Pagina 1 van 1

4 snelle links op homepage

Geplaatst: maandag 20 februari 2017, 19:43
door Meleepro NL
Ik zag vandaag de nieuwe toevoeging aan de website (ziet er tof uit), maar mijn OCD ging wild toen ik zag dat in de animatie de border-radius niet werkte
In- of uitklappen •
Afbeelding
zelf vind ik persoonlijk ook die zwarte border ook niet zo mooi, maar dat is mijn persoonlijke mening (border: 1px solid black)

Toegevoegd na 14 seconden:
Voor de rest een hele mooie verbetering aan de site btw :)

Re: 4 snelle links op homepage

Geplaatst: maandag 20 februari 2017, 19:45
door Siddy00
Bij mij werkt het wel gewoon, hoor =o

Wat bedoel je met "in de animatie" en welke browser gebruik je? (en welk versienummer, als het kan) Dan kan ik kijken of ik er iets aan kan doen.

Re: 4 snelle links op homepage

Geplaatst: maandag 20 februari 2017, 19:47
door Zeekoe
Bij mij ondervind ik dat probleem ook niet, maar merk nu ook wel die zwarte border pas op. Die is inderdaad niet zo mooi.

Re: 4 snelle links op homepage

Geplaatst: maandag 20 februari 2017, 19:56
door Siddy00
Ik vind het met de rand erbij juist net iets mooier. Het voelt iets strakker (maar niet te strak) en (subtiel maar) duidelijk afgebakend, als jullie begrijpen wat ik daarmee bedoel. Het is echter zo aangepast, dus als veel mensen het storend vinden haal ik hem wel weg.

Als hier nog discussie over ontstaat (buiten de border-radius dus) lijkt het me trouwens handiger om dat in dit topic verder te voeren, dan loopt het niet op twee plekken: https://www.lunagang.nl/tipforum/viewto ... &p=5164946 ^_^