Chinchompas & The Big Chinchompa

In dit archief zijn de suggesties geplaatst die pre-LunaLabs gemaakt zijn op het Tipforum.
Plaats reactie
Melanie
Berichten: 1010
Lid geworden op: maandag 22 juni 2009, 23:28
RS: Marsy Venus (p2p)
Oude naam: Marsy

Chinchompas & The Big Chinchompa

Bericht door Melanie »

Chinchompas

Om chinchompa's te hunten heb je nu een bait nodig anders zul je niets vangen. De bait kun je gewoon in de omgeving plukken in struiken, dit zijn bessen. Je hebt wel een bepaalde Farming level nodig om ze te kunnen plukken, anders zul je ze van andere spelers moeten kopen of met een vriend hunten die wel de benodigde Farming level heeft om ze te plukken. Door de bessen te plukken krijg je ook een beetje Farming XP, dit is 1/5 van de Hunter XP voor de chinchompa. Dit is niet bedoelt als gratis manier om Farming te power trainen, de bessen zullen enkel na één uur terug spawnen tenzij een chinchompa de bessen in de Box trap hebben gegeten. (Iedereen heeft zijn eigen bessen in de struiken, als iemand anders ervan plukt, heb jij nog steeds jouw eigen bessen in de struiken.) Wanneer je een Box trap neerzet zul je ook meteen een left-click optie hebben om bait in de Box trap te zetten zodat je niet op de item van uit je inventory moet clicken en dan nog eens op de Box trap.

Zoals je hieronder al kan zien zijn er ook 3 nieuwe soorten chinchompa's, de Swamp chinchompa: te vangen in de swamps onder Canifis, de Polar chichompa: te vangen in de Rellekka Hunter area en de Desert chinchompa: te vangen in de Uzer Hunter area. De normale (grijze) chinchompa wordt hernoemt naar de Woodland chinchompa, nog steeds te vangen de Piscatoris Hunter area en de Carnivorous Chinchompas is geen vleesetende chinchompa meer en wordt hernoemt naar de Jungle chinchompa en heeft nu een veel hoger eis om ze te kunnen vangen, namelijk 93 Hunter.
ChinchompaLevelXPBaitLevelXP
Afbeelding
Swamp chinchompa
13 Afbeelding80 AfbeeldingAfbeelding
Swamp berries
3 Afbeelding8 Afbeelding
Afbeelding
Polar chinchompa
33 Afbeelding240 AfbeeldingAfbeelding
Polar berries
23 Afbeelding32 Afbeelding
Afbeelding
Woodland chinchompa
53 Afbeelding400 AfbeeldingAfbeelding
Woodland berries
43 Afbeelding64 Afbeelding
Afbeelding
Desert chinchompa
73 Afbeelding560 AfbeeldingAfbeelding
Desert berries
63 Afbeelding96 Afbeelding
Afbeelding
Jungle chinchompa
93 Afbeelding720 AfbeeldingAfbeelding
Jungle berries
83 Afbeelding128 Afbeelding
Red chinchompa moeten nog steeds evenveel damage doen als vroeger, maar hoeveel het kan hitten is moeilijk te berekenen aangezien de Ranged attack en strenght bonus anders is dan alle andere ranged wapen. Daarom kan ik niet zeggen hoeveel Ranged attack en strength het heeft, maar het is nu afhankelijk van je Ranged level, zoals de God arrows, behalve zonder cap. Alle chinchompa's hebben dus dezelfde Ranged attck en strength maar met een verschillend Ranged level requirement en hebben nu een effect.
ChinchompaLevelEffect
Afbeelding
Green chinchompa
13 AfbeeldingHeeft 5% kans om targets te laten stikken door zijn giftige gassen voor 30 seconden, hierdoor zullen ze elke 6 seconden telkens [Ranged level / 3] life points verliezen. Dit effect wordt niet samen opgetelt als deze opnieuw voorkomt.
Afbeelding
Blue chinchompa
33 AfbeeldingHeeft 5% kans om targets te bevriezen voor 9 seconden, je kan dan voor 9 seconden niet bewegen, wel aanvallen, eten en drinken.
Afbeelding
Grey chinchompa
53 AfbeeldingHeeft 5% kans om targets voor 6 seconden te stunnen, je kan dan voor 6 seconden niet bewegen of aanvallen, wel eten en drinken.
Afbeelding
Yellow chinchompa
73 AfbeeldingHeeft 5% kans om targets voor 3 seconden te paraliseren, je kan dan voor 3 seconden niet bewegen, aanvallen, eten of drinken.
Afbeelding
Red chinchompa
93 AfbeeldingHeeft 5% kans om targets te laten bloeden voor 30 seconden, hierdoor zullen ze elke 3 seconden telkens [Ranged level / 6] life points verliezen. Dit effect wordt samen opgetelt als deze opnieuw voorkomt.

