Reizen - Voorwerpen

Er zijn ook voorwerpen waarmee je kunt teleporteren. Hieronder is een overzicht.

Skull sceptre

De Skull sceptre is te halen in de Stronghold of Security. Sommige monsters zullen af en toe een onderdeel van de sceptre droppen. Als je allevier de onderdelen kunt vinden en met elkaar combineert krijg je de skull sceptre, waarmee je 5 keer naar Barbarian Village kan teleporteren. Na de vijfde keer zal de sceptre verdwijnen en zul je hem opnieuw moeten halen. Als je tijdens het combineren de Varrock armour 2 of hoger draagt - zie de Achievements van Varrock voor meer informatie - zul je 10 keer kunnen teleporteren in plaats van 5. Ook heb je bij het dragen van de armour meer kans op het vinden van onderdelen van de sceptre.

Teleport tablets

In de studeerkamer in je huis van Construction kunnen jij en andere spelers op een lectern teleport tablets maken. Teleport tablets nemen maar één plaatsje in je inventory in. Door deze tabletjes te breken word je naar de plaats van het tablet geteleporteerd. Er bestaan tabletten van Varrock, Lumbridge, Falador, Camelot, Ardougne, Watchtower en naar je eigen huis. Je hebt niet meer het <agic level nodig om te teleporteren, maar om de tabletten te maken heb je ze wel nodig. Wel blijf je altijd quests nodig hebben. Je moet dus Plague City hebben gedaan om naar Ardougne te teleporteren.

Om de tabletten te maken, heb je de runes van de magische spreuk en soft clay nodig. Ga vervolgens naar een lectern in je huis en selecteer hierop de tablet die je wilt maken.

Plaatje

Bij de Great Orb Project kun je teleporteertabletten voor alle runecraftingaltaren en de Runecrafting Guild kopen. Deze kun je ze niet zelf maken.

Na de quest Love story kun je een kleine miniquest doen waardoor je tablets kunt maken naar alle house portals. Je kunt ze maken door teleport to house tablets te bewerken met een chisel. Deze mag ook aan je toolbelt zitten. Naast de locaties waar een house portal staat (Rimmington, Taverley, Pollnivneach, Rellekka, Brimhaven en Yanille) kun je ook naar Trollheim teleporteren, bovenop de berg.

Juwelen

Sommige juwelen van Crafting kunnen met Magic worden betoverd, zodat ze gebruikt kunnen worden voor teleportatie. Gebruik de Operate-optie als je het juweel draagt of gebruik de Rub-optie als het juweel in je inventory is en kies de bestemming.

Plaatje

Je kunt maar een beperkt aantal keer teleporteren met een juweel. Het aantal overgebleven teleports staat in haakjes achter de naam. De games necklace, ring of duelling, digsite pendant en ring of life zullen verdwijnen als deze leeg zijn. Betoverde juwelen van dragonstone zullen niet kapotgaan en kun je opladen voor hergebruik.

De ring of slaying is een geval apart. Hij is voor 75 slayer points te koop bij Slayer masters, maar je kunt hem ook zelf maken. Voor je hem kunt maken, moet je een Slayer master je leren hoe dat moet. Dit kost 300 slayer points. Hierna kun je ze vooral altijd maken. De ring kun je in een furnace maken met behulp van een ring mould, gold bar en een enchanted gem. Je kunt er acht keer mee teleporteren. Hierna zal de ring uiteen vallen en zul je de enchanted gem terugkrijgen.

Deze juwelen zijn alleen voor members.

