Kerst 2008

Hier worden alle RuneScape-guides die verouderd zijn geplaatst. Zo staan hier bijvoorbeeld guides over de Holiday Events uit 2007 en de Gnome Copters.
Forumregels
Welkom in het RuneScape-guides-archief! Het is toegestaan om guides te bumpen in dit forumdeel, je hoeft bump-posts dus niet te melden, tenzij het spam is. Het bericht moet dus wel nuttig zijn, zet dus niet alleen 'bump' in je bericht.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
knuckles
Berichten: 1130
Lid geworden op: maandag 12 november 2007, 16:59

Kerst 2008

Bericht door knuckles »

hey,
ik zal even uitleggen wat je moet doen voor het kerstmis ding.
1. ga naar de zuidpoort van falador en loop verder weg van falador langs het pad. als het splitst ga je naar het westen tot je allemaal sneeuw ziet liggen.

2. collect allemaal sneeuwballen. dit doe je gewoon door op zo een bol sweeuw te klikken. doe je hele bag vol en ga naar een plaats waar er geen sneeuw ligt en druk op de sneeuwbal in je bag op de rechtermuisknop en druk aan: build. er komt een stuk sneeuw op de grons klik daar steeds op en je mannetje zal meer en meer sneeuw aan de sneeuwman toevoegen. doe dit tot je bag vol is en ga dan nog wat rapen en doe dat e ook nog op tot er op komt dat hij groot genoeg is.

3. ga naar de snow imp en vraag hem of je nu een hoed mag voor je sneeuwman. er opent een venster en je kan uit deze houden kiezen: ga zelf kijken het is en blijft een verrasing;) nu druk je op je hoed select aan en dan op je sneeuwman hij gaat nu leven en heeft je hoed op:)

4. als je nu je hoed (die nog steeds in je bag zictbaar is) destroyt gaat je sneeuwman weg en kan je een andere halen bij de snow imp.

5. neem nu een volledige bag vol met sneeuwballen zeg je vrienden te komen en start een sneeuwballengevecht:)

6. als je gewonnen hebt met je gevecht doe je de nieuwe emote: snowmandance.

7. je kan ook met de imp praten over het sneeuwland. doe dat en vraag of hij je er heen bregt. je ziet daar overal kerstmannen van combat 29. spijtig genoeg kunnen ze alleen hun eigen soort aanvallen... jij hun dus niet. je kan ze wel bekogelen met sneeuw er komt dan in een anders soort blauw dat je ze 1afhit maar het is eigenlijk niet echt waar want ze gaan van sneeuw natuurlijk niet dood he:)

8. zoak daar ergens een imp en praat ermee je kan nu van hem ook wapen krijgen. (ik weet niet of dit de bedoeling is of een bug maar je kan zoveel hoeden en wapen vragen als je maar wil!). je kan spijtig genoeg de wpens ook niet dragen:(

9. ga naar de slee en kijk hoe mooi die is.:)

10. ga het huisje binnen en praat met de prinses ze zal je een sneeuwbol geven. het verschil tussen een sneeuwbAl en een sneeuwbOl is dat een sneeuw bal van sneeuw is en een sneeuwbol is zo een glazen bol met een figuurtje in en valse sneeuwvlokjes.


tip: de imp staat ongeveer in het midden en er staan altijd veel mensen rond. hij blijft altijd op dezelfde plaats staan en zegt soms: let it snow


hopelijk is het duidelijk

xx knuckles

p.s. ik kan geen prentjes maken op deze account

rate or hate of hoe zeggen julie het ook van O t.e.m. 10
Laatst gewijzigd door knuckles op dinsdag 18 december 2007, 16:27, 2 keer totaal gewijzigd.
bvdl1
Berichten: 566
Lid geworden op: maandag 15 oktober 2007, 17:32
RS: bvdl1 (p2p)

Re: kertsmis guide

Bericht door bvdl1 »

waar is die sneew imp?
Afbeelding
Mark_Zonne
Berichten: 2938
Lid geworden op: woensdag 23 mei 2007, 14:40
Clan: -
Oude naam: mark zonne

Re: kertsmis guide

Bericht door Mark_Zonne »

Dude, je hebt dat al 3x gevraagt en al 3x daar antwoord op gekregen.
Plaats reactie