Geluk

In RuneScape gaat het vooral om geld, zonder geld heb je geen items en geen levels. Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen, een daarvan is door het doden van bosses, waar je wat geluk voor nodig hebt. Geluk is een verborgen level, en die beïnvloed je kans op het krijgen van bepaalde drops. Denk hierbij aan:

Er bestaan voorwerpen die je geluk beïnvloeden. Deze voorwerpen zijn onderverdeeld in verschillende tiers. Tier 1-3 hebben specifieke beïnvloeding voor bepaalde levels. Tier 4 heeft alles wat de vorige tiers ook hebben, met nog wat extra voordelen van zichzelf.

Tier 1

Tier 1 is voor de beginnende speler. De ring die bij deze tier hoort is de Ring of Luck, en deze is te gebruiken door zowel members als free-to-play. Echter kan de ring alleen gemaakt worden door een member. Hij/zij heeft hier 11 Crafting en 7 Magic voor nodig om de ring te maken. De spullen die benodigd zijn, zijn een silver bar, een geslepen lapis lazuli, een ring mould, een water rune en een cosmic rune. De voordelen van deze ring zijn:

Tier 2

Tier 2 is voor de gemiddelde speler. De ring die bij deze tier hoort is de Ring of wealth, en deze is alleen te gebruiken door members. Hij/zij heeft hier 55 crafting en 68 Magic voor nodig om de ring te maken. De spullen die benodigd zijn, zijn een gold bar, een geslepen dragonstone, een ring mould, 15 water runes, 15 earth runes en een cosmic rune. De voordelen van deze ring zijn:

Tier 3

Tier 3 is voor de gevorderde speler. De ring die bij deze tier hoort is de Ring of Fortune, en deze is alleen te gebruiken door members. Hij/zij heeft hier 72 Crafting en 87 Magic voor nodig om de ring te maken. De spullen die benodigd zijn, zijn een gold bar, een geslepen onyx, een ring mould, 20 earth runes, 20 fire runes en een cosmic rune. De voordelen van deze ring zijn:

Tier 4

Tier 4 is voor de max speler. De ring die bij deze tier hoort is de Luck of the Dwarves, en deze is alleen te gebruiken door members. Hij/zij heeft hier 91 Crafting, 87 Magic en 107 Invention voor nodig om de ring te maken. De spullen die benodigd zijn, zijn een gold bar, een geslepen alchemical onyx, een ring mould, 20 earth runes, 20 fire runes, en een cosmic rune. De voordelen van deze ring zijn:

Bestaande luck items

Over deze pagina

Geschreven door Michael97.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.