PlaatjeNaamKeren te gebruikenEffectKomt van
Games NecklaceGames necklace (8)8Teleporteert naar Troll invasion, Barbarian Assault, de Gamers' Grotto, de grot van het Corporeal Beast of Tears of Guthix. Na het behalen van 500 levels bij Temple Trekking zul je ook naar Burgh de Rott kunnen teleporteren.Sapphire necklace
Ring of DuellingRing of duelling (8)8Teleporteert je naar de ingang van de Duel Arena, Fist of Guthix, Mobilising Armies of naar Castle Wars.Emerald ring
Digsite PendantDigsite pendant (5)5Teleporteert je naar de Digsite. Je moet spullen hebben schoongemaakt in het museum van Varrock om dit amulet te maken.Ruby necklace
Diamond RingRing of life1Teleporteert je, afhankelijk van jouw punt waar je uitkomt als je dood gaat, naar Lumbridge, Falador, Camelot of Soul wars als je aantal life points onder de 10% van het normale aantal komt. Dit werkt niet als de hit genoeg raakt om je life points op 0 te krijgen, dan ga je gewoon dood.Diamond ring
Ring of wealthRing of wealth (4)4
Kan opnieuw worden opgeladen in de Heroes Guild en met een geyser titan
Kan je naar de Grand Exchange en de troonzaal van het kasteel op Miscellania teleporteren.Dragonstone ring
Amulet of GloryCombat bracelet (4)4
Kan opnieuw worden opgeladen in de Legends' Guild
Kan je naar de Warriors', Champions' en Ranged Guild en naar de Monastery teleporteren.Dragon bracelet
Amulet of GlorySkills necklace (4)4
Kan opnieuw worden opgeladen in de Legends' Guild
Kan je naar de Fishing, Cooking, Crafting en Mining Guild teleporteren.Dragon necklace
Amulet of GloryAmulet of glory (4)4
Kan opnieuw worden opgeladen in de Heroes Guild en met een geyser titan
Kan je naar Edgeville, Karamja, Draynor Village of Al Kharid teleporterenDragonstone amulet (strung)
Ring of slayingring of slaying8Je kunt hier net als met een enchanted gem met slayer masters mee praten. Ook kun je naar de ingang van de Slayer tower en Slayer Dungeon, een leeg kamertje voor de Terror Dogs in Tarn's Lair of naar Sumona in Pollnivneach teleporteren.enchanted gem, gold bar

Ring of kinship

Als je voor de eerste keer Dungeoneering doet, krijg je meteen een Ring of Kinship. Hiermee kun je onbeperkt naar Daemonheim teleporteren.

Teleport scrolls

Met Treasure Trails is het mogelijk om teleport scrolls naar afgelegen locaties te krijgen. Het maakt niet uit welk level je clue was, je kunt ze van alle clue scrolls krijgen. Je kunt ze éénmalig gebruiken om naar een locatie te teleporteren. Als je ze niet wilt gebruiken kun je ze ook verkopen - of juist kopen als je ze niet hebt en wel wilt gebruiken.

PlaatjeNaam
Bandit camp teleportBandit camp
Lumber yard teleportLumber yard
Miscellania teleportMiscellania
Pollnivneach teleportPollnivneach
Phoenix teleportPhoenix lair
Tai Bwo Wannai teleportTai Bwo Wannai

Voorwerpen van quests en taken

Bij sommige quests krijg je items waarmee je kunt teleporteren. Deze items zijn altijd opnieuw te krijgen als je ze kwijtraakt en op te laden als ze leeg zijn.

