Botany Bay

De Botany Bay is de plaats die door Jagex is ingesteld om mensen die driemaal betrapt zijn op het gebruiken van een botprogramma te berechten voor de ogen van normale spelers. In deze abnormale rechtzaal zul je kunnen bijwonen hoe de Botfinder General een bot berecht en vervolgens tot de dood veroordeelt. Om het extra leuk te maken zul jij rotte tomaten naar de bot mogen gooien en ook nog eens mogen kiezen hoe de bot sterft!

Botany Bay

Om in de Botany Bay te komen zul je met een van de Trial Announcers moeten praten, die in de grote steden van RuneScape staan. Om er weer uit te komen, kun je door het grote portaal weer naar buiten stappen. De Trial Announcers zijn te vinden in:

Eenmaal aangekomen in de Botany Bay zul je, als er een bot berecht wordt, een nogal eenzijdige rechtzaak zien waarin de Botfinder General hardop voordraagt wat de misdaden zijn waarvan de verdachte verdacht wordt. Vervolgens zal hij deze schuldig verklaren en aan de aanwezigen de taak van jury geven - jullie moeten nu stemmen over de wijze waarop de bot gedood zal worden. Dit kan op drie verschillende manieren:

PlaatjeNaamWijze van doodgaan
Death by crushDeath by crushDe bot zal door een reusachtige hand vermorzeld worden.
Death by swallowingDeath by swallowingDe bot zal door een gigantische worm worden gegrepen en opgegeten.
Death by deityDeath by deityDe bot zal door een godheid gedesintegreerd worden.

Beloningen

Natuurlijk krijg je voor het veroordelen van bots ook iets terug van Jagex! Als je vaak genoeg gestemd hebt zul je een hooivork krijgen die je kunt dragen en waarmee je bepaalde emotes kunt doen. Om alle beloningen vrij te spelen zul je zeven keer moeten stemmen, maar meer mag natuurlijk altijd!

StemmenNaamBeschrijving
3 Plaatje Pitchfork of vigilantismEen hooivork van hout en ijzer die je kunt dragen als teken van jouw afkeer van bots.
4 Angry shake-emotieNu kun je met je hooivork de emotie Angry shake doen door er met de rechtermuisknop op te drukken. Hierbij zul je boos met je hooivork zwaaien.
5 Furious shake-emotieNu kun je met je hooivork de emotie Furious shake doen. Nu zul je hem met twee handen vastpakken en boven je hoofd zwaaien.
6 Burning shake of justice emoteNu kun je met je hooivork de emotie Burning shake of justice doen. Dit is hetzelfde als de emotie Furious shake, alleen zal nu je hooivork ook nog eens in brand staan!
7 Plaatje Pitchfork of justiceDit is een vergulde versie van de hooivork, die je kunt dragen als teken van gerechtigheid tegen bots!

Noot: om de emoties en de vergulde hooivork vrij te spelen zul je de eerste versie van de hooivork moeten dragen.

Over deze pagina

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.