maar op dat moment kon Oxpar de vampier neersteken met zijn zwaard.Ga naar de Letor Officer en zeg hem dat je komt in de naam van Oxpar. Vraag wat Velpar wil doen met de Bloed Steen.Hij zal je vertellen dat hij het wil gebruiken om een leger van skeletten op de been te zetten.Zo wil hij heel Gielinor afreizen om op alle kerkhoven de doden tot leven te wekken. Keer terug naar Oxpar en vertel hem alles.Hij vraagt je om het boek dat je had gevonden te verbranden, zodat de Letors het niet in handen kunnen krijgen.Steek je yew log aan en verbrand het, nu vraagt hij je nog 1 ding. Hij vermoed dat de Bloed Steen op het kerkhof ligt.Hij vraagt je om er te graven.Dus loop naar het kerkhof en graaf 10x in de grond, je zal niets vinden en keert zonder resultaat naar Oxpar, hij geeft je een beloning.

Beloning:
1 quest point,3.000 firemaking exp
Waarom worden de schepen al klaargemaakt in de haven van Burgh De Rott? Zijn ze al dicht bij de locatie van de Bloed Steen?Kom je in dit deel te weten waar de Bloed Steen zich bevindt? Lees het nu!

In- of uitklappen • Quest 3:Ship Ahoy Letors
Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

Lengte:
Gemiddeld

Startpunt: Praat met Oxpar in Canifis

Startpunt op de wereldkaart:klik hier om het startpunt op de wereldkaart te bekijken.

Alleen voor voor members: Ja

Eisen: Quest 1, Quest 2, Quest Priest in Peril, Combat om level 183 Letor General te verslaan,combat om lvl 103 Letor Lieutenant te verslaan, level 65 firemaking,Agility level 45, herblore level 50,40 cooking

Benodigde spullen:
Tinderbox, 25.000 coins, Letor recruit armor, 2x beer, 2x Vial, 2x glass, bucket, tinderbox, minstens 2x raw lobsters, normal log of andere

Ga praten met Oxpar, hij vertelt je dat een erg groot schip de haven van Burgh De Rott is binnengevaren.Jij moet uitzoeken of de Letors al iets op het spoor zijn.Ga naar de haven van Burgh De Rott en trek je Letor recruit armor aan.Voor de boot staan 2 guards praat met 1 van hen

LG:What do you want?
P:I want to get on the boat
LG:No one has access, orders from our leader.
P:But I am a letor too can't you make an exception?
LG:No, now go away!

Met je Letor recruit armor lukt het dus duidelijk niet, langs de zijkant zie je echter het touw van het anker, spring ernaartoe en kruip zo de boot in (lvl 45 Agility nodig).Je bevindt je nu in de "buik" van de boot. Hier staan enkele kanonnen en vaten met kruit in.Neem de ladder naar boven en loop naar de kapitein van het schip.


P: Hey, I need to ask you some questions?
C:Okey what questions?
P:Why do the letors need a boat like this?They don't need such a big one?
C:Wait that will cost you 5.000 coins first
P:What are you crazy?
C:The money or nothing kid
P:*Pay the money* or *I don't have it*
C:Okey the big boat is because the Letors aren't sailing alone...
P:Who comes with them?
C:Wait that's another 5.000 coins
P:I hope it's worth the money *Pay the money* or *I don't have it*
C:They say there is an undead army joining them
P:So did they found a trace of the Blood Stone?
C:5.000 coins again first.
P:*Ok here you go* or *no I can't pay right now*
C:Yes they did
P:Do you know who has got the information about it?
C:That will be another 5.000 coins again
P: *Ok, here is the money* or *I will come back later with the money.
C:The Letor General got the information
P:Where can I find him?
C:Another 5.000 coins first
P:*Ok, here is your money* or *I don't have it*
C:I heard people talking and they sayd you can find him and his 2 guards in Mort'ton
P:Ok thanks for your help

