Forumavatars

Lang waren er geen avatars op de forums van RuneScape. Dat vonden de spelers erg jammer, omdat het forum zag er namelijk erg kaal en saai uit. Jagex wilde echter geen avatars van externe websites toelaten, omdat mensen dan schadelijke links of rare avatars op de forums konden zetten. Jagex verzon een alternatief. Tovenaar Iconis en zijn imp hebben samen een tent opgericht waar je twee foto's kunt laten maken van je personage, namelijk van je hoofd en lichaam. Het plaatje van je hoofd verschijnt automatisch als avatar op de forums van RuneScape. Het systeem is gratis, maar op het moment alleen nog voor members beschikbaar.

Locatie

Tovenaar Iconis staat met zijn tent ten zuidwesten van Falador, in het membersgedeelte. Het is dichtbij de Makeover Mage. De tent staat aangegeven op de kaart met een tekentje van een oog. Als je met hem praat, kun je twee foto's laten maken: een van je hoofd en één van je gehele lichaam. Zorg ervoor dat je jezelf goed op de foto laat zetten, want nadat je de foto hebt laten maken, moet je twee uur wachten op een herkansing. Je mag geen geleende voorwerpen dragen op je foto.

Afbeelding

Je hoofd komt op de forums van RuneScape te staan. Beide foto's komen ook op de Adventurer's log van jouw personage. Je kunt beide foto's op dit moment gebruiken voor op andere forums, zoals Lunagang. Gebruik daarvoor de links hieronder. Pas wel het vetgedrukte stukje in de link aan naar jouw RuneScape-naam! Gebruik voor spaties het lage streepje.

Lichaam: http://services.runescape.com/m=avatar-rs/naam/full.png
Hoofd: http://services.runescape.com/m=avatar-rs/naam/chat.png

LijfHoofd

Over deze pagina

Geschreven door Frank, met dank aan Wesley, Botervloot, Lord Vladekc en Quest Luke voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.