Reizen - Eagles

Droom jij er nooit van om met een touw achter een arend te hangen en zo door de wereld te vliegen? Dan is dit wat voor jou! Je moet alleen wel Eagles' Peak hebben voltooid en soms, per plaats afhankelijk, iets extra's gedaan hebben om het transportnetwerk in werking te stellen.

Er zijn vier plaatsen waar je heen kunt vliegen: Eagles' Peak, Uzer, Feldip Hills en het besneeuwde jachtgebied ten noordoosten van Rellekka. Ga naar één van deze plaatsen, ga de grot van de eagles binnen, zoek een giant eagle op en hang er een rope achter. Je zult dan automatisch wegvliegen naar de plek van je keuze

Eagles' Peak

Dit is de plaats van de quest en het hoofdstation. Van hieruit kun je naar de andere plaatsen vliegen.

In de Eagles' Peak, waar je in kunt komen door de deur op de top van de berg met de metalen veer uit het boek van het kamp te openen, wonen vier eagles. De Desert Eagle gaat naar Uzer, de Polar Eagle vliegt naar het jachtgebied ten noordoosten van Rellekka, de Jungle Eagle vliegt naar de Felldip Hills en de Karamjan Jungle Eagle vliegt naar het oosten van Shilo Village. Ga met een touw achter de eagle van je keuze hangen en je wordt weggevlogen.

Feldip Hills

Als je naar de Feldip Hills wil kunnen vliegen, moet je eerst nog wat doen. Je hebt eerst een teasing stick van Hunter, een garden cane van Creature of Fenkenstrain of een tatching spar nodig van Tai Bwo Wannai Trio Cleanup. Deze moet je bij de ingang van de grot met de eagles in de Feldip Hills zetten, zodat er een plant langs kan groeien. Via deze plant kun je later de grot in en uit.

De ingang van de grot is ten westen van de Hunter Expert in de Feldip Hills, aan het begin van de berg die daar begint. Het is lastig te vinden, dus zoek goed.

Locatie

Jachtgebied noordoostelijk van Rellekka

De ingang van deze grot van de eagle's is niet moeilijk te vinden: ten oosten van het gebied waar je naar sporen kunt zoeken, zit de ingang. Je hoeft niets te doen om deze locatie in werking te stellen, maar je hebt wel 35 Agility nodig om de grot in en uit te gaan.

Er liggen ropes voor je klaar.

Locatie

Uzer

Bij deze locatie moet je ook eerst weer wat doen om de grot in en uit te kunnen. Ga via de vliegende tapijten van de Shantay Pass naar Uzer en loop daar naar het noordwesten, todat je bij een plek komt waar stenen met ores zijn. Hiernaast is de ingang van de grot. Ga de grot binnen en duw de steen naar achteren. Je hebt hiervoor 45 Strength nodig. Nu kun je de eagles hier gebruiken. Er ligt een rope klaar.

Locatie

Doolhof bij Shilo Village

Ten noordoosten van Shilo Village is een heel ingewikkeld doolhof van planten. Je komt hier in de quest Back to my Roots. Die quest moet je dus ook eerst doen voordat je hiernaartoe kan vliegen.

Locatie

Rope racks

Bij drie eagles kun je rope racks bouwen. Deze bieden onbeperkt touwen, zodat je die zelf niet meer mee hoeft te nemen. Als je ze gebouwd hebt, gaan ze niet meer weg. Voor het bouwen van een rope rack heb je naast de materialen hieronder ook een zaag en een hamer nodig. Wanneer je alle rope racks in één keer wilt gaan bouwen, hoef je maar vijf touwen in totaal mee te nemen. Als je eenmaal een rope rack hebt gebouwd, kun je er touwen uitpakken voor je volgende rope rack.

Construction level nodigLocatieMaterialenConstruction xp
18Eagles' Peak
  • 3 Planks
  • 5 Ropes
  • 4 Nails
252
28Karamja eyrie
  • 3 Oak planks
  • 5 Ropes
540
38Feldip eyrie
  • 3 Teak planks
  • 5 Ropes
810

Zoals je ziet, zijn er bij de eagles in de woestijn en het huntergebied bij Rellekka geen rope racks. Daar liggen touwen op de grond.

Over deze pagina

Met dank aan Goshiki voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.