Nieuwe regels Accountmededelingen

Lees de regels en het laatste nieuws over het forum.
Bighead
Moderator in Non-RS
Berichten: 14574
Lid geworden op: dinsdag 7 oktober 2008, 19:05
RS: Bighead (OSRS)
Extra rang: Handige Harrie

Nieuwe regels Accountmededelingen

Bericht door Bighead »

Om nieuwe leden een warm hart toe te dragen hebben we een aantal regels opgesteld voor het Accountmededelingen forum. Het liep daar de laatste tijd af en toe de spuigaten uit waardoor nieuwe leden zich soms onwelkom konden voelen op het forum. Dat is natuurlijk niet de bedoeling aangezien alle leden die momenteel als actieve deelnemers aan de community beschouwd gezien worden ook ooit een nieuw lid zijn geweest. Wij hopen daarom ook op jullie begrip voor de volgende regels die vanaf nu van kracht zijn in Accountmededelingen:
  • Onzinnige posts zijn niet welkom en kunnen worden bestraft met een waarschuwing. De grens van wat onzinnig is opzoeken leidt waarschijnlijk ook gewoon tot een waarschuwing, probeer deze dus vooral niet te vinden.
  • Het is niet de bedoeling mensen te beoordelen op hun geslacht. Ongepaste vragen zijn en blijven ongepaste vragen. We vinden meisjes allemaal spannend, maar dat betekent niet dat we alle beschaving achterwege hoeven te laten.
  • Uitdagende posts kunnen leuk zijn, laat (vooral nieuwe) leden echter in hun waarde. Als je zeker weet dat iemand er geen aanstoot aan zal nemen kan een grapje natuurlijk best, zolang het binnen de perken blijft.
Natuurlijk blijven de algemene forumregels verder onveranderd van kracht.
[20:12] <@Sheldor> Ik dacht dat ik die koe wel dood kreeg
[20:12] <@Sheldor> Die koe heeft 4 damage gedaan ofzo
Afbeelding
Plaats reactie