RuneScape-scherm - Muziek

Muziek is te bereiken via het harpsymbooltje.

Muziek

Je kunt hier zien welke muziek je in het spel al allemaal hebt. Elke keer als je in een gebied komt waar je nog nooit bent geweest, krijg je een nieuw muziekje. Er is een artikel over waar je alle muziek krijgt geschreven. Sommige liedjes heb je al vanaf het begin van je RuneScape-carrière, zoals het inlogmuziekje.

Klik op één van de groene titels om het liedje af te spelen. Bovenaan het scherm komt het liedje te staan dat nu bezig is. Liedjes die in je lijst rood zijn, moet je eerst halen. Je kunt met de rechtermuisknop zien op welke plaats je de liedjes kunt halen.

Voor elk liedje dat je al hebt, staat een groen knopje met een plus erin. Als je daarop klikt, wordt het liedje aan je afspeellijst toegevoegd. Je afspeellijst is een lijst met liedjes die je op elk willekeurig moment af kunt laten spelen. Je afspeellijst kun je bereiken via de knop in de linkerbovenhoek van je muzieklijst. Bij je afspeellijst zie je alle liedjes die in de lijst staan, samen met wat opties. Je kunt de lijst aan en uitzetten, leegmaken of de shuffle-modus aanzetten, waardoor de liedjes in je lijst in een willekeurige volgorde worden afgespeeld. Liedjes kun je met de rode knop met een min erin weer van je lijst afhalen.

Mensen die 500 liedjes hebben gehaald, krijgen een speciale emotie: air guitar. Hiermee speel je een liedje op een luchtgitaar. Rechtsboven kun je zien hoeveel liedjes je al hebt.

Bij de instellingen (het symbool met de moersleutel) kun je het volume van de muziek aanpassen.

De knop met de loep is een zoekoptie, waarmee je snel een favoriet liedje kunt opzoeken.

Over deze pagina

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.