(als je bv maar 10k bij hebt kan je volgende keer direct van vraag 3 beginnen en niet van vraag 1)

Nu komt een Letor Lieutenant (combat 103) in de rug van de kapitein, hij steekt de kapitein neer en begint jou aan te vallen. Dit heb je al eerder moeten doen, dit moet dus lukken.
Zodra je hem verslagen hebt kan je je geld terug oppakken aangezien de kapitein het gedropt heeft en ga je terug naar de "buik" van het schip en gebruik je opnieuw het touw.Keer terug naar Oxpar, hij vertelt je dat je moet voorkomen dat de Letors met de Bloed Steen weg komen! Je moet dus het schip gaan vernielen (tinderbox moet je nu bij hebben). Keer terug naar het schip en gebruik opnieuw het touw om op het schip te geraken.Blijf in de ruimte waar je bent (bij de kanonnen).Er zijn 5 verschillende spots verspreid in het schip.Je moet aan deze 5 spots een vuurtje aansteken.Je moet geen hout bij te hebben.Aan de spots zal je je tinderbox op de planken van het schip kunnen gebruiken.Steek het eerste vuurtje aan, een klok van 1 minuut begint te lopen.Steek alle spots binnen deze tijd aan en ga van het schip.Lukt dat niet dan verlies je elke seconde 25hp.Als het lukt ga van het schip en een filmpje start waarin je ziet dat het schip afbrandt.Keer terug naar Oxpar en meld hem het goeie nieuws.

Je vertelt hem nu alles wat je te weten bent gekomen van de kapitein.Hij zegt dat je de informatie over de locatie van de Bloed Steen moet vinden.Dus moet je naar Mort'ton.Hij vertelt je dat dat onmogelijk is door zijn 2 guards.Je moet dus zorgen dat je hier geen last van gaat krijgen.Hij zegt je dat je een Sleep potion met een ingrediënt dat hier in de buurt te vinden is (level 50 herblore). Hij zegt dat je de valeriaan plant moet zoeken (Valerian in het Eng).Deze plant groeit in de Haunted Woods (Priest in Peril voor nodig).Ga naar de Haunted Woods en zoek naar de plant tot je ze vindt. Je moet er 2 hebben aangezien er 2 guards zijn. Het speciale is dat je geen vial met water moet hebben. Doe je Varian plant in de vial.Nu moet je je beer erbij gieten en geen water gebruiken. Dit zou het slaapdrankje sneller moeten doen werken.Bovendien kan je zo zorgen dat het op bier lijkt. Giet nu de vloeistof die je hebt over naar 2 lege glazen die je nodig had.Zodra deze klaar zijn moet je praten met Oxpar, hij zegt dat je er klaar voor bent.

Ga nu naar Mort'ton.De Letor General bevindt zich in het huis waar 2 guards voor staan. Trek je Letor Recruit Armor aan! Praat met hen en bied ze allebei een glas bier aan (je sleep potion dus).Ze zullen zeggen dat ze je dankbaar zijn en drinken het glas leeg.Nadat ze dat gedaan hebben maak je een vuurtje met je log en tinderbox. Cook nu je Lobsters en bied ze aan aan de guards.Ze bedanken je weer en eten de lobsters op. Ondertussen vallen ze in slaap en je kan nu naar de Letor General (combat 183.Vecht er tegen, hij valt je aan met melee en ranged.Als je hem verslaat dropt hij een map, met niks op. Ondertussen weet je al wat je moet doen, dit omdat je het al moeten doen hebt in quest 1.Ga naar de Waterput rechts onder Fenkenstrain's castle.

klik hier om de plaats van de waterput te bekijken

Vul je bucket daar en giet het over de map.Breng de map naar Oxpar.Hij vertelt je dat hij weet waar de plaats is. Je hebt bijna de Bloed Steen gevonden!