PlaatjeNaamQuestBeschrijving
CamuletCamulet Enakhra's Lament Teleporteert je naar de tempel van de quest. Het Camulet is vier keer te gebruiken, daarna moet je het in emmer met kamelenpoep stoppen om hem weer op te laden. De kamelenpoep is van de Feud quest. Je kunt ook Ali en Elly in Al Kharid vragen of ze even voor je willen poepen, met een Camulet kun je namelijk met kamelen praten. Schep de poep dan in een emmer.
CramuletCramulet Do no evilHet is mogelijk om een ghostspeak amulet, m'speak amulet en camulet te combineren. Eventueel kan er nog een catspeak amulet bij. Het amulet kan naar dezelfde plaatsen als een camulet teleporteren. Opladen gaat opdezelfde wijze.
EctophialEctophial Ghosts Ahoy Teleporteer je naar de Ectofuntus, ten noorden van Port Phasmatys. Je zult het flesje automatisch in de Ectofuntus hervullen. Je kunt met dit flesje via één klik in je inventory teleporteren
Elf Teleport CrystalCrystal teleport seed (4) Mourning's Ends Part I Dit kristal teleporteert je naar Lletya. Je moet dit kristal na drie keer gebruiken laten opladen bij Eluned. Aan het begin kost dit 850 gp, maar als je vaker komt gaat dit terug naar 150 gp. Deze kristallen worden gedropt door Elf Guards in de stad.
LyreEnchanted lyre The Fremennik Trials /
Taken van de Fremmenik-provincie
Teleporteert je naar Rellekka. Je moet de lyre, als de teleports op zijn, bij Fossegrimen, het altaartje in zee ten zuidwesten van Rellekka, opladen. Dit kost een rauwe vis. Een raw Shark zal twee keer teleporteren opleveren, een raw bass terwijl je een Ring of Charos (a) draagt ook. Een raw Seaturtle geeft drie keer teleporteren, een Manta Ray maar liefst vier. Als je de taken van de Fremennik-provincie doet, kun je één keer per dag gratis teleporteren. Je kunt dan ook naar Waterbirth Island teleporteren.
SledSled Troll RomanceHiermee kun je van de berg in deze quest af glijden. Meer sleeën liggen langs deze route
Karamja gloves 3Karamja gloves 3 of 4 Moeilijke taken van KaramjaTeleporteert je naar de ondergrondse edelstenenmijn van Shilo Village
Explorer's ring 3Explorer's ring 3 of 4 Gemiddelde taken van Lumbridge en Draynor Village Hiermee kun je onbeperkt naar het veld met de cabbages ten noordwesten van Draynor Village teleporteren.
Explorer's ring 3Ardougne cloak 3, 4, Completionist cape Moeilijke taken van ArdougneMet versie twee van deze cloak kun je één keer per dag naar de farming patch bij Ardounge teleporteren. Met versie drie kun je ook onbeperkt naar de monastery onder Ardougne teleporteren. Na de elitetaken kun je onbeperkt naar de farming patch teleporteren.
Morytania legs 3Morytania legs 2 of hoger Gemiddelde taken van MorytaniaKan je vijf keer per dag naar de vijver met slijm van de Ectofuntus teleporteren.
Desert amulet 3Desert amulet 2 of hoger Gemiddelde Desert tasksOnbeperkte teleport naar Nardah.
BroomBroomstick Swept awayPraat met de apprentice uit Sorceress's Garden om je bezem te laten betoveren. Je kunt dan voortaan naar de minigame teleporteren.
Dorgesh-Kaan SphereDorgesh-Kaan sphere Death to the DorgeshuunTeleporteert je naar een willekeurige plaats in Dorgesh-Kaan. Je kunt spheres laten maken voor een molten glass en twee law runes bij Oldak, de uitvinder ten noorden van de bank in Dorgesh-Kaan.
Goblin Village SphereGoblin Village sphere Another Slice of H.A.M.Teleporteert je naar Goblin Village. Je kunt spheres laten maken voor een molten glass en twee law runes bij Oldak, de uitvinder ten noorden van de bank in Dorgesh-Kaan.
Plain of mud spherePlain of mud sphere Land of the GoblinsTeleporteert je naar de grot met de goblins bij de Fishing Guild. Je kunt de spheres laten maken voor een molten glass en twee law runes bij Oldak, de uitvinder ten noorden van de bank in Dorgesh-Kaan.
Bandos throne room sphereBandos throne room sphere The Chosen CommanderTroonzaal van Bandos
Strange teleorbStrange teleorb While Guthix SleepsIn de kamer van Surok in Black Knights' Fortress Dungeon kun je met dit voorwerp naar Lucien's Camp bij de wildernis teleporteren. Je hebt er een law en een death rune voor nodig.
Strange teleorbDrakan's medallionBranches of DarkmeyerHiermee kun je acht keer teleporteren naar de Barrows, Burgh de Rott, Meiyerditch, Darkmeyer of de laboratoriums van Meiyerditch. Teleports binnen Morytania zijn gratis. Hij heeft acht ladingen. Je kunt hem gratis bijladen in de fontein bij de grot naast het punt waar je in Burgh de Rott met het medallion uitkomt.
Sixth-age circuitSixth-age circuitThe World WakesOnbeperkt teleports naar de tempel van Guthix uit de quest. Vanaf hier kun je naar de Cresbots.
Bonesack (e)Bonesack (e)Fur 'n' SeekTeleporteert je eenmalig naar de Skeletal horror. Je kunt hem opladen door de Skeletal horror te verslaan.
PlaatjeThe book of CharThe Firemaker's CurseHiermee kun je één keer per dag naar de ingang van Char's training grot teleporteren. Deze ligt ten westen van de Gnome Stronghold.
PlaatjeInvitation boxMissing, Presumed DeathJe kan hiermee onbeperkt naar de Empyrean Citadel uit de quest teleporteren. Vanuit de Empyrean Citadel kun je met dit voorwerp weer naar de beginplek van de quest teleporteren, ten westen van Paterdomus.

