Nieuwe questserie: The Search For A New Rune (Deel 3!)

In dit archief zijn de suggesties geplaatst die pre-LunaLabs gemaakt zijn op het Tipforum.

Wat vinden jullie van deel 1, 2 en 3?

8-10: Nice quest! Deze mag voor mij wel in RS komen!
1
10%
Tussenoptie 3: Deel 3 vind ik tot nu toe de beste.
1
10%
Tussenoptie 2: Deel 2 vind ik tot nu toe de beste.
0
Geen stemmen
Tussenoptie 1: Deel 1 vind ik tot nu toe de beste.
0
Geen stemmen
5-7: Leuk, het is leuk maar niet goed genoeg voor RS.
1
10%
4: leuk, maar nog wat verbeteringen. (zoals de questnaam ect).
1
10%
1-3: Nee!
3
30%
0: Nee, zeer stom!
2
20%
Geen mening
1
10%
 
Totaal aantal stemmen: 10

Gebruikersavatar
ikkeikke66
Berichten: 840
Lid geworden op: woensdag 13 oktober 2010, 19:38
RS: demontemmer (p2p)
Clan: Dutchex

Nieuwe questserie: The Search For A New Rune (Deel 3!)

Bericht door ikkeikke66 »

Heey! Ik ben bezig met een questserie, "The Search For A New Rune", de questserie zal uit 3 tot 4 delen bestaan, verder kunnen jullie nog leuke bijvoegsels inzenden, het 1ste deel is al gepost:

Welke "Rune" is het? Wat kan die "rune"? Hoe vinden we de rune? Je komt het te weten in deel 1!
In- of uitklappen • Part 1: The Story Of A New Rune
Part 1: Guthix's New Rune

Moeilijkheidsgraad: Makkelijk

Lengte: Kort

Startpunt: Doorzoek een steen bij de Druid Cirkle

Sartpunt op de wereldkaart: Bekijk het startpunt op de wereldkaart

Alleen voor members: Ja

Eisen: 5 herblore, 20 Crafting je moet een gaurd van level 20 verslaan.

Benodigde spullen: Soft clay, Knife. 5 vrije invertorryplaatsen
Als je de steen doorzocht hebt, zul je een blad vinden, lees het blad. Je zult te weten komen dat er een geheime rune bestaat, vraag meer uitleg aan Kaqemeex, hj zegt dat je eerst je Herblorekunsten moet tonen, je krijgt 5 herbs, maak ze allemaal schoon, en geef ze terug af. Je krijgt te horen dat niemand van deze geheime rune iets weet, al zeggen legendes dat ze wel bestaat, je kunt er nu voor kiezen om de legende te horen, of ze over te slaan, je hoeft de legende niet te horen, maar hier staat ze nog eens:
De Legende schreef: Ergens in de First Age, zou Guthix een speciale rune gemaakt hebben.
Hij heeft de rune zeer goed verstopt, zodat niemand hem zou vinden, de naam van de rune is niet bekend, er worden verhalen over vertelt; De ene zegt dat Guthix de Rune bekaakt en hem in zijn slaap heeft betoverd, de ander zegt dat de rune ergens ligt waar iedereen is geweest, maar nooit hem heeft gezien, nog niemand weet iets van de rune, maar Guthix wacht op een waardige avonturier die een tocht van gevaar wil doorstaan, om deze rune in handen te krijgen!
Vraag of jij de rune kunt gaan zoeken, Kaqemeex zal zeggen dat je het kunt proberen, maar de tocht is niet zonder gevaar. Zeg dat het niks uitmaaakt en dat je op pad gaat. Kaqemeex zegt dat er een boek is, met meer infermatie over de rune, je moet een "Clay Key" maken, doe dit door met je knife op je Soft clay te doen, zoek nu een Pottery Oven op, die in Barbarian Village is het dichtste bij, doe je Clay key (unf) in de oven en maak dan een Clay Key.
Ga naar de bib in Varrock en zoek klein slot in het oosten. Doe je Clay Key er in. Er zal een trap in het midden van de kamer verschijnen.
Afbeelding
Ga er in, je ziet een book stand met een book er op, als je Eximane doet, zal er komen:
"Its a Book about a "New Rune"", Als je het boek probeerd te nemen, komt er een Gaurd van level 20, dood hem en pak het boek. Lees het, je komt nu te weten dat de rune bovenmenselijke krachten beevat, en dat hij op een nieuw eiland ligt, niemand heeft het eialnd ooit ontdekt. Je hebt de quest complete, Deel 2 is het vervolg, waarin je komt te weten dat er vijanden op de loer liggen, hoe zal het aflopen?
Beloning: 100 Herblore en 500 crafting xp. Je krijgt het boek, wat je nodig hebt voor deel 2

Questpints: 1

Quest waarvoor je deze quest nodig hebt: Part 2: The Monsters of Balmos.