Beloning:4.000 firemaking exp, 5.000 herblore exp, 10.000 exp lamp voor Attack,Strenght,Defence,Magic of ranged, Je kan Sleep potions maken (mogelijk voor latere quests)Je kan quest 4 starten, 2 quest points

Waar ligt de Bloed Steen? Vind je hem voor de Letors hem vinden? Dit kom je te weten in het allerlaatste deel van Finding The Blood Stone!
In- of uitklappen • Quest 4:The Blood Stone Ritual
Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

Lengte:
Gemiddeld

Startpunt: Praat met Oxpar in Canifis

Startpunt op de wereldkaart:klik hier om het startpunt op de wereldkaart te bekijken.

Alleen voor voor members: Ja

Eisen: Quest 1, Quest 2, Quest3, Thieving level 60,Magic level 39, 77 runescrafting,Agility level 65, Ranged level 60, Combat om Velpar met combat 353 te verslaan.

Benodigde spullen:
Pure essence, 2 air, 2 earth en 1 chaos rune, Letor Recruit Armor,Bucket,spade,Teleport spullen (niet noodzakelijk),pijlen en boog

Praat opnieuw met Oxpar hij weet waar de plaats op de kaart is. Hij vertelt je dat het vast en zeker het Mausoleum is.Je vertelt hem dat Velpar er ook al aan het zoeken was (quest 2).Oxpar zegt dat je moet opschieten voor Velpar hem vindt. Probeer putten te graven tot je iets vindt (10x).Dit heb je al eerder moeten doen, dus ga met je spade naar het mausoleum en graaf 10x op willekeurige plekken.Je zal enkel botten vinden.Als je terugkeert naar Oxpar zegt hij dat er iets anders moet zijn.Hij stuurt je terug en vraagt of je het hele Mausoleum wil onderzoeken.Opnieuw aangekomen op het Mausoleum moet je zoeken naar een steen waar op staat "We All Hate This Spell".Gebruik nu Crumble Undead op de steen.De steen schuift achteruit en een trap komt tevoorschijn, zou hier dan eindelijk de Bloed Steen liggen?

Ga de trap naar beneden, loop voorbij een altaar tot je aan een deur komt.De deur is op slot en je kan er niet door. Nu komt je runecrafting van pas, Ga terug naar het altaar en gebruik je Pure essence om zo een blood rune te maken.Zodra je dit doen zal een filmpje starten waarop je ziet dat de deur geopend is! Ga door de deur je komt nu in een agility doolhof waarbij je in elke ruimte 3 deuren hebt.De juiste weg zoeken is dus niet simpel, neem food mee!Bij de laatste hindernis kom je aan een diepe kloof.Er zijn 3 palen die naar boven steken en tot aan jouw hoogte komen.Als je Agility 65 kan je over deze palen springen.Spring erover en ga door de deur.Je komt in een nieuwe ruimte, je ziet dat opnieuw de deur gesloten is.Boven de deur hangt een roos.Je moet minstens 60 ranged hebben om een kans te hebben in de roos te schieten.Hoe hoger je ranged hoe makkelijker.Als je in de roos schiet gaat de deur open.Je gaat de deur binnen.Daar ligt hij eindelijk! De Bloed Steen! Hij heeft een prachtige, bloedrode kleur. Loop er naartoe en een filmpje start!

Op het filmpje zie je dat je nog ongeveer 5 meter verwijderd bent van de Bloed Steen!MAAR plots teleporteert Velpar vlak naast de Bloed Steen, hij neemt hem vast en zegt je:
Thanks for doing all the hard work for me!
Hij teleporteert terug weg met de Bloed Steen! Je bent te laat!

