Pagina 1 van 1

[2007] Zeer goede, vrij onbekende, geld maak manier

Geplaatst: vrijdag 21 november 2014, 22:54
door Abbo kid
Geen zin om een hele mooie guide te maken maar wou jullie toch even laten weten wat ik ontdekt heb!

Als je karamja gloves 1 aan hebt (karamja gloves zijn heel makkelijk te krijgen) kun je spullen in de general shop van Tai Bwo Wannai verkopen voor 15% boven de high alch value.
Veel mensen weten dit niet, van die mensen kun je winst maken door bijvoorbeeld alle dhide bodies te kopen en daarna 1k per dhide body winst maken door ze allemaal door te verkopen in Tai Bwo Wannai.

Hierdoor kun je bijvoorbeeld ook gratis skills trainen. Vaak verlies je nu een klein beetje in kosten maar als je je spullen daar verkoopt maak je vaak een klein beetje winst.

Belangrijk : je moet maar 5 spullen per wereld verkopen, na 5 spullen maak je geen winst meer. Echter is dit met osbuddy heel makkelijk te doen aangezien je in 2 seconden van wereld kunt hoppen. Het beste is dus ook om niet 1000 van één item te kopen maar 200 van vijf items waardoor je stukken sneller klaar bent.

Re: [2007] Zeer goede, vrij onbekende, geld maak manier

Geplaatst: vrijdag 21 november 2014, 22:59
door Tristan

Re: [2007] Zeer goede, vrij onbekende, geld maak manier

Geplaatst: donderdag 27 november 2014, 9:46
door Lars
Leuke tip, zeker voor iron man accounts.

Re: [2007] Zeer goede, vrij onbekende, geld maak manier

Geplaatst: dinsdag 10 mei 2016, 9:56
door George Vveen
Je hebt nu Karamja gloves 3 nodig en het is vaak redelijk druk of met junk items volgegooid. Erg vervelend, maar daar hebben we Lynx Titan voor te bedanken.
Nadat hij de methode op YouTube zette, werd een week later meteen de requirement naar Karamja hard diaries getild. Daardoor is het ook een stuk bekender geworden.