Wie zijn de vijanden? Door wie zijn de monster gestuurd? Wie of wat is Balmos? Je komt het allemaal te weten in deel 2!
In- of uitklappen • Part 2: The Monsters of Balmos
Part 2: The Monsters Of Balmos
[/size]
Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld.

Lengte: Kort

Startpunt: Praat met Keen, Master of Runes, hij is te vinden bij de Druids' Cirkle

Startpunt op de werledkaart: Bekijk het startpunt op de wereldkaart

Alleen voor members: Ja.

Eisen: Je moet Part 1: Guthix's New Rune. en Fairy Tale part II - Cure A queen tot op het punt dat je met fairy ring kunt zeizen voltooid hebben, je moet 2 monsters van 30, 2 monsters van 40 en 1 monster van 60 verslaan. Combat tussen de 70 en de 80 is dus aangeraden, je moet het meteen na elkaar doen.

Benodigde Spullen: Het boek over "The New Rune" (uit Part 1) en een Dramen Staff. Voesel, Armour en Wapens zijn handig.
Geef het boek aan Keen, hij zal het lezen, hij wil je een paar vraagjes stellen over de Rune, het is een quizje.
V = Vraag
A = Antwoord.

V: Who has de Rune made?
A: Guthix

V: When was the rune made?
A: In the First Age.

V: How was the rune made?
A: No one Know.

V: From where, where did you get this book?
A: From a Secret Cave in Varrock.

Na deze vraagjes zal Keen je zeggen dat je waardig genoeg bent om de Rune te verdedigden.
Hij vraagt of je al vijanden hebt gevonden, als je "Ja" zegt, moet je verder zonder uitleg, als je "Nee" zegt, dan kijg je te horn dat "The Slave's Of Balmos" achter de rune zitten, niemand weet wie of wat Balmos precies is, een eiland, of de generaal van de onderwereld. Vraag waar deze vijanden precies te vinden zijn, hij zegt dat ze soms uit het niets verschijnen.
Ga naar Fairy Coordinator en vraag of er een code bestaat naar een nieuwe demensie, hij zal zeggen dat er een oeroude Fairy code is naar een afgelegen gebied, "Blosmar" genaamd, de Fairy code kan alleen gebruikty worden door degene die weet over de "Mysteriuze Rune", zeg dat je wilt proberen de Fairy ring te gebruiken, de coordinator zal zeggen dat de code "DJQ" is. Ga dus naar de Fairy ring en draai de code.

Je komt nu in een verlaten gebied, als je even rondkijkt, zie je echt niemand.
Als je uit de Fairy Ring stapt, zie je een filmpje waarin je afluistert van een hoop ontbekende monsters.
Op het eind zal er een soort vogel achter je verschijnen, die je veraad.
Je wordt bewusteloos geslagen, als je terug wakker wordt, zie je dat je in een kooi zit, de kooi gaat open.
Maak je klaar voor het gevecht, maak je geen zorgen over doodgaan, als je doodgaat, is je Hub Zanris en de Gavestone staat in het gebied. Je kunt daarna dan door een portaal naar de kooi waar je nu in zit. Als je klaar bent, stap dan tot ongeveer het midden, je zult een kleine cutsene zien waarin even alles duidelijk wordt; Je zit in een duel!

Na een paar seconden zullen er poorten geopend worden, hier komen de monsters van level 30 uit, ze heten "Evil Penguins", je kunt prayer gebruiken, ze vallen aan met melee, als deze dood zijn, komen de 2 monsters van 40, deze heten "Gaurds of Balmos", deze vallen aan met melee en ranged, dus moeilijk te doden, Als deze dood zijn, dan komt het monster van level 60, onderschat hem niet, hij heeft sterke melee en magic aanvaalen! hij heeft ook goede defence! Dus zat zeker protect from magic aan als je gaat safespotten, protect from melee is beter als je melee doen.