Gebruik nu je teleport spullen om terug aan de oppervlakte te komen, tenminste als je het doolhof niet opnieuw wilt doen.Keer terug naar Oxpar en zeg hem wat er gebeurd is! Hij panikeert en zegt dat er geen tijd te verliezen is.Hij verwacht dat Velpar de Bloed Steen elk moment kan gebruiken!Hij stuurt je naar de Letor Officer en zeg dat je opnieuw in de naam van Oxpar komt.Vraag hem waar hij de steen gaat gebruiken.Hij zegt dat hij je al geholpen heeft en wil dat niet opnieuw doen.Nu moet je de pickpocket functie gebruiken, hier heb je 60 thieving voor nodig. Doe dit en je krijgt een stuk papier.Er staat alweer niets op dus loop weer naar diezelfde waterput en vul je bucket met water, giet het erop en er is een tekst zichtbaar

klik hier om de plaats van de waterput te bekijken

Breng dit naar Oxpar, hij leest voor:

All Letors, Victory is near!
It's going to happen today!
All come to the graveyard for the ritual!

Velpar

Oxpar zegt dat je kost wat kost moet gaan!Dus loop naar de graveyard

klik hier om de plaats van de graveyard te bekijken

Vergeet je Letor Recruit Armor!Loop naar de graveyard en praat met 2 guards die er staan.Zeg dat je een brief hebt gekregen en ze zullen je vragen of je naar het ritueel wilt gaan, antwoord ja!

Een filmpje start, er staan ongeveer 50 Letors te kijken, jij staat er ook tussen.Velpar staat 20 meter verder met de bloedsteen.Hij steekt hem omhoog en roept "Surge, tuum monumentum" (rijs op uit je graf).Je ziet skeletten opstaan uit de grond.Hij zegt: "Thanks for helping me all, you guys were usefull but now I don't need you anymore!Skeletons, Attack" Hij geeft dus een bevel om de Letors zelf aan te vallen, hij wil macht voor zichzelf.De Letors beginnen te vechten met de skeleten, terwijl jij naar Velpar toeloopt, maak je klaar voor het gevecht!

Velpar gebruikt Magic en Melee en is combat 353.Bovendien summont hij altijd 2 skeletons lvl 108.Als je er een van dood steekt hij de Bloed Steen in de lucht en roept "Surge, tuum monumentum".Er komt dan een nieuwe skelet bij.Terwijl hij dit doet kan je erg veel hitten!Dit is dus zijn zwakke plek.Als je bind gebruikt terwijl hij dit doet zal het zijn spreuk mislukken.Als je hem verslaat start een filmpje.In het filmpje pak je de Bloed Steen op en geef je het bevel aan de skeleten om te stoppen met aanvallen.Dit zullen ze doen en de Letors zullen je bedanken.Ze laten je weggaan met de Bloed Steen.

Ga naar Oxpar en hij zal erg blij zijn.Om te zorgen dat dit ooit nog gebeurt stuurt hij je naar het Furnace in Burgh De Rott, daar moet je de Bloed Steen vernietigen.Ga naar Burgh De Rott Use de Bloed Steen op het vuur en gooi hem erin, je zal een kleine knal horen en zien.Keer terug naar Oxpar je krijgt je welverdiende beloning!

Beloning:Letor Recruit armor dat je voor altijd mag houden, 5.000 thieving exp, 10.000 Agility exp,1.000 Magic exp, 2.000 ranged exp, een lamp van 20.000 exp te gebruiken voor Attack, Defence of Strenght, Als je Blood runes craft heb je 10% kans geen essence te gebruiken, Je hebt toegang tot het Agility parcour, 3 quest points!
Dit was het dan, hopelijk vinden jullie de questserie leuk! Laat een comment achter over wat goed/slecht is.Heb je leuke ideeën om nog andere skills in 1 van de quests te plaatsen?Of weet je nog een leuke toevoeging? Post het dan!


