Reizen - Spirit trees

Spirit trees zijn uitgevonden door de gnomes. Na de quest Tree Gnome Village kun jij er ook van gebruikmaken. Als je met een spirit tree praat zul je een menu voor je krijgen waarin je kunt kiezen naar welke andere spirit tree je wilt reizen.

Er zijn drie soorten spirit trees: grote, kleine en zelf geplante. Op deze pagina wordt kort behandeld wat de verschillen zijn en waar ze staan.

Grote spirit trees

Plaatje

In totaal zijn er drie grote spirit trees. Er staat één in Tree Gnome Village zelf en één in Tree Gnome Stronghold, even ten zuiden van de Grand Tree. De laatste staat in Prifddinas. Grote spirit trees kunnen je naar alle spirit trees brengen die er zijn. Als je de spirit tree in de Gnome Stronghold wilt gebruiken, moet je eerst The Grand Tree doen. Je kunt er anders wel heen teleporteren, maar niet terug.

PlaatjeLocatie
KaartIn Tree Gnome Stronghold, zuidelijk van de Grand Tree
KaartTree Gnome Village
Locatie PrifddinasCrwys-deel van Prifddinas (oosten)

Kleine spirit trees

Plaatje

Kleine spirit trees kunnen je alleen naar de Spirit Tree in Tree Gnome Village brengen. Vanuit deze boom kun je de andere trees weer bereiken. Als je Path of Glouphrie doet geldt dat niet, dan kun je ook met de kleine spirit trees overal heen. Je krijgt na de quest ook nog een extra spirit tree, namelijk een spirit tree in de bergen ten oosten van de Poison waste.

PlaatjeLocatie
KaartBij het Battlefield ten zuidwesten van Ardougne, ten westen van de Clock Tower
KaartTen noorden van Mobilising armies, in het verre zuidwesten van de Feldip Hills
KaartIn de bergen ten oosten van de Poison waste. Je hebt voor deze spirit tree de Path of Glouphrie quest nodig
KaartIn het noordoosten van de Grand Exchange

Spirit trees van Farming

Mensen die 83 Farming hebben kunnen uit een Spirit seed zelf een spirit tree laten groeien. De spirit trees van Farming werken hetzelfde als de kleine spirit trees. Je kunt ze op drie verschillende plaatsen planten. Je kunt in eerste instantie maar één spirit tree tegelijk hebben. Wanneer je Prisoner of Glouphrie doet, kun je op 86 Farming twee spirit trees planten. Mocht je in aanmerking komen voor een tweede spirit tree en 89 Farming hebben, dan kun je bij de spirit tree in Prifddinas met Glouron praten om te leren hoe je een derde kunt planten.

PlaatjeLocatie
KaartTen zuiden van het kasteel op Etceteria, het buureiland van Miscellania
KaartTen oosten van Port Sarim
KaartIn het noordoosten van Brimhaven

Evil tree

Alle spirit trees geven je hints over waar de Evil tree komt en wanneer de evil tree komt. Je moet hiervoor wel weer Tree Gnome Village hebben gedaan. De evil tree is een zogenaamde Distraction and Diversion, een leuk dingetje voor tussendoor dat een aardig aantal xp oplevert. De Evil tree geeft xp in Farming, Firemaking en Woodcutting en je kunt hem twee keer per dag doen. Als de evil tree er is, kan de spirit tree je er ook heen teleporteren.

Evil tree Evil tree Evil tree

Over deze pagina

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.