Als de monsters dood zijn, als Balmos je vrijspreken, je krijgt een "Dueling trophy".
Ga terug naar Keen en laat je Trofee zien, je krijgt het boek terug samen met de trofee.
Keen waarschuwt je dat Balmos je nog altijd zal dwasbomen. Quest complete! Deel 3 is het vervolg op dit deel, waarin je naar een eiland vaart
Beloning: 3.500 attack, defence ne strength xp, in de trofee zit een briefje, als je het leest zal je nog eens 1.000 xp in attack, magic of defence kunnen kiezen, de trofee krijg je dan gewoon terug, je kun ook je boek aan Kaqemeex geven, hij betrovert het zodat hij je 500 gp geeft als je het opent.

Questpoints: 2

Quests waarvoor je deze quest nodig hebt: Part 3: The Lost Island.

Hoe heet het eiland? Wie helpt je bij het varen? Zul je daar de rune vinden? Je ziet het allemaal in deel 3: The Lost Island!
In- of uitklappen • Part 3: The Lost Island
Part 3: The Lost Island

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld.

Lengte: Gemiddeld.

Startpunt: Praat met Keen, Master of Runes.

Startpunt op de wereldkaart: Bekijk het startpunt op de wereldkaart

Alleen voor members: Ja

Eisen: Je moet Part 2: The Monsters of Balmos en Pirate's Treasure voltooid hebben. Je hebt ook 20 construction, 20 fletching, 20 fishing, 20 hunter, 20 Farming en 20 Runecrafting nodig. Je hebt ook nog 20% in Tai Bwo Wania Cleancup nodig.
De quest zal makkelijker worden als je een goed naviatievermogen en een goede puzzelaar bent.

Benodigde spullen: 10 pure/rune essence en een machette (te koop op de G.E. en in de General Shop van Tai Bwo Wania Cleancup. 5.500 gp Of: knife, 30 steel nials, een big fishing net, hammer, 1 cloth, 10 swamp tar een thinderbox, een Butterfly net en een hatchet. Als je niet lang wilt wachten, kun je ook nog eens 1.000 gp of spade, seed dibber, rake en 200 gp bijnemen.
Keen zegt dat hij in een speciale vereniging zit, de teamleden zijn: Lumpy, the Navigator, Lola, the Explorer en Ned, the Sailer. Hij zegt er ook bij dat Lumpy heeft uitgevonden op welk eiland de rune kan liggen. Keen vraagt of je mee wil op de tocht naar het eiland, naam is nog onbekend. Zeg ja, je komt te horen dat Ned je naar het eiland zal brengen, en dat Lumpy hem de weg zal wijzen, als je aankomt, zal Lola meegaan op het eiland.
Vanaf nu zal, net zoals in Monkey Madness, elk deel van de quest, een hoofdstuk zijn.

The Travel on "The Flying Rune".

Ga naar Dranyor Village, haal je 5.500 gp of al je spullen van de bank. Zoek nu Redbeard Frank op in Port Sarim, je weet ondertussen al dat Frank een schattenjager is, dus vraag hem om een schatkaart, dit doet hij alleen als je Pirate's Treasure gedaan hebt, op de schatkaart staat alleen tekst en coördinaten, dus als dat niet op de kaart staat, dan moet je een andere kaart vragen, als je die kaart hebt, moet je naar "The Flying Rune" gaan, die is hier:

Afbeelding

Zoals je ziet staat er een wachter voor de deur, de wachter vraagt het wachtwoord, zeg dit:

• Let me pas!
• Oh, but, it's me, (je naam, bij mij is dat:) demontemmer
• I wil spreak to Keen!
• Keen, it's me!
• Thanks, Keen.

Nu mag je binnen, zeg tegen Ned dat hij moet wachten met varen, hij vraagt waarom, zeg dat je de boot wilt chekken.Ga de boot in en klim naar het onderste deel, je ziet daar een gat! ga dit melden aan Ned, hij zegt dat jij het moet oplossen.
Als je geen swamp tar hebt, vraag dan aan Lola om 10 tar, je moet hiervoor wat geld geven, stop het gat vol met Swamp tar, zeg nu tegen Ned dat hij kan vertrekken, dat doet hij. Op weg naar "The Lost Island!"