Bedanktlijstje:

Ikkeikke66: Naam quest 1
Laatst gewijzigd door Shadow Blast op dinsdag 12 juli 2011, 16:23, 14 keer totaal gewijzigd.
Meld je aan op Superkliks, stuur mij een bericht en je krijgt 20k geld op runescape. Het duurt nog geen minuut!
Afbeelding
Pamperboy
Berichten: 4
Lid geworden op: zondag 19 juni 2011, 21:18

Re: **Nieuwe Questserie: Finding The Blood Stone**

Bericht door Pamperboy »

Heb het eens doorgelezen en ik ben alvast nieuwsgierig naar het 2e deel van de serie :D
Gebruikersavatar
ikkeikke66
Berichten: 840
Lid geworden op: woensdag 13 oktober 2010, 19:38
RS: demontemmer (p2p)
Clan: Dutchex

Re: **Nieuwe Questserie: Finding The Blood Stone**

Bericht door ikkeikke66 »

Lijkt wel leuk, maak nog deel 2 (en miss ook een 3 en 4 :P )
Gebruikersavatar
Shadow Blast
Berichten: 1213
Lid geworden op: maandag 27 juli 2009, 10:44
RS: Firyfrog (p2p)
Clan: NL
Oude naam: shotterken

Re: **Nieuwe Questserie: Finding The Blood Stone**

Bericht door Shadow Blast »

Tweede deel probeer ik tegen vrijdag te plaatsen, maar heb momenteel examens.
Ik denk aan 4-5 delen
Meld je aan op Superkliks, stuur mij een bericht en je krijgt 20k geld op runescape. Het duurt nog geen minuut!
Afbeelding
FallenH3RO
Berichten: 269
Lid geworden op: vrijdag 27 mei 2011, 17:16
RS: RG Sceliat0r (p2p)
Clan: RG

Re: **Nieuwe Questserie: Finding The Blood Stone**

Bericht door FallenH3RO »

Het was een best goed idee en goed uitgewerkt qua informatie.

Nog veel succes trouwens met je examens ;)
Every hero can fall. A good thing about heroes is that when they fall, they always try to learn how to get up again.
But there were women in the world, and from them each of our heroes had taken to himself a wife. They got children and this hero has work to do.. So he can't help this site more.
Gebruikersavatar
Shadow Blast
Berichten: 1213
Lid geworden op: maandag 27 juli 2009, 10:44
RS: Firyfrog (p2p)
Clan: NL
Oude naam: shotterken

Re: **Nieuwe Questserie: Finding The Blood Stone**

Bericht door Shadow Blast »

Bedankt! En heb al wat ideëen voor de volgende quests

Toegevoegd na 15 uur en 58 minuten:

Quest 2 is er! Er gebeurd niet veel in dit deel, je komt wat meer te weten over de geschiedenis van de Bloed Steen
Meld je aan op Superkliks, stuur mij een bericht en je krijgt 20k geld op runescape. Het duurt nog geen minuut!
Afbeelding
Gebruikersavatar
ikkeikke66
Berichten: 840
Lid geworden op: woensdag 13 oktober 2010, 19:38
RS: demontemmer (p2p)
Clan: Dutchex

Re: **Nieuwe Questserie: Finding The Blood Stone**

Bericht door ikkeikke66 »

shotterken schreef:Bedankt! En heb al wat ideëen voor de volgende quests

Toegevoegd na 15 uur en 58 minuten:

Quest 2 is er! Er gebeurd niet veel in dit deel, je komt wat meer te weten over de geschiedenis van de Bloed Steen
Sorry voor de Criteren, maar het is beter What's The Plan?

Afk voor What is

Bericht laatst geweizigd door: Demontemmer (oude naam: ikkeikke66) om 16:18 op Lunagang Forum - Topic - Nieuwe Questsrie: Finding The Blood Stone
Laatst gewijzigd door ikkeikke66 op woensdag 22 juni 2011, 16:19, 1 keer totaal gewijzigd.
Beanoodle
Berichten: 5598
Lid geworden op: vrijdag 20 mei 2011, 22:04
RS: Beanoodle (p2p)

Re: Nieuwe Questserie: Finding The Blood Stone*Quest 2 is er

Bericht door Beanoodle »

Dit zou wel eens wat kunnen worden.
Gebruikersavatar
Shadow Blast
Berichten: 1213
Lid geworden op: maandag 27 juli 2009, 10:44
RS: Firyfrog (p2p)
Clan: NL
Oude naam: shotterken

Re: Nieuwe Questserie: Finding The Blood Stone*Quest 2 is er

Bericht door Shadow Blast »

Oh ja ik ga what's schrijven...

