Herald capes

Herald capes zijn capes die je naar eigen voorkeur kunt aanpassen. Ze zijn voor gratis spelers en members.

LevelsNaamSlotDamageAccuracyMelee str.Magic str.Ranged str.ArmourLife bonusPrayerStijlKlasseSnelheid
Herald cape-Herald capeCape00000000N.v.tOnbekendN.v.t.

Je kunt de capes gratis ophalen bij een herald, die in Falador, Lumbridge en Varrock zijn. Hier kun je de capes ook aanpassen. Elke herald heeft een cape die bij zijn gebied hoort. De beschikbare aanpassingsmogelijkheden zijn afhankelijk van quests en taken die je in het gebied van de cape hebt gedaan. Standaard zijn de capes van de gebieden hetzelfde, op een logo van het gebied na. Je kunt de kleuren veranderen en een extra logo toevoegen, de crest.

Plaatje

Falador

De Herald is bij de fontein ten noorden van de Artisans workshop, die in het oosten van Falador is. Je moet de onderstaande quests of taken hebben gedaan om alle aanpassingsmogelijkheden vrij te spelen.

Lumbridge

De Herald in Lumbridge loopt tussen de general store en het huisje met de furnace. Je moet de onderstaande quests of taken hebben gedaan om alle aanpassingsmogelijkheden vrij te spelen.

Varrock

De Herald in Varrock is bij de fontein ten noorden van de winkel waar je pijlen en bogen kunt kopen. Je moet de onderstaande quests of taken hebben gedaan om alle aanpassingsmogelijkheden vrij te spelen.

Aanpassingsmogelijkheden
Je kunt bij de herald de strepen op de cape aanpassen, de kleuren en de crest bovenaan.
Kleuren
Keuze van de achtergrondkleur en de kleuren van het gebiedslogo en de versiering.
Kleur kiezen
Je kunt uit erg veel kleuren kiezen.

Over deze pagina

Met dank aan Fruitreep voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.