"The Lost Island"

Als je aangekomen bent op het eiland, stap dan gewoon uit de boot.
Lola zal je vragen naar de kaart, ze zegt dat de kaart uit raadels bestaat.
In deze Guide zal vanaf nu elk hoofdstuk een raadsel zijn.
Je raadsels beginnen als je tegen Lola hebt gezegd dat je klaar bent voor de reis naar het altaar.

Let op: Alles wat je maakt tijdens de raadsels, MOET je bijhouden in je invertorry!

Raadsel 1.

spullen nodig: machette, 20% Cleancup. Geld of nials, hammer en cloth

Vraag Lola naar het 1ste raadsel.
Het zal luiden:
"Survive in the jungle is difficult to survive without anything, first you'll have a place of residence, success with this riddle"
Je moet dus een woonplaats maken, een jungle woonplaats, als je geen steel nials, cloth en hamer meehebt, moet je met Lola praten, weer moet je wat geld geven, je hebt nog geen hout, dus je moet op zoek naar hout, jammer genoeg zie je geen bomen waar je je hatchet kunt inzetten, je ziet alleen struikjes, bekendere struikjes, Cleancup struikjes!
De "Cleancup struikjes" heten: "Plank Jungle", je hebt een machette nodig om ze om te hakken. Je moet 20% in de Cleancup hebben behaald, zodat je al gewoon bent om Jungle te hakken. Je moet nu er een plank van maken, met 20 fletching kun je er "Jungle Plank" van maken, vraag een knife aan Lola als je die nog niet hebt, maak met je knife Jungle Plank, je hebt er 2 nodig. Maak nu met je hamer, cloth, nials en planken een tent. Dit kun je doen door je nials of je plank te "usen", dan moet je je cloth er op doen. Als je dit hebt, kun je verder.

Raadsel 2, 3 & 4

Spullen nodig: Geld of Big fishing net, hatchet, tinderbox en Butterfly net

Raadsel 2, 3 en 4 horen bij elkaar, het raadsel is:
You now have a tent, but you also need food! solve this riddle and take your best skills up!
Vraag aan Lola je spullen als je ze niet hebt.
Voedsel dus. Vissen? Ja! Je ziet er een Fishingspot! Maar als je er op klikt, komt er:
You Can't use this fishing spot, you need first bait.
Aas halen, simpel, als je goed kijkt, zie je een impling, die moet je vangen, vang wel de "Runite impling"
Dus doe je butterfly net aan en vang de impling, je zult de beloning al meteen looten: "Special Bait"
Als je hem hebt (redelijk moeilijk, aangezien hij niet makkelijk gevangen word), kun je beginnen vissen.
Vis tot je een vis hebt, je hebt dus gedult nodig, als je de vis hebt, moet je een boom omhakken, en hem aansteken met je tinderbox, kook de vis erop, deze kan verbranden, dan moet je hetgeen hier boven staat herhalen tot je de vis gekookt hebt.
(Let op: je moet ook de boom opnieuw omhakken, en dit duurt tussen de 20 en 50 seconden voor hij terugkomt!)

Raadsel 5

Spullen nodig: de eventueele 1.000 gp die je megenomen hebt of Je spade, seed dipper, rake en 200 gp of niks.

Het 5de raadsel zal zijn:
Yes, you have your meat, but nothing is as delicious as fruit! Maybe you should eat your fruits in it? Where are the seeds now?
Fruit, hmmm heerlijk! Maar, we hebben zaadjes nodig, hmmm, geen impling in de buurt.
Misschien ergens op de grond? Zoek overal tot je de zaadjes hebt.
Deze kun je ook voor 100 gp aan Lola vragen.

Nu heb je de volgende dingen nodig:

- Spade.
- Rake.
- Seed dipper.

je kunt ze op 3 manieren krijgen:

1) Ook zoeken in elke struik tot je ze hebt.
2) Je hebt ze al mee.
3) voor 700 gp aan Lola vragen om ze te zoeken.

Als je ze hebt, moet je de farming laten groeien.