Tegen vrijdag beloof ik dat deel 3 online staat, dit zal gaan over het feit dat de Letors hun boten klaarmaken.

Als je zelf nog leuke ideëen hebt mag je ze allemaal zeggen, eventueel om quest 2 misschien wat spannender/leuker te maken
Meld je aan op Superkliks, stuur mij een bericht en je krijgt 20k geld op runescape. Het duurt nog geen minuut!
Afbeelding
Gebruikersavatar
ikkeikke66
Berichten: 840
Lid geworden op: woensdag 13 oktober 2010, 19:38
RS: demontemmer (p2p)
Clan: Dutchex

Re: Nieuwe Questserie: Finding The Blood Stone*Quest 2 is er

Bericht door ikkeikke66 »

Miss hint voor questname:

1: The Legend of "The Blood Stone"
2: Mag blijven
3: (als je de Blood stone al kunt vinden met locatie:) The Location of "The Blood Stone", (als je de Blood Stone vind:) The end of a Great Avonture!

(laatste van 3 kan ook 4 worden (of 5)

3 Hangt af van wat er gebeurt :P

Edit: ik lees net je post, miss kan 3 dan worden: A Boat in Construction
Gebruikersavatar
Shadow Blast
Berichten: 1213
Lid geworden op: maandag 27 juli 2009, 10:44
RS: Firyfrog (p2p)
Clan: NL
Oude naam: shotterken

Re: Nieuwe Questserie: Finding The Blood Stone*Quest 2 is er

Bericht door Shadow Blast »

Je gaat de Bloed Steen mogelijk pas tegenkomen in Quest 4, dit wordt mogelijk meteen de laatste quest (anders zou het laatste deel te kort zijn)
Meld je aan op Superkliks, stuur mij een bericht en je krijgt 20k geld op runescape. Het duurt nog geen minuut!
Afbeelding
Gebruikersavatar
ikkeikke66
Berichten: 840
Lid geworden op: woensdag 13 oktober 2010, 19:38
RS: demontemmer (p2p)
Clan: Dutchex

Re: Nieuwe Questserie: Finding The Blood Stone*Quest 2 is er

Bericht door ikkeikke66 »

Ga het nieuws melden aan Oxpar zeg hem dat Velpar de leider van de Letors is, vraag wat je nu moet doen.Hij zegt dat je een boek over de Blood Stone moet zien te vinden, je moet daarvoor naar het exam centre en de boekenkasten doorzoeken tot je het boek vind. Het boek ligt in een speciale plek in het Exam center, Vraag aan een persoon die daar loopt naar het boek, hij vertelt de locatie; er is een grot onder het Potttery wheel. Use je spade op het Wheel, je zult er een grot onder vinden, ga erin, zorg ervoor dat je minder dan 30 kilo weegt, anders zul je naar beneden vallen en ben je de helft van je kostbare lp kwijt! Ga verder, je vind een Book Stand, als je het Eximane't zal er komen: A book stand for: "The Blood Stone Book", als je het probeert te pakken, verschijnt er een man die level 30 is, hij beschermt het boek, als hij dood is, moet je het boek pakken.Zodra je het hebt Breng het naar Oxpar, hij zal je het verhaal vertellen.Een zeker Shyll zou toen de Bloed Steen gevonden hebben en zo een leger van ondoden opgebouwd hebben. De mensen konden het leger overwinnen en begraafden de Bloed Steen op een plaats die ze meenamen in hun graf. Hij vraagt je om bij de Letor Officer langs te gaan (dezelfde als quest 1).Hij vertelt je dat de Letor Officer hem nog steeds iets schuldig is.Hij vertelt je dat ze in de Haunted Woods ooit aangevallen werden door een vampier.De vampier had hem bijna een dodelijke beet gegeven maar op dat moment kon Oxpar de vampier neersteken met zijn zwaard.Ga naar de Letor Officer en zeg hem dat je komt in de naam van Oxpar. Vraag wat Velpar wil doen met de Bloed Steen.Hij zal je vertellen dat hij het wil gebruiken om een leger van skeletten op de been te zetten.Zo wil hij heel Gielinor afreizen om op alle kerkhoven de doden tot leven te wekken. Keer terug naar Oxpar en vertel hem alles.Hij vraagt je om het boek dat je had gevonden te verbranden, zodat de Letors het niet in handen kunnen krijgen.Steek je yew log aan en verbrand het, nu vraagt hij je nog 1 ding. Hij vermoed dat de Bloed Steen op het kerkhof ligt.Hij vraagt je om er te graven.Dus loop naar het kerkhof en graaf 10x in de grond, je zal niets vinden en keert zonder resultaat naar Oxpar, hij geeft je een beloning