Minigames

PlaatjeNaamHerkomstBeschrijving
Grand seed podGrand seed pod Gnome deliveryTeleporteert je naar de Grand Tree. Dit voorwerp verdwijnt achteraf.
Pharaoh's SceptrePharaoh's sceptre Pyramid PlunderKan je naar drie verschillende piramides teleporteren. Zie Pyramid Plunder voor meer informatie
Sceptre of the godsSceptre of the gods Pyramid PlunderKan je naar drie verschillende piramides teleporteren. Zie Pyramid Plunder voor meer informatie
RumRum (blauw) Trouble BrewingTeleporteert je één maal naar Trouble Brewing
RumRum (rood) Trouble BrewingTeleporteert je één maal naar Trouble Brewing
Witchdoctor maskWitchdoctor mask Herblore habitatTeleporteert je onbeperkt naar Herblore Habitat
Juju teleport spiritbagJuju teleport spiritbagHerblore habitatTeleporteert je één maal naar Herblore Habitat
Dominion medallionDominion medallion en Super dominion medallionDominion towerTeleporteert je maximaal drie keer per dag naar de Dominion tower
Captain's logCaptain's logPlayer owned portsTeleporteert je onbeperkt naar de portal van de minigame in Port Sarim.
Hoardstalker ringHoardstalker ringSinkholesTeleporteert je maximaal acht keer naar een Resource dungeon.

Clan vexillum

Bij het clan camp onder Falador kun je een eigen clan opzetten. Je kunt hier ook een clan vexillum krijgen, een banier met informatie over je clan. Je kunt er ook onbeperkt mee naar het clan camp teleporteren.

Vexillum

Ferocious ring

De monsters in Kuradal's dungeon droppen Ferocious rings. Deze kunnen je tot vijf maal toe naar Kuradal teleporteren en veroorzaken extra schade aan monsters in Kuradal's dungeon. Na vijf keer teleporteren zullen ze kapotgaan.

Slayer masks

Je kunt deze maskers van Treasure Hunter krijgen. De maskers kunnen je een bepaald aantal keer per dag teleporteren naar de monsters die op de maskers staan. Ook zul je bij deze monsters extra xp krijgen, meer schade toebrengen en dubbele drops krijgen. Bekijk voor de volledige beschrijving de pagina's van de maskers. Na een bepaald aantal monsters zal de masker veranderen in een masker dat minder bonussen heeft.

Originele vormen

LevelsNaamSlotDamageAccuracyMelee str.Magic str.Ranged str.ArmourLife bonusPrayerStijlKlasseSnelheid
Mask of Broken Fingers-Mask of Broken FingersHelm000004000N.v.tMagicN.v.t.
Mask of Stone20 DefenceMask of StoneHelm000005800N.v.tMeleeN.v.t.
Mask of Reflection30 DefenceMask of ReflectionHelm000008400N.v.tMagicN.v.t.
Mask of the Kura45 DefenceMask of the KuraHelm0000013700N.v.tMagicN.v.t.
Mask of the Abyss50 DefenceMask of the AbyssHelm0000016000N.v.tMeleeN.v.t.

Ze kunnen je teleporteren naar de volgende locaties:

Vormen na een bepaald aantal monsters te hebben gedood

LevelsNaamSlotDamageAccuracyMelee str.Magic str.Ranged str.ArmourLife bonusPrayerStijlKlasseSnelheid
Helm of the Dead Hand-Helm of the Dead HandHelm000004000N.v.tMagicN.v.t.
Helm of Petrification20 DefenceHelm of PetrificationHelm000005800N.v.tMeleeN.v.t.
Helm of Little Kings30 DefenceHelm of Little KingsHelm000008400N.v.tMagicN.v.t.
Helm of the Kuraski45 DefenceHelm of the KuraskiHelm0000013700N.v.tMagicN.v.t.
Helm of Warping50 DefenceHelm of WarpingHelm0000016000N.v.tMeleeN.v.t.

Ook deze maskers kunnen je nog teleporteren.

Completionist hood

De Completionist hood, die je bij je Completionist cape krijgt, kan je eenmalig naar het museum van Varrock teleporteren. De hoed verdwijnt hierbij.

Over deze pagina

Met dank aan walter herix voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.