• Haal het ontkruid weg met je rake.
• stop de zaadjes in de grond met je seed dipper
• Wacht 10 minuten tot ze volgroeid zijn of vraag aan Lola of ze voor 200 gp de farming patch wil betoveren, zodat ze meteen klaar zijn.
• Als ze klaar zijn, haal dan de vruchten (mango) uit de grond.

Je kunt nu verder.
Hou je spade bij voor de volgende opdracht!

Raadsel 6 (coördinaten 1)

Spulen nodig: niks

Het volgende raadsel zijn coördinaten. Zorg ervoor dat je je spade nog hebt!

Het begin is bij het OOSTEN van de holle boom

De coördinaten zijn:

20 graden noord.
10 graden oost.
5 graden zuid.
3 graden west.
5 graden zuid.

Dit komt overeen met:

20 stappen noord.
10 stappen oost.
5 stappen zuid
3 stappen west.
5 stappen zuid.

Hier moet je graven, je zult een briefje krijgen met:
You may now Pass
Het breifje zal verdwijnen en jij mag verder :P

Raadsel 7

Spullen nodig: 10 pure/rune essence of de overschot van je 5.500 gp.

Deze keer zal het raadsel zijn:
You must now make a number of runes, so you can prove you're worthy of "The Rune Of Guthix" find.
Je ziet 2 altaren staan, RuneCrafting altaren.
Eerst heb je pure of rune essence nodig. Het is handig om 5 runes op te slaan in de kist die daar staat, want je moet 5 runes van elk altaar maken.

Eerst moet je de Talismannen zoeken, een Fire en een Body, als je deze hebt, kun je in de altaren.
Doe het zo om het makkelijk te maken:

• Sla 5 essence op in de kist.
• Ga het fire altaar binnen.
• Maak van je 5 essence die je hebt wat fire runes.
• Pak de overige 5 essence uit de kist.
• Ga het body altaar binnen.
• Maak van de 5 essence uit de kist nu Body Runes.

Je mag nu verder.

The Last Riddle

Spullen nodig: Alles wat je in de quest gemaakt hebt.

Yes! Het laatste raadsel! Eindelijk! We zitten zo dicht bij onze eindlocatie!
Het raadsel is:
You have everything to camp, set-up camp here, and I have a good trip!
Dit raadsel is redelijk simpel. je moet gewoon alles wat je hebt gemaakt op de juiste plek zetten!

• Zet de tent ongeveer in het midden van de open plek door de "Set-up" optie te nemen.
• Maak een vuurtje ongeveer 2 stappen ten noorden van de tent door "Make Fire" te keizen bij de Fire Rune. Je maakt van de fire en body rune een vuurtje.
• Leg je vis ten westen van het vuurtje.
• Leg je mango net voor je tent.
• Ga ten oosten van het vuurtje zitten (met je gezicht naar het vuurtje)
• Geniet van het filmpje waarin je je eten opeet en je "gaat slapen" in je tent.

Ga maar door!

Het laatste hoofdstuk staat op je te wachten!
(zorg ervoor dat je niet naar de WC hoeft, want het volgende hoofdstuk is zo goed als helemaal filmpje)

The Secret of Keen

Spullen nodig: Geen

Als je naar het volgende deel stapt, zie je een filmpje. Waarin jullie het altaar vinden.

Lola zegt dat ze Keen zal teleporteren samen met Ned en Lumpy, zeg dat het goed is.
Ze teleporteert Keen, Ned en Lumpy. Met een ongenode gast... Balmos!
Keen zal zeggen dat hij al jaren op zoek was naar een sukkel die zou geloven dat Keen aan zijn kant stond.
Er ontstaan een lange discussie over waarom Keen dit doet.
Je zult zeggen: "Grrr, You Are Monsters!"

Maar ze trekken zich er niets van aan, uiteindelijk zal Lola zeggen: "Goodbye! Demontemmer!"
Ze teleporteert iedereen weg, samen met het altaar! Gelukkig ben jij zo slim om in hun teleportatie te dringen.
Zij teleporteren naar hun geheime basis, en jij teleporteert naar Kaqemeex. Vertel het verhaal.

