Rat Pits

Rat Pits zijn op 11 april 2016 verwijderd uit Runescape.

De rat pits zijn plaatsen waar jouw katten tegen katten van anderen kunnen vechten. Het is een wedstrijdje waarmee je ook geld mee kan verdienen. Voor deze minigame moet je een aantal quests voltooid hebben: Gertrude's Cat, Icthlarin's Little Helper, A Tail of two Cats en Rat Catchers. Dit spel wordt vaak in wereld 138 gespeeld.

Let op: Tijdens deze minigame kunnen je katten dood gaan!

De rat pits zijn op verschillende plaatsen, elk met verschillende eigenschappen en eisen.

Tijdens het vechten zullen je katten meer ervaring in het rattenvangen krijgen en ze zullen sneller groeien. Ook blijven ze langer fit op deze manier. Er zijn geen rat pits voor lazy cats. Een lazy cat is te lui en te dik om ook maar één rat te kunnen vangen.

PlaatjeNaamBeschrijving
CoinsGeldOm geld in te zetten
Catspeak amuletCatspeak amuletHiermee kun je met je kat over tactieken praten. Dit amulet krijg je van de Icthlarin's Little Helper quest. Als je hem hebt verloren, kun je een nieuwe bij de sfinx krijgen.
Wily hellcatJe katJe lieftallige huisdier moet het werk deze keer doen

Ga met je kat naar een rat pit naar keuze en druk op Challenge *naam van de speler* in het menu dat je te zien krijgt als je met de rechtermuisknop op hem klikt. Doe je catspeak amulet om en vertel je kat welke tactiek hij moet gebruiken. Als je dit amulet niet gebruikt, zal je kat zich doodvechten.

De tactieken:

Als je de aanvalstactiek gegeven hebt, ga je bieden. Je kunt maximaal 60.000 gp inzetten. Als je geld hebt ingezet, krijg je een tweede schermpje om te kijken of je het goed hebt ingesteld.

Inzet

Je kat verliest als je kat dood is of weg gaat tijdens het spel. Als je kat weg rent, heb je de tactiek een beetje te gewelddadig ingesteld. Stel de volgende keer je tactiek wat op een voorzichtigere in. Je kat zal bij het verliezen van een gevecht niet gelukkiger worden, maar wel iets meer getraind (mits je poes natuurlijk niet dood is). Bij verliezen verlies je je inzet, deze gaat naar je tegenstander.

Als er na twee minuten nog geen winnaar is, zal het spel worden beëindigd en iedereen zijn inzet terugkrijgen. Het is dan gelijkspel.

Winnen gebeurt als de kat van de tegenstander dood is, is weggelopen of je kat als snelste het benodigde aantal ratten heeft gevangen. Je krijgt dan je eigen inzet terug, plus de inzet van je tegenstander. Als je kat wint wordt hij blijer, zal hij sneller worden en zal hij ook zijn vechtskills trainen.

Gevecht

Over deze pagina

Geschreven door Poekies, met dank aan Pieter en Teamer voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.