The Big Chinchompa

Als je niet weet hoe The Big Chinchompa D&D werkt: http://www.lunagang.nl/distraction-and- ... chinchompa

Vanaf nu kan je The Big Chinchompa maar één keer per dag doen in plaats van twee maal per dag. Je krijgt nu 10 minuten de tijd om Plutonial chinchompa eten te geven in plaats van 20 minuten of tot hij genoeg eten heeft gekregen. Moths geven nu veel meer Hunter XP en points, je zult nu XP krijgen wanneer je ze vangt en punten wanneer je ze aan de Plutonial chinchompa als eten geeft. De moths zullen nu spawnen uit de moth bushes en er zullen veel meer spawnen als vroeger, maar als je in de buurt van zo'n moth bush zit zullen ze niet meer spawnen dus moet eventje naar een ander moth bush gaan. Ook kan je cave berries vinden die een beetje Farming XP zullen geven. De Protea flower verdwijnt, de Protea flower bushes veranderen in cave berries bushes, hieraan zullen random berries groeien.
Soporith mothLevelXPPointsCave berriesLevelXPPoints
Afbeelding
Red soporith moth
1 Afbeelding20 Afbeelding2Afbeelding
Red cave berries
1 Afbeelding6 Afbeelding2
Afbeelding
Orange soporith moth
13 Afbeelding130 Afbeelding13Afbeelding
Orange cave berries
13 Afbeelding39 Afbeelding13
Afbeelding
Yellow soporith moth
26 Afbeelding260 Afbeelding26Afbeelding
Yellow cave berries
26 Afbeelding78 Afbeelding26
Afbeelding
Green soporith moth
39 Afbeelding390 Afbeelding39Afbeelding
Green cave berries
39 Afbeelding117 Afbeelding39
Afbeelding
Blue soporith moth
52 Afbeelding520 Afbeelding52Afbeelding
Blue cave berries
52 Afbeelding156 Afbeelding52
Afbeelding
Purple soporith moth
65 Afbeelding650 Afbeelding65Afbeelding
Purple cave berries
65 Afbeelding195 Afbeelding65
Afbeelding
White soporith moth
78 Afbeelding780 Afbeelding78Afbeelding
White cave berries
78 Afbeelding234 Afbeelding78
Afbeelding
Black soporith moth
91 Afbeelding910 Afbeelding91Afbeelding
Black cave berries
91 Afbeelding273 Afbeelding91
Het is de bedoeling dat spelers met 91 Hunter of hoger per game als ze het zeer goed doen ongeveer 5.005 Points, 45.500 Hunter XP en 9.100 Farming XP halen. De rewards zijn een beetje verbeterd, je kan nu bevoorbeeld een Hunter XP boost outfit kopen.
RewardPointsEisenBeschrijving
Afbeelding
Hunter XP
1-Geeft je voor elk punt 1 Hunter XP.
Afbeelding
Hunter hat
15.000-Zorgt voor 0,4% meer Hunter XP. Met de hele set 2,5% en telt als 3 onderdelen van elk Hunter camouflage, mits je benodigde level hebt en deze hebt unlocked.
Afbeelding
Hunter body
15.000-Zorgt voor 0,8% meer Hunter XP. Met de hele set 2,5% en telt als 3 onderdelen van elk Hunter camouflage, mits je benodigde level hebt en deze hebt unlocked.
Afbeelding
Hunter legs
15.000-Zorgt voor 0,6% meer Hunter XP. Met de hele set 2,5% en telt als 3 onderdelen van elk Hunter camouflage, mits je benodigde level hebt en deze hebt unlocked.
Afbeelding
Hunter glove
15.000-Zorgt voor 0,2% meer Hunter XP. Met de hele set 2,5% en telt als 3 onderdelen van elk Hunter camouflage, mits je benodigde level hebt en deze hebt unlocked.
Afbeelding
Hunter boots
15.000-Zorgt voor 0,2% meer Hunter XP. Met de hele set 2,5% en telt als 3 onderdelen van elk Hunter camouflage, mits je benodigde level hebt en deze hebt unlocked.