Kaqemeex zal je geloven en zal zeggen dat je hun moet tegenhouden! Je krijgt je beloning.
Beloning: 3.000 construction, 2.500 fletching, 1.500 Fishing, 1.000 Hunter, 1.500 runecrefting, 500 firemaking en 500 woodcutting XP. 10% in de Cleancup, je krijgt de mogelijkheid om naar het eiland te varen, waar je alles kunt doen wat je in de quest hebt gedaan. Je krijgt ook de mogelijkheid om met 25 hunter een Runite Impling te vangen, Je kunt vanaf nu ook Mango's planten op het eiland.

Questpoints: 3

Quests waarvoor je deze quest nodig hebt: Part 4: The Reteun to The Rune.

Zul je de rune krijgen? Zal iemand je helpen met het vinden van de rune? Zul je Keen verslaan? Je ziet het allemaal in Part 4!

Bedanklijstje:
-Shotrekken en Sherwood689, plaats van het boek (quest 1)
Laatst gewijzigd door ikkeikke66 op zaterdag 14 januari 2012, 11:30, 23 keer totaal gewijzigd.
Onion
Berichten: 774
Lid geworden op: maandag 1 maart 2010, 17:44

Re: Nieuwe questserie: The Search For A New Rune (P2P)

Bericht door Onion »

Je moet echt is wat betere namen verzinnen voor je quests.
Deze is gewoon veels te letterlijk.
Gebruikersavatar
ikkeikke66
Berichten: 840
Lid geworden op: woensdag 13 oktober 2010, 19:38
RS: demontemmer (p2p)
Clan: Dutchex

Re: Nieuwe questserie: The Search For A New Rune (P2P)

Bericht door ikkeikke66 »

God Of Onion schreef:Je moet echt is wat betere namen verzinnen voor je quests.
Deze is gewoon veels te letterlijk.
Oké, en wat voor naam heb jij dan in je hoofd?

Toegevoegd na 18 minuten:

Peiling over deel 1!

Dinsdag is dat over deel 1 en 2

Toegevoegd na 21 minuten:

Naam veranderd: What's the new rune wordt: The Story Of A New Rune
Gebruikersavatar
Shadow Blast
Berichten: 1213
Lid geworden op: maandag 27 juli 2009, 10:44
RS: Firyfrog (p2p)
Clan: NL
Oude naam: shotterken

Re: Nieuwe questserie: The Search For A New Rune (P2P)

Bericht door Shadow Blast »

Euhm:

-Ik maakte net een quest over een Bloed Steen vinden, nu maak jij er een over een rune vinden
-Bij mij moest je ook een boek vinden
-Bij mij bevond het boek zich ook in het exam centre.
-Bij mij waren er ook guards bij het boek (letor)

4 Vergelijkingen in de eerste quest al
Laatst gewijzigd door Shadow Blast op zondag 26 juni 2011, 13:07, 2 keer totaal gewijzigd.
Meld je aan op Superkliks, stuur mij een bericht en je krijgt 20k geld op runescape. Het duurt nog geen minuut!
Afbeelding
Neite
Blogger van de maand
Berichten: 8552
Lid geworden op: maandag 12 november 2007, 21:49
RS: Neite (OSRS)
Contacteer:

Re: Nieuwe questserie: The Search For A New Rune (P2P)

Bericht door Neite »

Een nieuw rune en geef Runecrafting of Magic requirement?
Wout12345
Berichten: 2177
Lid geworden op: zondag 9 augustus 2009, 14:59
RS: Gestopt

Re: Nieuwe questserie: The Search For A New Rune (P2P)

Bericht door Wout12345 »

7/10 voor mij.
Wil je me contacteren en antwoord ik niet, stuur me dan een PM op Youtube (12345Wout12345).
Gebruikersavatar
ikkeikke66
Berichten: 840
Lid geworden op: woensdag 13 oktober 2010, 19:38
RS: demontemmer (p2p)
Clan: Dutchex

Re: Nieuwe questserie: The Search For A New Rune (P2P)

Bericht door ikkeikke66 »

Neite schreef:Een nieuw rune en geef Runecrafting of Magic requirement?
Tuurlijk, maar dat hoort bij de Extra Informatie bij de laatste quest, je kunt de rune gebruiken en zelf runecraften, je krijgt bij de beloning ook de talisma van de rune :P
Beanoodle
Berichten: 5602
Lid geworden op: vrijdag 20 mei 2011, 22:04
RS: Beanoodle (p2p)

