Reizen - Vliegende tapijten

Ali Morisane, geliefd en gehaat meesterhandelaar, heeft een vliegendtapijtennetwerk in de woestijn opgezet. Hiermee kan hij gemakkelijk zijn waren vervoeren en hij verdient ook nog een zakcentje aan avonturiers die vervoerd willen worden.

In het begin kosten de tapijten per reis je 200 gp. Als je een aantal klusjes voor hem doet, verlaagt hij de prijs voor 100 gp. Ali Morisane staat in het noorden van Al Kharid bij zijn kraampje spullen te verkopen, je moet bij hem langs gaan als je de prijs verlaagd wil zien. Als je later ook nog met een Ring of Charos van de Garden of Tranquillity vriendelijk aan de kaartjesverkoper een lagere prijs vraagt, kun je de prijs zelfs verlagen naar 75 gp per reis.

Station

Het hoofdstation is net onder de Shantay Pass. Je kunt van hieruit naar Uzer (The Golem nodig), het Bedabin Camp (The Tourist Trap) en het noordelijke station van Pollnivneach vliegen. In het zuiden van Pollnivneach is nog een ander station. Vanaf hier kun je naar Nardah, Sophanem en Menaphos vliegen. Vanuit elk substation kun je terug naar het hoofdstation vliegen.

Wanneer je Do No Evil doet, zet je een apenkolonie in de woestijn op. Daar is ook een vliegend tapijt. Vanaf de Shantay Pass kun je na de quest voor twee extra bestemmingen kiezen: je kunt naar de apenkolonie gaan of via de apenkolonie naar het zuiden van Pollnivneach te vliegen. Beide ritjes zijn gratis. Als je via deze route naar Pollnivneach vliegt, is dat wel een heel stuk om. Vanuit het zuiden van Pollnivneach kun je terug naar de apenkolonie of terug naar de Shantay Pass. Het is vanuit de apenkolonie mogelijk om naar de Shantay Pass of het zuiden van Pollnivneach te vliegen.

Vliegende tapijten

Denk er aan dat je in de woestijn wel desert robes en waterskins of een enchanted water tiara moet dragen om niet te sterven van de dorst.

Over deze pagina

Met dank aan walter herix voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.