Reizen - Muzikanten

Verspreid over de wereldkaart van RuneScape zijn verschillende muzikanten te vinden. Als je bij hen gaat zitten en naar hen luistert zul je je energie en levenspunten extra snel herstellen. Dit gaat nog sneller dan wanneer je normaal uitrust via de Rest optie. Ook speelt er een muziekje afhankelijk van het instrument dat de muzikant bespeelt.

Als je de Citharede robes van [[One Piercing Note]] draagt terwijl je naar een muzikant luistert zul je ook prayer punten herstellen.

Muzikanten zijn te herkennen aan het Muzieksymbool-symbool op de kaart. In de tabel hieronder zijn alle locaties van de muzikanten in RuneScape terug te vinden.

LocatieKaartjeLocatieKaartje
LumbridgeKaartAl KharidKaart
Citharede AbbeyKaartShantay PassKaart
SophanemKaartTen zuiden van Mort MyreKaart
Ten zuidoosten van Frenkenstrains CastleKaartTen westen van VarrockKaart
Ten oosten van VarrockKaartTen zuidoosten van VarrockKaart
Zuiden van FaladorKaartTen oosten van Draynor VillageKaart
Port SarimKaartTen noorden van Tai Bwo WannaiKaart
Ten zuidwesten van Shilo VillageKaartTen westen van YanilleKaart
Ten noordoosten van de Fight ArenaKaartBij de Fishing GuildKaart
Ten oosten van CatherbyKaartBij de brug ten zuiden van RellekkaKaart
Ten oosten van de Red Dragon IsleKaartTen zuiden van de Wilderness VolcanoKaart
Ten zuidoosten van de Forgotten CemetaryKaartEagles' PeakKaart
IsafdarKaartMiscellaniaKaart

Valerio

Valerio is te vinden buiten de Citharede Abbey, ten oosten van Al Kharid. Je leert hem tijdens de quest [[One Piercing Note]] kennen, maar ook voor en na de quest kun je gewoon bij hem en zijn companen uitrusten en naar de muziek luisteren. Naast Valerio staan ook twee andere muzikanten en twee dansers. Je kunt met de dansers meedansen door op ze te klikken.

Het bijzondere aan Valerio is dat hij naast het bespelen van zijn mandoline ook zingt. Je kunt Valerio's Song, zoals het lied heet, ook beluisteren in je muzieklijst.

Valerio

Bard Roberts

Een andere bijzondere muzikant is Bard Roberts. Roberts zit in de kroeg in het noordoosten van Port Sarim en vermaakt hier de gasten met zijn accordeon. Als je bepaalde quests in de piratenserie hebt voltooid zal Roberts speciale, nieuwe liedjes, zogenaamde shanties, hebben klaarstaan waarin hij jouw heldendaden bezingt.

Shanty

Er zijn shanties van Pirate's Treasure, Rum Deal, Cabin Fever, The Great Brain Robbery en Rocking Out. De volgende quest in de piratenserie, A Clockwork Syringe, is inmiddels al uit, maar hier heeft Roberts nog geen shanty van gemaakt.

Over deze pagina

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.