Re: Nieuwe questserie: The Search For A New Rune (P2P)

Bericht door Beanoodle »

Als het om de soul rune gaat ben ik voor.
Wout12345
Berichten: 2177
Lid geworden op: zondag 9 augustus 2009, 14:59
RS: Gestopt

Re: Nieuwe questserie: The Search For A New Rune (P2P)

Bericht door Wout12345 »

Even een vraagje, wanneer mag "Tussen de First en Second Age" wel niet zijn?
Wil je me contacteren en antwoord ik niet, stuur me dan een PM op Youtube (12345Wout12345).
RoodWitBlauw
Berichten: 1096
Lid geworden op: dinsdag 17 augustus 2010, 11:24

Re: Nieuwe questserie: The Search For A New Rune (P2P)

Bericht door RoodWitBlauw »

Beanoodle_ schreef:Als het om de soul rune gaat ben ik voor.
Dat is toch geen nieuwe runesoort :tssk:
Beanoodle
Berichten: 5602
Lid geworden op: vrijdag 20 mei 2011, 22:04
RS: Beanoodle (p2p)

Re: Nieuwe questserie: The Search For A New Rune (P2P)

Bericht door Beanoodle »

RoodWitBlauw schreef:
Beanoodle_ schreef:Als het om de soul rune gaat ben ik voor.
Dat is toch geen nieuwe runesoort :tssk:
Soul rune is een geval appart. Geen altaar e.d.Daarom denk ik dat deze rune geschikt is.
Gebruikersavatar
ikkeikke66
Berichten: 840
Lid geworden op: woensdag 13 oktober 2010, 19:38
RS: demontemmer (p2p)
Clan: Dutchex

Re: Nieuwe questserie: The Search For A New Rune (P2P)

Bericht door ikkeikke66 »

Wout12345 schreef:Even een vraagje, wanneer mag "Tussen de First en Second Age" wel niet zijn?
Euhm, nieuwjaar in RuneScape, miss moet ik zetten: Ergens In de First Age.
Wout12345
Berichten: 2177
Lid geworden op: zondag 9 augustus 2009, 14:59
RS: Gestopt

Re: Nieuwe questserie: The Search For A New Rune (P2P)

Bericht door Wout12345 »

Dat zou kloppen met het verhaal ja.
Wil je me contacteren en antwoord ik niet, stuur me dan een PM op Youtube (12345Wout12345).
Gebruikersavatar
ikkeikke66
Berichten: 840
Lid geworden op: woensdag 13 oktober 2010, 19:38
RS: demontemmer (p2p)
Clan: Dutchex

Re: Nieuwe questserie: The Search For A New Rune (P2P)

Bericht door ikkeikke66 »

Gelieve, als je gestemd hebt, te zeggen waarom je dat kiest, dus je kiest "Leuk", zeg dan waarom je het leuk vind, of je kiest "Nee, het past niet in RS, Stom", zeg dan waarom je het niet leuk vind, geen verplichting, maar gelieve het te doen :P

Toegevoegd na 5 minuten:
shotterken schreef:Euhm:

-Ik maakte net een quest over een Bloed Steen vinden, nu maak jij er een over een rune vinden. Rune is omdat ik vind dat er wel een nieuwe spreuk mag komen van de 4 elementals, dus nieuwe Rune.
-Bij mij moest je ook een boek vinden Boek is een typish voorbeeld van waar geschiedenis in staat enzo
-Bij mij bevond het boek zich ook in het exam centre. Exam Centre is de typishe plaats voor boeken
-Bij mij waren er ook guards bij het boek (letor) Bij jou houden de Lectors het boek bij, bij mij staat er een gaurd die het boek beschermt, dat is een verschil

4 Vergelijkingen in de eerste quest al. Je kunt niet zeggen dat het "Verkelijkingen" zijn, als ik de punten hierboven eens bekijk ^
^^ Wat ik schrijf, nu weet je wat en waarom ik deze dingen heb genomen.

Toegevoegd na 7 minuten:

Ik ga deel 2 morgen al posten als ik tijd heb.

Toegevoegd na 3 uur en 57 minuten:

Vandaag ga ik al een deeltje beginnen met deel 2, morgen post ik hem!