Eisen: Quest 1:Getting Information about the Blood Stone, Combat om 2 level 103 Letor Lieutenants te gelijk te verslaan,60 firemaking, Je moet ook een man van level 30 verslaan

Beloning:1 quest point,3.000 firemaking En 600 Herblore XP, het boek krijg je ook om 1.500 xp in een skill naar keuze te nemen, op voorwaarde dat die skill level 15 is, daarna zla het boek terugteleporteren naar Oxpan.

Even wat bijgevoegd om leuker te maken, (vet)

Het gaat over Quest 2
Gebruikersavatar
Shadow Blast
Berichten: 1213
Lid geworden op: maandag 27 juli 2009, 10:44
RS: Firyfrog (p2p)
Clan: NL
Oude naam: shotterken

Re: Nieuwe Questserie: Finding The Blood Stone*Quest 2 is er

Bericht door Shadow Blast »

Vanwaar herblore exp? Wil eerst wat reacties van anderen erop...
Meld je aan op Superkliks, stuur mij een bericht en je krijgt 20k geld op runescape. Het duurt nog geen minuut!
Afbeelding
Gebruikersavatar
ikkeikke66
Berichten: 840
Lid geworden op: woensdag 13 oktober 2010, 19:38
RS: demontemmer (p2p)
Clan: Dutchex

Re: Nieuwe Questserie: Finding The Blood Stone*Quest 2 is er

Bericht door ikkeikke66 »

shotterken schreef:Vanwaar herblore exp? Wil eerst wat reacties van anderen erop...
Herblore xp van het graven, en ok, ik zal reacties van anderen ook laten binnenstromen :P

Toegevoegd na 2 minuten:

Langs de andere kant laat ik je suggestie ook bovenaan staan :P

Toegevoegd na 1 uur en 17 minuten:
ikkeikke66 schreef:
shotterken schreef:Vanwaar herblore exp? Wil eerst wat reacties van anderen erop...
Herblore xp van het graven, en ok, ik zal reacties van anderen ook laten binnenstromen :P

Toegevoegd na 2 minuten:

Langs de andere kant laat ik je suggestie ook bovenaan staan :P
Ik criteer mezelf, nja, ik wil even zeggen dat ze geen reacties van anderen er op komen, zoals hier in het vet staat :P
Gebruikersavatar
Shadow Blast
Berichten: 1213
Lid geworden op: maandag 27 juli 2009, 10:44
RS: Firyfrog (p2p)
Clan: NL
Oude naam: shotterken

Re: Nieuwe Questserie: Finding The Blood Stone*Quest 3 is er

Bericht door Shadow Blast »

Quest 3 is er nu! Je hebt de Bloed Steen bijna! Quest 4 wordt het slot!
Meld je aan op Superkliks, stuur mij een bericht en je krijgt 20k geld op runescape. Het duurt nog geen minuut!
Afbeelding
Gebruikersavatar
ikkeikke66
Berichten: 840
Lid geworden op: woensdag 13 oktober 2010, 19:38
RS: demontemmer (p2p)
Clan: Dutchex

Re: Nieuwe Questserie: Finding The Blood Stone*Quest 3 is er

Bericht door ikkeikke66 »

shotterken schreef:Quest 3 is er nu! Je hebt de Bloed Steen bijna! Quest 4 wordt het slot!
Je hebt de bloodstone bijna... heb al een titel: The Location Of The Blood Stone.

