May's Quest Caravan

May's Quest Caravan is een beloningswinkel voor quest points die ontwikkeld is door Mod Kylar. De update was aanvankelijk bekend als de Quest Point Shop en is op maandag 24 september 2018 gelanceerd. Het personage die aan de Caravan staat is May samen met haar lorehound Fenton.

De winkel heeft 3 verschillende beloningstrajecten. Spelers kunnen hun verdiende quest points toewijzen aan deze trajecten. Spelers die alle quest points hebben, kunnen ongeveer 2 en een half beloningstrajecten tegelijk ontgrendelen. Spelers kunnen hun gekozen beloning veranderen naar een ander traject om toegang te krijgen tot de beloningen van dat traject, maar ze zullen wel de toegang verliezen tot de beloningen van het vorige beloningstraject waar de quest points eerder aan waren toegewezen. Spelers kunnen ook hun beloningsvoortgang resetten, maar dit kan slechts één keer per week worden gedaan.

Plaatje

Locatie

May’s Quest Caravan kan gevonden worden in de buurt van de Champion’s guild, ten zuidwesten van Varrock. De snelste manier om hier te raken, is door de Varrock lodestone te gebruiken. Daar kan je met May praten, via haar kan je allerlei rewards ontvangen.

Rewards

Combat traject

Het combat traject bestaat uit Armour of Trials, met een hybrid tier van 25, 50 of 75, afhankelijk van je niveau. Het speciale effect is dat wanneer de speler sterft tijdens een gevecht met een quest boss, elk component van de set 1% damage van de boss zal verminderen, tot een totaal van 5% per stuk. Samen met de outfit kan de speler ook Vanquish ontgrendelen , een wapen dat, afhankelijk van de dood van de speler, de schade vergroot die wordt geleverd aan quest bosses. Per overlijden geeft het 5% extra schade bij gebruik van het wapen, tot een maximum van 25%.

BeloningQuest Points
Bracers of Trials25
Boots of Trials50
Helm of Trials75
Platelegs of Trials100
Platebody of Trials125
Vanquish150

Pet traject

Het pet traject bestaat uit het ontgrendelen van een Lorehound-huisdier en extra bonussen. Het kan worden geüpgraded om basisspullen bij quest te vervoeren, het uiterlijk te veranderen, het gebied om te lootten te vergroten en de drop rates voor lore books te vergroten.

BeloningQuest Points
Lorehound25
Quest supplies50
Fetch75
Quest outfits100
Loot range125
Lore helper150

Hub traject

Het hub traject bestaat uit het upgraden van de questhub zelf, zoals het ontgrendelen van een questportaal; Teleportatie naar het begin van de nieuwste quest, de Adventurer titel, een ring of quests, opgewaardeerde beloningen om Meg te helpen , een bankkist op de hub en een andere kist waarin eerdere quest items zijn opgeslagen.

BeloningQuest Points
Quest portal25
the Adventurer titel50
Ring of Quests75
Adventurer in Training100
Bank chest125
Quest item storage150

Quest item storage

In deze tabel zie je alle items die de quest kist tot nu toe bij houdt.

Over deze pagina

Geschreven door Jimpix.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.