Toegevoegd na 4 uur en 8 minuten:

Meer dan de kader geef ik niet Kado :P
Gebruikersavatar
Shadow Blast
Berichten: 1213
Lid geworden op: maandag 27 juli 2009, 10:44
RS: Firyfrog (p2p)
Clan: NL
Oude naam: shotterken

Re: Nieuwe questserie: The Search For A New Rune (P2P)

Bericht door Shadow Blast »

Ik geloof je flauwe uitleg niet, er zijn nog veel andere plaatsen waar je een boek kan zoeken bovendien ligt jouw plaats ver verwijderd van het exam centre, dus ik vind het belachelijk en net na mijn questserie komt dit er....
Meld je aan op Superkliks, stuur mij een bericht en je krijgt 20k geld op runescape. Het duurt nog geen minuut!
Afbeelding
Sherwood689
Berichten: 1553
Lid geworden op: zondag 16 mei 2010, 15:38
RS: Sherwood689 (p2p)
Clan: Geen

Re: Nieuwe questserie: The Search For A New Rune (P2P)

Bericht door Sherwood689 »

Een bibliotheek is een typisch plek waar je boeken vind, een Exam centre is om tests af te leggen.
Bedankt i k0nijn i!
Afbeelding
Mijn Grote
Gebruikersavatar
Shadow Blast
Berichten: 1213
Lid geworden op: maandag 27 juli 2009, 10:44
RS: Firyfrog (p2p)
Clan: NL
Oude naam: shotterken

Re: Nieuwe questserie: The Search For A New Rune (P2P)

Bericht door Shadow Blast »

Waarom neem je dan toevallig exam centre en niet varrock bibliotheek ofzo dat leegt veel dichter.(weet niet of er een bib dichter ligt in de member world)
Meld je aan op Superkliks, stuur mij een bericht en je krijgt 20k geld op runescape. Het duurt nog geen minuut!
Afbeelding
Gebruikersavatar
ikkeikke66
Berichten: 840
Lid geworden op: woensdag 13 oktober 2010, 19:38
RS: demontemmer (p2p)
Clan: Dutchex

Re: Nieuwe questserie: The Search For A New Rune (P2P)

Bericht door ikkeikke66 »

Sherwood689 schreef:Een bibliotheek is een typisch plek waar je boeken vind, een Exam centre is om tests af te leggen.
Hoeveel plaatsen zijn er met Biblioteken die zonder quests te bereiken zijn? Varrock, maar daar kan ik geen trap laten verschijnen, Reldo zal iets in de gaten hebben

Toegevoegd na 1 minuten:

Plz niet meer beginnen over dat het "gestolen" is, ik wil niet dat deze suggestie als Saratopia wordt -,-
Sherwood689
Berichten: 1553
Lid geworden op: zondag 16 mei 2010, 15:38
RS: Sherwood689 (p2p)
Clan: Geen

Re: Nieuwe questserie: The Search For A New Rune (P2P)

Bericht door Sherwood689 »

De mensen die in de Exam Centre de tests afleggen kunnen net zo goed iets merken.
Bedankt i k0nijn i!
Afbeelding
Mijn Grote
Gebruikersavatar
Shadow Blast
Berichten: 1213
Lid geworden op: maandag 27 juli 2009, 10:44
RS: Firyfrog (p2p)
Clan: NL
Oude naam: shotterken

Re: Nieuwe questserie: The Search For A New Rune (P2P)

Bericht door Shadow Blast »

ikkeikke66 schreef:
Sherwood689 schreef:Een bibliotheek is een typisch plek waar je boeken vind, een Exam centre is om tests af te leggen.
Hoeveel plaatsen zijn er met Biblioteken die zonder quests te bereiken zijn? Varrock, maar daar kan ik geen trap laten verschijnen, Reldo zal iets in de gaten hebben
Loopt er geen vent in het exam centre? (heb er ooit 6 jaar geleden is geweest ofzo dus weet niet..)

Reldo is een NPC lol In de quest Shield Of Arrav hebben ze toch ook niet door dat je hun schild pikt ( beetje slecht voorbeeld maarja)

+Wat Sherwood zegt ^
Meld je aan op Superkliks, stuur mij een bericht en je krijgt 20k geld op runescape. Het duurt nog geen minuut!
Afbeelding
Plaats reactie