Nemi Forest

De Nemi Forest is het bos in het westen van Mazcab. Je komt er vanzelf doorheen als je naar het stadje Otot gaat. In het bos kun je Prayer, Farming, Dungeoneering en Mining xp en reputatie voor Mazcab verdienen.

Nemi forests worden, zoals grotten van Dungeoneering, gegenereerd. Dit wil zeggen dat het er altijd anders uitziet. Het gebied is voor iederee hetzelfde in dezelfde wereld en spelers kunnen elkaar ook zien en helpen. Het gebied reset zich als niemand aanwezig is.

Tijdens je bezoek aan het bos kan er een personage met de naam Krak Jnr verschijnen. Als dit gebeurt krijgt, iedereen in het bos er een bericht over. De eerste persoon die met Krak Jnr praat krijgt een huisdier.

Neem een wapen en een beetje voedsel mee, er kunnen nare monsters in het bos rondzwerven.

Nemi Forest

Obstakels

Sommige plaatsen in het bos zullen nog niet geopend zijn. Je moet een klein puzzeltje oplossen om ze te openen. Deze worden geopend voor iedereen op de wereld.

Ieder obstakel heeft ook zo zijn eigen voorwerp nodig. Er hoeft niet altijd iets achter een obstakel te zitten, het kan ook een doodlopend pad of alleen vervelende monsters bevatten.

ObstakelBenodigd voorwerpBron van voorwerp
WebBurning logFire pit
BarricadeMysterious axeMysterious weapon
PillarsLightningZweeft ergens rond
Bound logsRaider axeBound logs
Mysterious statuesMysterious staffMysterious statue (is anders dan obstakel)
PortalGoebieLoopt ergens rond

XP

Voor bepaalde activiteiten in de Nemi Forest krijg je zowel xp in de betrokken skill als 5 reputatie voor Mazcab. Je kunt van iedere actie maar één keer per dag de xp en reputatie krijgen. Twee keer bloemen plukken heeft geen zin, maar mysterious flowers plukken en de fungal growth genezen werkt wel.

Het kan zijn dat niet alle acties in het bos bevinden. Om deze alsnog te doen kan er gewisseld worden naar een andere wereld of later op de dag terug gekomen worden.

ActieSkill
Kist openenDungeoneering
Fungal growth genezenFarming
Mysterious flowers plukkenFarming
Mushrooms controlerenFarming
Corruptie van de red rocks hakkenMining
Bidden bij een obeliskPrayer
Heel een explorerPrayer
Bevrijd de geest van een dode monnikPrayer
Reinig het waterPrayer

De xp is 2/3 * (level² + 2 * level + 100). Je zult geen bonus-xp gebruiken.

Alle activiteiten voor Prayer en Farming tellen voor een daily challenge van het Nemi Forest van de bijbehorende skill.

Over deze pagina

Geschreven door Eekhoorn en Feppie64, met dank aan Ceecs Clan voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.