Afbeelding
Wetland berries
17 AfbeeldingTelt als vervanging van Swamp berries, waardoor je geen tijd verliest door ze te plukken, ook zijn ze stackable. Green chinchompa's zullen ook sneller naar je val komen en je hebt minder kans dat ze ontsnappen.
Afbeelding
Arctic berries
227 AfbeeldingTelt als vervanging van Polar berries, waardoor je geen tijd verliest door ze te plukken, ook zijn ze stackable. Blue chinchompa's zullen ook sneller naar je val komen en je hebt minder kans dat ze ontsnappen.
Afbeelding
Forrest berries
347 AfbeeldingTelt als vervanging van Woodland berries, waardoor je geen tijd verliest door ze te plukken, ook zijn ze stackable. Grey chinchompa's zullen ook sneller naar je val komen en je hebt minder kans dat ze ontsnappen.
Afbeelding
Wasteland berries
467 AfbeeldingTelt als vervanging van Desert berries, waardoor je geen tijd verliest door ze te plukken, ook zijn ze stackable. Yellow chinchompa's zullen ook sneller naar je val komen en je hebt minder kans dat ze ontsnappen.
Afbeelding
Tropical berries
587 AfbeeldingTelt als vervanging van Jungle berries, waardoor je geen tijd verliest door ze te plukken, ook zijn ze stackable. Red chinchompa's zullen ook sneller naar je val komen en je hebt minder kans dat ze ontsnappen.
Afbeelding
Green chinchompa ticket
2517 AfbeeldingHiermee mag je een Green chinchompa vangen in de Green chinchompa private area. Green chinchompa's die je hier vangt geven 120 Hunter XP in plaats van 80 Hunter XP.
Afbeelding
Blue chinchompa ticket
5037 AfbeeldingHiermee mag je een Blue chinchompa vangen in de Blue chinchompa private area. Blue chinchompa's die je hier vangt geven 360 Hunter XP in plaats van 240 Hunter XP.
Afbeelding
Grey chinchompa ticket
7557 AfbeeldingHiermee mag je een Grey chinchompa vangen in de Grey chinchompa private area. Grey chinchompa's die je hier vangt geven 600 Hunter XP in plaats van 400 Hunter XP.
Afbeelding
Yellow chinchompa ticket
10077 AfbeeldingHiermee mag je een Yellow chinchompa vangen in de Yellow chinchompa private area. Yellow chinchompa's die je hier vangt geven 840 Hunter XP in plaats van 560 Hunter XP.
Afbeelding
Red chinchompa ticket
12597 AfbeeldingHiermee mag je een Red chinchompa vangen in de Red chinchompa private area. Red chinchompa's die je hier vangt geven 1.080 Hunter XP in plaats van 720 Hunter XP.
Afbeelding
Green chinchompa
5017 Afbeelding
7 Afbeelding
Een sterk Ranged wapen, heeft kans om zijn tegenstanders te laten stikken.
Afbeelding
Blue chinchompa
10037 Afbeelding
27 Afbeelding
Een sterk Ranged wapen, heeft kans om zijn tegenstanders te bevriezen.
Afbeelding
Grey chinchompa
15057 Afbeelding
47 Afbeelding
Een sterk Ranged wapen, heeft kans om zijn tegenstanders te stunnen.
Afbeelding
Yellow chinchompa
20077 Afbeelding
67 Afbeelding
Een sterk Ranged wapen, heeft kans om zijn tegenstanders te paraliseren.
Afbeelding
Red chinchompa
25097 Afbeelding
87 Afbeelding
Een sterk Ranged wapen, heeft kans om zijn tegenstanders te laten bloeden.
Laatst gewijzigd door Melanie op maandag 26 augustus 2013, 1:42, 5 keer totaal gewijzigd.
Bearserk
Zuipschuit
Berichten: 9085
Lid geworden op: dinsdag 31 juli 2012, 16:13
RS: Gestopt

