RuneScape-scherm - Inventory

In je inventory kun je spullen doen. Je inventory is te bereiken met F1 of de Inventory-knopje.

Inventory

Er zijn 28 plaatsen. Je kunt de voorwerpen door je inventory verslepen, zodat ze op een andere plek komen te staan. Met wezens van Summoning, zoals een pack yack of spirit terrorbird, kun je extra voorwerpen meenemen.

De rechtermuisknopopties van de spullen in je inventory zijn vaak hetzelfde: use, drop en examine. Via de use-optie kun je twee voorwerpen of een voorwerp met een meubel in het spel laten samenwerken, in de hoop dat er iets gebeurt. Vaak zal er "Nothing interesting happens" komen te staan, wat betekent dat er niets interessants gebeurt. Met drop laat je het voorwerp op de grond vallen bij examine krijg je een leuke tekst over wat het voorwerp is. Sommige voorwerpen, vooral voorwerpen van quests, hebben een "Destroy"-optie. Daarmee vernietig je het voorwerp. Daarnaast zijn er ook nog een paar voorwerpen die specifieke opties hebben, zoals een "Rub"-optie om te teleporteren.

Over deze pagina

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.