Party room

De Party Room is te vinden in Falador, ten noordoosten van de bank. In de Party Room kun je drop party's met ballonnen houden. Hierbij kun je ridders op een tafel laten dansen. Dit allemaal zal wel wat geld kosten. Een dropfeest kost namelijk voor de organisator 1.000 gp. Als je ridders wilt laten dansen op een tafel, zal dat 500 gp kosten.

Plaatje

Party Pete, Lucy en Megan

Party Pete is de eigenaar van de Party Room. Als er iets gedropt gaat worden, zal hij aftellen zodat je weet hoelang het nog duurt voordat de ballonnen naar beneden komen. Je kunt hem ook vragen stellen over de Party Room.

Lucy en Megan staan bovenin de Party Room. Zij verkopen bier voor 2 gp per stuk. Bierglazen kun je in de bar van Falador voor 2 gp verkopen.

De drop party's

Het beroemdste van de Party Room zijn de drop party's. In de Party Room staat een kist waar je net zoveel voorwerpen in kunt doen als je wilt. Let wel op dat je voorwerpen die je erin doet, er niet meer uit kunt halen! Er is een kleine kans dat je je voorwerp nog terug kunt krijgen via de ballonnen. Er kunnen namelijk veel mensen op de drops afkomen.

Als er aan de hendel getrokken is, zullen er honderden balonnen verschijnen. Je kunt vanaf dan ook niet meer spullen in de kist doen. De kist is nog wel open, maar de voorwerpen die je er dan bij doet, zullen bij het volgende feestje worden gedropt. De ballonnen komen op de grond te liggen. Je kunt er daarna op klikken om ze kapot te maken. Hierdoor kun je een voorwerp krijgen.

Niet in elke ballon zit een voorwerp. Drops in notes worden verdeeld in verschillende ballonnen, geld ook. Als er bijvoorbeeld 1.000k in de kist gestopt is, zal het verdeeld worden over ongeveer vijf ballonnen, één met 400k, één met 100k, één met 200k, één met 150k en nog een andere met ook 150k. Dit is natuurlijk maar een voorbeeld. Het kan ook over veel meer ballonnen verdeeld worden of juist minder. Dit geldt ook voor voorwerpen die noted zijn.

Dancing knights

Als je de hendel overhaalt, kun je ervoor kiezen om de ridders in te huren. Er zullen dan aan aantal ridders gaan dansen en zingen op de lange blauwe tafel in het midden van de Party Room. Dat kost 500 gp per keer. Het is gewoon voor de gezelligheid, verder kun je er niets mee.

Ridders

Het lied dat de ridders zingen:

We're Knights of the Party Room.
We dance round and round like a loon.
Quit often we like to sing.
Unfortunately we make a din.
We're Knights of the Party Room.
Do you like our helmet plumes?
Everyone's happy now we can move.
Like a party animal in the groove.

De mimespeler

Nadat de random events uit het spel waren verwijderd heeft de mimespeler hier ook een nieuw bestaan gevonden. Hij is te vinden in het noorden van de Party Room en gaat graag een gesprek met je aan - in mime, uiteraard.

Geschiedenis

Vroeger stond de Party Room niet in Falador, maar in Seers' Village. De Party Room was toen dus alleen voor members. Toen er ruimte nodig was voor de rechtbank van de quest King's Ransom heeft Jagex de Party Room naar Falador verhuisd. Het verwijderen van de vrije handel in 2007 om geldhandel tegen te gaan is ook een belangrijke reden geweest. Jagex wilde de gratis spelers toch nog de mogelijkheid bieden drop party's te houden. Nu de vrije handel weer terug is, blijft de party room.

Party Pete zal een andere reden vertellen waarom de Party Room is verhuisd:

We moesten verhuizen, de burgers van Seers Village hadden overlast van lawaai van de Party Room en de ridders van Camelot dachten dat de ridders van de Party Room grappen over hen maakte. Nu gaat hier alles goed hier in Falador, de mensen in Falador zijn blij dat we hierheen zijn verhuisd en er heeft nog bijna nooit een white knight geklaagd. We gaan Falador veranderen in de feestomgeving van RuneScape!

Over deze pagina

Met dank aan Baba Yaga en Teamer voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.