Re: Chinchompas & The Big Chinchompa

Bericht door Bearserk »

Ziet er niet slecht uit, maar een paar dingen die me opvielen:

- Er staat bednodigde in de inleiding
- Die verstikkiking van groene chins is een beetje overpowered. 10% en 60 seconden dan ben je zo'n beetje altijd gepoisoned als je tegenstander dit ding heeft.
- Waarom de hunter D&D verkorten?
Afbeelding
Melanie
Berichten: 1010
Lid geworden op: maandag 22 juni 2009, 23:28
RS: Marsy Venus (p2p)
Oude naam: Marsy

Re: Chinchompas & The Big Chinchompa

Bericht door Melanie »

Bearblock schreef: Ziet er niet slecht uit, maar een paar dingen die me opvielen:

- Er staat bednodigde in de inleiding
- Die verstikkiking van groene chins is een beetje overpowered. 10% en 60 seconden dan ben je zo'n beetje altijd gepoisoned als je tegenstander dit ding heeft.
- Waarom de hunter D&D verkorten?
- Verbeterd, thx.
- Green en Red chinchompa effect naar 30 seconden +5% kans veranderd.
- Alles wat je doet tijdens deze D&D is in rondjes lopen en als je een moth ziet erop klikken, dit is nogal saai en hoe korter het duurt hoe minder saai. Bijvoorbeeld Fish flingers daar zit nog een beetje tacktiek in + teamwork en het was niet te saai en toch hebben ze van 15 min naar 10 min veranderd.
Sir Fire181
Berichten: 1270
Lid geworden op: zaterdag 19 februari 2011, 17:40
RS: Sir Fire181 (p2p)
Clan: Beanoodle
Contacteer:

Re: Chinchompas & The Big Chinchompa

Bericht door Sir Fire181 »

Very nice! :D
Afbeelding Afbeelding
Gerben166
Berichten: 204
Lid geworden op: dinsdag 9 september 2008, 16:57
RS: Gestopt
Contacteer:

Re: Chinchompas & The Big Chinchompa

Bericht door Gerben166 »

nice! Alleen 93 farming vind ik een beetje aan de hoge kant. Voor de rest vind ik het echt een super idee!
Afbeelding 13/10/9
Afbeelding 6/4/10
Afbeelding 31/3/11
Slay a Stone
Berichten: 6440
Lid geworden op: donderdag 25 juni 2009, 17:11
RS: Slay a Stone (p2p)
Clan: Dutch Phoenix

Re: Chinchompas & The Big Chinchompa

Bericht door Slay a Stone »

Gerben166 schreef: nice! Alleen 93 farming vind ik een beetje aan de hoge kant. Voor de rest vind ik het echt een super idee!
Ja inderdaad ik vind maximaal 80 Farming ofzo want Hunting is niet eens Farm skill he :P
Afbeelding
Vijand
Berichten: 236
Lid geworden op: maandag 17 september 2012, 15:17
RS: Amstelbier (p2p)

Re: Chinchompas & The Big Chinchompa

Bericht door Vijand »

lol nice, lijkt wel wat op jadinko hunten vind ik, maar wel nice rewards en miss beetje hogen eisen voor de chins hunten
Afbeelding
Melanie
Berichten: 1010
Lid geworden op: maandag 22 juni 2009, 23:28
RS: Marsy Venus (p2p)
Oude naam: Marsy

Re: Chinchompas & The Big Chinchompa

Bericht door Melanie »

Slay a Stone schreef:
Gerben166 schreef: nice! Alleen 93 farming vind ik een beetje aan de hoge kant. Voor de rest vind ik het echt een super idee!
Ja inderdaad ik vind maximaal 80 Farming ofzo want Hunting is niet eens Farm skill he :P
Dat is de bedoeling zodat niet iedereen ze zomaar kan vangen (bots onder andere), want chinchompa's zijn nogsteeds een zeer sterk ranged wapen, maar ik zal farming req verlagen.
Plaats reactie