RuneScape-scherm - Notities

Notities zijn te bereiken via de Notities-knop. Hier kun je allerlei notities inzetten. Vroeger werden deze vooral in de ignore list gezet, omdat daar nog genoeg ruimte was. Jagex vond dit toch niet zo'n goed idee en heeft RuneScape daarom aangepast. Je kunt nu geen ongeldige namen meer in je friends of ignore list zetten. Als je notities wilt maken, is er een tab voor notities.

Notities

Met de grote plus kun je notities toevoegen. Elke notitie mag maximaal 50 tekens lang zijn. Het maximale aantal notities is 30. Als je met de rechtermuisknop op een notitie drukt, krijg je een menu waarmee je de notities kunt selecteren, bewerken, de kleur van de notitie kunt veranderen en je kunt de notitie verwijderen. Er zijn vier kleuren, namelijk wit, groen, amber en rood. De deleteknop verwijdert de geselecteerde notitie.

Easter eggs

Als je speciale codes invult, zal je tekst veranderen in iets grappigs.

InvoerVerandert inUitleg
All your base are belong to usorly?"All your base are belong to us" is een zinnetje uit het computerspel Zero Wing, dat krom vertaald is uit het Japans. Deze zin is op internet zijn eigen leven gaan leiden als meme. Orly is ook een bekende meme.
AndrewCabbage.Cabbages komen vaak in 1-aprilgrappen voor. In RuneScape Classic werden gecensureerde woorden ook door cabbage vervangen. Andrew is de bedenker van RuneScape
Bangin'donkHet is niet zeker waar dit vanaan komt.

 

Finish the fightThey must love the smell of hero.Verwijzing naar het computerspel Halo 3
HumperdinckHave fun storming the castle!Deze zinnen komen uit de film The Princess Bride.
I am your fatherNooooooooooooooooooooooooo!Dit zijn bekende citaten uit de film Star Wars Episode V: The Empire Strikes Back, waarin de schurk Darth Vader Luke Skywalker vertelt dat hij zijn vader is en Luke met "Nooooooo!" antwoordt.
I'll be backCome with me if you want to live.Citaten uit de film The Terminator.
Le temps passeL'œuf dur.Dit is Frans. Het eerst betekent "de tijd vliegt", het tweede "het hardgekookte ei".
Milton WaddamsThe ratio of people to cake is too big.Citaten uit de film Office Space.
Murder of RedrumAll rest and no play makes Guthix a dull boy.Komt uit het boek The Shining van Stephen King.
orlyyarlyBekende internetmeme's. Orly (o really?) wordt vaak beantwoord met yarly (ya, really).
PaulRargh, I'm a lava monster!Onbekend, maar Paul is de broer van Andrew, de bedenker van RuneScape
Penso, logo existoBorboletas salpicadas de goiabada...Het eerste is Portugees voor "ik denk, dus ik ben": een bekende uitspraak van de Franse filosoof Descartes. Het tweede betekent "met guavegelei besprenkelde vlinders".
R.I.P. RunescapeWanna bet?Klein grapje over speculaties van de dood van RuneScape.
SevgaMarmaros had a close encounter with a prayer-eating behemoth.Sevga was de speler die in Postbag 44 een brief naar Plane-freezer Lakhrahnaz stuurde.
There is no spoonThen you will see, it is not the spoon that bends, it is only yourself.Verwijzing naar de film The Matrix.
You fight like a dairy farmerHow appropriate. You fight like a cow.Verwijzing naar het spel The Secret of Monkey Island.

Over deze pagina

Met dank aan europacup1 voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.