Hervormingen Lunagraaf

Lees de regels en het laatste nieuws over het forum.
Noob
Ex-moderator
Berichten: 2958
Lid geworden op: vrijdag 4 juli 2008, 15:33
Extra rang: Siteteamlid

Hervormingen Lunagraaf

Bericht door Noob »

Beste leden,

Zoals in de laatste Lunagraaf al werd beschreven, gaan we binnenkort over op een nieuw systeem. Bijna vijftig edities lang hebben we voor jullie een krant gemaakt die één keer per maand uitkwam. Omdat het voor iedereen duidelijk was dat de krant met de jaren minder populair werd, stappen we van dit systeem af. Het idee dat we uit gaan voeren is een proloog op de hervormingen van de homepage die volgend jaar doorgevoerd gaat worden en is daarop gebaseerd.

Hoe gaat het er globaal eruit zien?
Het forumdeel Lunagraaf wordt in de archiefkast gezet en maakt plaats voor een nieuw forumdeel dat voorlopig de naam Publicaties draagt. In dit forumdeel zullen artikelen als topic apart gepost worden. Dat geeft ruimte voor zowel de schrijvers als lezers. Voor jullie ontstaat overzicht in welke artikelen je wil lezen. Voor de schrijvers ontstaat er meer ruimte om te schrijven. Ze zijn niet gebonden aan deadlines (kwaliteit boven kwantiteit) en doordat artikelen te allen tijde gepubliceerd kunnen worden kan er beter worden ingespeeld op de actualiteit.

Verder ontstaat er vooral meer aandacht voor jullie. De reacties die we nu op de Lunagraaf ontvangen zijn vooral 'Leuke krant' en 'Mooie editie'. Hartstikke mooi natuurlijk, maar voor ons is het niet duidelijk wát er dan zo leuk en goed aan is. Sterker nog: het is niet eens duidelijk of jullie de Lunagraaf wel gelezen hebben. Door artikelen nu apart te posten ontstaat er voor jullie de mogelijkheid om per artikel te reageren op de inhoud en stijl. We vragen jullie daarom ook in de toekomst, vooral de eerste paar weken, kritisch te zijn. Alleen dan kunnen we artikelen (blijven) schrijven die jullie leuk vinden.

Wat voor artikelen kunnen we verwachten?
Dat ligt helemaal aan jullie. Dit topic is gemaakt zodat jullie feedback kunnen geven op dit systeem en aan kunnen geven waarover jullie willen lezen en in welke vorm. Interviews? Opinie? Achtergrond? Recente updates? Toekomstige updates? Lore? Geschiedenis? Verhalen? Iets anders? Vertel het ons!

Praat hier mee over dit onderwerp!

Namens de redactie,
Noob
Plaats reactie