RuneScape-scherm - Summoning

Dit scherm wordt gebruikt bij Summoning. Je kunt er komen door op "Follower details" bij het Summoningsymbool in de rechterbovenhoek van je scherm te klikken wanneer er een Summoningbeest of huisdier achter je loopt. Kijk in artikel over Summoning voor meer informatie over wat alles betekent.

Rechtsonder

In het Summoningmenu zie je een hoop knopjes en plaatjes. Het grootste plaatje is een afbeelding van je monster, met de naam van het monster daaronder. Helemaal bovenaan is een balk voor de special move. Dit kun je gebruiken om de scrolls van het monster uit te voeren.

Linksonder de balk met special move is het knopje waarmee je de speciale aanval van jouw monster aan en uit kunt zetten. Bij sommige speciale aanvallen werkt dat op dezelfde manier als spreuken uitspreken bij Magic. Het getal onder het knopje geeft aan hoeveel scrolls je nog over hebt in je inventory. Eén aanval zal één scroll kosten. Als je op het knopje gaat staan, zie je wat de aanval doet en hoeveel punten het van je special move kost. Een volle balk is goed voor 60 punten.

De zandloper aan de rechterkant laat zien hoe lang je monster nog leeft. Als de tijd op is, verdwijnt je monster. Het Summoningsymbool laat je level zien en hoeveel Summoning points je nog over hebt. Als je punten op zijn, kun je geen monsters meer oproepen en je kunt hun levensduur ook niet verlengen.

Het inventoryachtige knopje is voor de beasts of burden, de lastdieren. Sommige dieren kunnen voorwerpen voor je dragen. Met dit knopje krijg je die voorwerpen terug. Via het knopje met de pouch vernieuw je je beest. Dat is handig als je beest bijna dood is, maar je hem nog wel nodig hebt. Via dit knopje gebruik je opnieuw een pouch, wordt de tijd weer vol en lijkt het verder alsof er niets gebeurd is. Met het fluitknopje kun je je monster roepen. Hij, zij of het zal dan weer naast je verschijnen. Met het knopje rechts hiervan laat je je monster voorgoed verdwijnen.

Als je een huisdier van Summoning achter je aan hebt, ziet het scherm er iets anders uit. Er staan dan symbolen waarbij je kunt zien hoeveel honger je huisdier heeft en hoe groot hij is.

Over deze pagina

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.