Of

A War for A Stone :P

Klinken goed, maar er moet tuurlijk iets leuk over dat gebeuren dan :P
Gebruikersavatar
Shadow Blast
Berichten: 1213
Lid geworden op: maandag 27 juli 2009, 10:44
RS: Firyfrog (p2p)
Clan: NL
Oude naam: shotterken

Re: Nieuwe Questserie: Finding The Blood Stone*Quest 3 is er

Bericht door Shadow Blast »

ikkeikke66 schreef:
shotterken schreef:Quest 3 is er nu! Je hebt de Bloed Steen bijna! Quest 4 wordt het slot!
Je hebt de bloodstone bijna... heb al een titel: The Location Of The Blood Stone.

Of

A War for A Stone :P

Klinken goed, maar er moet tuurlijk iets leuk over dat gebeuren dan :P
Ik heb al een naam voor de quest, en heb ook al de ideeën heb zin om er aan te werken dus ik ga straks de laatste quest plaatsen

Toegevoegd na 1 uur en 57 minuten:

Quest 4 is af! De laatste quest! heb ook nog cooking toegevoegd aan quest 3!

Hopelijk vinden jullie het laatste deel leuk :)
Meld je aan op Superkliks, stuur mij een bericht en je krijgt 20k geld op runescape. Het duurt nog geen minuut!
Afbeelding
Gebruikersavatar
ikkeikke66
Berichten: 840
Lid geworden op: woensdag 13 oktober 2010, 19:38
RS: demontemmer (p2p)
Clan: Dutchex

Re: Nieuwe Questserie: Finding The Blood Stone**Compleet!

Bericht door ikkeikke66 »

Miss kun je nog een Miniquest maken?

Als ik nog eens wat meer tijd heb, zal ik een questje plaatsen die je mag (en kunt) gebruiken.
Gebruikersavatar
Shadow Blast
Berichten: 1213
Lid geworden op: maandag 27 juli 2009, 10:44
RS: Firyfrog (p2p)
Clan: NL
Oude naam: shotterken

Re: Nieuwe Questserie: Finding The Blood Stone**Compleet!

Bericht door Shadow Blast »

ikkeikke66 schreef:Miss kun je nog een Miniquest maken?

Als ik nog eens wat meer tijd heb, zal ik een questje plaatsen die je mag (en kunt) gebruiken.
Wat is eigenlijk precies een miniquest?
Meld je aan op Superkliks, stuur mij een bericht en je krijgt 20k geld op runescape. Het duurt nog geen minuut!
Afbeelding
Sherwood689
Berichten: 1553
Lid geworden op: zondag 16 mei 2010, 15:38
RS: Sherwood689 (p2p)
Clan: Geen

Re: Nieuwe Questserie: Finding The Blood Stone**Compleet!

Bericht door Sherwood689 »

shotterken schreef:
ikkeikke66 schreef:Miss kun je nog een Miniquest maken?

Als ik nog eens wat meer tijd heb, zal ik een questje plaatsen die je mag (en kunt) gebruiken.
Wat is eigenlijk precies een miniquest?
Het is eigenlijk een quest, waarvan je niet door hebt dat het een quest is. Want je krijgt niet de pop-up die je altijd krijgt als je een quest voltooid. Ook krijg je geen quest points, meestal alleen maar toegang naar bepaalde dingen. Bijv. miniquest waarbij je Bork vermood, nadat je deze miniquest voltooid heb je toegang tot Dagon'hai robes en kan je Bork een keer per week vermoorden.
Bedankt i k0nijn i!
Afbeelding
Mijn Grote
Plaats reactie