Grouping system

Met het grouping system kun je medespelers vinden om een minigame of distraction and diversion te spelen, Dungeoneering of Slayer te doen of een monster een bezoek te brengen. Het systeem deelt automatisch mensen bij elkaar in en zoekt daarbij spelers in alle werelden. Je kunt het systeem openen via de Social-knop. Hier heeft het grouping system zijn eigen tab.

Houd er wel rekening mee dat het systeem niet veel gebruikt wordt.

Vinden

De activiteiten zijn opgedeeld in categorieën. Klik op de activiteit van je keuze. Met de knop 'View selected' kun je een korte beschrijving van de activiteit zien en wat je er zoal mee kunt winnen. Afhankelijk van de activiteit zijn er ook opties, zoals het minimale combat level dat je teamgenoten moeten hebben. Onderaan zie je een knop om je bij één van de bestaande groepen mensen die wachten aan te sluiten. Als er geen groepen zijn die voldoen aan jouw instellingen, zul je een nieuwe groep aanmaken en moet je wachten tot andere spelers komen.

Wachten

Wanneer je eenmaal in een groep zit, zie je rechts een scherm met groepsleden. Dit scherm is ook te zien in een aparte tab van de chat. Onderaan staan knoppen om aan te geven of je klaar bent om te beginnen, iemand voor de groep uit te nodigen, Lootshare en Coinshare aan of uit te zetten en of andere mensen bij je groep mogen komen. Verder zijn er nog knoppen om de groep te verlaten en twee knoppen om te wisselen tussen de lijst met huidige groepsleden en de banlijst. Bij het overzicht van het grouping system kun je tot slot nog instellen wie allemaal bij je groep mogen, bijvoorbeeld alleen mensen uit je clan of friends list.

Degene die de groep heeft aangemaakt, is de groepsleider. Hij of zij kan de activiteit naar een andere veranderen, de instellingen van de activiteit wijzigen. Als de groepsleider de groep verlaat of is uitgelogd, zal er een nieuwe worden aangewezen.

De activiteit kan pas beginnen als alle groepsleden op de "Ready"-knop hebben gedrukt. Dan zal iedereen naar een plaats dichtbij de activiteit in de wereld van de leider worden gebracht en kun je beginnen.

Over deze pagina

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.